Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2017 22:44
- Nahlásit

Xerxová
spíš nás napadla ochrana stromů před bobry
nebo tam v létě mají ovce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 07:41
- Nahlásit

kachna na tvoje miniaturky by možná výška pletiva stačila - ale na "standardní" kopytníky nee. Navíc chrání jen stromy u vody. Zkusím to vygooglit - ale nejpravděpodobnější "pachatel" nám vycházel Mayin kamarád bobr

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 09:11 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Dneska po ránu trošku zatapetuju fotkama
Fajuška dneska dvanáct tedy ..

a tady dva adventní pomahači a chrániči... uprostřed věncovýho šílenství

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 09:12 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

a prd! nechápu od určitý doby mě sem nejsou vkládat fotky aby by je bylo vidět..takže smolík :-/

leda takhle:
https://fajka.rajce.idnes.cz/advent

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 10:33
- Nahlásit

Fajka gratulace pro babču Fajušku. Podrbej ji za ouškama a pod bradičkou
Pomahači a chrániči vypadají dost unaveně. Dokonce Doktor se tváří aktivněji, než Modroočka. Ať si dneska návštěvu užije v radosti

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 10:34
- Nahlásit

byli jsme ráno chvilku v lese - a na naší straně hor nic moc - kolem elektrárny sníh není. Jen minipoprašek. A slůňo zatím taky nevylezlo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 10:43
- Nahlásit

chicht - na stránkách parku jsem nic o bobrech nenašla - a tak tedy ve slovníku najít překlad pro bobra a použít google... a pak i překladač textu.
Němčináři se pobaví (Fajko, moc se nesměj) - ale mně to stačí. Ano - ohradníky jsou pro bobry (článek je z prosince 2016)
V parku se v nedávné době objevuje divoký rákos: bobr. V létě upřednostňuje reed green. V zimě vytváří zásoby a také jde o kořeny stromů. Dokonce i starobylé duby nejsou bezpečné a parkuři musí přijít s některými nápady na ochranu stromů. Takže stavějí skříně z drátěného pletiva. Když bobrový tunel kopí v pobřežních oblastech, ocelové rohože a elektrické ploty by měly zabránit poškození. "Musíme přijmout rozsáhlé opatření, aby zde nebylo zuřivé," říká Bernd Witzmann. Elektrický šok je jen tak silný, že dává bobovi šok, nikoliv to, že se vylévá. On je nakonec pod ochranou. Bobr je také atrakcí v parku. Návštěvníci jsou šťastní, když ho vidí plavat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 11:10
- Nahlásit

Fajka
Fajusce krasavici krasne vsechnooo nej!

a jinak tem dvema to taky slusi, jdu mrknout na rajce...

Maya
uz na novym kompu hrajes ten tombraider ? kolega mi pujcil XBOX ovladac, protoze na klavesnici se mi to dobre nehralo a tak sem ji nehrala a s tim ovladacem to neni spatny du neco delat

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 11:44
- Nahlásit

Xerxová
google překladač je skvělá zábava

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 12:50
- Nahlásit

kachna_
ani ne kdyz si podle toho musis neco kontrolvoat v praci

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 13:53
- Nahlásit

Vytáhla jsem dneska všechny kluky na cvičák - bohoušek agi + klikání, velcí kluci jen klikání. Nejvíc to stahalo mě, psi jsou ready...

Fajka
velká gratulace bábince!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 15:39
- Nahlásit

já překladače občas používám. Pro základní představu o textu mi to stačí - i u toho bobra . Jasně - nejde to v příliš odborném textu - ale pokud hledám strohé info, tak to stačí. Používám nejčastěji při přípravě zahraničních dovolených - jednak třeba zkušenosti jiných, psané v holandštině či portugalštině, jsou mi jinak utajené a jednak třeba Francouzi mají občas turistické stránky obcí bez možnosti zvolit si pro mě přeci jen srozumitelnější angličtinu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 19:21
- Nahlásit

Fajka
VELEOBR gratulace Fajusce k 12. narozkam!!! At ji zdravicko slouzi jeste dlouha leta, babofce prelibezny.
Jak dopadlo Ejmisakovo rande, ronili ste vsichni kroupy?

"Drobotina" povyrostla.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 19:37
- Nahlásit

Fajka
gratulace Fajušce, vypadá jako dáma
cernej caj
uz na novym kompu hrajes ten tombraider ?
no jako povedlo se mi to rozchodit a kousek odehrát a tam jsem se zasekla, že mě zabije šutr pokaždý a tož mám dojem, že dál se nedostanu
jo tou klávesnicí to jde debilně, přitom i ovládání klávesnicí jde udělat dobře viz třeba 80 dní kolem světa, to má supr klávesový ovládání

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 19:37
- Nahlásit

Fifi
a to jsou jenom tři a nebo je fotěj takhle po kouskách?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 19:45
- Nahlásit

dnešní foto focený mobilem s přiblížením přes okno, takže kvalita nic moc
po dvouhodinové procházce asi minutový odpočinek, hned po cvaknutí zase někam vyletěl
a taky si hlídá pumpu bo ten pták se zřejmě přestěhoval z tý vodorovný trubky vejš, Loki tam furt čuchá, takže se dá pumpovat a ptákovi to nejspíš nevadí

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 19:51
- Nahlásit

Maya
Ted uz zbyli tri, chovatelka si nechava dva a treti ceka na transport kvuli tem nablblym predpisum...
taky si hlídá pumpu bo ten pták se zřejmě přestěhoval z tý vodorovný trubky vejš, Loki tam furt čuchá, takže se dá pumpovat a ptákovi to nejspíš nevadí
To ma Lokis akoratni pelisek na studni. Chudak ptak, dyk mu v kovu musi bejt kosa. Co to je za ptaka?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 19:54
- Nahlásit

Díky moc všem Fájušce vyřídím i podrbu kožuch. I když dneska tu byli děcka tak si užívala i drbání dost...až z ní chlupy lítaly

Fifi
Drobotina" povyrostla.
sameťáčci

Jak dopadlo Ejmisakovo rande, ronili ste vsichni kroupy
jj jj bylo fryšno a ještě že byla tma ... hodinová prochajda a tak jsme prokecali kde co... prej dáme zase někdy opáčko...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 19:55
- Nahlásit

Fifi krásní štěníci. Tan vlevo vypadá na největšího pořízka. Prostřední mi připadá jemnější - že by tvoje slečna ?? Nebo jsou to všechny tři holky ??
Taky jsem zvědavá na hlásání od Fáji

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 19:56
- Nahlásit

Fifi
Co to je za ptaka?
loskuták... to jsou kreativci

uz zbyli tri, chovatelka si nechava dva a treti ceka na transport kvuli tem nablblym predpisum
a víš kdo je kdo?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 19:56
- Nahlásit

Fajka jak přivítala expáníka ?? S nadšením Modroočce vlastím ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:00
- Nahlásit

Xerxová
Taky jsem zvědavá na hlásání od Fáji
no jako bylo to fakt takový dojemný, smutný a veselý zároveň, to se vlastně ani moc nedá popsat...
Byli jsme v liberci bo jsou bezautí...no a když vystoupila houska z auta tak to bylo takový jé hele tady je nějakej čék přivítámho... vrtichvostila a když se k němu dostala tak ho málem zbořila, pokácela na zem a málem mu rozbila brejle bo ho poznala a měla fakt radost takhle mohutně sem jí neviděla vítat nikoho

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:13
- Nahlásit

Fajka
hodinová prochajda a tak jsme prokecali kde co...
No a bylo velky vitani? Nebo jak to Ejmisak pojal?
Jezis, uz to ctu - to je krasny, az by se mi taky chtelo brecet.

a víš kdo je kdo?
Vim, i kdyz radsi bych nevedela.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:24
- Nahlásit

Fifi chceš říct že je tvůj ten Otesánek ?? Tedy Otesánka ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:25
- Nahlásit

Fifi
Jezis, uz to ctu - to je krasny, az by se mi taky chtelo brecet
no bylo to strašně zvláštní , když si čék uvědomil ten řetězec těch náhod který předcházeli tomudle okamžiku tak měl až husinu...a to ne jen z toho že byla zima
ale přesně jak jsou takový ty emerický vánoční dojákový příběhy...kdy si čék (aspoň já) říkal bože to je zase naslátanejch náhod do jednoho příběhu to žas rejža přehnal a vono jako je to fakt možný i v reálu

Ale říkal že je moc rád že je u nás a že ví, že se má dobře bo u nich byla skoro furt sama, bo on furt v práci... když jsem si to tak promítla co všechno povídal a jaký má starosti tak mě ho bylo až fakt líto no takovej klučina fakt mladej ale hrozně pracovitej a i zodpovědněj...nemá to jednoduchý.... a tak mě vlastně secvaklo že ten někdo to fakt zařídil tak aby měl alespoň tuhle jednu věc dobře pořešenou a zrovna k nám putovala ne jen proto moje longový lítání ale i proto že ten někdo asi věděl že u nás jí bude moct sledovat zdálky (webu) a někdy i pěkně z blízka (čumák na čumák)...

no a protože byl po noční a KO, tak jsme ho pak i hodili domu...
tož tak...

Vim, i kdyz radsi bych nevedela
to největší vpravo??

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:27
- Nahlásit

Maya že by se pták schovával opakovaně v studeném kovu se mi nechce věřit. Klidně tam vleze za pavoučky a broučky (nám sýkorky prolézají asi pět metrů dlouhou kovovou trubku u konstrukce na sušení prádla), ale že by se tam vracel... Nechce se mi tomu věřit, neb doba hnízdění dáááávno pominula

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:29
- Nahlásit

Xerxová
Tedy Otesánka ??
Fajka
to největší vpravo??

Jen se vic rozvalila, jinak jsou na tom vahove stejne!

vlastně secvaklo že ten někdo to fakt zařídil tak aby měl alespoň tuhle jednu věc dobře pořešenou a zrovna k nám putovala ne jen proto moje longový lítání ale i proto že ten někdo asi věděl že u nás jí bude moct sledovat zdálky (webu) a někdy i pěkně z blízka (čumák na čumák)...
To je fakt vanocni dojak! Ted uz sem si zaslzela skutecne. Ach, miluju happyendy!

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:36
- Nahlásit

Fifi
Jen se vic rozvalila, jinak jsou na tom vahove stejne!
jasněěěěěěěěě

Ach, miluju happyendy!
tak tadyk ten je tedy fakt asi dokonalej... i vzhledem k tomuto:

mě teda jako dostala ještě jedna věc do kolen .... a to s jakou radostí vítala doma Dochtůrka když jsme se vrátily....

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:44
- Nahlásit

Fajka to je fajn zjištění - že je šťastná. Expáníka má ráda, ale svůj nynější domov by už neměnila. Ví, kam patří a kde je jí dobře

Fifi píšu si tedy pracovní jméno Otýlie - důvěrně zvaná Otylka (ne - to je jen žertík - vůbec to není Otesánek... )

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2017 20:46
- Nahlásit

Fajka
mě teda jako dostala ještě jedna věc do kolen .... a to s jakou radostí vítala doma Dochtůrka když jsme se vrátily....
Spokojena dvojka! Stejne je to fakt uzasny, jak se to vsechno "melo" sesmolit a dopadnout, ku prospechu vsech.

jasněěěěěěěěě
Grrrrrrr! Fakt neni mastodontka!

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání