Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2017 20:11
- Nahlásit

Maya už i po JIzerkách se na kole jezdí celoročně... a jsou i modely, co mají úpravu na jízdu po ledu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2017 20:16
- Nahlásit

Maya
snowbiky muzes videt i u nas... treba ceskej cyklista pred par lety zvitezil v cyklo casti iditarodu. Ale on na tom jel jeste kdyz nic takovyho neexistovalo a museli mu delat spesl rafky i pneu, dneska to koupis normalne

birma
tak to je blby

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2017 21:43
- Nahlásit

cernej caj
snowbiky muzes videt i u nas.
jo už jsem to našla že to prodávaj jako fat bike, ale naživo jsem to nikdy neviděla, tady takoví šílenci jezdící na kole ve sněhu nejsou

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2017 21:46
- Nahlásit

Fifi
Bude i s Dorinkem s panickou snad v bezpeci bytu?
jo to bude, ale tuhle tady byl přes dva kopce ohňostroj, když byl zrovna doma a jako trochu to řešil, takže rachejtle přímo před barákem bude asi blbě dávat i doma
bohužel novej soused odnaproti je jedinej idiot tady ve vsi, kterej něco odpaluje celej večer, jinak to bylo vždycky jen tak půl hoďky po půlnoci

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2017 21:58
- Nahlásit

Maya
takže rachejtle přímo před barákem bude asi blbě dávat i doma
To znam s Agatkou, ta ke stari, a asi jak byla nemocna, taky je hur snasela, ani ne tak rany jako ty vizualni prskavice na obloze. Takze zaluzky stahnout, tv ci radio ohulit primerene a hraly sme si hry klikaci, ktery byly natrenovany z drivejska. Pres tu nejhorsi salvu.
Ale prvni teros kvuli ziskany reakci na strelbu nebyl schopnej temer celej prosinec vylezt ven, jak se bal - zalizal pod vanu, omotaval se kolem wc misy - takze ja ten "strach" u psu beru hodne s rezervou. Jestli pes neco jen resi, nebo se mirne boji... Neb ja zazila fakt psychotika. Jsem rada, ze Dorotka se naucila od svyho tatika jecet na rachejtle, to samy naucila Kremylka a ten vyskolil Trolditko. Takze - tukam, jedinou reakci je u nas snaha jecet po petardach. Anebo, kdyz to trva dlouho, tak se svalit na jednu hromadu pod stolem v kuchyni unaveny po domacim cviceni.
No preju vsem pejskum, at tyhle idiotsky petardy zvladnou.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2017 22:27
- Nahlásit

Xerxová
no zatim se bojí jenom nasazování postroje (to jsme víceméně odstranili, ale vadí mu celá situace okolo odchodu ven, kdy se všichni motáme na malém prostoru chodby a to tomu nepomáhá) a těch petard, jinak miluje nastupování na eskalátory a neměl problém zatím s ničím...

Fifi
Idiotsky petardy a chudaky Bohousky, snad se odpanikari a nebude z teho dlouhodobej prusvih
Doufám. Tušit to, tak na tom zapracujeme včas. Takhle mám pocit, že to ani teď nemá cenu, protože každej pokrok mi zkazí první odpolední venčení

Maya
obávám se že silvestr bude masakéro, v Praze to vůbec nezávidím
na Silvestra jsme naštěstí na úplný samotě na Šumavě. Majitelé zámečku maj koně a psy a tak nehrozí, že by oni něco práskali...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 05:48
- Nahlásit

Birma
tak to zni skvele, paradni zimni dovca kde nq zamecku jste,
jak ste byly loni mevim zda to byl zamecek

snad to s bohouskem.zmaknete

Fifi
to je dobre ze troldak se naucil jecet, s tim jak je lekvej a bojavej je to aspon neco, o je Oak

Maya
tak snad soused bude letos rozumnejsi...

Ferinka taky rve na petardy, cukne sebou nebo tak ale reakci na ne vpodstate nema, coz su rada

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 07:22
- Nahlásit

máme stále ještě nasněženo - ale je to mokré a má se oteplit. Uvidím - tedy neuvidím - neb odpoledne jedu do Brna. Chudák páník - závislák Night bude poprvé přes noc bez paničky a bojím se bojím, že bude chodit kontrolovat garáž (to dělává, když není Pepa doma)...

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 08:04
- Nahlásit

cernej caj
jojo tm jak jsme byli loni na podzim. Odjíždíme 23.12. ráno a vracíme se 1.1. večer. Tedy pokud nás felinka zvládne dopravit na zimní Šumavu už se nemůžu dočkat - žádná televize, minimum netu a jenom výlety, knížky, deskovky a omalovánky
Je to tady, můžeme všem vřele doporučit

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 08:18
- Nahlásit

birma
jako vypada to hezky ale ja bych nemohla na vanoce nebejt doma
to vsechno co pises muzu mit i doma akorat na tu tv a net to chce disciplinu
videla jsem i skicovaci omalovanky

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 08:56
- Nahlásit

Maya
My vždycky trávili vánoce s celou rodinou. Se třema psama už to nejde. A ty narozdíl od nás máš doma jinde než v Praze. Já bych nemohla zůstat na Vánoce v Praze...

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 09:46
- Nahlásit

vadí mu celá situace okolo odchodu ven, kdy se všichni motáme na malém prostoru chodby
šiš, ale to ho lituju!!! Přesně tohle vymotávání se nenávidim nenávidim nenávidim
zimní Šumavu
byli jsme v krásný chatě na Lenoře, kdybys někdy hledala pěkný, ne moc drahý ubytko.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 09:49
- Nahlásit

birma
pravda je ze kdyz si predstavim vanoce v panelaku tak zadna slava
tak jsou i lidi co travej vanoce u more to uz je ta sumava vic stylova

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 10:28
- Nahlásit

birma
moooc si to uzijte, takhle vypadnout je fajn, ale pro me nerealby, i diy tomu ze deti zatim se taky tesi ba jeziska a to vse kokem a k to u oatrime i my

xerxova
tak si to u nas uzij a prijemnou cestu.

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 11:01
- Nahlásit

Maya
tak jsou i lidi co travej vanoce u more to uz je ta sumava vic stylova
jj Vánoce u moře si představit nedovedu

cernej caj
to je u nás podobný, ale my nepojedem na štědrej den v poledne za rodinou, abychom hlídali čas a v 8 večer se vraceli za psama a rodina psy neskousne, tak maj smůlu a obejdou se bez nás
a my si uděláme těžkou romantiku ve dvou

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 11:09
- Nahlásit

birma
s tema psama to mate blby a fakt nez se takhle stresovat co psi sami doma tak to jste to vyresili dobre navic takovy slapky jako vy si budou moct uzit i to slapani

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 11:13
- Nahlásit

Maya
navic takovy slapky jako vy si budou moct uzit i to slapani
jestli se přes závěje někam dostaneme
zvažuju jestli koupit bazarový běžky (na kterejch ani jeden neumíme) nebo nějaký hodně levný sněžnice

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 11:38
- Nahlásit

birma
tak bezky si muzete pujcit ne? i sneznice snad i pucujou

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 11:57
- Nahlásit

Maya
i sneznice snad i pucujou
jojo, jenže třeba loni Petr sněžnici zlomil, takže se platilo půjčovný + propadla záloha a na skoro 10 dní vyjde na podobnou cenu koupě levnejch jako půjčení... A to už si je zase asi radši pořídíme

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 11:58
- Nahlásit

jo sneznice pujcis snad i v hufmdy a tak za vratnou zalohu, a v lidlu byvali levny sneznuce

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 12:38
- Nahlásit

cernej caj
jojo půjčený jsme měli. Ale dát 100,- za den, když je využijem třeba i další zimy, se mi nechce, když kolem 2000,- už se seženou celkem slušný (na úrovni těch půjčených)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 12:40
- Nahlásit

tak to e fakt ze na celwj tyden se ti vyplati uz ta koupe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 12:43
- Nahlásit

mrkni na spsport.cz maj jeste par, ja tam.loni koupila ty svoje v akci
http://www.spsport.cz/398-tsl-sneznice-tsl-106-sun -walk-doprava-zdarma/

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 15:21
- Nahlásit

tak jsme stihli poobědovou delší lesní procházku - dost mokrého sněhu, z šedého nebe pršelo a ze stromů padaly hroudy odtávajícího sněhu. A do toho náš trýýýskající dement, který si to užíval...
A za chvilku mě vyzvedne řidič a vyrazím směr Brno (vůbec se mi nechce) - od rána schůzování a odjezd až zítra v podvečer.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 17:48
- Nahlásit

tak to verim, ze se ti moc nechce, su zvedava jak bude panik hlasit, ze najtidlo zmaklo noc bz panicky. tak preju prijemnou cestu

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 19:14
- Nahlásit

Kdopak ze zdejsich mel nejakou kripecku, rymicku? Kdopak me to nahodil?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 19:34
- Nahlásit

Fifi
už taky? a já furt nic, tipuju, že mě to posedne až o dovolený na vánoce

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 20:10
- Nahlásit

cernej caj
narazila jsem teď na takovýho skoro špice v útulku....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 20:14
- Nahlásit

Fifi
ja se od toho distancuju ale preju ti brzke zotaveni!

birma
ten je peknej, ale muz druhyho nechce...

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 20:14
- Nahlásit

Maya
už taky?
Behem par hodin to na me huplo, uvidim, jak bude zejtra. Zatim spis nic nez moc.

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání