| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2017 19:28
- Nahlásit
Xerxová
dik. Ale ono kdyz vis, ze by to mohlo byt lepsi, tak vnitrne ti to neda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2017 19:36
- Nahlásit
Xerxová
Led - Při příznivých podmínkách takhle vymrzává voda z mokrých klacků, ze stonků odumřelých velkých plevelů, musí být mráz a mírné prodění vzduchu.
To by me nenapadlo, hledala bych za tim nakou plisen ci houbu. Krasne si umi priroda hrat.
cernej caj
par fotek z mejdlicka...
I tak se clovek pokocha. Dubenka, tu jsem dlouho nevidela.
Maya
teď jsem koukala na slavíka, to bylo teda utrpení
trapný moderátor Sokol a falešně zpívající chlapíci a Konvičková ječící Špinarovou, jako člověk by řekl, že mattoni má peníze alespoň na někoho s hlasem
Tak proc na to koukas, kdyz je to utrpeni? Ja si prepinala kulisu pri porcovani prasete a naopak mi prislo, ze Konvickova to dala pekne, krom zacatku.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2017 19:40
- Nahlásit
Fifi
Tak proc na to koukas, kdyz je to utrpeni?
abych to pak mohla kritizovat ne?
ale tak někdy se ta estráda povede, obvykle když jsou tam normální zpěváci, ale letos bída, ale kdo to má tušit, že místo zpěváků tam bude pár těch dnešních neumětelů, Konvičková strašně ječela v těch vejškách, jako jinak zpívá pěkně, ale na tuhle písničku fakt nemá
cernej caj
a to já ti obraz klidně namaluju, když si vybereš nějak co prodávaj
ale dělaj i z fotek, tak přemejlšim že si nechám udělat a namaluju si Lokinka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2017 19:41
- Nahlásit
Xerxová
tak ono to bude tohle, to by mě taky nenapadlo
https://www.myko.cz/clanek1511/
cernej caj
fotky krásný, mě se prostě líběj ty kompozice a je mi jedno jestli nějak z profesionálního hlediska to není dokonalý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2017 20:08
- Nahlásit
Maya
tak to zni dobre, ze delaj i z fotek, to si muzes fakt udelat vlastni psy
dik za pochvalu, asi v tom v realu fakt neni moc rozdil, jen clovek ho vic vnima v detailech kdyz o nich vi
Fifi
ani ja ji nevidela roky... i kdyz min. tyden v kachnokraji jednu taky, ale jinak predtim fakt x let
jeste mas prasatko? nebo uz si ho doporcovala
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2017 20:10
- Nahlásit
teď se krásně ukázalo, jak se normálně za plotem řvoucí - děs pouštící velký černý pes změní, když je náhodou venku (jeho páník měl otevřená vrata). Kdyby ho páník nevolal, tak bych si toho černého stínu obcházející nás oklikou snad ani nevšimla. Sranda byla, že Night (který dneska ráno o srnách věděl dááávno před námi - mimochodem opět byl za vzorňáka) se taky tvářil, že o žádném psovi neví
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2017 20:42
- Nahlásit
Maya
obvykle když jsou tam normální zpěváci, ale letos bída, ale kdo to má tušit, že místo zpěváků tam bude pár těch dnešních neumětelů, Konvičková strašně ječela v těch vejškách, jako jinak zpívá pěkně, ale na tuhle písničku fakt nemá
Ja to nevidela cely, jen utrzky. A halt mam na Konvicku a jeji vykon jinej nazor, to se stava.
cernej caj
ani ja ji nevidela roky... i kdyz min. tyden v kachnokraji jednu taky, ale jinak predtim fakt x let
Prave, driv jich bejvalo spousta, ted fakt prd.
jeste mas prasatko? nebo uz si ho doporcovala
Este kus na porcovani zbejva, byla to naka velka svine. Rozhodne vetsi nez byla vloni, jen ze zadni ctvrtky byla kotleta snad metrova. Jsem zvedava, az se dozvim zitra, kolik ten cunik vlastne vazil.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 07:02
- Nahlásit
Fifi
tak to bude masiiiicka na dlouho. Premyslim, jak se da doma.vubec ta pulka porcovat? nebo mas nejaky venkovni zazemi nebo hodis 200kg kus do kuchybe na stul a z kazdy strany ti couha konec?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 08:13
- Nahlásit
cernejcaj
u nas se teda vzdycky prase porcovalo venku ale asi zalezi na dimenzich kuchyne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 08:26
- Nahlásit
i v malé kuchyni jde nabourat půlka jelena... A do toho slintající doga...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 08:30
- Nahlásit
cernej caj
porcovala jsem srnu a u známých prase. Doma srnu v předsíni na plachtě (základní rozdělení), to prase si úplně už nepamatuju, ale myslím, že to normálně dělili na pracovní desce a jídelním stole.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 08:48
- Nahlásit
cernejcaj
nechces ani tohle extra stenatko?
VC spic x lapina
https://wolfsspitze-cuberin.de/Planung/
moh to bejt Lokinek ale nebyla jsem ochotna ho uspavat kvuli DKK a jeste to resit s chovatelkou kvuliva smlouve
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 09:57
- Nahlásit
maya
neunim nenecky a ba tel. mi nejede translator googli...
ale jestli by se mu myseli delat dkk, coz bena smysl jdtz neni do chovu tak by se muselo chovat? a cena asi taky zavratna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 11:17
- Nahlásit
ctu si zapis ze schuze spiciho klubu a musim rict ze se dejou pozitivni veci ktery jeste pred par rokama nebyly mozna tak snad vymena sttafaze byla k necemu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 11:55
- Nahlásit
maya
je to dostupny? tak to zni ale dobre.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 12:00
- Nahlásit
Maya
to je supr. Jen je škoda, že na to, aby se něco změnilo na úrovni špic/keeshond, by se musela stafáž vyměnit taky v Německu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 12:33
- Nahlásit
cernejcaj
na webu
kachna
no treba to jednou nastane ale kdyz si tak predstavuju jak by prakticky probihalo to rozdeleni tak to by byl peknej hiphop akity to mely jeste jednoduchy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 12:36
- Nahlásit
maya
a da se k tonu nejakdostat ke cteni?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 13:19
- Nahlásit
Máme s Ádou dneska od 4 zkoušky, držte prosím palce. Modlení, tance, živé i mrtvé oběti libovolným bohům taky neodmítáme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 13:25
- Nahlásit
cerncajcaj
jestli myslis ty schuzovni zapisy tak tady na titulce http://www.spic.cz/
birma
drzim vsechny palce to date
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 13:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
jak by prakticky probihalo to rozdeleni
tak to taky nevím, navíc kategorií "pracovní pes" to taky neoddělíš, páč jak poznáš, že ten pes je hlídací?
Dospělí špicové v přítomnosti páníčka jsou podle mě skorem všichni stejné vtěrky , leda by procházeli speciálním hlídacím testem, kdy cíl je rafnout narušitele do zadku . Nechtěla bych být narušitelem.
birma
držíme palce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 14:06
- Nahlásit
kachna
se obavam ze skutecne hlidaci spicove jsou minulosti a ani rozdeleni by uz je nevratilo zpet
ale predstava zkousek vloh hlidani dobra
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 14:29 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
Batopes hlídá, bojí se jí většina vsi (myslím takové to pocitové, když jdeš kolem plotu) a já myslím, že i oprávněně, že by se kousnout nerozpakovala.
Tuhle mě pobavil okolojdoucí chlapeček s nějakým oddílem, který znale poučoval, že je to kříženej husky, co jse Mája jsem bohužel nedostala.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 14:57
- Nahlásit
kachna
u nas se bojej Dorina ten by rafnul kdykoliv Kim myslim taky ale jen kdyby tam nikdo nebyl myslim jako z rodiny u toho jinak jen stekal to byl na tohle idealni pes
jak se rekne anglicky takovy to ze neco neni a Tak to se neda nic delat? To bude asi nejaky idiom?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 15:24
- Nahlásit
aji feri hlida... timicek min, feri zda by rafla nevin ale presvedciva je
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 18:15
- Nahlásit
cernej caj
tak to bude masiiiicka na dlouho.
Na hodne dlouho, vetsinou na rok. Minulej tejden jsem pekla posledni plecko z lonska.
Premyslim, jak se da doma.vubec ta pulka porcovat? nebo mas nejaky venkovni zazemi nebo hodis 200kg kus do kuchybe na stul a z kazdy strany ti couha konec?
Kdyby mela pulka prasete 200kg, byl by to spis kun. Cunik mel 140 kg, takze pulka 70 kg, rozrizla na ctvrtky. Ctvrtku na kuchynskej stul, pekne si k tomu sednu a jedu - kuze, sadlo, vykostit, naporcovat na velky flaky. Na lince uz pak jen porcovat na mensi a napytlikovat.
birma
Drzim palce na zkousku, nosework nebo budete dancovat?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 19:19
- Nahlásit
Fifi
tak 70kg si dokazu predstavit doma porcovat lip
pamatuju si jak sme dycky jako deti asistovali na zabijacce a krajeni sadla tupym nozem sem dycky nesnasela, pac ostrej meli jen dospelaci
birma
taky drzim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 19:49
- Nahlásit
cernej caj
a krajeni sadla tupym nozem sem dycky nesnasela, pac ostrej meli jen dospelaci
Ac uz nejsem dite, mam radsi tupy noze pro bezny pouziti, jinak jsem si nebezpecna. Na cune mam ale noze ostry, tukam, ze zatim zadnej kuchanec do vlastniho se mi nepoved.
Akorat Troldik se Skritkem meli veselou noc, ten varenej pajsl je nak extra protahnul. Mea culpa, prilis plic a slezina... Ne, ze by meli srajdu, ale muselo to ven.
Jo a jak si mi psala ten pripravek na klouby, kdyz uz je to takhle prosly, tak prej nedavat - tudiz moc diky za nabidku, ale nevyuziju.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 20:06
- Nahlásit
díky všem!!! Máme to A Adam válel dokonce se zvládnul během zkoušky vykadit
Fifi
nosework
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2017 20:16