| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 08:16
- Nahlásit
Fajka
bude ten balik a nebo nestihas? cas uz se chyli a pristi tejden uz bud to musim mit a nebo bych musela neco koupit
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 08:50
- Nahlásit
Maya
Nebuuuuj makám na tom ještě domotám přetahovadlo dneska a posílám, záftra to tam mááááš
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 09:46
- Nahlásit
kuk - od sedmi jsem učila, za chvilku jdu učit...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 10:06
- Nahlásit
tuhle dotáhl před dveře ze zahrady nějakej gumovej pás,
první jsem četla "dotáhl dveře ze zahrady"
Mám chcíplý děti, jsem cíplá i já.
Děti jsou vychytrale v různém stádiu nějaké střevní virozy, naštěstí zvrací jen jedno.
Kačenka je naštvatá, že nejde do školky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 10:30
- Nahlásit
Fajka
az tak rychle do zejtrka to zase bejt nemusi
kachna
tak se brzy uzdravte
me bylo vcera nejak divne od zaludku ze sem si myslela ze neco takoveho na me skocilo taky ale dneska uz dobry, tak doufam ze me to mine kdyz tak prosim radsi tu anginu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 10:37
- Nahlásit
kachna
at je detem brzo lip a neskoci to na tebe
maya
super ze dneska dobry
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 16:59
- Nahlásit
Maya
az tak rychle do zejtrka to zase bejt nemusi
kachna
v pohodě jak už to tak měla stejnak naplánovaný a ses akorát trefila s dotazem
a vzhledem k tý poště ted poslat rači dřív než dýl..
znáš to vy dnes podáte, my zítra ztratíme
Mrkni pak do emila du ti tam poslat přepravní číslo bo to odešlo...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 18:30
- Nahlásit
Maya
pls ty mas ten naramek? myslis, ze by sel nosit treba v kapse? by se mi omzna neco jako krokomer experimentalne libilo zkusit ale nechci nic nosit na ruce...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 18:39
- Nahlásit
mozna vlastne spis pujcovna by mi vyhovovala to na 14dni zkusit a vratit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 20:13
- Nahlásit
kachna_
Mám chcíplý děti, jsem cíplá i já.
Děti jsou vychytrale v různém stádiu nějaké střevní virozy, naštěstí zvrací jen jedno.
Lity lity, at jste fit a nepredavate si to moc dlouho!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 20:16
- Nahlásit
cernej caj
určitě šlo, je to jen takový malý oválek, ten pásek u toho vůbec mít nemusíš, akorát teda nevím jeslti by to v kapse měřilo, jestli to není dimenzovaný na pohyb ruky nebo tak něco, to by sis asi musela dohledat
výhoda je, že baterka vydrží měsíc a je to vodotěsný, se s tím normálně sprchuju
jako kdybys chtěla mám tu doma ještě jeden levnej bazmek z číny, kterej ovšem za těch pár korun má výrazný negativa jako že baterka vydrží dva dny a nabíjení je naprosto debilně řešený a leží v šuplíku už asi půl roku, takže ani nevím, jestli ještě funguje
a samo má horší displej a apka v tlf taky nic moc, ale zas na krokování tu apku nepotřeboješ, a ani tu přesnost měření jsem nekontrolovala, u toho mýho xiaomi jsem to kontrolovala s apkama v tlf a je to +- stejný, takže krokuje celkem dobře a jde propojit i s google fit, kde to přes gps i trasuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 20:17
- Nahlásit
koukám nějakej spamer se nám tady vynořil, doufám, že ho brzo smáznou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 20:32
- Nahlásit
Maya
aha to zni zajimave, me by to zajimalo spis ze zvedavosti, urcite nechci nic drahyho nebo si porizovat, jen vlastne v tyhle novy praci furt chodim od stolu, tak me prislo zajimavy zjistit, kolik v praci muzu nachodit
Fifi
jak to vypada u vas s tvoji chorobou, je lip?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 20:42
- Nahlásit
cernej caj
jak to vypada u vas s tvoji chorobou, je lip
Ja nemam strevni ani zaludecni problemy, jen me boli klouby a clovek a jsem schopna spat i 10 hodin. Dneska je to o chlup lepsi, asi o ten Troldikuv v nose...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 20:43
- Nahlásit
birma
divala ses na tysneznice z odkazu? tls sou klasiky, a cena by taky asi nebyla tak desna...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 20:52
- Nahlásit
čaj, birma já nevím - pořád si myslím, že běžky jsou lepší a použitelnější, než sněžnice... A na krátkej běžkách se dá zdolat ledacos - upravených stop netřeba. A dolů se dá jet a nemusí se tlapkat nepřirozeným sněžnicovým kachnochodem (kachna promine - nemá s tímto terminusem technikusem nic společného )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 20:53
- Nahlásit
marodům všem přeji rychlý návrat do zdraví
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 22:06
- Nahlásit
cernej caj
jo v práci já furt chodím přes celou chodbu k tiskárně, taky mě to zajímalo, ale přímo jenom v práci jsem zatím nesledovala, jen už vím, že za pracovní den bez extra vycházky nachodím cca těch 8 tisíc
jako ten co mám já stojí kolem 8 stovek, to mě nepřijde moc na to co to všechno umí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2017 22:07
- Nahlásit
Fifi
to je nějaká chřipečka asi? to chce jen vyležet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 07:43
- Nahlásit
xerxova
nemuzu sjizdet - bezky ve kterych muzu jen nahoru, po tovine a du ne mi sou k nicemu. sneznice mozna sou v jistym ohledu min prirozeny ake fo hodne blbyho terenu treba dost mezi stromu bebo kameny sou lepso
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 07:49
- Nahlásit
fifi
dobre, ze je to lepsi, kdyz boli klouby a chce se spat, to znam, tak drzet vteple a at je to brzo ok
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 08:31 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
Xerxová
mám proti běžkám dvě až tři výhrady
- sněžnice mě neskutečně bavěj
- dva z našich psů si nelajzn v lese pustit a mít je v terénu uvázaný ve mě vzbuzuje dva strachy - Adam zabije mě a já si přejedu Bohouška
- na běžkách budu o něco rychlejší než při chůzi (alespoň v některých situacích) a Charles ačkoliv zvládá relativně dlouhý túry, tak po pár minutách běhu začíná fest kulhat
vidím to tak, že letos (snad) pořídíme sněžnice a za rok je doplníme běžkama
cernej caj
Dívala dík. Ale ráda bych se dostala pod 2000,- přecijen při pořízení dvou párů to nebude zanedbatelná položka v rozpočtu. Nějaký předvýběr už máme, jen na to musíme s Petrem sednout.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 09:30
- Nahlásit
to je jasny. ja chci od jeziska stan... ale nemuzu zadnej vybrat a padne na nej asi celorocni uspora
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 09:43
- Nahlásit
birma
mám proti běžkám dvě až tři výhrady
já jen jednu jedinou a to velikou...NEMÁ TO BRZDU!!!!
Maya
pošta se pochlapila! koukám že to dneska doručujou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 09:45
- Nahlásit
fajka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 10:05
- Nahlásit
birma opakuju se - ale pro psa s pohybovými problémy je chůze ve sněhu nesmírnou zátěží. Hlavně kolena trpí - neb pes neposouvá nohu "jen kupředu", ale musí ji taky "vytáhnout směrem vzhůru. Hlavně těžký hlubší sníh je opravdu náročný.
Zdravý pes se krásně unaví, pes s problémy má brzy "dost".
Já už taky na běžkách jezdím málo - neb psa na upravené stopy brát nelze a ty jsou u nás všude... a tak raději výletujeme v krajinách méněsněžných či využíváme protažené lesácké cesty za humny. Ale takový výstup na běžkách na Jizeru a sjezd dolů pralesem při západu slunka patří k vrcholným zážitkům (VŠ zimní kurz hluboko v minulém století )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 10:13
- Nahlásit
ja bych adi po sjezfu z jizery mohla jit rovnou na operaci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 10:17
- Nahlásit
Fajka
a dik za info ja ani nekoukala si rikam ze je jeste tejden cas navic to info na zaplaceny baliky je teda vobcas uplne jiny minulej tejden mi podle trackingu dorucovali balik ze nikdo nebyl doma hodili to na postu pritom mama byla celej den doma a ani listek nebyl ve schrance kdybych se nahodou nepodivala do pc, tak ani nevim ze mam na poste balik podle me tam vubec nebyli, toz uvidime
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 10:26
- Nahlásit
birma
ja myslim ze nejlevnejsi varianta sneznic je asi neco takoveho
http://www.ceskykutil.cz/video-vyroba-sneznic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2017 10:32
- Nahlásit
birma
ps a decathlon ses divala?
maya
ja se tesim az mi dojde (doufam) pred vanici mikca. ze stare sem vyrostla ale tahle je o 2 cisla vetsi tak mam strach aby zas nebyla moc... slecna prodava z zhubla tak kdyz mi bude, prodam ji tu moji ona je to bozi mikina ale uz se nedela, ale nevim zda 4cm vic (8celkem) uz neni moc pres hrudnik aby sedeli ramena a tak...
|