| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:47
- Nahlásit
Xerxová
to je fajn zjištění - že je šťastná. Expáníka má ráda, ale svůj nynější domov by už neměnila. Ví, kam patří a kde je jí dobře
no já fakt doufám, že to tak vnímá i ona, ta obr vítačka s Dokýšákem by tomu asi i odpovídala
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:52
- Nahlásit
máme ještě lahvinku mladého červeného... myslím, že by byla škoda ji nechat zestárnout
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:53
- Nahlásit
Xerxová
důvěrně zvaná Otylka
Jedna slecna Sadlickova uz tu byla, tohle bude jinsi materyjal.
Fajka
no já fakt doufám, že to tak vnímá i ona
I jen z tvyho popisu nedoufam, ale jsem si jista, ze presne tak to ona bere.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:56
- Nahlásit
Fifi
Stejne je to fakt uzasny, jak se to vsechno "melo" sesmolit a dopadnout, ku prospechu vsech.
a to ani nezmiňuju jak moc mě pomohla když sem se dostala s tím svým uchem do průseru, tak vlastně celou dobu mě táhlo to že hlavně kvůli ní se musím dát rychle dokupy ... je to celý tak neskutečně propletený že bejt to v emérickým filmu tak nezůstane jedno voko suchý
Grrrrrrr! Fakt neni mastodontka
jááá ti věřííííím ! ona bude třeba JEN prostorově výrazná
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:58
- Nahlásit
stejně to nejde poznat... Betka byla docela jemný štěník a pak z ní vyrostla selka s hrudníkem po tatíkovi (Trésor byl jak tank) a měla rozměry solidního psa (na výšku i kila). Night byl štíhlý už jako štěně a sice hrudník má a svaly taky - ale jinak je hubený (těch skoro osmdesát kilo na něm není vidět)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:58
- Nahlásit
Xerxová
máme ještě lahvinku mladého červeného... myslím, že by byla škoda ji nechat zestárnout
rozhodně vypít! na zdraví všech!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 21:01
- Nahlásit
Fajka
a to ani nezmiňuju jak moc mě pomohla když sem se dostala s tím svým uchem do průseru, tak vlastně celou dobu mě táhlo to že hlavně kvůli ní se musím dát rychle dokupy ...
Vidis, dalsi vec, je to uchvatnej propletenec. Az mi to pripomina Avatara, co ted jde na Coolu a to jejich "Zřím Tě!" a tak vsechno okolo.
ona bude třeba JEN prostorově výrazná
Hele fakt ne, jen jedna fotka, kde tak vypada po krmeni. Jinak je to stihly stene ve spravny kondici, vyrust si klidne muze, vsak i ten stredni klidny pruhaty vorisek dorostl Kremylka...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 21:06
- Nahlásit
Fifi
Vidis, dalsi vec, je to uchvatnej propletenec
no přesně jak říkáš ..propletenec člověk kdyby to vymejšlel tak by si myslel že už je to celý přeplácaný a ono je to celý reál
Az mi to pripomina Avatara, co ted jde na Coolu a to jejich "Zřím Tě!" a tak vsechno okolo.
sem ještě nikdy neviděla..někdy se na to juknu...
Hele fakt ne, jen jedna fotka, kde tak vypada po krmeni. Jinak je to stihly stene ve spravny kondici, vyrust si klidne muze, vsak i ten stredni klidny pruhaty vorisek dorostl Kremylka
buď v klidu, to my tě jen tak zlobíííííme hlavně ať je zdravá a vyroste v toho nejlepšího člena smečky pro tebe i zbytek osazenstva
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 21:12
- Nahlásit
Fajka
sem ještě nikdy neviděla..někdy se na to juknu...
Mrkni, ja ten film miluju.
hlavně ať je zdravá a vyroste v toho nejlepšího člena smečky pro tebe i zbytek osazenstva
Jo no, hlavne to zdravi, kycle a zada a tak, zbytek se postupne poresi. Btw, Skritek dneska preukrutne radil s Vorechem, az sem si rikala, jestli neni naspeedovana. A Vorech tu prdku cernou jiste oceni, na takovy to vetsi rubanicko, ktery si k terosce nedovoli, neb ona to nesnasi.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 21:21
- Nahlásit
Fifi
Mrkni, ja ten film miluju.
OK mrknu na to !
Btw, Skritek dneska preukrutne radil s Vorechem, az sem si rikala, jestli neni naspeedovana. A Vorech tu prdku cernou jiste oceni, na takovy to vetsi rubanicko, ktery si k terosce nedovoli, neb ona to nesnasi.
jééé budou si vokusovat hlavyyyyy a tlapyyyyy a večer spadnou do pelechu a budou ká ooooo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 22:38
- Nahlásit
Fajka
no teda to je fakt story jak z nějakýho dojáku s happyendem
Fifi
tak to je super, že tam nezůstala sama a má se s kým rubat
co je to za ptáka netuším, viděla jsem ho jen potmě, teda černej flek
Xerxová
no taky se mi to zdá divný, že by bydlel v pumpě, ale Loki si dřív pumpy ani nevšiml, pak pár dní čuchal furt k tý vodorovný rouře a teď se staví na zadní a čuchá tam někam navrch, takže něco tam bejt musí, tak mě napadá jen ten pták, když prokazatelně v tý vodorovný rouře byl a vymetla ho až voda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 22:39
- Nahlásit
Fajka
mě se třeba Avatar vůbec nelíbil, se mi zdá že u tohohle filmu je to buď a nebo, takže ti nezbyde než to zkouknout
za mě pěkný triky, ale příšernej a nudnej příběh
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2017 22:45
- Nahlásit
Maya
ale příšernej a nudnej příběh
Je pekny, kdyz ma kazdej svy gusto a tak to ma byt, nemusi se vsem libit vse.
furt k tý vodorovný rouře a teď se staví na zadní a čuchá tam někam navrch, takže něco tam bejt musí,
Me by napadnul spis potkan? Ptak si tam dobrovolne nepoleze, bych rekla.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 07:02
- Nahlásit
konečně jsem si po ránu zaházela - už mi ta zimní rozcvička chyběla (ehmmm - já fakt ráda házím ráno sníh). Je krásné zimní ráno a sype a sype (ale má do toho začít pršet...)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 07:18
- Nahlásit
Maya
ten sutr me zabil tenkrat asi 30x .. vcera sem zacla od zacatku a na konzoli jen asi 5x... holt to je hra delana na konzole s pc dodelanym, prej si od jeziska konzoli. ja vcera hrala asi 5h na ty konzoli se mi i lip strilelo a muxu lezet rozcalena v zidli
Fajka
tak to je kraaasny aj jak pak vutala dokyse, to je fakt ideal predvanocni sladarna
Fifi
uz je jim ted 2 mesice? sou nadherny stenateckaaa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 07:53
- Nahlásit
xerxova
uzij si to. ja nerada hazim rano snih, protoze s hazenim nepocitam do budiku a pak me to prekvpi a ujel by mi autobus
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 08:21
- Nahlásit
cernejcaj
a ten ovladac jde pripojit k pc? treba by se dal koupit zvlast
no ja mam pocit ze me ten sutr zabil uz asi milionkrat vono jako ani presne nevim co mam delat akorat mackam sipicky ze jako pohyb pred nebo tak nejak
snih teda rano nehazu na co kdyz jdu stejne pryc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 08:47
- Nahlásit
Maya
snih teda rano nehazu na co kdyz jdu stejne pryc
páč jináč bych se z toho baráku a garáže ani nevyhrabala ven natož pak večer zpátky
Aspon že psiska maj vánoce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 09:36
- Nahlásit
Maya
jasne ja ho mam pujcenej od kolegy je to xbox ovladac pro PC s windows, bezdrat do usb nebo drat. ten drat sem se divala asi 800, ale uz sem si u Vero jeziska objednala rise of tomb rider dalsi dil
jinak ti to ukazuje, sipky a myslim pak zmacknout tlacitko akce - se tam objevi barevny kolecko a kdyz ho prosvihnes ses.tuha s ovladacem mi tyhle akce jdu vetsinoubtak na 5 pokus v poho.
Fajka
tak zas ty s tim.asi pocitas, ze budes hazet - me.to casto prekvapi v casovym presu, takze tonjenna par hodin opruz jen pro spoluobcany, kolem poledne jezdi trakturek z obce uz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 09:43
- Nahlásit
on druhej kolega ma.xbox a furt o tom basni tak si ho sef koupil taky a tudiz kdyz sem si postezovala na laru tak mi ho nabidl, ze prave uz na pc nehraje a chtel hi teda prinest uz jak si koupil xbox ale sem.mu rekla ze pres vandro sezonu nemam cas, at ho donese v prosincu a asi vynecham vylet pristi sobotu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 10:06
- Nahlásit
cernej caj
tak zas ty s tim.asi pocitas, ze budes hazet - me.to casto prekvapi v casovym presu
no ale jak se dá počítat s něčím co prostě nevíš jak bude ?
Já přece taky nevím jestli napadne poprašek 10 cm a nebo půl metru..a to je dost podstatnej rozdíl časovej, takže i tak když s tím člověk počítá tak nikdy neví kolik času to sežere, takže v presu jsme tak jako tak..nedej bože aby do toho foukal vítr..jednu lopatu odhodíš a tři se ti vrátěj zpátky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 10:29
- Nahlásit
Fajka
ono u nas je to jedno ja kdy jdu na bus tak stejne neni prohrnuta silnice takze prohazet si pesinku u baraku by mi bylo naprt kdyz bych po ni dosla tak akorat na neprohrnutou silnici
cernejcaj
synovcove maji ps4, bracha si ted koupil pod stromecek volant, maji nejakou zavodni hru, prej aby je konecne porazel bo voni budou mit jen ovladace, myslim ze ho bude muset zamykat
akorat se jim na to blbe kupujou hry bo bracha jim to bloknul podle veku takze kdyz chtej hrat oba musi to bejt hra pod 12 coz je teda v týhle kategorii dost tragedie vetsina her je pro maly deti
barevny kolecko sem tam nikdy nevidela, tak to asi blbe koukam a nebo si budu muset koupit ten ovladac
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 11:25
- Nahlásit
maya
no asi musis rychlejc mackat sipky
fajka
jo to he taky fakt, z cas to muzoy byt za noc i 3 metry
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 17:37
- Nahlásit
Fajka
Krásné narozeniny paní Fajfce! Ať stále zurčí jako potůček tklivě.
Fifi
Pani, tak vy zas budete mít toho tlustýho dortíka? A víte, že jedna ho tady má a musí mu dávat stahovací košík, aby se jí s tou hlavou vešel na bednu vítězů? Tak ať máte již brzy líbezného tlustohlava domki
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 18:32
- Nahlásit
Haranti tu házej petardy v době, kdy chodím z práce a potřebuju venčit. Bohouš má paniku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 18:52
- Nahlásit
birma Bohoušek se bojí ?? To je mi líto. Vypadal, že ho jen tak něco nerozhází...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 19:31
- Nahlásit
Gerda
A víte, že jedna ho tady má a musí mu dávat stahovací košík, aby se jí s tou hlavou vešel na bednu vítězů
Podobnych ambic jsem jiz davno prosta, takze nemusim shanet stahovaci kosik.
Tak ať máte již brzy líbezného tlustohlava domki
Dekuji, uz se vsichni na tlustohlavku dortikovou tesime. Teda ja se tesim, Troldik asi taky a Bajitko uvidime, jak se s tim vyporada.
birma
kdy chodím z práce a potřebuju venčit. Bohouš má paniku
Ouje, tohle je hodne problem. Idiotsky petardy a chudaky Bohousky, snad se odpanikari a nebude z teho dlouhodobej prusvih. Nesnasim petardy, dneska sem si ve meste malem cikla, kdyz smradi neco hodily za bilyho dne!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 20:02
- Nahlásit
birma
Loki se taky bojí a obávám se že silvestr bude masakéro, v Praze to vůbec nezávidím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 20:07
- Nahlásit
cyklistika ve Finsku
to kolo je suprový
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2017 20:10
- Nahlásit
Maya
Loki se taky bojí a obávám se že silvestr bude masakéro
Bude i s Dorinkem s panickou snad v bezpeci bytu?
v Praze to vůbec nezávidím
To jo, v kazdym vetsim meste je to sileny, ale vono i na vesnicich uz. Si dycky jen rikam, kolik prachu sou lidi schopny za to utratit...
|