Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2017 20:17
- Nahlásit

Fifi
uf, pamatuju ze si nejaky ufikly prsty mela

chudaci se nadlabli tak snad dneska uz dobry

Ok dik za info, ja prave vubec nevim, jak to u toho muze byt, porad sbiram odvahu to davat aspon sobe, takze rikas - vyhodit, jo?

birma
to je super

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2017 20:24
- Nahlásit

birma
A Adam válel dokonce se zvládnul během zkoušky vykadit
Sikula. A gratulire.
Xerxová
70 kilíček - to i Najtík má víc - to se na stůl jistě vejde
Hus, s touhle predstavou!
jak to u toho muze byt, porad sbiram odvahu to davat aspon sobe, takze rikas - vyhodit, jo?
No kdyz je to 2015, tak vratit do lekarny do proslych leku, nevyhazovat ve smyslu do kose. Jinak si to klidne davej, max to prestane fungat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2017 20:30
- Nahlásit

přišla hustá chumelenice - a rázem je všude krásně bílo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2017 20:33
- Nahlásit

Fifi já ho nechci naporcovat (co bych dělala se smečkou třeba pětadvaceti čivav ) To já jen pro lepší představu 70 kilíček hmoty

birma bobek uprostřed pachových zkoušek je brán jako zhoršení podmínek pro vyhledávání ??

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2017 20:38
- Nahlásit

Xerxová
Ti nevim, takova ta "mrtva vaha" je proste jina nez 70 kilicek zivy hmoty, proto rikam ksa s touhle predstavou nebo nedejboze 25 civav.
birma bobek uprostřed pachových zkoušek je brán jako zhoršení podmínek pro vyhledávání ??
Urcite byl chudak Adamit tak vystreslej panickou, ze se z teho pos... (vtip, kdyby to nekomu nedoslo)

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2017 21:40
- Nahlásit

birma
gratuluju a to bylo strachu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 05:56
- Nahlásit

xerxova
ja si ohuzel 70kg nemusim.ani predstavovat

jinak peknej najtoclanek, ja to nestiham uplne cist kazdej den, tak az dneska v buse...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 07:33
- Nahlásit

maya
zibura ma novou knihu

https://m.kosmas.cz/knihy/236030/uz-nikdy-po-armen ii-a-gruzii/

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 07:59
- Nahlásit

Xerxová
bobek uprostřed pachových zkoušek je brán jako zhoršení podmínek pro vyhledávání ??
ne, jen se obírá o čas do konce limitu navíc on je vzorný a chodívá mimo terén, takže já mám najednou při zkoušce neodvolatelného zdrhajícího psa a pak 4 lidi stojíme a čekáme, až se chlapeček vy*ere

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 08:29
- Nahlásit

tak hlavne ze za to neni disk nebo tak a zmakli ste to

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 09:02
- Nahlásit

birma
GRATULUJU!

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 09:07
- Nahlásit

cernej caj
tyhle zkoušky jsou super tom, že krom dobývání se ke vzorku může úplně cokoliv, třeba zdrhnout za zvěří, zakousnout pořadatele.... a pokud pak najde a správně označí místo vzorku, je to úplně jedno a zkoušku složí

kachna_
díky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 09:41
- Nahlásit

birma
tak to he fajn

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 11:23
- Nahlásit

uz objednavam darky - kamosce triko, loni mi na trhach koupila bambusovy je super, ale letos na trhach nejsou tak musim s postovnym
objednala sem ponozky a mam namysleno co komu dam... ted jeste penize

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 11:53
- Nahlásit

cernejcaj
to brzo
ja uz skoro vsechny darky mam
penize jsou taky akosi problem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 12:02
- Nahlásit

Maya
ja nemela moc cas... ale vetsinou nemam problematicky darky, kamosce se skladame na mycku, jibak bejaky ponozky, jidlo a z trhu, caj z cajovny...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 12:37
- Nahlásit

já včera koupila první

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 12:58
- Nahlásit

birma
ses o darek lip nez ja ale yz mam objednano

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 13:17
- Nahlásit

cernej caj
to byla náhoda, stavovali jsme se v Lidlu pro večeři a oni tam měli dřevěný hračky, tak jsem vzala rozšíření takový tý klasický vláčkodráhy - budou mít křižovatku, mosty a nějaký ukončovačky s blokama. Dostanou to všechny 4 bratránkovy děti společně a ty kojenci do toho prostě časem dorostou

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 13:29
- Nahlásit

birma
jsem cetla budeme a uz jsem si myslela ze krome deskovek hrajete i vlacky

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 13:59
- Nahlásit

Maya
my hrajem všechno, co před náma nezdrhne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 14:13
- Nahlásit

birma
ale hodi se to

ja dam detem plysaky moje stary e mysim je najit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 15:21
- Nahlásit

já mám Vánoce vyřešené tak napůl... dítka komplet, u synovců a neteří mám ještě nějaké resty

Zajímalo by mě, jestli psisko přežilo lesní procházku ve zdraví a nebo bude zase pajdat - jeho trysky, smyky a pády dneska na sněhu v terénu byly opravdu výživné. Teď spinká u topení a tváří se spokojeně...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 15:33
- Nahlásit

Boohoušek má dneska první opravdovej agi trénink. Jsem na nás strašně zvědavá. Takový samodomo základy jsem si s ním udělala, jakpak to bude vypadat asi na place Učí se hrozně rychle a lítá jak raketka, agi ho bude bavit
A v práci jeden nudnej úkol za druhym, jestlipak se to ještě změní...

birma
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 15:37
- Nahlásit

a o víkendu bude psina - Petr už v pátek odjíždí na teambuilding a vrací se v neděli večer, takže celý tři dny buudu mít na hrbu kompletní sestavu V neděli jsem nás objednala na trénink, takže Bohoušek má agi a pak maj všichni tři klikr trénink - uděláme si nějaký DD základy, s Adamem už pokročilosti - ráda bych si s ním složila HtM2, což už je poměrně těžká zkouška, ale neumím mu vysvětlit couvání u nohy, aby to k něčemu vypadalo a sama mám problém, že když s ním couvám, nebo jdu do boku, tak jak se soustředím na něj, jdu totálně šejdrem...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 16:26
- Nahlásit

birma
mas hodne nabitej program teda

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 17:08
- Nahlásit

já teď hodinu a půl vyplňovala pracovní výkazy k projektům. Nejhorší je, že si neumím vymýšlet a tak to poctivě vypisuju den po dni a schůzku po schůzce...
Ale mám hotovo - huráááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 18:04
- Nahlásit

podle me to je v poradku si nevymyslet...

jinak sem omrkla dneska vanocni trhy, dala sem.si grilovanej ostiepok, urcite tam koupim.nejaky veci jako domaci pastiky a klobasky

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 19:11
- Nahlásit

birma
já když učila Kima couvat, tak jsem to dělala u zdi, pes u zdi a já vedle, jsem někde četla, že takhle se to má dělat a docela to fungovalo

v pumpě nám bydlí pták, teda jio v tý vodorovný části co vytejká voda, už od víkendu jsem viděla Lokiho jak tam furt čuchá a ještě jsem mu říkala vodu máš v kýbli, z pumpy nebude, dneska mi to nedalo, jdu mu teda napumpovat a do kýble vypadnul pták, jsem měla málem infarkt

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2017 19:17
- Nahlásit

zvířecí polštářky z vlastních fotek, kdyby někdo chtěl dárek
jako neteři by se to určitě líbilo
https://www.petninjashop.com/products/customized-p et-cushions?variant=564715618312

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání