Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2017 21:12
- Nahlásit

Xerxová
že kdekoliv jinde by bylo jen mezistanice pro návrat do útulku... Prostě má Modroočka kliku
no kdyby si jí vzal běžný občan neznalec tak asik joo nooo....

Fifi
Naprosto s tim souhlasim, mam stejnou zkusenost
tyjo ale uplně mě mrazilo když sem to četla bo to zas byla náhoda ten článek natrefit..bo sem na balení spotřebovala x kilo novin a tenhle článek na mě zase vypad z toho obr množství novin a časáků co sem ted zpracovala jako jedinej a fláknul mě přímo do xichtu...

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2017 21:24
- Nahlásit

Fajka
chodí a dělá smutný modrý voči, pak se postaví ke stolu vopře tlapama a mohutně vzdechne
Mne by ty jeji modry kukadla spis desily. Ze jen kouka, jak pouzivas kleste, a pak te v noci navstivi...

tyjo ale uplně mě mrazilo když sem to četla bo to zas byla náhoda ten článek natrefit
Ja ti moc a moc rozumim.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2017 22:08
- Nahlásit

Fajka
teda mě stačí to jen číst a mám vosypky, kleplo by mě do minuty

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2017 22:11
- Nahlásit

jinak Loki taky žere slunečnici, ale nej jsou buráky, jako chvilku to trvalo než jsem ho to naučila je jíst, nejdřív je plival, bo toho bohdá nebude, aby někdo u nás nežral buráky, milujou je i kočky, tož jak někdo s nima zasedne je okamžite obklopen upřenejma pohledama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 06:46
- Nahlásit

Fajka
jee tos ho mohla vyfotit a dat k precteni

ledovkaaaaa, uz to prislo, mela bych vstavat o pul5 a jesdit v 5 abych stihla bych 6:10 v prci

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 07:25
- Nahlásit

Fifi
Mne by ty jeji modry kukadla spis desily. Ze jen kouka, jak pouzivas kleste, a pak te v noci navstivi...

vona právě strááášně klame tělem a hlavně pohledem je to milášek a v noci by mě tak šla leda ublízat a nebo vyrazit žuby je schopná skočit metr vysoko jen proto aby mohla volíbat... jedno koho, včera vzala všecky zedníky co tu jsou a pěkně zgruntu

jee tos ho mohla vyfotit a dat k precteni
o víkendu to zkusim..

ledovkaaaaa, uz to prislo, mela
ještě že vyrážim autem až dýl a ne ted po ránu u nás to taky klouže , fujky fujky

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 07:28
- Nahlásit

Maya
teda mě stačí to jen číst a mám vosypky, kleplo by mě do minuty

to víš no..svůj k svému..exot našel exota

toho bohdá nebude, aby někdo u nás nežral buráky, milujou je i kočky, tož jak někdo s nima zasedne je okamžite obklopen upřenejma pohledama
jj ořechy tu taky všici milujou jakýkoliv i vlašáky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 08:17
- Nahlásit

Nemáte někdo v okolí nějakého sběratele, který by ocenil staré brusle (odhaduju 50.-60. léta) vel. cca 30-35?
V dobrém stavu, chlapecké, daruju, dostala jsem je spolu s bruslemi asi o třicet let mladšími, ty si nechám jako záložní

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 08:23
- Nahlásit

kachna nee - moje polovička ještě nedávno jezdila na bruslích předválečných... ale protože bruslení milujeme a když udeří holomráz, jsme ochotni si jezdit zabruslit i na Mácháč, Břehyni... tak prostě už taky brusle vyměnil za modernější -přeci jen teplotní komfort a pevná bota je fajn... Já mám stále své "bílé klasické"
Leda nějaké sportovní muzeum ??

tady je jen slabý poprašek a ani mráz nicmoc

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 08:29
- Nahlásit

Dali jsme si v noci asi 3 hodinovou procházku. Krásně mrzlo. Všude byly cejtit zvížátka, psi byli na zabití

Fajka
v housce naprosto jasně vidim zmetečka. Řekla bych, že jsou duchovní dvojčata

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 08:59
- Nahlásit

Leda nějaké sportovní muzeum ??
no když tak je dám na nějaký darovací server, udala jsem takhle asi deset párů starých lyží do nějaké horské hospody prý.
Kdyby jsme měli dost místa, klidně je uložím, ale do mé "bedny na zcela neužitečné krámy" už by se pak nic nevešlo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 09:07
- Nahlásit

birma
ses masochista v noco chodit ven misto spanku

kachna
na fb skupina stare veci skoda vyhodit zkus

birma
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 09:45
- Nahlásit

cernej caj
ono to nebylo zas tak děsně v noci - vyráželi jsme chvíli po osmé večer, přišli jsme něco před půlnocí
Jindy čas na společnou procházku nemáme...

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 10:04
- Nahlásit

cernej caj
skupina stare veci skoda vyhodit zkus
zkusím, dík, mám toho tu víc, prodat už to nejde a vyhodit je to škoda. I když u té myčky a a sporáku přemýšlím, jestli to nehodíme do šrotu (oni funkční věci přeprodávají). Dřív to přerozděloval tady místní pán na sběrném dvoře, ale toho nového to neba.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 10:12
- Nahlásit

kachna_
který by ocenil staré brusle (
škoda že to nejsou staré sáňky, ty bych vzala hned!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 10:12
- Nahlásit

birma aha takze spus jako pozdeji vecer ja si predstavila ze se vyrazili treba v 1 v noci

kachna
nobto chapu a pritom ludem i starsi vec muze dobre slouzit...

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 11:58
- Nahlásit

Fajka
staré sáňky,
ty užíváme do roztrhání, když už se na nich nedá jezdit, furt se na nich dá sedět, lézt...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 14:26
- Nahlásit

tak ani u nás v lesíku není moc sněhu - a uzmrzlá je jen tenká vrstvička - a děsně jezdí na bahnitém podkladu... Psisko vylítané, my vyprocházkovaní... a já v pět odkráčím zpět do školy, neb dnešní dálkaře mám "noční" - od šesti do půl osmé.
Procházky poobědové bezlidnaté lesní mi vyhovují mocmoc...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 15:12
- Nahlásit

xerxova
takova prochazka bezlidnata zni skvele

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 18:44
- Nahlásit

kachna_
v tý skupině jak psala čaj je můžeš i udat, se tam věci hodnotí i prodávají
já budu potřebovat udat nějakej nábytek, to mám teda asi v plánu inzerovat tady v místním plátku, to se někam daleko neprodá

dneska byl teda den blbec kterej začal hned dopoledne kdy jsem potřebovala jet k doktorce a necouvalo mi auto, takže nešlo vyjet z garáže, doufám, že zítra to bude lepší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 18:49
- Nahlásit

Maya
tyjo, to sou teda divocinky, jakto ze neslo couvat? primrzly? neslo zaradit?

ja su uplne tuha po celym tydnu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 19:13
- Nahlásit

a já ještě ve škole - teď jsem skončila (čekám až se oblíknou) a vyrazím domůůůůů

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 19:26
- Nahlásit

cernej caj
asi prej přimrzlý brzdy, zařadit šlo, ale prostě to necouvalo, naštěstí byl brácha doma, tak to nějak rozchodil, pak jedu a strašně v tom bouchalo, tak jsem ještě zastavila u bráchy, kterej už mezitím zas odjel domů, asi tam prej zůstala nějaká námraza a nebo rez nebo bůhví co, jako fakt peklo a to bylo auto v garáži, až bude -20, tak asi nevyjedu vůbec, ale je pravda, že jsem ho nedávno myla, možná tam zateklo
jako fakt bezva začátek dne a to jsem fakt nutně potřebovala jet k tý doktorce, to se samozřejmě nemůže stát, když jedu jen na nákup, to bych se na to vybodla

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 19:27
- Nahlásit

Xerxová
to máš taky dlouhou šichtu, ale zas ti to kompenzuje to dlouhý volno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 19:47
- Nahlásit

nekdo by mohl vysvetlit mymu muzi, ze kdyz mu je v dome zima, ma si pridat na termostatu a ne ze vyhuli na max topeni v mistnosti kam se chodi zasivat jednou za sto let a ja topim malo at me to nezruinuje a v jeho skladisti je sauna... zatimco teda by v tom pripade jednou za sto let kdy tam jde pridal na termostatu at je kdyztak teplo vsude... achjo... budu si muset udelat carku, az zas najdu tu spravnou pozici at topi podobne jako zbytek domu...

jo primrzly brzdy se taky muze stat, ale tak jeste takova zima nebyla, ne? proto asi neni dobry nechavat rucku v zime...

no nekdy to tak proste vyjde

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 19:57
- Nahlásit

cernej caj
ručka nebyla, já spíš myslím, že tam někam zatekla voda při tom mytí a zůstalo to vlhký, ono to 20 let starý těsnění už není nic moc
asi muž není tak chladnomilnej jako ty? asi něco dělal ve skladišti, tak si tam přitopil? to asi stojí míň než přitopit v celým baráku? ale nevím, já bych u vás umrzla hned

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 20:01
- Nahlásit

a už jsem doma. Zítra pojedeme výletit do Němec - pojede s náma i ségra se švárou - takže bude akcička Ale nemá tam ani mrznout, ani neslibují jasno... prostě to počasí nespolupracuje

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 20:03
- Nahlásit

Xerxová
v tv říkali, že jasno bude až v neděli
ale si to užijete určitě i tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 20:20
- Nahlásit

Maya
tak nemejt pred zimou

no me teda prijde rozumny trosku pritopit vsde, protoze on kdyz to tam ohuli a ja na to prijdu za tyden, tak tyden topis jako prase v mistnosti, kde nikdo neni, tak to urcite neni levnejsi nez zatopit na jedno odpoledne ve dvou mistnotech misto v jedny

Xerxová
uzijte si vylet

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2017 20:53
- Nahlásit

cernej caj
Mne teda prijde 100x rozumnejsi temperovat celej barak na nejakych 19? stupencu, kor kdyz ma mrznout. Jednak kvuli vlhkosti a druhak bych fakt v 16 stupnich i blbe spala, to jsem studenej odchov. A jak ti ty steny od baraku prochladnou, da o to vic prace celej barak ohrat?
Maya
pak jedu a strašně v tom bouchalo, tak jsem ještě zastavila u bráchy, kterej už mezitím zas odjel domů, asi tam prej zůstala nějaká námraza a nebo rez nebo bůhví co
Mno, sjela bych do servisu, muzou se taky poroucet brzdovy desticky... a brzdy v zime jsou dost podstatna vec. A auto se v zime nemyje!

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání