Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 09:01
- Nahlásit

birma
asi tak nejak

tak at se s riflema zadari ja kupuju hodne na vinted.cz a bazaru - by jeden nerek, ze kdyz mam problem sehnat v obchode, ze tady vetsinou sezenu v pohode casto jeste s cedulkou

Maya
presne, kdyz nevencis max po 8h i kdyz mas zahradu tak bys psa ani nemela mit

Xerxová
uzij si uklid

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 10:03
- Nahlásit

v lese bylo krááásně - takže z toho byly skoro i ty dvě hodiny A udělali mi radost lesáci - široké perkové cesty prohrnuli. Já vím, že kvůli obslužnosti krmelců a posedů... ale nám to umožní pohodlné procházky i když to v terénu půjde špatně. Kilometry cest jsou zatím udržované v mimolyžařských oblastech u nás za humny...

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 10:44
- Nahlásit

Můžete mi někdo prozradit, čím přesně přemýšlejí lidé, kteří vytvoří naučnou stezku a NIKDE nezveřejní mapu?
Hlava to není, to mi je jasný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 10:50
- Nahlásit

kachna_
o jaky stezce mluvis? sem zjistila, ze nekdy existujou ty stezky jen v mape ale ne v terenu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 10:51
- Nahlásit

kachna přemýšlí stejně jako lidé, kteří postaví stezku a udržují ji jen po dobu udržitelnosti projektu... tj. 5 let. Pak ji nechají zarůst, neb nemají dotaci... Tak proč ji stavěli ??
Raději jdu pokračovat v úklidu... zbytečně bych se vztekala

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 11:11
- Nahlásit

Vytáhla jsem všechny na krásnou procházku. Krásná byla tedy její první polovina. Po hodině měl Charles jedinou myšlenku - ojet Adama (něco tu hárá a jemu hrabe, i doma jsou oddělení). Celou druhou hodinu mě zaměstnal tím, že jsem ho musela neustále kontrolovat a okřikovat. Nakonec kvůli tomu skoro vlezli pod auto - uhýbali jsme do krajnice a on si zrovna tu chvíli, kdy nás auto míjelo, vybral jako okamžik, kdy mu Adam nemá kam zdrhnout aby to nebylo málo, završil to Adam požíráním nějakýho lidskýho hovna
Zrovna přemýšlím, který útulek by přijal dva velký psy...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 11:32
- Nahlásit

birma
to musis uvazat v lese!

jinak teda kdyby si to aspon prohodili, ze hodinu na nic a pak si mela krasnou cast domu, takhle je to nekdy asi fakt na ubezduseni...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 11:36
- Nahlásit

cernej caj
to musis uvazat v lese!
jsou načipovaný, musela bych to z nich vyřezat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 11:54
- Nahlásit

birma
chyba!

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 11:58
- Nahlásit

zajímavej nepsí článek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 12:45
- Nahlásit

v lese psík opět chytal své trýýýskací záchvaty (dneska hodně, to zas večer bude pajdat). Při jednom viditelně narazil hlavou do trčící větve... Ve mně by se krve nedořezal, on se ani nezastavil - lítal v kruzích dál... oko měl, krev z něj nestříkala Přesto jsem ho obhlídla a říkala si, jak dobrou kůži mají.
Teď přišel otravovat s polštářkem přetahovacím... a já zjistila, že od ucha až ke krku má šrám - sloupla jsem mu pásek chlupů. Krev neteče, jen je to odřené. Měl kliku - mohla jsem mít jednookého Žižku...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 12:58
- Nahlásit

Xerxová
ještě že se mu nic nestalo! To jsou ty chvilky, kdy vždycky zapomenu dýchat...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 13:13
- Nahlásit

birma jojo - ale pořád si říkám - nech ho žít, nebrzdi ho pořád, ať si to užívá. Jen nesmí trýýýskat s klackem za špičku neseným - to ví, že řvu jak protržený slapy... A dneska si opravdu užíval - spousta stop zvěře (zajímavé je, že lišky mu nic neříkají, ty ho nezajímají), sněhu tak akorát na blbnutí, nikde nikdo... nechávala jsem mu prostor (když měl tendenci vydat se po stopě, tak stačilo lehké upozornění)... no - dobře to dopadlo.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 13:21
- Nahlásit

Xerxová
naši kluci si to dneska taky užili ze dvou hodin (HA!) byl Charles navolno skoro hoďku a půl, malej tak hodinu a Adam asi půl hodiny Kdyby CH. neobtěžoval A. byli bychom všichni spokojenější
A jestli bude pro ne FB vidět video, kterak ten malej prcek dokáže vnutit svý přání labradorovi
máme tohle úžasný místo tak 20 minut od baráku, mám rozhled široko daleko, tak nemám tiky i když vypustím všechny najednou. Jen v létě to nejde, na to je cyklostezka pořád ještě moc blízko. Teď tam hodně fučí, tak tam moc lidí neleze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 13:31
- Nahlásit

Xerxová
tak uf, hlavne ze jen sramecek. On uz je v ty velikosti kdy ty trcici vetve muze snadno sejmout

birma
tak to zni skvele uzivejte si mimo cyklo sezonu

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 15:17
- Nahlásit

Xerxová
to jsme viděli u Jeseníku, taky mi z toho bylo smutno. No, nakonec jsme našli mapku
http://www.ekocentrumkoniklec.cz/wp-content/upload s/2013/05/HARASOV_web.pdf
a pro procházku s dětma je to supr. Škoda jen, že to není propojené s židovským hřbitovem třeba. To modře lemované jsou asi bývalé lomy.
"interaktivní tabule" mě nijak extra neoslovily.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 15:44
- Nahlásit

Fifi
na Bouchalce je asi 7 let stará erdelka....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 16:02
- Nahlásit

kachna_
tak to by mohlo byt moc pekna prochazka s detma, ale toho hrbitova skoda, pritom byl fakt takovej tajemnej, v lese schovanej, krasnej...

venku uplne boziiiii svetlo, zatazeno, na obzoru jak zapada slunko dira, takze uplne oranzovy mraky a pod mrakama na obloze takovy ruzovy "paprsky" aj kostel od nich byl ruzovej, paradicka akorat nam zorali pole, takze bahna 2x vic nez normalne

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 17:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
na Bouchalce je asi 7 let stará erdelka....
Ja vim, je na webu klubu. "V útulku Bouchalka Buštěhrad nedaleko Kladna se nachází 7-letá fena jménem Jackie. Fena je s PP, čipovaná a není nalezenec - do útulku ji odvezla její majitelka!!! Důvodem je narození dítěte a netolerance fenky k miminku (vrčení).
Jinak je fena bezproblémová, hodná. "
Nejak nemam slov.
Edit - ale rozhodila jsem site i jinde, tak uvidime...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 18:02
- Nahlásit

Fifi
ja to taky nechapu... dyt dneska bezne lidi neziji v garsonce, aby to proste neslo nejak vyresit - a mit snahu to resit...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 18:09
- Nahlásit

Fifi
chce se mi blinkat. Takže v tuhle chvíli máme papíráka kerry blue teriéra ve věku více než důchodovém, hlaďáka foxe a erdelku foxů je celkem už asi 5 (těch fakt typických, žádný mix) a o vořeších radši ani nemluvím...

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 18:12
- Nahlásit

birma
Ty blaho, este i Keryky? dyk tech neni moc, vi o tom chovatel?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 18:25
- Nahlásit

tak tedy počasí tohoto týdne bylo jak na houpačce. Nejprve snímky bezpsí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 18:34
- Nahlásit

a teď klidný rozvážný psík... kvalita fotek nicmoc - jde mi o toho dementa lítacího. Nikdy není schválně rozpohybován - všechny klacky si hází sám. Jen někdy je vyměním za hadr - připadá mi to bezpečnější...

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 18:44
- Nahlásit

Fifi
"Po smrti majitele hledá domov 13 letý pes plemene Kerry blue teriér svého času na výstavách velice dobře hodnocený pes. Prozatím je umístěn v hotelu, ale kotec mu asi dobře nedělá ....
Při zájmu volejte: 777776567"
o inzerci mě prosil syn bývalého majitele, že sám má víc psů a s otcovým se nesnesou....
Už je to nějakou dobu, při příští aktualizaci ho smáznu. Majitelé už pak nedávaj vědět, i když to slíbili, když se pes udá

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 18:46
- Nahlásit

Xerxová
To je nádhera! Hned bych někam vyrazila. Snad nám to příští víkend konečně vyjde
Najtík je podobnej magor jako Charles, ten taky nezpomaluje a furt si něco nosí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 19:00
- Nahlásit

birma však tu Šumavu sváteční si jistě užijete báječně.
A kam chcete vyrazit příští víkend ??
Tento týden nebyly u nás žádné dlouhé výlety - fotky jsou poskládané z procházek za humny (do 10 minut od garáže autem) jen čtvrteční výprava za sluníčkem na Malevil v Lužkách byla dál.

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 19:31
- Nahlásit

Xerxová
příští víkend nevím, ale doufám, že na nějakých 20 km se někde v okolí Prahy v sobotu vyhrabem. Na víc to asi s Ch. nebude, když je sychravo a při něčem takhle "kratším" se nám zas nechce jezdit někam hodinu autem...

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 19:50
- Nahlásit

Já vám sem taky jednu přihodím:
https://www.msoz.cz/inpage/atilla/
(myslím, že je o něco starší)
Znám Atilu od té doby, co jsme se přistěhovali, je to pes takového místního Karla, žila nějaký čas s dítětem, je to takovej statečnej psí nešťastník, párkrát byla březí, zvyklá venku, necvičená, odvolatelná, hlídá tak akorát.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2017 19:52
- Nahlásit

Xerxová
teda, to je nadhera! a prostredi v posledni rade drhyho prispevku je barevne uplneee boziiii!

nadherne tam mate to by se mi taky vychazkovalo pokazde v takhle krasnym prostredi ale mame pole s polem, a to muzu byt rada, ze nemame panelakove kolecko

takovyhle humna by se mi proste moc libili

birma
uzij si to, ja uz teda vubec nikam nepujdu... do konce roku utrum

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání