Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 19:55
- Nahlásit

Xerxová
Análky vůbec neznám ani u jedné doguše
Taktez jsem neznala, vlastne Kremylek je mel vymackly jedinkrat zcela vyjimecne. Uz jsem se dneska ptala a neni problem se to kdyztak naucit od veta. Ale snad to nebude potreba.

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 20:06
- Nahlásit

kachna_
a tak se ti vyklidnění a vděční pejsci vrací do útulku, páč nesnáší ostatní psy, čůrají doma, štěkají o samotě, utíkají...
tgak nějak a ještě to v okolí zhorší pověst útulkáčů...

Xerxová
Nezávidím ti to a obdivuju vás - i když máte, co jste chtěli
neni proč obdivovat
a tak úplně nechtěli - sice jsem chtěla aktivní zvířátko, ale zadání bylo "ne takový magor, jako je Tareček" a řekla bych, že máme Tarečka v bleděmodrém
nechala bych A+B+C v místnostech 1 a 3 (to zadání nevylučuje) a kočkám dala do místnosti 2 k záchůdkům i koš
To je moc malý prostor, množily by se problémy mezi B a C. I když je podezřívám, že problémy vznikaj jako zdrojaření o nás a že když tu nejsme, tak jsou v pohodě...

Maya
proto já nechci psa z útulku, nechci řešit takovýhle věci, stačí mi úplně ty co řeším se psama co mám od štěněte
Tohle fakt není útulkem - C je mix labradora, to jsou popelnice a prasata ať to vychováváš odkdykoliv a B je teriér a to jsou magoři, ať to vychováváš od kdykoliv

Fifi
Troldik opet analky plny
Chůdě malá
Vratit Bohouska te asi nenapadlo, ani ti to nikdo nenavrhnul, vid?
Hele zatim nenavrhnul Mě to napadá tak 5x denně nejmíň, jenže pak si to vzorně sedne, jen abych ho pochválila, nebo mi usne na klíně, jako teď a mám chuť spíš vrátit ty druhý dva, jenže ti jsou už po záruce

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 20:06
- Nahlásit

a to není lapinka ani Bohoušek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 20:07
- Nahlásit

fifi
tak snad teda ted lepsi i kdyz i nestoprocentni vymcknuti by nemuselo byt repete po tak kratke dobe... asi na to bude vic trpet celkove...

jinak buldozerek ma.atb na zanet mocaku - vero se bala ze by to mohlo byt i neco horsiho tak nastesyi banalitka, 12,5 a jeste je dedecek na prochazky cilej , basti to na klouby misto timicka a jeste si to uziva i kdyz na vylety s nama uz nechodi, i 10km uz na nej je hodne ale na svuj vek ho vero porad moc chvali

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 20:17
- Nahlásit

birma
no kdybys měla Bohouška od štěněte, tak by ti po tmě asi nic neřešil a tak jako myslím, že u psa z útulku nikdy nevíš a takový riziko já nechci a proto nechci ani křížence
ty dobrý skutky na nechtěnejch zvířatech si radši plním na kočkách, tam je to jedno

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 20:18
- Nahlásit

cernej caj
na zlaťáka teda super věk

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 20:24
- Nahlásit

cernej caj
Tyjo, tak pozdravuj Vero, skoda, ze se tu uz nemiha. A Buldozerovi pevny zdravi, zanet se preleci a bude fit, prekrasnej vek!

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 20:30
- Nahlásit

Maya
kdybys měla Bohouška od štěněte, tak by ti po tmě asi nic neřešil
on by nic neřešil ani kdybych měla víc prostoru řešit já jeho a něco ho venku učit. Většinou mě tak vysaje procházka s tříhlavou saní, že už ho samotnýho neberu. Teď by se Petrovi měla změnit pracovní doba, takže tohle půjde a řekla bych, že do týdne Bohouš nic řešit nebude

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 20:32
- Nahlásit

aúúúú já nemůůůůžůůůů já tu brečím smíchy... Dostali jsme k velkému nákupu v hračkárně šílený dárek. Plyšové odrážedlo želva... A protože Pepův šéf to pro ročního synka nechce (nedivím se mu), tak jsme to teď vybalili psovi... Želva velmi snadno jezdí do všech směrů (otočná kolečka) a Night na ni řve - ať na něj počkáááá, proč mu utíká... a mydlí do ní tlapou. Já nemůůůůžu.
I když jak znám Najtidlo - zítra bude z želvy jen plastový skelet...

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 21:50
- Nahlásit

Xerxová
ale to je boží hračka
I když je podezřívám, že problémy vznikaj jako zdrojaření o nás a že když tu nejsme, tak jsou v pohodě...
nj, ale když už maj tyhle tendence, může se ti vyloupnout předmět bž o který vznikne hádka.
birma
Rozhodně můžeš přemístit odpadkový koš O, pokud to něco vyřeší
Fifi
teda chudák Troldík

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 22:12
- Nahlásit

Xerxová
ježišmarjaa to je boží příšernost

asi se to tady nikoho netýká, ale kdyby přece jen, pokutičky jsou prej mastný, takže slušný lidi se maj bát
https://www.svscr.cz/oznameni-chovu-peti-a-vice-fe n-starsich-12-mesicu/

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 22:22
- Nahlásit

já fakt ty cizince nechápu, že si tak seděj na těch svejch fotkách, napíšu do naší špicí skupiny, že potřebuju fotky k článku a během dne mám snad milion fotek, přidám se do skupiny islanďanů, napíšu tam post dlouhej jak kráva vysvětlující, že potřebuju fotky k propagaci tady neznámého plemena a jediný čeho se mi dostane je jeden odkaz na stránky, který by vyhledal každej na první dobrou a jednu nabídku na výstavu v Praze příští víkend, že můžu přijít obhlídnout psy, ani nic o tom jeslti bych si je mohla vyfotit, i když fakt v neděli bch se do Prahy kvůli pár fotkám netáhla ani omylem
fakt to je mimo moje chápání, co jim na tom vadí

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 23:06
- Nahlásit

Maya
neměla jsem problém s němcema a amíkama, seveřani mi neodpovídali vůbec, taky nechápu proč. Už to je teda pár let zpátky.
v Praze příští víkend, že můžu přijít obhlídnout psy
a nevyfotil by ti je tam někdo?

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2017 23:18 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

kachna_
no to bude teda ten problém, tyhle psy maj ve valný většině seveřani
mě to připadá, že vůbec nechápou, že mi jde o pár naprosto normálních fotek, teď mě tam odkázali na nějakého islandského fotografa, co je má a fotí, no napsala jsem mu, ale je to zřejmě nějakej profík, tak to asi nedopadne
přitom jsem to tam napsala o co mi jde a ještě přidala odkaz na lapiní článek, aby bylo jako jasný, jak takový článek vypadá
no a ani ťuk
a nevyfotil by ti je tam někdo?
no poptám se, ale každej většinou vystavuje a fotí špice, takže hledat a fotit něco, co vlastně ani nechtěj nevím jestli bude někdo ochotnej

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 05:38
- Nahlásit

já bych to kazdopádně zkusila hodit na ifaunu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 06:09
- Nahlásit

se nm.nejak ochladilo vzala sem.si pod bundu teplou mikcu a citim dneska ze mi mrznou nohy, vcera sem yo asi necitila jak.mi.mrzl vrsek

na sobotu mame s ferinkou vylet domluvenej tak snad to dopadne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 06:11
- Nahlásit

hele.co je loveckej pes? na tom ohlasovaci fen? to je pes s ukoncenum vycvikem tzn s cilem delat myslivost nebo lovecky plemeno?

HaZa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 07:03 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit

Maya a nevyfotil by ti je tam někdo?
no poptám se,

do Prahy na MVP jedu, co jsem koukala je jich přihlášených 5, pokud to stihnu tak ti je "cvaknu" ale neslibuji .. jestli budou mít "sekeru" .... podle rozpisu končí v okamžiku kdy začínají šeltky ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 08:30
- Nahlásit

haza
tak at selmicky nevo odvezou domu

HaZa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 08:44
- Nahlásit

cernej caj tak at selmicky nevo odvezou domu
díky Ema jsem počítala že bude hárat tak jsem jí nehlásila tak jede jen Angel, doufám že prolomíme smůlu letošních druhých míst a kdy ne tak se z toho nestřílí, jedu tam i pokecat se známými

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 08:49
- Nahlásit

kulhá mi pes, páč je, no, řekněme si to upřímně, úplně blbá.
Bylo totiž třeba servat a rozcupovat kůži z králíka (králík už v ní nebyl), která visela cca 2m vysoko. To lze, aspoň máte-li 40cm v kohoutku, udělat pouze tak, že vylezete na balík slámy po karisítích, opřete se o stěnu s pověšenými pytli od zrní a stáhnete to. Nesmíte při tomu ovšem žuchnout, jako někdo a ještě zjevně na přepravku. Kůži samozřejmě nežerete, páč je fujble a jsou na ní chlupy.
Už kulhá míň a usvědčena byla na základě nepřímých důkazů

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 08:55
- Nahlásit

kachna_
kulhá mi pes, páč je, no, řekněme si to upřímně, úplně blbá.
a kerá flekoš a nebo vlkoš?

Nám kulhá babička a to úplně ze stejného důvodu....
tedy né že by skákala po králičí kůži ale to jí člověk furt říká, rozsvit si na tý chodně ať vidíš kam šlapeš!
A přece nebude plýtvat proudem že jo...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 09:00
- Nahlásit

Haza
diky moc kdyby se ti pripadne podarilo cvaknout i toho jednoho norskeho buhunda co by se tsm mel taky vochomejtat tak by to bylo super ale fskt jen kdyby ses nudila jinak nechci otravovat
4 ty islandany by tam mela mit jedna Suzanne nejaka kdyz tak me zna taky jako Maya

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 09:01
- Nahlásit

kachna
ale to nebyla Batynka ze nee
ceenejcaj
lovecky pes je ten co ma na to zkousky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 09:01
- Nahlásit

kachna
taky premyslos zda flekos nebo vlkos ale nevim zda spis flekos?

fajka
snad babi bube brzo ok

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 09:07
- Nahlásit

Májíček to byl, ona je na ty kůže ujetá odmala, Batynka by to fyzicky nezvládla.
Fajka
rozsvit si na tý chodně ať vidíš kam šlapeš!
a dát tam čidla? teda ale přeju brzké odbolení. Mamča si takhle pochroumala rameno, že někam propadla, když uklízela seno.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 09:14
- Nahlásit

kachna_
to byl, ona je na ty kůže ujetá odmala, Batynka by to fyzicky nezvládla.
jj myslela jsem si že flekoš, bo spičoše tak spíš vidím že sedí pod kůží a sedí tak dlouho a trpělivě čeká až upadne a prorezaví háček na kerým to visí

dát tam čidla? teda ale přeju brzké odbolení. Mamča si takhle pochroumala rameno, že někam propadla, když uklízela seno.
jo jsou tam ale jen na baterky a ty už byli trošku slabší a prostě neodhadla tu hranu schodu a už se po nic válela..no naražená celá ale naštěstí nic zlomenýho... no ale kdyby si rozsvítila to velký světlo že jo .... jak malá prostě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 09:23
- Nahlásit

kachna
tak sedelo ny to spis na majitko si ju ptedstavuju jak tam splha

Fajka
hm tak holt vic hlidat baterky...

HaZa
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 09:28 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit

Maya norskeho buhund
tak to nedám ... časově stejně jak lapiny ale jiný kruh v jiné hale ... lapiny bych mohla dát kdy budou časy sedět (jsou ve stejné hale) a kámoška mě A. upravý předtím ....

jak ten buhund vypadá ? kdybych ho potkala kolem kruhu .... ale nevím jestlib ude čas někde courat .... se mnou je to špatné - jak se někde zakecám ztrácím pojem o čase

edit: už jsem ho našla - pro laika krátkosrstý světlý špic

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2017 09:28
- Nahlásit

cernej caj
hm tak holt vic hlidat baterky...
jj já vim no ale od soboty do pondělka bez proudu v pondělí praha včera praha v práci šílenství bo všichni chtěj všechno včera...no už aby bylo vánoční volno bo todle je napalici ...
a přitom stačí taková maličkost jako cvaknout vypínač by si moh čék plíce vymluvit

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání