Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 11:52
- Nahlásit

zajimavy cllanek
https://houdekpetr.blogspot.de/2017/11/jak-naockov at-kriticke-mysleni.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 12:16
- Nahlásit

tak kure se zelim bylo skvely akorat teda ze zavarovacky je mozma zbytecne drahy, budi muset kouknout po dalsich moznostech

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 12:44
- Nahlásit

Aaaaach joooo, dneska jsem potkala po dlouhý době jednoho z mála Fajuščinejch kámošů labíka Endyho, jsou s Faječkou stejně staří.....a rači jsem ho snad ani potkat neměla. Neviděl , skoro neslyšel, zadníma nohama vrávoral div se každou chvilku neklátil, zboku na břichu u zadní nohy boule velká jak kokosák....ach jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 13:31
- Nahlásit

fajka
to tak nekdy je...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 13:52
- Nahlásit

tip na výlet to je jak Faery u protinozcu akorat tam maj navic sobiky a tucnaky!!
http://ultima0thule.blogspot.de/2013/03/kerguelen- remote-but-magnificent-sub.html

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 14:03
- Nahlásit

ha mam par fotek islandana od Nemky sice je to jen jedrn pes tsk to bude monotematicky ale lepsi neco nez nic
ted druhe kolo s buhundem pochybuju ze budou Norove vstricnejsi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 14:45
- Nahlásit

maya
tak supeeer

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 18:04
- Nahlásit

hezky bylo v Lužici. Viděli jsme na poli pást se divoké husy, velké hejno jeřábů (docela zážitek, ty rozhodně nevidíme každý den), táhnoucí kormorány...
Ďáblův most je hezká romantická stavba (všechen čedič tam navozili, nic není místní). Na jaře, když kvete ten park rododendronů a azalek, co je okolo - tak to musí být paráda. Trošku dojem kazilo odpuštění vody (je to umělé jezírko) a aby jim lidi nelezli po šutrech jindy obklopených vodou, tak tam nastrkali nevzhledné zátarasy. Pepa se vtekal (ale jen trošku)... Psisko nadšeno - málo jiných tůristů, takže byl občas i navolno a rozhodně nekulhal. Cestou zpátky jsem se zastavili ještě u velkého jezera, aby si odpočinul a nalemtal se... no a ještě v Herrnhutu pro větší hvězdu než jsme si přivezli loni. Pravda, netušila jsem, že je to skládačka a palec od zacvakávání plastových spojek (mají to chytře vymyšlené) mě bolí ještě teď. Takže k maličké žluté máme větší bílou adventní hvězdičku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 18:09
- Nahlásit

tak su hrozne zvedava na foto!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 18:26
- Nahlásit

čaj to já taky Uvidíme, až je Pepa stáhne a "vyvolá". Přeci jen tam bylo šedo, docela tma - žádné kontrastní krásné fotky nečekám, na to nebyly světelné podmínky. Ale zase to k tomu uměle ponurému místu ladilo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 21:35
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 21:46
- Nahlásit

Xerxová
Dabluv most je naprosto skvostnej, Stargate SG1 jak vysita!
Najtik taky uz vypada skokojene a nepajdave, to bylo strachu...

akorat teda ze zavarovacky je mozma zbytecne drahy, budi muset kouknout po dalsich moznostech
Aby na Morave nebylo kysany zeli v pytlikach? Tu mame Dobrovodske, ktery zeru i samotny. A cena jak kde, nekde 15,- a jinde pres 20,- za pul kila. Gratuluju k novymu recepisu osvedcenymu! Btw, kdyz ses kucharinka, tak takovy kotlety zapeceny s bramborama na smetane nemaji chybu!

A krasnej vikend vsem, stale cekam na vyreseni ty slovni ulohy od Birmy.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 21:48
- Nahlásit

Xerxová
ty jo, krása a ta první fotka je boží, v tom malým jsem myslela, že je to nějaký kruh

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 21:53
- Nahlásit

Maya tak architekt to navrhoval jako obraz kruhu... v roce 1860. Čedičové "sloupky" tam vozili i z Čech - celý ten park je romantická "splácanina" včetně antické sochy Herkula O třicet let později bylo do parku nasázeno přes tisíc sazenic azalek a rododendronů - dodnes se jezdí za mostem (a parkem) hlavně v květnu...

Fifi řádí, lítá - ale někdy si ještě pajdne... ale je to den ode dne lepší a ani poměrně náročný dnešek (4 nástupy a výskoky z auta a nějaký ten kilák) ho nezhoršil. Tak snad...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 23:14
- Nahlásit

no tak mám přes 30 fotek islanďanů, takže zvažuju, že ten článek budu muset rozdělit na dva a udělat islanďany a buhundy zvlášť, akorát teda tím mi padá ten můj supr název Psi Vikingů a tudíž potřebuju novej název jen pro islanďana, tak mi zase něco vymyslete jako pro lapinu, já na to fakt nemám buňky

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 23:15
- Nahlásit

a všichni pak chtěj odkaz na článek, doufám, že to nebude mezinárodní ostuda, jakože tam budou nějaký bludy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 06:01
- Nahlásit

Maya jak snadné... Psi Vikingů I. - islanďan a Psi Vikingů II. - buhund

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 06:32
- Nahlásit

kluci ještě nevstali a tak se tu kochám svítáním. Je jasno - Jitřenka "visí" nad Ještědem, na východě je sytě oranžové nebe - slůňo už se chystá. Zatím je jasno - ale kupodivu nemrzne, ani trávník nekřupe pod nohama. Ticho, klídek... ráda si někdy obejdu zahrádku bez rizika, že se ne mě někdo vyřítí a přepadne mě - prostě se můžu kochat a nebýt ve střehu .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 06:55
- Nahlásit

maya
jak rika xerxova, taky tak

xerxova
kraaaaasa! jak pose fifi hvezdnq brana jak vysita

fifi
vidis, to v pytlikach sem nekde videla asi, to se mrknu je to vtipmy jak clovek casto nepremysli kdyz bydli s rodici kde se co bere a zeli sme vetsinou krajeli do hrnce z hlavky takze

zapeceny kotlety se smetnou zni skvele

uz jedem do brna, dneska 15 kilacku, predat psa muzi do auta a hura do prace na odpoledne, abych zitra nemusela na 12... jako su chciplina, vcera sem nesla ani tancovat, blbe mi bylo, 10h sem prospala na dnesek a odpocinkovej bacilove vyhaneci vikend sem.si predstavovala trochu jinak nez ze pan reditel na nas vcera ve 3 odpo uplete takovej bic...

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 11:04 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
Psi Vikingů I. - islanďan a Psi Vikingů II. - buhund
taky mě to napadlo a je to podle mě dobrý název
cernej caj
to je blbý, to je mi tě líto. A je to aspoň odůvodněný? Doděláváte zakázku, nebo hasíte průšvih? Jestli by sis pak třeba nemohla vybrat náhradní volno?
Add. maso s omáčkou, já miluju falešnou svíčkovou - jakékoliv maso (i když králík a kráva jsou nejlepší), směs pod svíčkovou, zpěnit na másle, společně upéct, rozmixovat, malinko osladit a okyselit, když to chceš fakt dobrý, tak zahustit smetanou.
Já musím uklízet. Už edit. sedm minut mám kmitat po baráku

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 15:10
- Nahlásit

cernejcaj
tak jestli vam za to daji volno nebo vikendovou prirazku tak to zase nemusi bejt spatny akorat teda kdyz cloveku neni zrovna blbe

jako nazev Psi Vikingu predpoklada uvod o Vikinzich kterej je jen jeden a tezko muze bejt ten samej ve dvou clancich
budu to muset nejak vymyslet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 16:16
- Nahlásit

kachna
dodelani zakazky, na ktere se vcera dohodly ze v pondeli se bude odesilat

maya
prirazka je, malinka a zanedbatelna,

nahradni volno bych radsi, ale je moc prace...

jinak dneska 18,5 km z puvodnich 14 do obory nesmej psy a ja ani nevedela ze tam je obora

Maya
no vsak uvedes to stejne a pak se v druhym clanku odkazes na prvni a dostrkas tam ty psy co se ti nevlezli do prvniho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 18:26
- Nahlásit

ps : prece jen jedna dalsi fajn vec na dnesku - splneno 1001 km i kdyz na zdejsi profislapky nemam, myslim, ze mi to vyslo presne s tim, ze sem vyrazila na 16,5km ktery sem chtela zkrtit na 14,5 km a vyslo z toho 18.5

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 19:07
- Nahlásit

cernej caj
gratuluju k tisícovce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 19:11
- Nahlásit

čaj no vidíš, jsi velešlapka Gratuluju.
My ráno vyrazili jen na chvilku do lesa a pak škrábali a malovali kuchyň. Je to vlastně skoro i s předvánočním úklidem - i když zrovna kuchyň budu muset ještě jednou přejet - podlaha ani linka čistá nevydrží... Night asistoval - škrábaná omítka mu padala na záda a prý to byla dobrá sranda. Musela jsem ho vyhnat na pelech...

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 19:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

KONEČNĚ mám skládací dítě . Martínek staví spokojeně z kostek a je nadšenej.
cernej caj
gratuluju!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 20:12
- Nahlásit

kachna_
premyslela sem, kam se ti ho podarilo naskladat

sem myslela, ze kazdy dite rado stavi kostky?

Xerxová
tak to je aspon zasluzna cinnost, ja sem se umyla, stahnu fotky a odpadnu, dneska sem z prace prijela v 7h to me teda muz privez a zitra na 6 repete

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 20:20
- Nahlásit

kachna_

KONEČNĚ mám skládací dítě

sbalíš do kapsy a jdeš???

Xerxová
ten most a fotky = naprostá nádhera! jáj uplně závidím!

My dneska kratoučkej trečík a bolej mě nohy víc jak z longu...prostě pro mě ty krátký tratě snad asi nejsou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 20:22
- Nahlásit

Fajka
tak holt si to musis prodlouzit

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 20:31
- Nahlásit

cernej caj
asi jooo

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání