| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2017 16:31
- Nahlásit
birma
takovou nejakou presne potrebuju! akorat ja mela z lidlu takovou sadu ze byli od nejensi do nejvetsi a nikde sem podobnou nevidela. Jeste, ze ti ju bohousek sezral, ja ted vim, kde neco takovyho sehnat
Xerxová
to docela pozdni jednani, tak at to rychle utece
kachna_
a mas foto?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2017 16:54
- Nahlásit
a mas foto?
budu mít zítra, před dětma to nemůžu vybalit. Já jsem si říkala, že tady to aspoň vidím. Samozřejmě dětských motýlků a berušek a srdíček nepřeberně, ale je to stříbrné, malé, tak snad to bude OK
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2017 17:01
- Nahlásit
kachna_
sem myslela zes to treba blejskla v obchode
snad to udela radost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2017 17:34
- Nahlásit
https://technet.idnes.cz/bpa-bisfenol-a-uctenka-te rmopapir-bps-dwn-/veda.aspx?c=A171103_151058_veda_ mla
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2017 18:14
- Nahlásit
Holky mají už Dopis Ježíškovi (my z něj vybíráme dárky k svátkům a narozeninám) hotový a když dneska vypadl z Mateřídoušky "dopis Ježíškovi", tak mu Lucinka napsala:
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2017 18:16
- Nahlásit
kachna_
ježiš to je skvělý! Ty máš fakt neskutečný děti
Doufejme, že si ježíšek vážně odpočine, aby tu horu dárků pak unesl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2017 19:42
- Nahlásit
kachna_
tak si odpočiň, to mě taky dostalo
jaká je Lucinka hodná
cernej caj
to je síla teda, já věděla, proč si obvykle ty účtenky neberu, pokud teda nejde o něco drahýho
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2017 20:13
- Nahlásit
Maya na účtenky jsem bordelář... z bankomatu si je netisknu, ve škole (kantýna, kavárna, menza) nakupuju na zaměstnaneckou kartu (a strhává se mi útrata na konci měsíce z platu) ... takže tady jsem asi relativně v bezpečí...
Kachna krásný dopis. Psaný s láskou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2017 20:29
- Nahlásit
kachna_
Lucinka je na Jeziska moc hodna!
birma
Jak dopadlo rozmisteni psu a kocek, ta tva slovni uloha?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Lis 2017 22:44
- Nahlásit
bych potřebovala učebnici finštiny, kde by byly takovýhle lekce
ono i v anglině by se to šiklo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 08:06
- Nahlásit
Fifi
Charles je s vynesenym odpaďákem, kluci s kočkama. Ale nějak to Petr střídá
Mylej si začíná honit ego na labradorovi, hormony mu stříkaj i ušima. Charles mu začal ustupovat... Je to s nima sranda.
Malej má dneska první agi trénink, jsem na nás zvědavá, bude to venku, holobříškovi jsem ušila obleček na čekání mezi běhama. Adam má na konci listopadu NW zkoušky už tý krapet vyšší úrovně a já mu to celý před asi 10 dny znechutila tak, že nechtěl vůbec hledat, tak teď začínáme znovu a jsem zvědavá, jestli to do zkoušek dáme do kupy... Prostě samý veselosti...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 08:31
- Nahlásit
kachna
to je nadherny
jo a potrebuju akutne radu. denyky stune (myslete na ni at je brzy ok) a lesy u nich sou po vichrici podmaceny a nesmi se do lesa u ni i v casti ceskosaskyho svycarska… potrebuju ubytko na 3-4 noci u vlaku s moznosti varit kolem 300/os/noc vic spis ne s hafem turstickych tras kolem/moznosti popojet vlackem? nejaky rady a tipy? na pristi prodlouzenej vikend… z brna sme ochotny jit fo vzdalenosti 5h vlakem cca coz dala sirokej rozptyl snad krom sumavy, krusek, jizerek
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 08:52
- Nahlásit
cernej caj
co Český ráj? kolik lidí?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 09:05
- Nahlásit
cernej caj
Jinak vím, že Šumava byla vyřazená, ale byli jsme v Lenoře a krása krása krása.
birma
Mylej si začíná honit ego na labradorov
to je sprateček
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 09:10
- Nahlásit
přívěsek
URL
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 09:21
- Nahlásit
kachna_
to je sprateček
Strašnej
jenže takhle to pak kompenzuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 09:37
- Nahlásit
Janiii
sme 2. na raj kouknu, diky, tak sem taky dlouho nebyla
kachna
andilek je peknej
mam ohledne sumavy obecne pocit ze bez auta tam ses v podstate bez sance, max tak jit hrebenovku... ale cb jsou uz tak tech 6h a kamkoli dal jeste horsi... to na 3-4 dny se mi zda fakt daleko. podle vzdalenosti pojedem ct odpo/pa rano a zpatky v pondeli
birma
su zvedwva jak se mu to bude libit
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 09:43
- Nahlásit
cernej caj
kdyby vás bylo víc, tak byste měli super kemp v Sedmihorkách - kousek od vlaku, na turistických trasách přímo, jenže je to chatka pro 7 lidí, takže pro dva by vyšla draho a v penzionu uvádí ceny jen do října, takže listopad asi nic http://www.campsedmihorky.cz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 10:08
- Nahlásit
Janiii
dik, zkusim tam asi zavolat jak mrkbu na mapu a vlak - a zeptat se. nekdy daji i nizsi cenu pri min lisech, mivam s tim zkusenosti ze mimo sezonu he to nic X aspon neco
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 13:05
- Nahlásit
cernej caj
můžeš zkusit třeba Třebáň http://www.hlasnanavrsku.unas.cz/ ale podle všeho končili taky koncem října...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 14:44
- Nahlásit
4aj kdysi se Zvířetníky jsme byli v Podmitrově - dělávají tam psí akce, slušně vařili... Zavolej si tam , pokud by tě to zaujalo. Vysočinu máte blízko...
ehmmm - asi blbost, vlak je 6 kiláčků daleko...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 14:49
- Nahlásit
xerxova
tam to zname to je pro nas na jednodenni dojezd n vylety... takze to spis sme chteli neco dal co pro nas neni vsedni.
jinak mam penzion v melniku za 250/noc/os takze super, ted tam jeste vymyslet trasy.
kempy versinou vswchny zaviraji v rijnu coz nprosto chapu ale me to komplikuje planovani, kdyz chceme mit tozumnou dostipnost tech tras
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 14:55
- Nahlásit
no a ještě jsem koukla na můj oblíbený interhome - a tohle je přímo u nádraží. Jen tedy u těchto typů pronájmů mají právo chtít kauci (sice ti ji vrátí při odjezdu, ale je to o tom, mít hotovost)
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 14:57
- Nahlásit
čaj z Mělníka se dá udělat celé Kokořínsko... tam by to spojení mělo být dobrý. Kachna bude mít asi přehled
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 15:08
- Nahlásit
cernej caj
jedeš s mužem? Dali byste si třeba jeden výlet i s náma? Zatím na ty tři dny nic nemáme...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 16:19
- Nahlásit
du s Kes a.asi by se to dalo taky nakombinovat, napred mrknu na trasy a pak dam.vedet
xerxova
nevidim tam odkaz
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 17:47
- Nahlásit
čaj do interhome.cz jsem zadala česká republika, termín, na tři noci a seřadila podle ceny... vylezly mi nějaké moravské hory... celý domeček s kuchyní a dvěma ložnicema
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 17:57
- Nahlásit
aha, tak ja si to zkusim ze zvedavosti najit, vim ze pres to vybiras ubytovani na dovolene ale v cr me.go pouzit nenapadlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 18:27
- Nahlásit
Xerxová
tak sem se mrkla a celkem tam jsou cenove zvladnutelny nabidky mozna nekdy vyuziju
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Lis 2017 19:26
- Nahlásit
birma
tak na nedelu? du vymyslet cestu
|