Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 09:45
- Nahlásit

kachna
to neznam vubec
cernejcaj
ja taky obroucky nemenim moc casto a vlastne ani ty skla jen kdyz je to nutny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 10:07
- Nahlásit

maya
tak tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 11:58
- Nahlásit

hlaaaadeceeeek

ferinka ke iplne bejak bez srsti chudak vylibava a nova jako nikde?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 12:42
- Nahlásit

cernejcaj
ja uz po obidku
me teda nijak zvlast psiska nelinaj

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 13:09
- Nahlásit

cernejcaj
znas? https://histaminovakasulka.com/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 13:14
- Nahlásit

neznam.ale vypaa to zajimave

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 13:38
- Nahlásit

cernejcaj
https://www.proalergiky.cz/magazin/specialy/clanek /vanocni-peceni-bezlepkove

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 13:42
- Nahlásit

ale teda kdyz ctu co se pri tom HIT smi nebo nesmi tak bych mohla akorat tak z toho co mi chutna zapijet cukr vodou
desny
https://www.proalergiky.cz/alergie/clanek/potravin y-pri-histaminove-intoleranci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 14:00
- Nahlásit

mam pocit ze jim potraviny povolene + ovoce a orechy vlastne nevim zda tam byly

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 14:47
- Nahlásit

cernejcaj
orechy jsou zakazany, smis jen mak a zaludy
ovoce je taky v postatě zakazany, i zelenina, i hodne masa
jakoze to je jeste horsi nez bezlepek a ty lidi lituju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 17:29
- Nahlásit

me bezlepwknomezuje jen na.buchtach a rohlikach, jo ak.mi to prijde v klidu... stejne tohliky q buchty neji vetsin lidi kazdej den....

ale teda bez orechu bych se neobesla lehko a zaludy sem nikdy nejedla ani, maso by mi jednotvrny asi nevadilo ale tak jako... blby je kdyz musis, kdyz jen chces je to otqzk volby dobrovolne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 17:48
- Nahlásit

smažím si tady řízečky na zítřejší výlet. Jen mi zhoršili předpověď počasí. Ale nevadí - ponuré ďábelské místo nemusí být na sluníčku... Jen se bude hůř fotit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 17:52
- Nahlásit

tak snad vam.vylet pardne klapne a co najti tlapka?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 18:02
- Nahlásit

pokud je doma (včetně pobíhání po zahradě) a nebo jdeme na krátkou procházku - nekulhá. Maximálně po delší procházce (ale stále ještě nestandardně krátké) na které jde a pobíhá zcela v pohodě si po následném klidu párkrát zapajdá, než se rozejde.
Zítra to bude hlavně autovýlet (vezeme i babičku) - žádné dlouhé chození nehrozí. Navíc Ďáblův most je na rovině, i kdyby nás uchvátil tamní divoký lesopark - je to úplná placka plná vody a chodníčků...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 18:29
- Nahlásit

Xerxová
jj, vim, ze jste prizpusobili zitrek i najtimu tlapatku, spis jen jestli se fakt s tim klidem zretelne zlepsuje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 18:50
- Nahlásit

čaj jo - zlepšení není třeba vidět ze dne na den - ale když porovnám stav po pár dnech - je v tom obří rozdíl. Kulhá mnohem míň (Pepa to často nevidí) a rychle to rozchodí a přitom režim už má skoro normální.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 19:05
- Nahlásit

Xerxová
to je hlavni, pristi tyden uz bude behat jako drak

mam v troube kureci stehna a zeli ze sklenicky tak su zvedava, co to zeli, jestli bude pozivatelny

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 19:40
- Nahlásit

Xerxová
tak tyhle úrazy se hojej dlouho, hlavně že se lepší
cernej caj
kuřecí stehno se zelím dělaj u nás v práci, je to celkem dobrý, akorát teda nevím, jestli to zelí dělaj taky v troubě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 20:08
- Nahlásit

maya
uvidime zitra k obedu mz tvrdi ze dobry ale na my jidlo se nikdy neofrnoval takze tzko rict

zqmiokulkasu stale zloutnou listy i kdyz jsem ho dala do kuchyne. Asi ho zkusim dat do pokoje, ze by mu vadiko tech 17st pro zmenu? a hlinu ma normalni, zadnou specialni... nechci aby chcipbul, sme se o nej pul roku starali v byvale praci a od dubna mi doma pekne vegetil a ted tohle

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 20:15
- Nahlásit

cernej caj
jo, myslím, že je to ta teplota, mě taky chcípal, máma ho má vpostatě na stejným místě jako já, jen o patro vejš, má tam o pár stupňů tepljec a roste jak divej, některý kytky holt ten chlad v zimě nedávaj

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Lis 2017 22:01
- Nahlásit

pro neFB

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 05:47
- Nahlásit

na tý první vypadá jako lenochod

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 05:53
- Nahlásit

mayhm tak ja ho soupnu do pokoje a uvidime ale tam zas nebude mit svetlo... asi mi neninsouzeno doma mit vubec nic

a co tlustice, te by ta teplita vadit nemusela nizsi? nebo ji mam taky prestehovat? ze 3 vyhonku prezil 1 doted

jinak sem.zjistila ze sem mesic jezsil nq spatnou salinkartu a nikde si toho niikdo nevsim, az ja vcera omylem jak kupuju rocni tak mam 4 kupony po 3 mesicich a omylem sem vzala misto od 9.10 tak od 9.01 pac mi to rano v ty tme prislo jako spravny cislo

vero ztratila heslo a pry nema moc kapacity. taky mi dluzi fotky z vyletu od jara 2016

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 07:09
- Nahlásit

tak jsem na toho ďábla zvědavá - jedem... Night včera večer na posledním čůracím vyhození na zahradu měl "přesplotní" konflikt s jakýmsi amstafem - a přestože zdolal zahradu i se všemi terénními nerovnostmi snad na tři skoky... tak vůbec nekulhal ani po návratu od plotu, ani teď ráno. Zatrnulo mi... ale zdá se, že je opravdu už vše na dobré cestě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 08:25
- Nahlásit

tak to zni skvele a uzijte si to

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 08:35
- Nahlásit

cernejcaj
tak to nevim tlustici se u me dari dobre sukulentum obvykle chladek v zime nevadi ale potrebujou svetlo ja ji mam na okne
tak jeste ze si spatneho kuponu nevsimnul drriv revizor
Xerxova
tak to uz je Najtik skoro vylecen zda se

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 08:38
- Nahlásit

dobra pricka
https://news.expats.cz/wp-content/uploads/2017/11/ chartoftheday_6125_which_countries_read_the_most_n .jpg

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 09:35
- Nahlásit

maya
no taky su rada, ale to bylo za 50 jen, ciz je lepsi varianta, ale opruz s obihanim dp.

no su zvedava zda prezije zimu...

tak to je dobra mapa, ja teda ale 7,5knihy zacrok fakt neprectu, tak mozna 6 jenom

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 10:06
- Nahlásit

cernejcaj
to je pocet hodin ta tyden
ja ted mam necteci obdobi a jednu knizku ctu uz dva mesice ale kdyz mam cteci tak klidne prectu dve za tejden

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Lis 2017 10:19
- Nahlásit

maya
aha to sen tam nevidela.

no to ja tak moc bectu hkavne jak je tma v byse tak to he leto ba cteni lepsi a doma na to nemam cas

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání