| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2017 19:46
- Nahlásit
ha konečně jim to dá někdo sežrat, už mě nakrkli s Brodénem, když kvůli němu měněj pravidla za pochodu, tak teď jim to už třeba neprojde, jo to je překvapení, že se dneska domlouvaj lidi na hlasování na fb
https://www.novinky.cz/kultura/456247-skupina-kaba t-vraci-ceskeho-slavika.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2017 20:02
- Nahlásit
Maya
chudak ptacisko, snad si teda udela hnizdo jinde, ale predstavuju si jak si na to musela zirat
polstarky vypadaj jako fajn napad
vubec nevim v cem je problem se slavikem?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2017 22:05
- Nahlásit
cernej caj
no hlavně byla tma, já ho neviděla, jen pak jak se plácal v kýbli s vodou
organizátoři slavíka si upravujou pravidla za pochodu jak se jim to hodí, aby vyhrála zase slavná trojka a holt se jim nehodilo aby vyhrál náckovskej Ortel, Brodéna vyšachovali změnou pravidel ohledně národnosti ještě před vysíláním, Kabáti jsou formát, že už jim do toho konečně šlápli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 05:47
- Nahlásit
Maya
aha, brodena neznam, ortel je myslim nejaka kapela, ze?
v kazdym pripade je to dost nesportovni takhke si to menit, hlavne kdyz zrejme byla ucinena nominace a lidi hlasovali?
konecme stredaaaa. Dneska pojedu asi zase do mesta, zacinaji mi chodit vanocni darky na ulozenku
jinak na tech trhach hromady stanku, asi 4 s peknyma salama, samo barevnej modrej peknej nikde, ale fialovy, sedy, ruzovy byly pekne kombinovany uplne vsechny
navic sem dneska vstavala di 16st protoze se preplo topeni na vikennd (ja tam nevidim a nedosahnu a mozna sem.ho omylem o dva dny posunula ja) v kazdym pripade uffff nerozbilo se
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 06:27
- Nahlásit
čaj chvíli jsem přemýšlela, proč sháníš modrej salám než mi došlo, že to bude asi šála
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 06:57
- Nahlásit
dneska se mi nechtelo moc vstavat, oci rezou, to bude dlouhej den. na konci mesice uz ale ani nemam moznost jit driv, nestihla bych to naddelat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 08:14
- Nahlásit
cernejcaj
ja driv vstavat ani omylem takze tu budu trcet odpolko
tak sis koupila alespon jinou salu nez modrou?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 09:08
- Nahlásit
no objednala sem z netu - je to darek pro segru - tak su zvedava. Me by to bylo fuk, bych si bybrala ale segra jasne rekla modrou
Kdo si dela sam dane? je to hodne slozity? ale musim asi najit smlouvu od hypo a dolozit ji notarsky overenou? 1 katastr a pak nejaky papiry z firmy co mi dali v avg a co mi daji ted, ze?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 09:25 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
ale musim asi najit smlouvu od hypo a dolozit ji notarsky overenou?
jsem si jistá, že jsem nic neověřovala.
A hlavně (aspoň tady u nás), velmi trpělivě, každý rok, z finančního úřadu píšou mailem co potřebují ještě doslat, co musí jít jakým kanálem (co poštou, co osobně - podpisy, co mailem). Třeba vloni jsem posílala naskenované mailem a Michal to tam šel podepsat až asi dva týdny na to.
edit. složitý nevim, když to dělám, přijde mi, že jo (mívám stažené něco v excelu), s odstupem, že ne. Jeden večer práce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 09:39
- Nahlásit
ja je nikdy nedelala a ted budu muset, snad to teda nejak dam dohromady, snad z uradu budou ochotni kdyztak poradit
spis k tomu ty papiry a katastr obehnout
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 09:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
katastr obehnout
a tys to ještě nepřikládala? Určitě se to nemusí každý rok, jen při změně čerpání myslím, teda ty originály (a moc si to nepamatuju).
Ale net si přiznání taky dělá sám, tak se ti můžu poptat, jestli si nepamatá.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 09:43
- Nahlásit
cernejcaj
dane jsem si nikdy nedelala tak to neporadim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 09:57
- Nahlásit
kachna
me to doted delala firma, jam sem jecsamo dodala. ted je budu delat sama tak to musim vse dodat zniva, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 10:02
- Nahlásit
cernej caj
zeptala jsem se neta, myslím že né, ale fakt si to nepamatuju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 10:21
- Nahlásit
dik. ja nevim, kde ta smlouva je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 10:29
- Nahlásit
cernejcaj
ono asi mas nejjistejsi zeptat se primo na financaku co budou chtit
vypadnul server a uz hodinu nam tu nic nejde to je klid a ticho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 10:34
- Nahlásit
povolali odbornuka ze zlina! to nepujde snad celej den se tu sezeru nudou a to tu dneska musim bejt minimalne do 4
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 10:43
- Nahlásit
cernej caj
dělám si sama, se smlouvou nevim, ale nelámala bych si hlavu. Oni ti cinknou a řeknou, když jim bude chybět něco v tom, co odevzdáš...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 11:04
- Nahlásit
birma
a nemas za to hned nekolikatisicovy pokuty?
Maya
budu muset, no... idealne zacit resit v lednu at na to mam cas.
dneska budu varit testoviny v mikrovlnce, smad to pujde
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 11:07
- Nahlásit
cernej caj
a nemas za to hned nekolikatisicovy pokuty?
určitě ne. Navíc jsou opravdu strašně příjemní, ochotní, ani nemáš pocit, že jsi naprostý debil (a že já tam těch bot mívám dost)
Určitě jsem jednou posílala jen doklad o úrocích a potom na žádost ještě sken hyposmlouvy, podle mě to vše stačilo jen mailem.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 11:20
- Nahlásit
tak to me hned desi trochu min
Maya
tak snad mas neco ke cteni aspon
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 11:47
- Nahlásit
cernej caj
nemáš za to nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 12:10
- Nahlásit
birma
dik
tak vareni testivin v mikrovlnce je pouzitelny jen si musim dat porci pro hladovyho cloveka priste tak jedu druhy kolo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 14:00
- Nahlásit
tak uz mam dva baliky v zasilkovne
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 14:02
- Nahlásit
hola, když se blíží ten advent nevím, jestli to sem některá z vás už nedávala a nevím, jestli o tom víte, ale tohle mi přijde jako fajn projekt
https://www.jeziskovavnoucata.cz/ je to podle různých finančních možností, dá se vybrat i drobnost - případně můžete přispět 100Kč na některý z dražších dárků přes Slevomat - to mi přijde taky super ...
https://www.slevomat.cz/akce/1225560-jeziskova-vno ucata-pomozte-splnit-vanocni-prani
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 14:28
- Nahlásit
Janiii už to tadyproběhlo - a souhlas, tohle má smysl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 14:41
- Nahlásit
Janiii
ale pripomenuti se vzdycky hodi
jak se vy chystate na svatky? a dobry u vas vse?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 15:22
- Nahlásit
tady už je takovej bordel ze i to ze se rozdavaj poukazky do lidlu dozvime jen nahodou
Janiii
co mimino? roste?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 15:37
- Nahlásit
jak se vydelavaji penize
https://www.tyden.cz/rubriky/zdravi/ochorelo-35-mi lionu-lidi-stacilo-zmenit-limity-pro-krevni-tlak_4 56652.html
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 16:05
- Nahlásit
co mimino? roste?
Maya
až moc ve 4měs. měl 67cm v neděli mu bude 5měsíců, letí to šíleně ... má vyklubanej první zub a je s nim sranda (většinou )
cernej caj
jak se vy chystate na svatky? a dobry u vas vse?
tak nějak na pohodu, a dobrý v rámci možností
|