| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 19:06
- Nahlásit
Janiii
tak super
jinak teda roste jako z vody, holt tam u vas to bude muset byt drsnej chlapak
Maya
tak klasika samozrejme... asi ve zdravotnictvi dochazej prachy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 19:20
- Nahlásit
Janiii
ty jo, už 5 měsíců?? mě to přijde že je to chvilka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 19:43
- Nahlásit
birma
já ti vlastně dlužím poděkování, jak jsi psala o Štěníkovi a jeho alergii na kuře, tak mě napadlo, jestli to u Batulky také není kuře a vono jo!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2017 22:57
- Nahlásit
kdyby někoho napadlo pracovat v amazonu
https://www.lidovky.cz/skladnik.aspx
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 09:26
- Nahlásit
zacalo sneziiiit. ledovka jak krava, hned to take a namrza. cesta do orace vtipna. zapomela sem si kratasy na cviceni
kachna
a co mela za potiz batynka?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 09:42
- Nahlásit
kachna
to jsem taky netusila ze Baty ma nejakou alergii
cernejcaj
tady prej ma taky snezit ale zatim nic
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 10:31
- Nahlásit
Maya
cernej caj
já dávám kuřecí dost málo a nárazově, tak jsem si to taky právě nespojila. Děsně funěla, v noci (jako fakt funěla, že mě to někdy vzbudilo). No a pokaždý, než jsem se dokopala k veterináři, tak to zmizlo + to drbání, který jsem přičítala klíšťatům (což furt může bejt). Od tý doby, co nedávám kuře vůbec, je to v pohodě, úplně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 10:32
- Nahlásit
kachna
tak super, ze odhalen problem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 13:34
- Nahlásit
kachna je dobře, že se vyladění jídla projevilo ústupem potíží
je tu nevlídný podzim - nemrzne, nesněží... je šedo a vlhko
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 14:06
- Nahlásit
kachna_
tak to jsem ráda, že jsme přispěli k odhalení potíží
budu mít od zítřka do neděle na krku všechny kluky sama, jsem dost zvědavá, co si s nima počnu A v neděli maj všichni trénink, na to se poměrně těšim Potřebuju se s Adamem odrazit směrem k HtM2 a s Charlesem směrem k čemukoliv
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 14:24
- Nahlásit
Nestíííhááááááááááám, do prčic už!
ale jinak tohle období mám ráda..období kdy se auto (psí chlupatá bouda na kolečkách mění na psí chlupatou boudu v lese...nevím čeho je v autě na podlaze víc jestli chlupů a nebo jehličí... ještě dva tři dny a je konec před adventního běsnění...uf.
Xerxová
je tu nevlídný podzim - nemrzne, nesněží... je šedo a vlhko
tady je pohádková zima, bílo umrzlo a prostě krásně
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 14:34
- Nahlásit
Fajka ehm - já vím, že jen o kousek výš do hor už je bílo... zrovna nyní tady zrovna taky cosi padá, ale pořád je bahnitošedohnusno...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 14:36
- Nahlásit
o víkendu má být mrazivé jasno - tak zvažujeme, jestli nezajet do těch anglických parků v Lužici... Mohlo by být fotogenické počasí, v horách už budou jistě první lyžaři a tak budeme mít se psem v Jizerkách smolíka...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 14:43
- Nahlásit
Xerxová
má být mrazivé jasno - tak zvažujeme, jestli nezajet do těch anglických parků v Lužici... Mohlo by být fotogenické počasí, v horách už budou jistě první lyžaři a tak budeme mít se psem v Jizerkách smolíka...
je to se budu těšit na fotky..
no jo jizerky jsou v zimě lyžařů a v létě cyklistů
ehm - já vím, že jen o kousek výš do hor už je bílo... zrovna nyní tady zrovna taky cosi padá, ale pořád je bahnitošedohnusno...
nejhezčí vždycky je jak je Liberec dole šedej bahnitej ošklivej a na ještědu sněhobílo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 14:55
- Nahlásit
Fajka v létě se umíme cyklistům vyhnout. Třeba ve skalnatých strmých částech nebývají - a ráno je světlo brzo - ale hory míváme pro sebe a na neznačených stezníčkách taky býváme sami. V zimě je to horší - mimo cesty se ve sněhu bořit nedá a všechny cesty patří magistrále... takže přichází čas Lužek, Ráje, Kokořínska, Lužice...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 19:35
- Nahlásit
no ja bych rada nekde prubla sneznice, tak su zvedava zda se mi podari sehnat partaka
jizerky by byli v zime nadherny ale presne proste pro turistu bez sance
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 19:44
- Nahlásit
Fajka
tady je pohádková zima, bílo umrzlo a prostě krásně
Uz aby to bylo i tady, primerene. Tu jen bahno, bahno, bahno.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 19:51
- Nahlásit
čaj ono těch běžkařů je hodně asi ve všech horách. A tam, kde mají upravené cesty pro pěšáky - zase bude relativně plno. Terénů na sněžnice se dá najít asi dost - protože tam se očekává neprošlapaný terén - a těch je na té strmější starně hor (od Hejnic a Potoka) docela dost. Ale určitě se pro tebe dají najít na pár sněžničních kiláků bližší hory, než Jizerky.
já snad budu muset najít rukavičky... jsme teď byli na docela dlouhé procházce a možná by se nějaké tenké hodily... A možná že i čelenka ?? Na kulíšek je brzy, ten vytahuju pod mínus deset
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 20:31 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
S klesající teplotou a stoupající výškou sněhu přidává houska sibiřská na síle...z tajfunu se stává uragán a z tohodle úhlu pohledu je jelito v podstatě lenochod líná
Zahrada vypadá jak když po ní proběhlo stádo bizonů, krmítko zavěšené vysoko ...bylo sice hezky nahoře jenže pod tíhou sněhu se větev sklonila k zemi a krmítko o metr kleslo.....i nelenilo pracovní vemeno a jeden televizní kanál se poroučel k zemi. Byl keramickej..ano BYL už je z něj jen hromádka vysušený hlíny v popelnici. K tomu bude skorohouska pravděpodobně křížená s nějakým ptákem bo celý to půl kila tý slunečnice co se vysypalo na zem sežrala
Aneb už se jí z hlavy vykouřily hárací hormony a tak se opět vrací do modu DEMOLIŠN VUMEN.
Ale jinač jí miluju bo ona je prostě unikát...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 20:39
- Nahlásit
Fajka vždycky, když tě čtu, tak si říkám, že sice nemám standardní dogu, ale je to zlatíčko líný, pomalý, poslušný, prostě vhodná dekorace pro každou domácnost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 20:40
- Nahlásit
Fajka
S klesající teplotou a stoupající výškou sněhu přidává houska sibiřská na síle...
Tyjo, co si pocnete, esli vam nachumeli do vysky plotu jak onehda?
K tomu bude skorohouska pravděpodobně křížená s nějakým ptákem bo celý to půl kila tý slunečnice co se vysypalo na zem sežrala
Taky mam naky hybridy asi, vypadana slunecnice je prej to NEJ krmeni pro pruhatce, chodi a zobe. A dneska chodil a cumel este nahoru, neb sem zavesila dva flaky loje cerstvy pro pipiny. Snad nedoskoci.
a tak se opět vrací do modu DEMOLIŠN VUMEN.
Ale jinač jí miluju bo ona je prostě unikát...
Fajka upletla si bič,
rozhodnutím pořídit si
demolition bitch.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 20:40
- Nahlásit
Fajka
no jako rez se tu smichy uz jen z formy jak to pises
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 20:41
- Nahlásit
Xerxová
ale je to zlatíčko líný, pomalý, poslušný, prostě vhodná dekorace pro každou domácnost
u nás to máme spravedlivě rozdělený..tudle funkci zastává Fajuška
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 20:46
- Nahlásit
Fifi
Tyjo, co si pocnete, esli vam nachumeli do vysky plotu jak onehda?
normálka, na to jsem zvyklá...Fajka dvounohá veme do ruky lopatu a celej plůtek si dokola celý zahrady hezky obhází
asi, vypadana slunecnice je prej to NEJ krmeni pro pruhatce, chodi a zobe. A¨
takže se nemusim strachovat že by jí po tom bylo blbě?
Fajka upletla si bič,
rozhodnutím pořídit si
demolition bitch
jo překročila sem tím rozhodnutím opět svojí komfortní zonu a posunula jí o level dál, ale musím říct že to stojí zato, vona je prostě boží stvoření...
cernej caj
no jako rez se tu smichy uz jen z formy jak to pises
to ne já, to nám píše život
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 20:54
- Nahlásit
Fifi
no na trolitko sem si s tou slunecnici hned vzpomela
Fajka
no hlavne ze ses s ni spokojena
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 20:58
- Nahlásit
Fajka
takže se nemusim strachovat že by jí po tom bylo blbě?
Nemusis, bude kadit predtravenou slunecnici, ktera bude ptakum este vic chutnat, vydobou bobky ve snehu a bude min co uklizet po obleve.
jo překročila sem tím rozhodnutím opět svojí komfortní zonu a posunula jí o level dál, ale musím říct že to stojí zato, vona je prostě boží stvoření...
Hlavne k tomu prekroceni mate podminky. Kdekoliv jinde by z ni bylo zase nestastny stvoreni.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 21:02
- Nahlásit
Fifi myslím, že kdekoliv jinde by bylo jen mezistanice pro návrat do útulku... Prostě má Modroočka kliku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 21:02
- Nahlásit
cernej caj
no hlavne ze ses s ni spokojena
naprosto!
ted jsem zrovna při balení objevila starý noviny s nějakým chlápkem z nějaký severský země...nevim ted jaký ještě jsem to celý nedočetla....ale má tam naprosto krásně řečený..že si vlastně nevybíráme psa my ale oni si nacházejí nás....
a vzhledem k tomu všemu jak to celé s houskou bylo a proběhlo tak mám tak strašně silnej pocit, že to je vážně pravda
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 21:06
- Nahlásit
Fajka
nevim ted jaký ještě jsem to celý nedočetla....ale má tam naprosto krásně řečený..že si vlastně nevybíráme psa my ale oni si nacházejí nás....
Naprosto s tim souhlasim, mam stejnou zkusenost.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2017 21:10
- Nahlásit
Fifi
Kdekoliv jinde by z ni bylo zase nestastny stvoreni
nooo vona je strašně nešťasná i tu ....bo momentálně panička nějak moc dlouho a často drží v ruce kleště a větve místo toho aby jí 60krát za minutu pohladila a podrbala chodí a dělá smutný modrý voči, pak se postaví ke stolu vopře tlapama a mohutně vzdechne
koza je to!
|