| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 13:33
- Nahlásit
Xerxová
jeee to se tesim na fotky musel to byt super vylet
ja venovala asi hodku a pul pulirovani kuchyne, linky, odkapavace, uklidu bordelu... a uz se pece dort pro muze
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 17:03
- Nahlásit
Xerxová
Pekne jste si to uzili.
cernej caj
Sikovna, a je ti lip?
Ja jsem po delsi dobe prubla s ortezou kratsi protapku po jednom, oba byli jak happy hippos. Jen Ruzice castecne nespokojena, protoze ji zvorali pole a tudiz i velky plevele, ktery si tam chodila vyrvavat i s korenama. Jo a kosa byla, pekna, sice azuro, ale vichr, ze jsem i cepici mela.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 17:42
- Nahlásit
Fifi
a jak prochazka, dobry? tlapa nic nenamitala? psiska urcite meli radost
no celej den sem mela pocit, ze je to lepsi, ted koukam na film zabalena do deky a premyslim, ze ani nebudu cekat na muze a pujdu spat...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 18:06
- Nahlásit
cernej caj
a jak prochazka, dobry? tlapa nic nenamitala?
Prochazka primerena, orteza to drzela, rano malinko ouvej, ale furt lepsi a lepsi to je. S Ruzici je problem, ze vyzaduje akci a spolupraci, ta si nejde jak Troldik jen litat a vobechcavat stromy, kere a hrabat mysi. Jsem si ji naucila na nejakou praci pri vychazce, schovavat veci, trhat plevele, hazet hracky a pretahovat se. Hlavne to posledni je s jeji kadenci, kdy do tebe da silenou prdu i z mista, zatim dost tezky. Ale spokojeny byli, oba dva.
ted koukam na film zabalena do deky a premyslim, ze ani nebudu cekat na muze a pujdu spat...
Dort se poved? Sak bez chrnet a lecit se.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 18:27
- Nahlásit
já se dneska hodně lekla... když z inverzního moře vykoukly vrcholky kopců a svítilo úplně oranžové nízké slůňo... tak Pepa zastavil auto na malé silničce a vyrazil fotit. Nikde nikdo, místo krásně přehledné a bylo mi líto psiska v autě - a i když to bylo párset metrů před parkovištěm... tak jsem ho vypustila taky ven - on nadšen - pobíhal, čenichal, já se kochala... a vůbec nevím, jak se mu to povedlo, ale najednou do mě narazil, úplně si vyvrátil krk o moji ruky a děsně vykvík. A tak trošku přikrčeně "zcepeněl" Asi se spíš lekl... protože když jsem mu nabízela piškoty z levoboku i pravoboku... tak hlavou hýbal normálně - a začal se chovat normálně a vesele. Ale v ten první moment jsem myslela, že pojedeme domů.
Našplhal si chlapec u laně - neb paní jelenová se vyloupla na cestu jen kousek před náma - a pes měl k ní blíž, než ke mně. Když jsem houkla "stůj" - tak laň ladným klusem opustila cestu (ale tedy žádný spěch) a psisko se sice celé klepalo, ale stálo... Po připnutí vyrazil čmuchat a čenichat a byl chválen ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 18:39
- Nahlásit
jo, krásně dneska bylo, zima mi nevadí
jsem úplně zapomněla, že je svátek, jsem byla překvapená, že stánek s pečivem je zavřenej, ještě že supermarket byl otevřenej, jinak by to byl zbytečnej vejlet do města a já bez chleba
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 18:40
- Nahlásit
Fifi
tak trolitko si vystaci samo, tak aspon jeden pes vyzaduje trochu min zamestnat
jo, mam brownies recept od esusky tak uz tuhne v lednici, je tam dost masla
Xerxová
mselo byt fakt nadherne, no mozna se nejak blbe trefil?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 18:56
- Nahlásit
Xerxová
a vůbec nevím, jak se mu to povedlo, ale najednou do mě narazil, úplně si vyvrátil krk o moji ruky a děsně vykvík.
Tak si prestav me, pretahovadlo/hracka v ruce a musim bejt sakra rychla, aby prave si Ruzice hlavu nevylomila, uhnout telem a nechat ji to chramst ve vzduchu, at muze v zakusu plachtit dal, proste jak figurant na place. K tomu je nutno uz nejaka spolupracujici hnata.
Najtovo krcisko bude snad zcela v poradku.
neb paní jelenová se vyloupla na cestu jen kousek před náma - a pes měl k ní blíž, než ke mně. Když jsem houkla "stůj" - tak laň ladným klusem opustila cestu (ale tedy žádný spěch) a psisko se sice celé klepalo, ale stálo...
Tak o tomhle si muzu nechat zdat.
Maya
Mne taky zima nevadi, jen ten vitr byl dneska protivnej,
cernej caj
tak trolitko si vystaci samo, tak aspon jeden pes vyzaduje trochu min zamestnat
Trolditko je pipitko, on taky ma pri vychazkach nejaky zamestnani, ale odlisny od toho ruzeciho tanku. Je to proste jemnej pindificek libeznicek.
Dort musi bejt uzasnej. Maslo je dobry, zbyde-li na muze vubec vlastne?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 19:06
- Nahlásit
Fifikdyž si hraju - tak to hlídám - ale to byla zcela náhodná srážka - naštěstí neběžel - jen energicky kráčel a já se otočila... a už jsme byli sražení... Já se jen lekla, on zaječel (ale on je měkota a asi se hlavně leknul - a protože nevěděl, proč jsem ho sejmula, tak se chvíli tvářil vykolejeně (jako když něco provede).
I po klidu se tváří zcela nerozbitě - hází si krysou (stále žije ) To víš, že ho poočku sleduju
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 19:13
- Nahlásit
Fifi
u nás nefoukalo, stačilo mi tričko a bunda
Tak o tomhle si muzu nechat zdat.
jo, to já taky
Xerxová
no jo, srazit se s dogou, žádná sranda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 19:20
- Nahlásit
tak dneska jsem měla víc vrstev i já. A Pepa vytáhnul kulíška a rukavice (to já až tak v mínus patnácti ) - však místy byla námraza ještě při návratu. A ráno mínus pět
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 19:22
- Nahlásit
maya no právě že já ani neměla pocit, že by to byla velká rána - takže spíš srazit se s paničkou, žádná sranda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 19:28
- Nahlásit
Xerxová
jen energicky kráčel a já se otočila... a už jsme byli sražení..
A to jen kracel, se cvalajici a tryskajici cernou hroudou to je sileny.
Já se jen lekla, on zaječel (ale on je měkota a asi se hlavně leknul
Precitlivele pindiky, to je jak Troldik asi. Hlavne, ze se nic nestalo, to bys poznala hned. Kdyz jsem posledne strihala drapky Trolitku, mel zase ten svuj "auuuuu, amputujou mi hnatu" zachvat, bolestinkove proste. A do dveri, ktery ho jednou privrely, podruhy nevkroci bez nalezity mezery, ani ho uz nenapadne si je ani otevrit...
Maya
u nás nefoukalo, stačilo mi tričko a bunda
Zde klasicka placka a neprijemnej vichr, pocitove na nule ci min.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 22:00
- Nahlásit
dnešní okruh kolem Luže - většinou po německé straně
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Lis 2018 22:01
- Nahlásit
a ještě dva placatý... ta první byla opravdu jak hořící sníh...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2018 06:21
- Nahlásit
brrrr - mínus deset
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2018 09:43
- Nahlásit
Xerxová
to je fakt naaaadherny! luxus tohle ja skoro nemam sanci videt, v lete nebyva a v tohle obdobi uz je to nerealny , nez bych nekam dojela, bylo by stejne po ni
Fifi
no nakonec aji ten ochutnavaci kus sem vratila do lednice i se slehackou, asi jak sem olizovala misky tak uz nebyla ani chut ale dneska sem kousek posnidala a muzu rict, ze je to dobry
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2018 11:17
- Nahlásit
čaj no to je na nějaký ten prodloužený víkend v pronajaté chatičce, co má kamínka... Mimo sezónu nebývají drahé - ale blbě se typuje počasí... Jinak v oblasti je hodně "útulen" - ale v tomhle období už je fakt ziminka... Výhodou Lužek (i sousedního Klíče a Ralska a Hradčanska) je, že málokdy někoho potkáš, když pominu pár německých důchodců v okolí civilizace, tak t byl jen jeden běžec cestou na vrchol Luže.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2018 12:01
- Nahlásit
Xerxová
no prave pocasi (a tim nemyslim stesti na inverzi)+ dovolenou touhle dobou uz taky skoro nikdo nema, ze... navic ja asi jeden den dovolene venuju praze...
jenze to je cca 7h cesty to neni ani na prodlouzenej vikend, coz je proste desna skoda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2018 17:04
- Nahlásit
Pekne prituhlo. Musela jsem vykydat auto, neb me ceka v tejdnu technicka. Teda auto, spis psovoz, kterej mel sklaply zadni sedacky, pres to preklizku, koberec, neopreny, aby cokle meli dost mistecka a oddelat mriz. To je nezvyk, mit zadni sedacky zase jak v normal aute. Snad se na stk nevyskytne zadnej problem.
A Troldak zacal sondovat Ruzici a klapat zobakem, takze haranicko, harani nastupuje, je spolehlivej indikator. To zase bude zaplotnich zenichu...
Xerxová
mínus deset
To uz je fakt kosa. Zima je uz i tady, prilitnuly vrany.
cernej caj
dneska sem kousek posnidala a muzu rict, ze je to dobry
Aby ne, s laskou udelanej dortik.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2018 17:44
- Nahlásit
Fifi tak snad autíčko projde bez ztráty kytičky... a bude vesele dál plnit funkci psího vozidla.
Růža už je velká holka - pomalu na vdávání čeká tě holt plná pohotovost... jsem ráda, že Night nejen že nehárá ale taky hárání čubin v okolí nijak extra neprožívá. Hodný hošík
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2018 17:54
- Nahlásit
Fifi
tak snad bude technicka v poradku a zadny potize
ferinka ted chce vic curat, hodne se meje - tak rano vystvala ven muze, a asi za 30 minut se snazila vystvat me ven - ona po tobe skace, knoura, vystekava... jakoze poznas, ze chce veceri nebo curat. Si rikam nojo tak chce ted casteji ale snad po pul hodce, to snad ne? tak sem vstala, ze ji vemu a ona normalne na me chvili cumela z postele a pak si sla lehnout na polstar jako konecne vypadla je normalne zvykla ze ja du do prace a oni s muzem jeste chrapou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2018 18:25
- Nahlásit
Xerxová
ale taky hárání čubin v okolí nijak extra neprožívá.
Trolitko uz taky ne, nastesti.
cernej caj
a me chvili cumela z postele a pak si sla lehnout na polstar jako konecne vypadla
Princeznicka, co ji taky mas co prekazet v posteli, zejo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2018 18:39
- Nahlásit
Fifi
presne tak, pekne si pod sebe naducat polstarek a chrrrr
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2018 19:21
- Nahlásit
nějak se nepoznávám... je mi venku zima Psisko mě teď vytáhlo na zahradu... a fakt zimáááá.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2018 19:43
- Nahlásit
u nás taky zima, došel k nám ten studenej vichr, takže i když odpolko bylo +5, tak fakt zima
Xerxová
fotky krásný
Fifi
tak snad technicka bude OK
mě něco klape v motoru asi, ale jezdí to, tož doufám, že to ještě půl roku vydrží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2018 12:02
- Nahlásit
tak u nas uz po tech dvou centimetrech snehu ani pamatka, coz je dobre, ten vlhkej snih kdyyb namrzl, to by bylo...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2018 12:04
- Nahlásit
tady ani vločka... slůňo, občas bílý mrak...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2018 15:25
- Nahlásit
prej ma vic snezit az zejtra
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2018 15:58
- Nahlásit
uvidíme, jestli se dočkáme bílé zahrádky - tady byl krásný den (zima byla, ale slůňo slůnilo), teď jsem dodělala "zimní truhlíky"
|