Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 20:42
- Nahlásit

Fajka když ono už je to dost z ruky... Přeci jen dvě hodiny autem tam a dvě zpátky... Ale zase by se tam dalo solidně procourat okolí - je tam toho k vidění víc. My to měli jako autovýlet - s babičkou a rekonvalescentem Najtem.
Ale stálo to za to - a užila by si tvoje polovička - s velkým foťákem a stativem tam byli skoro všichni

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 20:50
- Nahlásit

Xerxová

když ono už je to dost z ruky... Přeci jen dvě hodiny autem tam a dvě zpátky
ale no jooo dvě ještě jde..kolikrát na trek jede člověk větší dálku

stálo to za to - a užila by si tvoje polovička - s velkým foťákem a stativem tam byli skoro všichni
nooo ale to bych si zas neužila já bo stát se stativem na místě tak by mě kleplo z toho co všechno se dalo za tu dobu projít a prozkoumat

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 20:51
- Nahlásit

jo a ty fotky to je prostě nádhera !

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 21:05 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fajka odložíš ho za stativ - on čeká na vhodné světlo a ty mezitím oběhneš celý lesopark. Pak on pomalu obejde Ďáblovo jezero (to je maličký rybníček) a ty oběhneš okolní zámeček, Kavalírský dům, sošky v parku.... a pak se přesunete do obřího zámeckého parku (kus ho je i v Polsku) v sousedním městečku Bad Muskau. Ty běháš se psem a polovička fotí. Tam je taky co... Jezdí tam i úzkokolejka a lodičky... pro ty, které bolí nohy...

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 21:14
- Nahlásit

Xerxová
odložíš ho za stativ - on čeká na vhodné světlo a ty mezitím oběhneš celý lesopark
a to by jako šlo zkusim mu to navrhnout až bude mít výletivou náladu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 21:32
- Nahlásit

já vždycky řeším, abych nezapomněla psí pas (vy jste asi zvyklí z hromadných akcí ho vozit, já nee)... a už dvakrát se mi stalo, že pes do Německa pas měl, a já nechala svoje doklady doma... Naštěstí hranice opravdu nikdo neřeší

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 21:39
- Nahlásit

Xerxová
já vždycky řeším, abych nezapomněla psí pas (vy jste asi zvyklí z hromadných akcí ho vozit, já nee)...
jo jo to si kontroluju dycky několikrát

... Naštěstí hranice opravdu nikdo neřeší
jo ale náhoda je dycky blbec, a z toho mám dycky strach ale jěště se mě nestalo jet za hranice bez ničeho...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2017 21:45
- Nahlásit

a ještě dnešní ráno na Jezdci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 06:04
- Nahlásit

xerxova
pro me sou 2hodky narosto bezna sobotni vzdalenost, me by to taky neprislo i kdyz je samozrejme jiny 2hodiny ridit nebo cumet z okynka, ale 2 - 2,5 spu pro me vyletni klasika a na treky presne naopak kvuli tomu nejezdim protoze sou treba na 7h a na dovolenou i ve ctvrtek coz je naprd.

jinak ty dalsi fotky sou taky paradni

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 07:13
- Nahlásit

fajka jo a když jsme se stavovali cestou zpátky u toho velerybníka u Zhořelce (obcházeli jsme ho s Najtem a dávala jsem sem fotky nedávno), tak tam byli lidi se 4 haskouny. Užívali si vody a blbnutí.
Ona ta Lužice je výletově zajímavá - má hodně vody (nejen rybníky a spoustu řek, ale zatopili snad každý starý důl), má celou řadu drobných památek (a Němci je udržují), má systém značených cest (a všude parkoviště)... koneckonců se dá jít pěšky (na kole, na kánojce) podle Nisy (na lodi tedy ne podle Nisy ale po Nise) od Liberce až k moři... To by byl trek

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 08:21
- Nahlásit

krásně jsme si užili krátké proběhnutí bučinou na Martinské stěně (to máme 10 minut od baráku). Paráda. Psisko teď odložíme doma a vezmeme taťku na "výlet". Tedy posadíme ho (i s mamkou) do auta a projedeme Liberec a kousek okolí. Obhlídne, kde se co staví, co se změnilo... a zase bude mít o čem přemýšlet. Dostal za úkol rozmyslet si trasu - tak jsem zvědavá, kam to bude

HaZa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 09:58
- Nahlásit

Maya
omlouvám se .. fotky z výstavy nemám žádně, protože foťák zůstal doma ... krom něho teda i další věci začíná to být se mnou špatné ..... asi po 20 km jsem zjistila že jsem doma nechala na cestu nachystaný čaj v termohrnku (oblíbeném do auta že se z něho snadno pije - nemusím nic šroubovat), když se A.poblil zjistila jsem že doma zůstala i petka s vodou pro tyto případy a ubrousky, a na výstavišti jsem zjistila že nemám ani rodokmen a další papíry....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 10:00
- Nahlásit

HaZa
to byl asi dost nevydareny den

bez rodokmenu smula neno muzes dodat zpetne?

HaZa
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 10:56
- Nahlásit

cernej caj
rodokmen v pohodě ... a skončili jsme 3 - kvůli zlomenému a pak vytrženému zubu ... rozhodčí jsme prý zkazili den protože krom toho mu nemůže nic vytknout .... a navíc cestou dom začalo stávkovat auto ... jen teda 1 kolo začalo pískat a hřát ... tak jsme na každé benzice po D1 postáli tak 15min aby mělo čas alespoň trochu schládnout ... no cesta se protáhla ale dojeli jsme, zítra začnu nahánět servisáka .... na brzdu to tenktokrát nevypadá - spíš bych to tipla na ložiska

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 12:01
- Nahlásit

HaZa
tak to he skoda, agisek je krasavec, ale s tim zubem uz clovek nic nenadela...

dobre, ze se nic nestali, snad jen ty lozuska a servisak spravi. Samozrejme se to nijdy nestabe na kratke ceste, nam to taky zacalo zlobit tuhle z jihlavy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 15:40
- Nahlásit

HaZa prostě Den Blbec... to se někdy stává. Škoda zubu - ale holt výstavy jsou o "kráse"...

čaj už jsi dopracovala ?? Celý víkend pracovní je blbý - kdyby aspoň šlo náhradní volno vybrat v době, kdy bude práce míň...

Fajka tak jsem koukala na ten park v Bad Muskau - a on je to největší kontinentální anglický park - 40 kiláčků stezek pro pěšáky a cyklisty - povoleno koupání v meandrech Nisy, lázeňská mašinka pro ty, co bolí nohy... V létě bych tam nejela - ale myslím, že si tam podzimní či ranězimní výlet uděláme. Po válce park rozsekla hranice - ale naštěstí Poláci se s Němci dohodli a park udržují bezhraničně a společně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 16:17
- Nahlásit

Xerxová
jojo, dneska jen 6hodin, tak uz su doma, pradlo v pracce, maso v troube, vyluxovano

mrtvola ale rika, ze dneska ven nepudem, je roztazena pres celou betli jak trimetrovej pejsek a spinkaaa

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 16:51
- Nahlásit

čaj tak Night je připraven jít ven kdykoli... Stačí cinknout vodítkem...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 17:32
- Nahlásit

Xerxová

holt zlatej spic me i vyhovuje, ze je rada, ze je rada. Jako ne ze by si nedala libit cuchajdu do poli na 20 minut ale myslim, ze to na dalsi 3 dny bude nase maximalni cinnost, coz mi dost vyhovuje

jinak galerii delat z vyletu nebudu, dala sem jen par fotek na fb...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 18:16
- Nahlásit

čaj krásné mlžné náladovky. Moc krásné

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 19:49
- Nahlásit

cernej caj
hezký fotky, u vás taková mlha, u nás celý víkend krásně slunečno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 20:32
- Nahlásit

holky dik

u nas ted vichr z hor mlati to tyckama na reklamu na stavebninach

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2017 22:46
- Nahlásit

cernej caj
kamarád dneska říkal Batynce, "ty si eště vlezlejší, než ty naše". A bylo vidět, že ho to dost překvapilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 07:06
- Nahlásit

kachna

je faktz ze ferinka se vterkovala kolegovi v sobotu o 106, pqni tidicce malem vlezla nq hlqvu za to ze ji podrbkala

co ma za psy

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 08:30
- Nahlásit

cernej caj
co ma za psy
králičí jezevčici a nějakou shi-tzu nebo pekinéze (malý, chlupatý, víc si nepamatuju).

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 08:39
- Nahlásit

kachna
a to jeste nezna lapinu
ale pravda je ze lapina oproti spicovi neskace a nestoucha ale sedicimu se snazi rovnou vecpat na klin a stojicimu se vsede opre plnou vahou o nohy, coz nektery navstevy jako prekvapuje

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 08:58
- Nahlásit

Maya
jednu jsme ted potkali na treku ale fotka nic moc bylo tam tma pod stromama tak je mázla
a paní se tetelila když jsme přesně označili plemeno

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 09:00 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová
tak jsem koukala na ten park v Bad Muskau - a on je to největší kontinentální anglický park - 40 kiláčků stezek pro pěšáky a cyklisty - povoleno koupání v meandrech Nisy, lázeňská mašinka pro ty, co bolí nohy... V létě bych tam nejela - ale myslím, že si tam podzimní či ranězimní výlet uděláme. Po válce park rozsekla hranice - ale naštěstí Poláci se s Němci dohodli a park udržují bezhraničně a společně
to vypadá zajímavě a takže se psama se tam taky může? i když je to park?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 09:08
- Nahlásit

fajka
tak to ji muselo fakt udelat radost ! na to ze to bmvetsina ludi nijdy neslysela tak to oznacit tyjo sis pekne splhla

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 09:12
- Nahlásit

cernej caj
tak to ji muselo fakt udelat radost
jj paní měla radost evidentně...

a vůbec to tam byla přehlídka plemen, krom pudlů tam byl i bernardýn, tadle lapina nebo třeba šarpěj... to člověk normálně nepotkává

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání