Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2017 20:55
- Nahlásit

Maya
ty motáš věnce a oni rozmotávají?

přesněěěěěěěěě

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2017 22:15
- Nahlásit

Fajka
věnce, věnce věnce..
Uz neskretujes? Skoda.
Trpaslicky pomocnicky si umim predstavit.

Pan pruhaty je zralej na nakou tu dotaci kloubni vyzivou, jedna strana zadniho pohonu zacina hur spolupracovat pri pohybu a naslednym protahovani, cviceni. Chjo, sokolik muj.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2017 22:28
- Nahlásit

Fifi
Uz neskretujes? Skoda
ale skřetuju, dneska jich šlo osum v jedný bedně...a ještě dalších 12 mě jich čeká...ale věnců podstatně víc skoro třicet...

Pan pruhaty je zralej na nakou tu dotaci kloubni vyzivou, jedna strana zadniho pohonu zacina hur spolupracovat pri pohybu a naslednym protahovani, cviceni. Chjo, sokolik muj.

jáááj, chlapec a to má po námaze nebo má tu nohu nějako horší?
Fajuše jak má na tý jedný straně dvojku tak občas je tak vidět jak zavrávorá...dneska jsme byli po dlouhý době v lese (se bojim tam chodit od tý vichřice je tam tolik nahnutých stromů že by mohlo něco spadnout) no a přes cestu kmen tak asi 30-40 cm...no snažila se ale už ho chudák nepřelezla

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2017 22:38
- Nahlásit

Fifi
Kimovi docela hodně zabíral Alavis MSM
a nebo z přírodních věcí ty mořský tentononc pro koně

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2017 22:38 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
On ma 4/4 dysplazku, prece voresi jsou zdravi a tak, ne? Po namaze se mu ted to zacalo objevovat, takze nakej Aptloflex ho nemine. Jen dumam, co bude casem za vyssi level, kdyz na 2,5 roce ma problemky, pritom je nasvalenej...
Fajuska ma ale krasnej vek, to je uz babka, kolik ji vubec je? 11? bude 12? tam u babek se da cekat uz cokoliv s pohybem. At se drzi, babofka jedna. Vidis, povzbuzujici video od mathey, jeji Dydy je uz vic jak 14, a to je babka nesmrtelna, zlata, prcina jedna.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2017 22:58
- Nahlásit

Fifi
On ma 4/4 dysplazku, prece voresi jsou zdravi a tak, ne? Po namaze se mu ted to zacalo objevovat, takze nakej Aptloflex ho nemine. Jen dumam, co bude casem za vyssi level, kdyz na 2,5 roce ma problemky, pritom je nasvalenej...
tyjo fakt jo? to mě buď uniklo a nebo to mozek neudržel...
to je hodně ale taky znám psa chodí longy a má takovýhle kyčle... akorát problémy v 2,5 letech je fakt brzo no

kolik ji vubec je? 11? bude 12?
za necelý dva týdny jí bude 12...

tam u babek se da cekat uz cokoliv s pohybem. At se drzi, babofka jedna
jj kor při tý její velikosti a mohutnosti...díky..dneska měla chodivou tak jsme dayi delší okruh a pak když už se vracela a bylo to do kopce tak bylo vidět že toho už má plný brejle...ale jen jsme přišly domu tak už si na mě houkla, kde že má jako tu véču...koza pruhatá

Vidis, povzbuzujici video od mathey, jeji Dydy je uz vic jak 14, a to je babka nesmrtelna, zlata, prcina jedna
ale to je krásný jak si popobíhá a tapká spokojeně ...pane jo14 let to je úžasný !

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2017 23:11 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
tyjo fakt jo? to mě buď uniklo a nebo to mozek neudržel..
Asi ti to uniklo, sem mu nechavala delat rtg v ramci narkozy vloni pred kuch kulki pryc. A mily pandochtor chtel konejsit me, ze mozna 3/4, ale... Ja ty rtg videla na pc, nemel tam este artrozu zadnou, a klouby taky hodne skoro zadny. Ale ja se nezlobim, co jsem chtela, to mam, klidneho, mensiho, vyrovnaneho pejsacka. Je to Pipina moje prelibezna, pruhata, neliituju tenkrat rozhodnuti, ze pribyde do smecky. To sou naky ty osudy asik...
za necelý dva týdny jí bude 12...
Baaabofka, prat se predem prej nema, ale tady teda jo! At ji omladina nesere a ona at se proplejta zdatne mezi spadanyma stromama, taky proc by to mela skakat? Je tvou psovinnosti ji stromy a prekazky odstranit, at si hupikuje spokojene!
si na mě houkla, kde že má jako tu véču...koza pruhatá
Ja pro ty psi starecky a starenky mam proste slabost, kor kdyz se takhle krasave odkutali este na vychazkach a tak. Posli ji za me blemcos, veleblemcos!
Jo a Dydy je proste fakt vila takova zlata, musi tu vydrzet este dlouho. Kremylek asi nebyla vila, Kremyl byl skret, kterej se proste jednoho dne vyzkratoval.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2017 23:12
- Nahlásit

alternativa k dětským domovům, třeba to někoho zaujme
https://www.jeziskovavnoucata.cz/

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2017 23:29
- Nahlásit

Fifi
uniklo, sem mu nechavala delat rtg v ramci narkozy
bud uniklo a nebo už jsem totálně sklerotická ...

Ale ja se nezlobim, co jsem chtela, to mam, klidneho, mensiho, vyrovnaneho pejsacka. Je to Pipina moje prelibezna, pruhata, neliituju tenkrat rozhodnuti, ze pribyde do smecky. To sou naky ty osudy asik...
přesně..jako já na to dřív moc nevěřila ale vzhledem k tomu co se nám ted stalo tak už jsem si nabeton jistá že všechno jes něčím spojený a osud si tě prostě najde

prat se predem prej nema, ale tady teda jo! At ji omladina nesere a ona at se proplejta zdatne mezi spadanyma stromama, taky proc by to mela skakat? Je tvou psovinnosti ji stromy a prekazky odstranit, at si hupikuje spokojene!
díky díky nooo joo vona jeden meší přelezla a nepočítala že tam bude další větší noo dobrá příště na venčení s Fájou ještě motorovku

. Posli ji za me blemcos, veleblemcos
jj hned ráno jí jeden prsknu...a s tím asi bacilo bo mám nějakou rýýýmičku..

proste fakt vila takova zlata, musi tu vydrzet este dlouho. Kremylek asi nebyla vila, Kremyl byl skret, kterej se proste jednoho dne vyzkratoval.

ach joooo...a já si říkala že to bude veteránka rekordmanka, páč furt byla jak mladice...škoda přeškoda...

a co prcek a nová krev? máš nějaký pikantnosti? .-)

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2017 23:29
- Nahlásit

Maya
je díky za odkaz jdu na to mrknout!

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2017 23:47
- Nahlásit

Fajka
ach joooo...a já si říkala že to bude veteránka rekordmanka, páč furt byla jak mladice...škoda přeškoda...
Jojo, Kremylek byla svoje proste. A jsem rada, ze me nenutila neco rozhodovat, ze jsem vlastne tenkrat jen musela volat, ze jedem na uspani ze dne na den. Hlava moje cerna, chybi moc porad...
jj hned ráno jí jeden prsknu...a s tím asi bacilo bo mám nějakou rýýýmičku..
V tom pripadku Babofku neblemcat, jen pohladit v rukavici! A ty se koukej vyzdravit, nic neprechazet. Uchovaha se uz srovnava, srovnala?
a co prcek a nová krev? máš nějaký pikantnosti? .-)
Ani ne, je to nuda a sed, bude to vzorne predvychovany a naklikany stene. Ktery navic je odchovany doma a ne nakej kokotec, takze proste sem zapluje snad velejemne (prej ma zakusy na lytka silny, ale cokle ze smecky uznava a kori se starsim, zatim.)

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2017 23:54
- Nahlásit

Fifi
Hlava moje cerna, chybi moc porad...
to věřím...

Babofku neblemcat, jen pohladit v rukavici
jooo ty ted na věnce nosim furt no problemo!

A ty se koukej vyzdravit, nic neprechazet.
jo hned jak dověncuju a doskřetuju skočim do pelechu !

Uchovaha se uz srovnava, srovnala?
jo i ne... když se cejtím dobře tak dobrý ale když nejsem uplně fit tak se po ránu motám, ve tmě problém, mlha to stejný...
a ted jak furt něco tahám tak jdu jdu nesu krabici a co přes ní pořádně nevidím a huuuuups už se to se mnou motá...
no ale jinak asi o tisíc procent lěpší než na začátku

Ktery navic je odchovany doma a ne nakej kokotec, takze proste sem zapluje snad velejemne
ooo tak to je splněný sen!

a kerápak to je??? ta stím dřívkem pod hlavou? že by taky dřevorubec jako houska?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 00:03
- Nahlásit

Fajka
jo i ne... když se cejtím dobře tak dobrý ale když nejsem uplně fit tak se po ránu motám, ve tmě problém, mlha to stejný...
Se to tahne, teda ale, vid? Me ruplo jemne v uchu nak pri frkani letnim alergickym a pak sem se slysela sama mluvit v hlave, kdyz sem neco rikala, silenost, jak naky to echo v radiu. Tak snad se to este o dalsich tisic procent tobe zlepsi zase, a kez by slo nic netahat a nemotat se...
a kerápak to je??? t
Taky nevim. Ale to je fuck, hajat umi obe pekne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 00:08
- Nahlásit

Fifi
Tak snad se to este o dalsich tisic procent tobe zlepsi zase, a kez by slo nic netahat a nemotat se...

a jooo to pujde, až si pobruslím na sněhu tak na jaře na holým už budu stát pevně na nohách a kdyby ne tak už ted je to většinu času skoro dobrý takže díky bohu za to..akurát ten jak mě před rýmičkou trochu píchlo v uších tak sem se jako trochu bál aby náááhodou něco zas nebylo..

Taky nevim. Ale to je fuck, hajat umi obe pekne
no to teda jako rozhodně! jsou milounký voba..nebo vobě

jdu..ráno musím brzo vstávat a bejt pilná....tož zatím dobroooou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 06:15
- Nahlásit

Najtidlo nasnídáno, vyvenčeno... a já odcházím směr pracovní proces.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 06:49
- Nahlásit

ja mam.doma neco jako alavis pro kone, je to ale pro lidi. nejaky chondra z 4fitness.cz webu ale je to stejne hnusny jak ten alavis... ti to muzu poslat, jestli chces, pokud se mrknes na net ze bys to zcladla nadavkovat? preposlu ti to do.mailu, myslim, ze sem to nevyhodila furt jeste...

fajka
tak babovce vse nej

ja uz jeduuuuu, ferinka teda vypadala ze chce jeeet taky tak sem.ji vycesala trochu uvolnene srsti, zjistila ze ma.jeste min chlupu nez sem.myslela a ona se ublizene za cesani odplizila. na polstar

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 06:56
- Nahlásit

čaj užij si výlet

Fifi mimíškové jsou krásní - to bude vzrůšo ve smečce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 07:50
- Nahlásit

xerxova

hlavne me.prijdou takovy velici nejak ti mimiskove

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 15:32
- Nahlásit

asi na mě někdo něco prsk... Už večer mě začalo bolet v krku a pak výuka a kecání pro návštěvníky dne otevřených dveří způsobilo, že mají klucííí moji tichou domácnost. Ani jsem nešla za tátou - protože je mi blbě... Asi půjdu spinkat

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 18:58
- Nahlásit

koukám tady marodka, u nás dneska byla neteř s horečkou, tak to taky čekám za pár dní
Fifi
boží štěkanátka, tak je vezmeš obě ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 19:04
- Nahlásit

Tak dnes hotový můj obraz, malování podle čísel, malířský antitalent jako já namaluje i něco, kde je vidět co to je a na plátně.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 20:45
- Nahlásit

Maya je zajímavé, že tě to láká malovat, když jinak nemaluješ. Já maluju ráda, ale zase se k tomu s výjimkou porad nedokopu - a tam je to jen kresba (tužka nebo pero)...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 20:55
- Nahlásit

tento týden... typicky listopadová všehochuť - od bahna po sníh

někdy to psisko i hezky poslouchá ale častěji mi chce klackem vyrazit zuby...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 23:12
- Nahlásit

Xerxová
mě by to bavilo malovat, ale holt ten talent chybí
Najtík rozjuchanej jako vždycky
co je to bílý na tom kmeni?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2017 23:15
- Nahlásit

teď jsem koukala na slavíka, to bylo teda utrpení
trapný moderátor Sokol a falešně zpívající chlapíci a Konvičková ječící Špinarovou, jako člověk by řekl, že mattoni má peníze alespoň na někoho s hlasem
i ten Janda to vyšvih líp, i když to nemoh udejchat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2017 07:32
- Nahlásit

Maya nevím - nějaká plíseň či houba... ale taky nás to zaujalo (i proto ta dokumentace). Pepa to nazval jizerskohorský bavlník

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2017 09:16 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

tak je vyluštíno... to, že led umí dělat krásné dlouhé krystaly na podmáčených cestách známe

ale že led dokáže udělat tak jemná vlákna vystupující z podmáčeného dřeva... to jsme viděli poprvé. Teď, v lese kolem Žuláku jsme našli další dvě "bavlníkové" plantáže - a ono, když se na to sáhne, tak se to rozpustí. Možná to má nějaký mikrovodič (plíseň ??) ale rozpustí se to bez viditelného zbytku

edit: na Hadech mi Iva napsala, že je to: Led - Při příznivých podmínkách takhle vymrzává voda z mokrých klacků, ze stonků odumřelých velkých plevelů, musí být mráz a mírné prodění vzduchu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2017 12:32
- Nahlásit

maya
tyjo to je fakt super to bych neverila.ze to fakt takhle krasne zmaknes. objednala bych si u tebe obraz

xerxova
nadherny fotky

a ten led.je tda pekne zajimavej

jinak my zkrcovali o 6km, kamarada rozboleli slachy pod koleny a tak sme sli kolem.zastavky... tak sme.pockali v hospudce, jedu stejne jak.sem.chtela, takze v poho. mame teda jen cca 40km za dva dny, by se slapky nasmaly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2017 18:52
- Nahlásit

par fotek z mejdlicka... nechtelo se mi nosit velkej

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2017 19:06
- Nahlásit

čaj krásný fotky - je jedno čím fotíš, umíš to !

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání