| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 09:30
- Nahlásit
Fajka
jak malá prostě
to ne, to by vlezla k vám do postele, počkala až usnete a potom šla na ten záchod dvakrát (za tmy)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 09:32
- Nahlásit
kachna_
to ne, to by vlezla k vám do postele, počkala až usnete a potom šla na ten záchod dvakrát (za tmy
aha...tak jak koukám jsme na tom ještě dobře!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 09:56
- Nahlásit
Haza
lapiny neeee ty nepitrebuju jen islsndsky ovcak a prupadne ten buhund
ale jak rikam jen kdyby ti to vyslo to nehrot nechci te podcenovat ale tipuju ze je to v halach a tsm stejne bez profi vybsveni nejspis budes mit fotky nic moc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 10:28
- Nahlásit
nejhorsi je ze budem stejny z 40 let
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 10:38
- Nahlásit
je mozny ze nejak blbe udelaj skla do brejli tak ze mam dojem ze doprava vidim vic rozmazane nez doleva? jako myslim prava a leva pulka kazdyho skla
a nebo je to nejakej muj subjektivni dojem prislej nejspis starim protoze driv se mi to nikdy nestalo a casem si zvyknu?
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 10:42
- Nahlásit
Maya jdu kouknout jak vypadá ten islandský ovčák ... časově bych ho dát mohla pokud nebude zádrhel při parkování ...
jinak ukázka mých fotek http://zavrelka.rajce.idnes.cz/Hanacka_narodni_vys tava_psu_-_leden_2017/ - sice z Brna ale z pavilonu - většinou se domlouvám s vedoucí kruhu a rozhodčím že tam polezu kvůli focení pro klub - nikdy mi neřekli že ne, takže dokumentační fotky docela dobré ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 10:59
- Nahlásit
Haza
ty jo ty mas krasny fotky, to ja myslela ze to vezmes jak kazdej obyc kompaktem nekde vedle kruhu a to pak bejvaj ty fotky hodne tmavy
islandsky ovcak vypada podobne jako buhund jen je obvykle barevnej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 12:02
- Nahlásit
maya
zalezi, zkus si zvulylnout a pripadne se optat, mohly ti udelat blve vuci ose oka, ne? nenamerujou si kde mas cocky?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 12:23
- Nahlásit
tak jsem se ptala na ovčí diskusi, jestli neexistuje nějaká rostlinka, kterou by ovečky nechaly žít. Tak prý neexistuje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 12:36
- Nahlásit
cernejcaj
no asi prave to mohli udelat blbe akorat nevim jak se to projevuje
kazdopadne kdyz je mam dyl tak jsem jak na vode jako podle me u normalnich skel na dalku divny
takze asi v sobotu bude mit opet Loki smulu a misto na cvicak si to pujdu nechat nekam premerit
kazdopadne jeslti to bude blbe tak me vomejou protoze uz nejsou v zaruce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 12:38
- Nahlásit
kachna
sezerou i pichlavy bodlaky a tak?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 13:03
- Nahlásit
no ja u novych bryli me bolela asi 14dni hlava a oci ze sem na svatbu nusela ve starejch a pak si to sedlo zniceho nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 14:58
- Nahlásit
cernejcaj
moje stary jsou kaput tohle jsou nahradni ktery ted mely povysit do role hlavnich brejli
no nevim asi si to pro klid duse necham zmerit a hlavne doufam ze v tom budu moct ridit a nebo ze si fakt casem zvyknu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 15:29
- Nahlásit
no tak muzes si je i zkusit zmerit a zvykat no...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 15:42
- Nahlásit
Maya
já i brýle rozbila asi před rokem při autonehodě. Ze starejch, který jsem měla pro takový případy schovaný se mi motala hlava a bolela mě tak 14 dní až měsíc a teda protože furt strkám peníze do jinejch věcí, tak je nosim furt a dobrý.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 15:49
- Nahlásit
birma
aha tak dik takze kdyz vydrzim dostatecne dlouho tak si zvyknu a usetrim to je dobry vedet
ale i tak ted vyvstava nutnost poridit zalozni brejle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 15:51
- Nahlásit
akorat teda u me by to zvykani trvalo mnohem dyl protoze v praci mam skoro celej den brejle na cteni a ty jsou v pohode
to uz teda spis jestli nerisknout ty megadrahy multifokaly, zvykacka jako zvykacka
budu se muset zamyslet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 16:13
- Nahlásit
Maya
sezerou i pichlavy bodlaky a tak?
jako myslíš okrasný bodláky, třeba doutníky? to není špatnej nápad. To můžu aspoň zkusit.
megadrahy multifokaly
Michal si je nemůže vynachválit, ale fakt je, že nosí brejle cca 17-18 hodin denně
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 18:36
- Nahlásit
kachna když si vzpomenu na chorvatský podrost, na kterém se pásly ovce a kozy... bylo to samé suché bodláčí a pichlavé křáčí. Z dálky to vypadalo jako holé kamení. Zkusím pohledat fotky (byl tam i kamenný přístřešek) - obávám se, že ani bodláky neobstojí...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 18:39
- Nahlásit
našla ... ovčín na ostrově Pag...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 19:40
- Nahlásit
kachna_
no myslela jsem normální bodláky, nevím co myslím doutníkama, to my říkáme tomu jak roste ve vodě
Michal si je nemůže vynachválit, ale fakt je, že nosí brejle cca 17-18 hodin denně
já nosím brejle taky furt, akorát prostě znám pár lidí, co si na multifokály nikdy nezvykli a nemůžou je nosit což u brejlí za 20 tisíc a více, protože míň moje stát nebudou, je akosi riskatní
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 19:44
- Nahlásit
Maya
Zkus sledovat akce velkejch optik - mamka má multifokály léta, vždycky okolo těch 20 tisíc a letos v létě jsme šly vybírat nový a Grand Optik měla náhodou zrovna slevu na bifokály a multifokály skla 50 %, takže se mamka dostala celkem myslím na nějakých 12 a to už je sakra rozdíl...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 20:55 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
birma
tady u nás je z těch velkejch jen focus, já musím jít kupovat brejle ještě z někým, kdo na mě koukne, se bez skel blbě vidím, tak sama bych si vybrala nějakou hrůzu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 20:57
- Nahlásit
Maya
to my říkáme tomu jak roste ve vodě
nj, já myslela totiž kominickou štětku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 21:32
- Nahlásit
kachna_
jakou štětku zase?? sem úplně mimo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 21:37
- Nahlásit
kdyby někdo chtěl takový originál botky
https://www.newchic.com/boots-3599/p-1212017.html? utm_source=facebook_cpc_fashion&utm_medium=cpc_fas hion2&utm_campaign=iws-qdd-eea-dre-auto-b1&utm_con tent=july&utm_ho=35-65&utm_design=101
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2017 23:00
- Nahlásit
Maya
jakou štětku zase?
todle, kominická štětka se tomu zjevně neříká až tak běžně, jak jsem myslela
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2017 06:10
- Nahlásit
čaj dík za článek na Zvířetníku. Tuleně jsem si vlastně objednala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2017 06:56
- Nahlásit
xerxova
kachna
jo to taky znam z par mist u nas ale nazev neznam
maya
a co se nechat vyfotit na mobil a pak prohlidnout? ja s tema 6.dioptriema je taky sama nevyberu ale ja se snazim menit treba 10let jen skla a ze mi skeze barva nekde me netrapi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2017 07:48
- Nahlásit
kachna_
kominická štětka se tomu zjevně neříká až tak běžně, jak jsem myslela
to taky neznám, znám to jen jako štětku barvířskou
|