Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 20:18
- Nahlásit

birma
Zkus ho nafutrovat kysanym zelim, esli mas.. pro jistotu, at mu ten pripadnej kusanec kosti proklouzne bez ujmy.

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 20:31
- Nahlásit

Fifi
Nemám.
Já mám akorát paniku.
Ale Petr působí relativně klidně.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 20:33
- Nahlásit

tak už zase prší... byli jsme na procházce - venku, když se rozejde, psisko už skoro nekulhá. Doma když se zvedne z pelechu, tak ještě kulhá dost... ale je dneska mnohem aktivnější, už toho tolik nenaležel

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 21:19
- Nahlásit

Charles vypadá líp prej hodně moc kadil a hodně kostnatý (nechápu, měl malou kost včera a půl kila hovězího bez kosti + pamlsky. Petr odjel a já tu piju svařák. Potřebovala jsem po celym tejdnu vypnout, jsem fakt vyčerpaná a marodnej pes mi fakt nepřidal :/

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 21:51
- Nahlásit

Maya
tak mě napadá - posloucháš joiky? Já na nich úplně ulítávám a zvlášť ty jen zpívané bych byla schopná poslouchat asi donekonečna

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 22:01
- Nahlásit

birma
Charles vypadá líp prej hodně moc kadil a hodně kostnatý (nechápu, měl malou kost včera a půl kila hovězího bez kosti + pamlsky.
A predevcirem mel co? Ono se to ve psovi nastrada, kor u starsiho. A jen dobre, ze se radne vykadil. Marodnyho psa nemas, tak se vypni, neasi.
Xerxová
ale je dneska mnohem aktivnější, už toho tolik nenaležel
Tak at zustane min aktivni i nadale. Ja resila pres tlf stehy u Kremylovatyho brasky, neb limec nee. Zabrala stara dobra trickovaci metoda.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 22:02
- Nahlásit

Na rychlejsi pruchod psem je dobrej i olej, prej trichu prujem.po nem.ale ten idlgelit co feri sezrala byl takyze psa rychle pryc... byla to bejak velk polivkova lzice na 4lg psa kdyz neni peroxid na zvraceni

at je charlesovi lip!

xerxova
at i najyik se hoji

fajka
drzim vam palce, at to date! ja su zvykla cely dny v promocenejch botach pac mam ty hadrovky a jako dst nic moc, chce to mazat nozky na pauzach a pripadne suchy fusky na odpocinek kdy se nemaka a nohy negenwrujou teplo... ale fajka profislapka zcela jiste bude mit vse v maliku a zvladnou to

Fifi
hak to ma.kazdej hafan uplne jinak....tak at dobre srusta

ja byla v kine na blade runnerovi a peknej cyberpunk, su spokojena

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 22:07
- Nahlásit

birma
no Kim si ucpal střeva malou rozkousanou kostí, ale jestli kadil, tak bude určitě už dobrej
ak mě napadá - posloucháš joiky?
mě to nějak nezaujalo, když už tak radši takový ty jejich moderní písničkáře s muzikou a nebo folklorni soubory
mám teď staženou apku na finský rádia, jsou jich tam mraky z celýho Finska, tak to testuju, některý jsou zajímavý, třeba narazím i na nějaký joikový
ale stejně vede radiorock helsinki
už poznám reklamy na auta a reklamy na filmy
Fifi
já teda nevím, ale poslouchám skoro výhradně muziku v anglině celý léta a to mám i apku co ukazuje texty a je mi to k prdu, nerozumím furt skoro nic
filmy a seriály totéž, nerozumím, takže mě to nebaví a po 10 minutách mi vypne mozek, když si pustím český titulky, tak je čtu a mluvený slovo nevnímám, anglický titulky nestíhám
zkoušela jsem to xkrát a je to vopruz a fakt nevím jak dlouho by to člověk musel vydržet, aby to začalo fungovat
začínám mít dojem, že anglina není jazyk pro mě, protože i po těch letech studia furt blbě rozumím a blbě mluvím a obávám se že lepší už to nebude
spíš horší, když teď nebudu mít žádný kurzy

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 22:08
- Nahlásit

Fifi
včera měl taky relativně malej kloub (vzhledem k velikosti psa) a půl kila hovězího. A předtim měl kosti několik dní zpět, předevčírem nic.
Starší mi ještě nepřijde - je mu teprvá 7 a chová se jako roční puboš...
tak se vypni, neasi
ještě mi dojíždí adrenalin. Ale jo, svařák, joiky a nová Gabby s domácíma úkolama dělaj divy

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 22:09
- Nahlásit

Maya
A zkoušelas v angličtině nějaký snadný audioknihy? Mám třeba namluvenýho Harryho Pottera a ten první díl celkem chytá i Petr, kterej má míň než základy...

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 23:47
- Nahlásit

birma
to ne, knížky jsem zkoušela jen číst, ale to mi až takový problém nedělá
kde se berou takovýhle anglicky namluvený knihy zadara? Já vždycky našla jen ty ofiko zadara jako Ostrov pokladů a tak a to nedávám

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 23:57
- Nahlásit

huž jsme domááááá

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 06:39
- Nahlásit

Fajka tak až vyschneš a zahřeješ se a prospíš se... tak poreferuj, jak bylo a jak se psiscím líbila noční akcička. Nám se třeba po tmě naše nejoprásklejší doga (Arona) bála a držela se nás jak klíště (i když za dne uměla být hóódně nezávislá).

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 09:29
- Nahlásit

Maya
podle me jde mozna i o jazykovej talent - souvislej trochu i s hudebnim sluchem a tak...

zrovna vcera treba - byla jsem na tom blade runnerovi s titulkama a hodne serialu sleduju s titulkama. kdyz si to prectu, co rekl (cesky) tak v tom [jórsom] najednou s trochou fantazie slyším you are awesome ale bez tech titulek proste nerozumim vubec, co se snazi rict...
presto slovicka treba znam, sem tam chytnu vetu ale jinak su ztracena, psany slovo mam lepsi pac jak rikas, promyslim, dohledam...

Fajka
HUSTAAAAA!
Jak bylo?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 09:55 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

jsme byli na výletě Psisko bylo naloženo do vozu, odjeli jsme do lesa - tam ušli celých 900 metrů a za dvacet minut jeli zase zpátky... Psisko si počmuchalo, probrodilo mokré listí, pár potůčků a louží - neb páník tvrdí, že pes již nekulhá... což já ještě netrvdím, ale už je opravdu výrazně líp

birma
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 09:59
- Nahlásit

Fajka, Xerxová
Huraaaaaaaa!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 10:11
- Nahlásit

Birma co Charles ?? Byla to jen chvilková indispozice ??

birma
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 10:47
- Nahlásit

Xerxová
našla jsem když jsem šla na polštáři hroudu o velikosti dvou tenisáků skládající se z trávy (převážně), obsahu kočičího záchoda a poměrně malýho kusu kosti. Teď prudí s hračkama a má dobrou náladu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 10:55
- Nahlásit

Xerxová
tak to je super ze uz je na tom lip a navic si uzil trochu i toho lesa

birma
tak to je super

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 13:18
- Nahlásit

Učení zkušeností:
"Mami, bolí to, když tě cvakne pastička na myši?"
"jo bolí"
"hm, tak to já to radši zkoušet nebudu"
cca o 10 vteřin později
"CVAK"
"Bolelo to?"
"Jo"

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 15:12
- Nahlásit

kachna životní zkušenost je životní zkušenost...

Ptáci se cpou jak nezavření, Pepa je zkouší fotit... uvidíme. I plachá sojka na nás koukala a cpala se slunečnicí

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 16:14
- Nahlásit

nerada šiju - ale kvůli tomu psisku jsem i stroj vytáhla... To je tak. Psy nestrojím, dokud je věk či zdraví nezačne limitovat. Takže poslední dvě zimy měla Betka dva flísáky - vesty ze starých bund. Tu menší šedočernou jsem vyhodila, tu větší modrou nechala, že po mohutné Betce bude už každé doze. A ono nee. On jak je chlapec velký, tak mu je úzká přes lopatky... A tak všívám klíny... Neb jak začal kulhat, tak jsem se vyděsila, že záda či klouby... Už to dodělám - třeba budou velemrazy a i zdravý holobřišník, který nikdy na zimu nezaroste vestičku ocení...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 16:32
- Nahlásit

Xerxova
tak hlavne budes vybavena, az bude potreb holoprtce pomoct bundickou.

kachna

navsteva byla prijemna, babicka teda celkem dlouho spala, tak te sem si uzila jen chvilku, nez sem musela na autobus, ale tak smala se kdyz sem ji rikala, ze to a tim.dedeckem dlouho vydrzela, s dedou sme si dali dobry vino, byla segra i teta, dort byl. dedecek praskl, ze nechal mamince na hrob udelat krasnou kytku, pac ona uz byla u toho

a nejlepsi, historka jak se brali - prvne na urade - ze si vezl deda babicku poprve k rodine , silne vericim katolikum - tak ze mu svagr sehnal rychle nejakyho komunistu, aby je oddal jak vylezou z vlaku

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 17:30
- Nahlásit

čaj to je dobře, že se oslava vydařila.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 17:32
- Nahlásit

tento kulhací týden je fotek málo - z onoho běhacího úterka dám jednu a dvě z kratičké procházky dneska ráno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 17:32
- Nahlásit

Xerxová
jojo, bylo to fajn, moc prijemny doufam, ze teta posle fotky.

Varim veceri, hodila sem do hrnce zbytek masa a mrazenou zeleninu a doufam, ze kdyz to za hodinu pujdu jist, bude to dohromady pozivatelny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 17:39
- Nahlásit

jasně - maso se zeleninou - a je jedno, jestli jako čína, divočina, svíčková, dušená směska... prostě k sobě pasují

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 18:34
- Nahlásit

Xerxová
ale sou nadherny podzimne barevny

tak je to pozivatelny

Maya
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 19:01
- Nahlásit

cernej caj
to jste si super užili, my měli oslavu v hospodě, oběd a tak, jako jídlo dobrý, ale obsluha jak šnek
Xerxová
teda nevypadá jako nemocný pejsek
Fajka
tak jak bylo? odpadla mladice alespoň na chvíli? a co neteř, žije?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 28 Říj 2017 19:12
- Nahlásit

Maya úterní večer a celá středa byly dost děsný. Opravdu skoro tu levou přední nepoužíval - a těch téměř osmdesát kilo se pohybovalo velmi složitě. Bála jsem se, že když to nechám dlouho - blokne si záda a nebo přetíží další klouby. Lepší byl od čtvtečního odpoledne (asi léčí i jen pohled na veterináře) a od včerejška je už jen lehce pajdavý - tudíž venku, když nemá čas kulhat, je to téměř neviditelné. Počasí je milosrdné - a zítra má být ještě hnusněji... takže myslím, že od pondělka už budeme skoro v normálním režimu.
Jo - ta první fotka je ještě ve stavu předúrazovém - i když vlastně nevím, kdysi to dokázal (kulhat začal až doma po klidu). Takže možná právě ukazuje, že je ta levá přední pokažená

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání