Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 20:16
- Nahlásit

cernej caj
ja se od toho distancuju
To ja bych se taky rada distancovala.
ale muz druhyho nechce...
Njn, ten uz druhyho chtit nikdy nebude asi. To spis, az tobe nakej fakt padne do oka a "vydupes" si ho.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 20:24
- Nahlásit

kuk - už mám pokojík... sama pro sebe, s wifinou... cesta zcela v pohodě. Night chrápe jak špalek u páníka v pracovně. Jestli zastávkuje - tak při odchodu nahoru do ložnice. Ale myslím, že to řešit nebude...

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 21:08
- Nahlásit

Fifi
tož já nic neprskla ale kdybys měla zájem mohu ti poslat nějaký uchobol...kdybys měla zájem..ráda předám bo z něho mám depku

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 21:19
- Nahlásit

Fajka
ale kdybys měla zájem mohu ti poslat nějaký uchobol...kdybys měla zájem..ráda předám bo z něho mám depku
Nemela bych zajem, diky. Kurna, uz zase se neco vraci nebo jen furt resis ty nasledky?

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 21:19
- Nahlásit

cernej caj
ještě jsem vám našla jednoho - sice je naprosto nešpicí, ale....
a souhlasím s Fifijovou - podle mě muž už po druhym nikdy prahnout nebude, ale až ty se fakt zamiluješ, tak určitě ustoupí

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 21:30
- Nahlásit

Fifi
já měla, ale zbavila jsem se už před pár dny, naprosto odmítám odpovědnost za tvůj moribundus...

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 21:42
- Nahlásit

Fifi
Nemela bych zajem, diky. Kurna, uz zase se neco vraci nebo jen furt resis ty nasledky?
neviiim ale jak je ted zima tak mě v něm furt tak popichuje... tak nevim jestli už jako bude citlivější než před tím
ale jako mám z toho depku bo se bojim boji..nechtěla bych to teda zpátky ...
a přitom hlavu mám zakrytou furt ...

Jo a dneska teda jelito moje nejdražší už ma na tacháči odedneška sedmej rok natočenej...letí to fakt strašně teda...

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 21:49
- Nahlásit

Fajka
letí to fakt strašně teda...
Jelítkovi gratulace!
Kdyby šel zastavit čas, že?

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 21:50
- Nahlásit

Fajka
neviiim ale jak je ted zima tak mě v něm furt tak popichuje... tak nevim jestli už jako bude citlivější než před tím
Urcite bude citlivejsi, i treba clovek vic smrka pri mlze, mrazu - spojeny trubice sou to? Depku nemej, ubijes uchobola! Ale chce to poridit asi ne cepici na zakryti hlavy, ja bych se nebala takovych tech vyteplenych Otikovskych traktoristickych sluchatech! Jen nemam energii nejaky ted googlit - proste krom cepice aj krytky na usiska?
a dneska teda jelito moje nejdražší už ma na tacháči odedneška sedmej rok natočenej...
Gratulace Jelitu, panu Dochtourovi! Sokolik v nej letech, u jeho vemene, ne? Zadnej staricek.
birma
já měla, ale zbavila jsem se už před pár dny, naprosto odmítám odpovědnost za tvůj moribundus...
Aha, odtud bacil vane!

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 21:52
- Nahlásit

Fifi
Aha, odtud bacil vane!
nevane! Já ho poctivě předala Petrovi a ten ho odnesl k sobě do práce

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:02
- Nahlásit

Fajka
gratulace jelítkovi
nebo na uši tu čepici s plácačkama přes uši a určitě teplou šálu až na krk ne tak modně omotanou jen kolem bundy

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:10
- Nahlásit

birma
nevane! Já ho poctivě předala Petrovi a ten ho odnesl k sobě do práce
Rozsevaci!
Maya
určitě teplou šálu až na krk ne tak modně omotanou jen kolem bundy
Uz vidim Fajku, jak dba na naky modni trendy v zime. Myslim, ze je zachumlana az po usi, pak mezera a pak cepice. Ale takova ta beranice s placackama pres usi je taky super napad!

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:17
- Nahlásit

Fifi
vyteplenych Otikovskych traktoristickych sluchatech
no mám ještě takovou tu čelenku širokou co připlácne uši že je má čék až v páčený do hlavy blbý je že ačkoliv mám sluch prej v plný síle zpět tak stačí ta čelenka a sem hluchoň atož nějaký sluchátka ...ale vim co myslíš..už jse m po tom taky koukala

Sokolik v nej letech, u jeho vemene, ne? Zadnej staricek
jo jo sokolík je to jen mu občas jeho mladá žena dává kapky větší než je zdrávo a on nemá chvilku na prospání se takže už je jasný proč vůbec není nakrklej když beru ven housku a jeho nechám doma bo dospává deficit

Maya
určitě teplou šálu až na krk nejo to nosím furt a roláky zatažený až k nosu ..nesnáším když mě totiž táhne na krk

birma
Kdyby šel zastavit čas, že?
kdyby šel tak dneska bych ho přesně stopla... bo Fajuška relativně v pohodě a dobré kondici bez žádných zdravotních komlikací... jelito s houstečkou taky v pohodě a už se zdá že jsou sžití natolik že už se domluví v jednom malým prostoru když je potřeba, u hraček si dávaj přednost, lemtaj z jednoho kýble zároveň a celkově se zdá že už jim to funguje...

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:18
- Nahlásit

Fifi
Uz vidim Fajku, jak dba na naky modni trendy v zime
modní trendy??? co to je ??? neznáááám

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:20
- Nahlásit

Fajka
Fajuška relativně v pohodě a dobré kondici bez žádných zdravotních komlikací... jelito s houstečkou taky v pohodě a už se zdá že jsou sžití natolik že už se domluví v jednom malým prostoru když je potřeba, u hraček si dávaj přednost, lemtaj z jednoho kýble zároveň a celkově se zdá že už jim to funguje...
tak to je bombááááááááááááááááá <3

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:25
- Nahlásit

birma
tak to je bombááááááááááááááááá

no přímo zázrak...já a tři psiska..furt tomu ještě nevěřim...

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:27
- Nahlásit

Fajka
já a tři psiska..furt tomu ještě nevěřim...
já taky ne, ale to bude tim, že od tý doby, co máme tři, mám pocit, že zvládám jen to, co hořelo už před měsícem a ještě jsem se nestihla nadechnout, natož aby mi to došlo

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:29
- Nahlásit

Fajka
btw. právě aktualizuju teroše a na fb Libereckýho útulku jsem viděla povědomý modrý oči....

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:30
- Nahlásit

Fajka
kdyby šel tak dneska bych ho přesně stopla...
Mam to podobne, neb se zase Skritek s Troldakem sprahli v jednu smecku, zase radili. Kdyz Troldik ulovil ode mne vyjimecne hajzltrubku (taky teta Kremylkova naucila), tak se sly Skritkove jen podivat, co to tam to pako ma - a jen jsem videla na dalku jejich komunikaci: "moje hajztrubka!" - "Ty si debil, copak ja jsem o neco tak podradnyho mela kdy zajem?" Az sem vlitne to cerny "maly" tornado, bude to nejspis na nakou dobu zajimaci na vsech stranach.
modní trendy??? co to je ??? neznáááám
Max u trekingovych hulek? Jak vlastne dopadly ty ubozatka uhlodany od housky?? Slo to opravit?

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:40
- Nahlásit

birma
od tý doby, co máme tři, mám pocit, že zvládám jen to, co hořelo už před měsícem a ještě jsem se nestihla nadechnout, natož aby mi to došlo
jsem na tom podobně

Libereckýho útulku jsem viděla povědomý modrý oči....
jj jsou tam nějaký fotky její

Fifi

moje hajztrubka!" - "Ty si debil, copak ja jsem o neco tak podradnyho mela kdy zajem
ty jsou roztomiloučký ))) taky pozoruju tydlecty jejich rozhovory a dost mě to baví
Az sem vlitne to cerny "maly" tornado, bude to nejspis na nakou dobu zajimaci na vsech stranach.
ale ono si to sedne chvilku bude napnelismus a pak to bude zase dobrý

trekingovych hulek? Jak vlastne dopadly ty ubozatka uhlodany od housky?? Slo to opravit?
jo jo jasně...stálo mě to jen tisícovku ))))))))
mě tak napadlo že to sem původnímu páníčkoj ještě nevyprávěla... na to nesmím zapomenout

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:40
- Nahlásit

a právě teď prošlo přes FB Terošů v nouzi 505 psů, kteří už nejsou v nabídce. Tak snad jich má většina hezký nový domov a doufám, že aspoň pár z nich jsem k němu pomohla

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:49
- Nahlásit

birma
právě teď prošlo přes FB Terošů v nouzi 505 psů, kteří už nejsou v nabídce. Tak snad jich má většina hezký nový domov a doufám, že aspoň pár z nich jsem k němu pomohla
určítě !

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:53
- Nahlásit

birma
že aspoň pár z nich jsem k němu pomohla
Urcite! :*
Jsem rada, zes to prevzala, ja uz na to nemela/nemam sil. Tak diky, ze ses toho ujala! Btw, byl vubec tam Bohousek v nabidce?
Fajka
jo jo jasně...stálo mě to jen tisícovku ))))))))
Hulky jako novy! Si je uz strazis fest, dozajista, pri tech prilezitostech. Panickovi povypravej, to ho jiste pobavi, az se zase uvidite.

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 22:57
- Nahlásit

Fifi
Hulky jako novy! Si je uz strazis fest, dozajista, pri tech prilezitostech
zatím nebyla příležitost až zas najaře ...

Panickovi povypravej, to ho jiste pobavi, az se zase uvidite.
jo jo však se ted vidíme skoro každej den akurát krz prácu není moc čas na nic... ale když to jde tak něco proberem

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 23:03
- Nahlásit

Fifi
Btw, byl vubec tam Bohousek v nabidce?
nebyl, nestíhám pravidelný aktualizace a on byl v útulku relativně chvíli
ale zvažovali jsme i tyhle dva a ti tam jsou už dobu https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci-detail-ifram e?objid=29439 a http://utulekplzen.cz/psi-k-osvojeni/15481-fred-2/ Bohoušek byl náhlej nápad, kdy jsem měla před táborem slíbeno, že když se vrátíme a pořád bude v Broumovskym útulku jedna malá fenečka, tak si pro ní pojedem. No a já zjistila, že odjela do novýho domova, tak jsem začala hledat a vymýšlet a Bohoušek byl relativně blízko, měl fotku asi 2x3 cm a hned jak jsem ho našla, tak jsem ukecala Petra, on zavolal do útulku a druhej den přes polední klid jsme si pro něj jeli
A dost mě překvapilo, že se Petr nechal přesvědčit, spíš jsem to tak zkoušela a ani jsem nevěřila, že další pes bude do 2 týdnů potom, co jsme sloučili naše kluky

birma
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 23:06
- Nahlásit

Fifi
a jinak - dneska jsem teroše otevřela po několika měsících a rovnou jsem si k tomu otevřela flašku. Je to dost vysávající, zvlášť když některý útulky nekomunikujou a ještě jsou totál nepřehledný, že se nedá poznat jestli tam ten pes ještě je nebo už roky ne...

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 23:16
- Nahlásit

birma
Je to dost vysávající
Ano, je. Velmi. Tak treba taky najdes casem nekoho, kdo se ujme casti bremene - ja uz na to proste nemela. Prave kvuli tomu vycucu psychickymu, natoz v soucasnosti i to fici na FB jinak...
Fajka
až zas najaře ...
Tak bacha na ne!

A ja se jdu skutalet s moribundusem, cesnekova bitva ho ted ceka! Snad ho porazim, ne jak ty zdejsi hracky, co nestihaj mackat naky cudliky na xboxech ci na cem...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 23:19
- Nahlásit

zimní obleček pro pejska a jistě možno i pro paničku přes uši
https://www.aliexpress.com/item/Adjustable-Large-P et-Dog-Cat-Costume-Clothes-Funny-Lion-Mane-Wig-Hea d-Warm-Hat-4-Colors/32780875503.html?shortkey=VJ3y qIBr&addresstype=600

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 23:21
- Nahlásit

Fifi
se jdu skutalet s moribundusem, cesnekova bitva ho ted ceka! Snad ho porazim, ne jak ty zdejsi hracky, co nestihaj mackat naky cudliky na xboxech ci na cem...

dej mu dodržky at táhne o dům dál! At si brzo fit!

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2017 23:22
- Nahlásit

Maya
pejska a jistě možno i pro paničku přes uši
vo*e tohle nasadit housce tak umře strachy celá vesnice

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání