Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 09:12
- Nahlásit

Fajka hele u Němců mě vůbec nenapadlo, že by do anglického parku nesměl pes. Zkusím vygooglit... Koneckonců, ty umíš německy oni totiž třeba v Kromlau měli popisky jen v němčině a polštině...

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 09:20
- Nahlásit

Xerxová
Koneckonců, ty umíš německy oni totiž třeba v Kromlau měli popisky jen v němčině a polštině...
aha no asi by tam měli obrázek přeškrtnutýho psa si myslím jestli to tam nebylo tak asi v pohodě...pokutu jste asi taky nedostali

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 09:34
- Nahlásit

fajka
tak to sou asi fakt betypicky plemena...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 09:35
- Nahlásit

Fajka
udolim sembery? verim ze pani poznani potesilo ja bych neverila vlastnim usim
to je lapinak z Polska vzali si ho uz starsiho a trochu problemoveho ale delaji s nim spostu veci i nosework a pes uz je zda ye v pohode

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 09:39
- Nahlásit

Maya
udolim sembery?
jo jo

Polska vzali si ho uz starsiho a trochu problemoveho ale delaji s nim spostu veci i nosework a pes uz je zda ye v pohode
aha já se jí ptala jak se chodí trek s lapinkou a ona povídala že dobrý že tím jak se trat chodila tam a zpátky takže se míjeli i lidi v protisměru tak prej se naučil v protisměru míjet další psiska bez keců

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 09:43
- Nahlásit

maya
to mas hustej prehled, jak se dostan3s ke starsi lapine?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 09:50
- Nahlásit

cernejcaj
normalne chovatelka ho prodavala bylo mu tusim neco pres pul roku ale proc jestli ho neprodala nebo se ji vratil to netusim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 09:53
- Nahlásit

Fajka neeee - tam nikde škrtnuté psisko nebylo - navíc do parku rododendronového byla řada vstupů (od zámečku...) a nikde žádné omezení. Až budu mít chvilku - zkusím to oficiálně pohledat... slovo Hund snad najdu

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 09:57
- Nahlásit

cernej caj
mas hustej prehled, jak se dostan3s ke starsi lapine
tak u těch málo početejch to není složitý

normalne chovatelka ho prodavala bylo mu tusim neco pres pul roku ale proc jestli ho neprodala nebo se ji vratil to netusim
já si právě říkala jestli to není Lokiho sourozenec

Xerxová
tam nikde škrtnuté psisko nebylo
no tak to by tam asi bylo všude kdyby se tam s nima nemohlo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 10:12 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Fajka ale to byl ten park u Ďáblova jezera (http://www.kromlau-online.de/index.php/der-park)

Teď by mě zajímal tenhle obří park: http://whc.unesco.org/en/list/1127

Zkus to najít, prosím

edit: jsem šikovná, do googlu jsem si dala hunda a park v BM a vykoukla na mě stránka, že psi můžou na vodítku...

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 10:26
- Nahlásit

Xerxová

edit: jsem šikovná, do googlu jsem si dala hunda a park v BM a vykoukla na mě stránka, že psi můžou na vodítku...

joooo jsi rychlejší já se teprve proklikávala tou německou stránkou a hledala to u cen vstupnýho..takže pes na vodítku a zdarma bo v ceníku není uveden

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 10:35
- Nahlásit

ceník je jen pro organizované prohlídky. Mám pocit...

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 10:37
- Nahlásit

Xerxová
ahááá ajooo tam uplně dole je že vstup do parku je zdarma

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 10:40
- Nahlásit

chá - dala jsem si řád návštěvní do překladače... Jízda v květináčích zakázána ale na základní náhled j to dostačující. Jelikož vstup v noci a za orkánu je na vlastní nebezpečí... asi to bude volně otevřené. Koneckonců volně přístupné parky mají často

Chodci mají absolutní prioritu v parku.

Přístup k motorovým vozidlům jakéhokoliv druhu je povolen pouze se zvláštním svolením, přičemž je pozorováno chůze.

Bicyklování v parku je povoleno pouze při použití tras, ale ne v květináčích.

Psi musí být drženi na vodítku.

Pro likvidaci odpadů, které vznikají při návštěvě parku, se používají koše na odpadky, které se nacházejí v centrálním parkovišti. Na okraji parku musí být odpad odebírán a likvidován na jiném vhodném místě. Kontaminace, ponechání odpadu v parku mimo koš a nelegální likvidaci odpadu je zakázáno.

Komerční činnost jakéhokoli druhu vyžaduje schválení (například fotografie a filmové záznamy pro komerční účely nejsou povoleny).

Otevření ohně, grilování a vypalování ohňostrojů jsou přísně zakázány bez zvláštního povolení.

Vstup do parku v temnotě a povětrnostních podmínkách, zvláště při bouřlivém větru, bouři nebo hurikánu (ze síly větru 8), se děje na vlastní nebezpečí. Omezená zimní služba.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 10:51
- Nahlásit

Xerxová
Bicyklování v parku je povoleno pouze při použití tras, ale ne v květináčích
jinej kraj jinej mrav..třeba se u Dojčlandů bicykluje v květináčích no

něco z víkendu z Šembery:
http://fajka.rajce.idnes.cz/Udolim_Sembery/

http://fajka.rajce.idnes.cz/Sembera_foto-komedy/

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 11:13
- Nahlásit

jetismarja co je mysleno tema kvetinacrma nebo z toho nebudu spat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 11:17
- Nahlásit

Maya já myslím záhonky - chápala bych to, že namají jezdit pěšinkama mezi kytkama

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 11:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

•Das Fahrradfahren im Park ist nur bei Benutzung der ausgebauten Wege gestattet, jedoch nicht in den Blumengärten.

jo prostě nemáš jezdit na kole v květináčích

podle překladače...až na to že je to květinovej záhon a né květináč

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 11:41
- Nahlásit

fajka krásné fotky. Jelítko mělo zase volno ?? Dospává nájezdy Modroočky ?? Jo a komiks nemá chybku. Ta čubinka důchodka se tváří dostatečně naštvaně na všechnu tu mládež kolem. A ten jediný chlapec spolupracuje asi jako Night (já tu bez paničky nebudu)

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 11:41
- Nahlásit

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 11:46
- Nahlásit

Xerxová
Jelítko mělo zase volno ?? Dospává nájezdy Modroočky
no jooo a hlavně ona hárajíci, to by jsme asi daleko nedošli ale já ho ani nehlásila páč sem nevěděla jak na tom bude po posledním longu s tlapkama..ale doma byl spokojenej prej celej den prochrápal a ani nemuk

Ta čubinka důchodka se tváří dostatečně naštvaně na všechnu tu mládež kolem přesně

A ten jediný chlapec spolupracuje asi jako Night (já tu bez paničky nebudu)
jo přesně až na to že ten jediný chlapeček Fanoušek je holka

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 11:51
- Nahlásit

Fajka
komiks super jakože chudinku toleřici jste tam přilepili nebo tam dali vycpanou nebo jako nechápu, to je furt stejnej posez a stejnej výraz

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 12:05
- Nahlásit

to je dneska mládež, už se ani nepozná, kdo je holka a kdo kluk...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 12:17
- Nahlásit

se tesim na pc na fotoooos z mobilu bohuzel

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 12:21
- Nahlásit

Maya
komiks super jakože chudinku toleřici jste tam přilepili nebo tam dali vycpanou nebo jako nechápu, to je furt stejnej posez a stejnej výraz
je prostě nejhodnější nooo dyž se řekne fotíme tak pozuje dokud se neřekne dost

Xerxová
to je dneska mládež, už se ani nepozná, kdo je holka a kdo kluk

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 12:22
- Nahlásit

Hele, to bude asi významná změna rychlosti, když na můj dotaz ohledně toho, zda bych nepotřebovala i nový modem v tomto případě píšou:
Ráda Vám poradím, při změně závazku nebo názvu internetu není zapotřebí měnit Vaše koncové zařízení

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 12:30
- Nahlásit

kachna_

Hele, to bude asi významná změna rychlosti
vlk se nažere a koza zůstane celá!

To je asi jako když se firma chlubí že nezdražuje.... že ale neustále zmenšuje množství v balení o tom jako taktně mlčí

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 12:38
- Nahlásit

Fajka
neustále zmenšuje množství v balení
nj, ale to jsme se učili už na střední, že se dělá.
Nezapomenutelnej byl v tomhle profesor na technologii, který nám nadšeně líčil, "jak moc se dá nastříknout šunka vodou, když tam dáš dost mouky". Myslím, že jeho snem byla šunka úplně bez masa, jen s vodou a moukou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 12:46
- Nahlásit

kachna_
nj, ale to jsme se učili už na střední, že se dělá.
ale je to hrozný co ?

technologii, který nám nadšeně líčil, "jak moc se dá nastříknout šunka vodou, když tam dáš dost mouky". Myslím, že jeho snem byla šunka úplně bez masa, jen s vodou a moukou.
ě by zajímalo jestli kdyby si jí dělal doma sám pro sebe a pro děti, jestli by jí dělal stejně???
mě to příjde právě hrozný...já s tímdle měla problém na brigádě u zahradníka..ten měl taky furt nadával že mám ty věnce moc bohatý a dávám tam moc materiálu...no jo no... a ted si je konečně můžu dělat tak jak chci já..tzn každej věnec dělám tak jako by byl pro mě ... a lidi se vrací takže díky bohu už to začíná být o tom že chci kvalitu a nevadí mě pár kaček navíc...

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Lis 2017 13:20
- Nahlásit

ě by zajímalo jestli kdyby si jí dělal doma sám pro sebe a pro děti, jestli by jí dělal stejně?
Nevím, určitě byl nadšenej z tý technologie, jestli to chtěl uvést v praxi, nad tím jsem nikdy nebádala.
e je to hrozný co ?
spíš únavný, že člověk musí furt kontrolovat, kam se prosmýkla soja, kde se vyskytl palmojl...

<< 1 ... 198 . 199 . 200 . 201 . 202 . 203 . 204 . 205 . 206 . 207 . 208 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání