| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2018 22:47
- Nahlásit
hezký fotos, oboje
u nás dopolko taky vánice, takže docela nasněžilo, kdyby to tak chtělo vydržet až na vánoce
cernej caj
nákupy se děsím příští víkend, to bude masakéro před volnýma dnama kdy bude zavřeno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2018 22:50
- Nahlásit
cernej caj
Tak to jsem zvědavá jestli se ti Terror bude líbit, mě se to líbílo fakt hodně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 07:17
- Nahlásit
feri uz tu nervozne kvili a tesi se na bus
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 07:25
- Nahlásit
Night tady nervózně kvílí a těší se do auta čaj užijte si procházku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 10:26
- Nahlásit
krásně bylo na loukách kolem Sloních kamenů u Jítravy. A potkali jsme malého kanečka... Night by se asi chtěl kamarádit - ale představa, že prasák povolá sourozence a rodiče se mi vůbec nelíbila... a Night musel na stopku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 15:30
- Nahlásit
tak my sme si uzili, bylo lehce snehu takze botky mokry ale feri spokojena, cast trasy v poho navolno, tak to bylo fajn, hezkej zimni vylet
nastesti bez kanecka to buy me slehlo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 16:09
- Nahlásit
čaj vlastně nevím, proč jsem napsala kanečka... možná to byla slečna prasátková Ryla se v poli, měla celý nosík od sněhu. Stejně jako Night A byla zcela v klidu - asi věděla, že myslivci už odjeli (viděli jsme je odjíždět, když jsme parkovali)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 17:04
- Nahlásit
Xerxová
v kazdym pripade ani slecna prasatkova by me neutesila
ja uz zkousim opravenej sici stroj, potrebuju si zkratit nohavice no tak sem to namerila, pak se rozhodla ze to udelam jinak a najednou je nohavice o 2cm mimo ale supeeeer spravena masina sije
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 17:19
- Nahlásit
Xerxová
ale představa, že prasák povolá sourozence a rodiče se mi vůbec nelíbila...
Fuuj, prasaci, nemam je rada. Kdyz se tu couraly ty dve dive svine, bala sem se vylezt se psama, byly obrovsky (ty svine). Nekde sem mela i fotku hned zaplotni, kdyz po nich rvaly perdelky a svine sly proti plotu. Ha, uz sem to nasla, mrcha hnusna:
cernej caj
Spokojeny vyletnice a navic este svadlenka - tak at ti to sije.
Hepcaa, urputne bojuju s rymickou - vzpomnela jsem si na spolubojovnika udatnyho! Caj karkade, ten vyzene rymu z tela spolu s cesnekem a kysanym zelim. Hepca!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 17:42
- Nahlásit
Fifi
tak si uzij karkade! maminka mi vzdycky vozila ibisek z turecka. At to vyzenes!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 17:51
- Nahlásit
Fifi vyháněj bacily ! Ať ti nekazí volné dny. Svini máš pěkně z blízka - to my máme prasátko z bezpečné vzdálenosti. A páník neměl teláček… neb šel "nalehko" s jediným objektivem...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 17:52
- Nahlásit
Xerxová
fotka s krizkem je krasna
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 18:20
- Nahlásit
tam musel být Najťoun na špagátě... Jednak prase bylo blizoučko a hlavně kouká na ovečky a kravičky (jsou vidět i na fotce - když se tedy dobře zaostří zrak ) a není na fotce vidět, že mezi námi a pastvinou je frekventovaná tříproudá silnice. A sice kopytnatce nehoní... ale... prostě mu raději u silnice nevěřím
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 18:25
- Nahlásit
Xerxová
Ať ti nekazí volné dny.
Prave potrebuju jeste tyden kmitat, pak az volnicko...
Svinu mate na muj vkus taky dost blizko, vi buh, kolik jich v lese bylo. Jo a z tech fotek vyse me pobavila zdechla ikea krysa, ale furt se, holka, drzi.
cernej caj
tak si uzij karkade!
Kakac je dobrej, mela jsem ho zasoby a rozdala. Treba neco este vystracham, jestli ti chutna... Neb jak sem rikala nedavno Denyky, ja uz na poste byla, ale ta hadovita fronta me odradila, takze zasilky budu posilat v lednu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 19:03
- Nahlásit
fifi
zrovna ibisek redim s cernym cajem.pac ja na ty kyselosti nejsu, spis ze turecko je zemi tehle caju a ja su cajova tak maminka vozilavala a i ty klasicky sklenicky mi od nich privezla, tak mozna zbytecek karkade taky jeste mam doma, mela bych dopit... ale samotny je yo na.me hoooodne kysely, to nedavam
mam kapky z kozlika na doporuceni kolegy snad budu spat jako miminko
xerxova
tak lepsi se u probemovych mist jistit, ani treba ne ze hy se clvek bal co pes ale nenadalej vystrel, klakson a tak ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 19:24
- Nahlásit
cernej caj
mam kapky z kozlika
Ses jak kocka, ne? Kozlik nebo santa. Ja myslela, ze ses aspon v patek dospala.
ale samotny je yo na.me hoooodne kysely, to nedavam
Ja si kakace prislazuju medem, taky zalezi, jak moc vstupnich surovin tam dam, nemusi bejt az tak kyselej. Dat si cernej caj, (promin), tak neusnu uz vubec.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 20:16
- Nahlásit
čaj si na noc nedám - máme rozdělané červené vínko... Venku fouká - rázem je tam nepříjemná zima
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2018 22:09
- Nahlásit
ona je lepší se psem někdy ta prevence, Loki dneska taky dobrý, ale pak začal počumovat někam do dáli směrem, kde jsou taky obvykle prasata, tak šel radši taky na vodítko
viděli jsme na rybníce ve sněhu zajímavý stopy, takový menší u sebe a uprostřed pruh jak od ocasu, bejt to větší, tak řeknu bobr, ale takhle netusím který malý zvíře tahá ocas po zemi, stopy s drápkama, vykračovalo si to podél břehu přes celej rybník
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2018 06:28
- Nahlásit
ondatry a nutrie jsou velmi běžné. Vydry jsou mnohem vzácnější - spíš typuju "velké vodní krysy" - ondatry či nutrie
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2018 08:47
- Nahlásit
maya
taky bych tipovala jak pise xerxova, nejaka nutrie by to byt mohla.
fifi
jojo, s cernym cajem jen tak lehce nakysle
jo, spala sem.z patka na sobotu asi 7h, takze spokojenost relativne ale furt nemam.dospany ty deficity -ale to sem si uz dala ten kozlik a dneska taky zadny nocni mury a taky s kozlikem. tak nevim, zda je to kozlikem, ale 2 noci sem spala skoro normalne a snad behem par dni budu zas v kondici spankove a nepojedu na dluh
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2018 08:48
- Nahlásit
https://www.zonerama.com/photos/169126765_1020x681 _18_timestamp(636805831970070000).jpg
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2018 09:14
- Nahlásit
cernejcaj
vysmata Ferinka, pekna fotka
tak kozlik na spani rikaj je dobrej, pak jeste chmel, tak si muzes i dat pivo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2018 09:22
- Nahlásit
maya
nevim jestli po alkoholu bych spala
ale uz ych celkem taky sla dom, dneksa me to tu moc neba, radsi bych spala ted kdyz to slo lip
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2018 09:31
- Nahlásit
Já hlídám zápočtovou písemku. .. Dneska se nezastavím, stále něco mám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2018 10:41
- Nahlásit
me silene boli za krkem, uz vcera to zacalo a dnes se to zhorsuje akorat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2018 11:14
- Nahlásit
a ja tu nebudu zejtra, urvala jsem po dlouhych peripetiich termin u zubare, a to jen v poledne, toz do prace to nehrozi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2018 11:17
- Nahlásit
maya
tak zas budes mit vyreseno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2018 16:16
- Nahlásit
Xerxova ani nevi kde bydli
https://i.nahraj.to/f/2aWV.jpg
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2018 16:55
- Nahlásit
myslíš Uberec a nebo u Svitav
Jinak mě taky asi zítra čeká opět zubař - od středy mě pobolívá nově opravený zub. A dneska bolí už hodně... a protože se svátky blíží, nechci riskovat, zda se to uklidní...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2018 20:38
- Nahlásit
uberec
|