| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 11:13
- Nahlásit
cernecaj
tak to neporadim ja si tyhle horejsi veci musim kupovat o cislo vetsi takze mi to nikdy v ramenou az tak nesedi tak to nesleduju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 11:21
- Nahlásit
ne prave ta moje je tesne ale je, chela sem o cislo veysi co by mi asi uz byla volnejsi i tak a bojom bojim, e za 250 neslo odolat
uz se mi sbihaj daaaarecky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 11:25
- Nahlásit
Xerxová
opakuju se - ale pro psa s pohybovými problémy je chůze ve sněhu nesmírnou zátěží. Hlavně kolena trpí - neb pes neposouvá nohu "jen kupředu", ale musí ji taky "vytáhnout směrem vzhůru. Hlavně těžký hlubší sníh je opravdu náročný.
vím, nemáme s ním v plánu dlouhé túry, ale na dovolené se aspoň na kratší procházky dostat musí (třeba do 5 km dle toho, kolik sněhu bude) a nevím, jestli nezapadneme v penzionu
A u něj kolena nejsou problém
cernej caj
ps a decathlon ses divala?
hned jako na první
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 11:27
- Nahlásit
birma
a nejaky bazar?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 11:35
- Nahlásit
kdyz jedno debilni narizeni prekvapive nepomohlo tak vymyslime dalsi prisnejsi treba to zabere
jako fakt tenhle system me neskutecne s..e
https://www.novinky.cz/domaci/457183-reflexni-prvk y-povinne-i-ve-mestech-odbornici-po-nich-volaji.ht ml
predpokladam ze potom vydaji vyhlasu na velikost tech prvku a zamerne o tom v mediich ani neceknou tak se na pokutickach hodne ve mestech vybere ted by to bylo k nicemu protoze by museli objizdet vesnice a cihat na chodce a to je moc namahavy s malym vysledkem, ve meste si staci jen nekde pockat na chodniku a vybirat a budou v baliku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 11:39
- Nahlásit
Maya
půjdu mrknout dneska (i na ty běžky), ale obecně bazarových sněžnic moc nebývá...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 11:42
- Nahlásit
cernejcaj
https://www.facebook.com/grafickyodpad/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 11:44
- Nahlásit
birma
sem myslela spis inzerat
http://sport.hyperinzerce.cz/sneznice/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 11:54
- Nahlásit
maya
sem na fleru videla z toho kabelky a batuzko
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 13:39
- Nahlásit
Maya
nj, novinky, a co teprv, kdyby to vzali za posledních 50 let (případně za celou dobu sledování), to by teprve bylo číslo . Vidím velký rozdíl v tom, že v obci, narozdíl od mimoobec, by prostě člověk měl toho chodce očekávat. Že bych musela být označená, když vylezu ze vrat se mi teda fakt nelíbí (u nás to osvětlení není nijak závratné). Nicméně představa, jak policie číhá u hospody, aby odchytila osoby opouštějící restaurační zařízení, mi přijde komická.
Nicméně:
Ministerstvo dopravy v této chvíli novelu, která by rozšířila povinnost chodců nosit reflexní prvky i na města, nechystá. „Na odborné úrovni však diskuse o tom už probíhá.
diskuse na odborné úrovni mi přijde v pořádku, stejně tak prevence na školách. My jsme měli dopravní výchovu jako předmět, to holky nemají, to mě docela překvapilo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 13:53
- Nahlásit
kachna
ani mi nic takovyho nemwli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 14:13
- Nahlásit
kachna
ono bohuzel ty diskuze obvykle predchazej tem zakazum holt aby si lidi zvykli
s tou hospodou to az tak komicke neni ono by jim stacilo pockat si nekde v tmavsi ulici na ceste od hospody k tramvaji a vzhledem k tomu ze totez delaji ridicum na silnici nepochybuju ze by to delali i chodcum jsou to pro ne lehce vydelany penize
mi teda dopravni vychovu myslim taky nemeli
na druhou stranu myslim, ze naucit dite chovani na ulici/silnici je veci rodicu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 14:59
- Nahlásit
denní dávka roztomilosti
Maya
Na inzeráty jsem koukala, těch bez vad a za rozumnou cenu je minimum...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 15:09
- Nahlásit
Maya
myslim, ze naucit dite chovani na ulici/silnici je veci rodicu
no, de facto je věcí rodičů celé vzdělávání a řada škol to tak koneckonců i pojímá
birma
jde to vůbec potrestat?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 15:10
- Nahlásit
kachna_
jde to vůbec potrestat?
nejde aspiruje na nejrozmazlenějšího psa galaxie, neb dosáhne všeho co chce na mě i klucích. Nepodléhá mu jenom Petr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 15:26
- Nahlásit
birma
nekdo doma.musi drzet oteze
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 16:48
- Nahlásit
kachna_
My jsme měli dopravní výchovu jako předmět, to holky nemají, to mě docela překvapilo.
My to meli na zakladce taky. Chodilo se na dopravni hriste a bylo to fajny.
birma
denní dávka roztomilosti
Edydyy, mututu! Temhle elementalum vzdycky vsecko projde.
cernej caj
nekdo doma.musi drzet oteze
Myslis Bohouska?
A jinak dnes a denne peju chvalu na Troldakovo hladkosrstost. Tuny bahna na nem v chodbe oschnou, pak staci vzit klasicky konsky hrbilko a venku ho vyhrebelcovat - a tadaaa, mam cistyho vorecha.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 17:00
- Nahlásit
Fifi včera psisko z lesa u Malevilu na sobě přineslo tunu bahna - a stačil vzít do předsíně kbelík vlažné vody a hadr - a domů šel čistý psík, který měl vymáchaná tlapátky v kýblu a byl dočista otřen vlhkým hadrem.
Jen klasika - opět chlapec vůbec nepodrůstá podstadou - naopak mám pocit, že má břicho a slabiny stále průhlednější... je lesklý, hladký... ale nahatý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 17:14
- Nahlásit
Xerxová
a stačil vzít do předsíně kbelík vlažné vody a hadr
Tomu ja se prave vyhybam, by byl zrachanej furt, a temer komplet. Nebot nejen zahrada pripomina spis tankodrom... Navic si Najt pri sve vysce asi nezatlaska celyho psa pri trysku, nebo jo? Troldak ma bahno doslova az za usima.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 17:26
- Nahlásit
Fifi no právě že má nalepené vlhké bahno až za ušima - a celé břicho a slabiny s krápníky... Proto ho setřu hodně vyždímaným hadrem (a teplou vodou) - a jde to z něho krásně a tlapítka (v každém je kilo bahna) vymáchám v tom kýblu a osuším tmavou Najtí froté osuškou... Není tím o moc mokřejší, než když přijde domů - a hlavně může rovnou směr obytná zóna (on blbě snáší být odložen bokem, když jsme doma)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 17:41
- Nahlásit
Xerxová
Toz vam funga mokra lazen, jen dobre. Troldak narozdil od Najta prave dost podsady ma a vybihal by ven mokrej, akorat by nastydnul. On i v lete dlouho schne po plavani. Takze ja jsem zcela spokojena, ze staci vyhrebelcovat a nemusi se machat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 17:55
- Nahlásit
fifi
to je super, ja vetsinou drbu rucnikem zazrqcnym... nekdy staci obyc, kdyz je spis jen mokra
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 17:59
- Nahlásit
Fifi jasně - Night je fakt od malička naháč bezpodsadový. A hůř schne jen na krku - ale vlhký hadr ho rozhodně nepromáchá - jen sebere eventuální bahno. A suchý je hned.
A hlavně ze zahrady bahno nenosí- tam nám zatím trávník drží (jen přiměřeně na standardní otření tlapátek (a zbytek se holt vyluxuje z koberců) - to jen pokud na procházce najde nějaké super bahnité místo (jako včera)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 18:22
- Nahlásit
Xerxová
A hlavně ze zahrady bahno nenosí- tam nám zatím trávník drží
To se mate! Tady je fakt tankodrom. V lete se prasi a v zime bahenni lazen.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 18:32
- Nahlásit
a ferina hrabe, takze u nas by to bylo jedno
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 18:37
- Nahlásit
cernej caj
a ferina hrabe, takze u nas by to bylo jedno
Kratery radsi nezminuju.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 19:23
- Nahlásit
no ale dost se u nich pes zaspini, ze coz najtik kdyz je jinak cist tak asi moc nehloubi tunel do australie
moje zvire asi hloubilo, drapy od blata a co sem rpisla domu se unavene rozvaluje v posteli. Asi pudem spat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 19:32
- Nahlásit
ooo koukám zlatá lapinka, z tý to opadá samo netřeba nic utírati a jen suchým ručníkem utřu dosucha tlapky zespoda a to hloubí krátery furt, ale od hlíny má akorát nos
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 19:33
- Nahlásit
birma
Bohoušek je zakrslá lapinka, takže musí bejt mega roztomilej a rozmazlovací
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 19:33
- Nahlásit