Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 17:27
- Nahlásit

kachna
tak ono i taky to muze nekde padnout po ceste, nejaky zesilovace, ustredna a tak... nam padla cela vesnice

xerxova
tak vylet zni dobre

sem se radsi umyla na cviceni a snad to uz pojede at nemusim varit vodu na vlasy v hrncu bych musela.vstavat tak ve 4

v brne teda furt docela fici, je to ultra ledovy a mrznou z toho prsty jak v zime pod nulou

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 17:42
- Nahlásit

mi vyprávěj o zimě - ten dement černej si vymyslel, že nutně musí ven - i vyrazili jsme na nejkratší sídlištní... Cestou nejprve padaly krupky (jinak nepršelo celý den), pak hustě sněžilo a na závěr přišel lijavec. Přestalo to padat, když jsme otvírali branku zpátky... Mimochodem se vůbec nevenčil... zmetek mě jen tak vytáhnul do zimy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 18:02
- Nahlásit

nojo tak chtel se projit jako tech 15 min stani na zastvce nic moc, uz se budu muset vic oblikat a pocitat s tema delsima prostojem venku. jak se clovek nehyba, je to hned

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 18:17
- Nahlásit

Xerxová
zmetek mě jen tak vytáhnul do zimy
sice tě lituju, ale nemůžu říct, že mě to nepobavilo.

Mě by zajímalo, co si paní učitelka představuje, že jako udělám, když mi sdělí, že Lucinka počítá pomalu a na prstech.
Já to vim. Ráno opakuje násobilku (nějakou), večer, občas trénujeme násobení. S dítětem, který nesnáší školu víc práce prostě dělat nemůžu. Je to neskutečně úmorný a vynaložené úsilí naprosto neodpovídá výsledku (což vidí i Lucinka).
Jako zoufalý výkřik do tmy bych to chápala

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 18:18
- Nahlásit

cernej caj
ono i taky to muze nekde padnout po ceste
jo, u nás taky leckde nešel proud, však to chápu, ani na O2 bych (pravděpodobně) dneska neřvala

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 18:34
- Nahlásit

kachna moc tě lituju - opravdu. Vím (a myslím, že to ví i učitelka) že se snažíš, co můžeš. Zkus vydržet. Řada problémů se s věkem upraví. Možná, že až jí začne "konkurovat" Kačka - tak to Lůce pomůže

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 18:43
- Nahlásit

vsechno nam beziiii

tak abych sla odpadnout moje telo jede podle posledniho pul roku a ne dle hodin, takze...

kachna_
to je blby, kdyz navic i lucinka to vidi a neni jeste ve veku, kdy fakt chape, ze proste skolu nejak prolezt musi, nez si bude moct vybrat treba stredni ktera vic bude vyhovovat tomu, co ji jde a nejde...

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 19:23
- Nahlásit

Pěkný 30 hodin bez proudu, bez vody, telefon vypadával, bez přístupu na net....

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 19:26
- Nahlásit

Fajka
No hura, zrovna sem na vas myslela, ze ses este neozvala. Masakr u vas?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 19:35
- Nahlásit

Fajka
a uz frcite?

My byly taky 30h cca bez proudu, ale dobry, ze voda byla (holt tady je ta nevyhoda v obecni vode vyhodou) a teda dost nezavidim, jestli ste to meli takhle komplet... me bohate stacilo zadna elektrika, zadny teplo... nemit k tomu jeste ani vodu, to je dost napalici, super, ze uz to u vas je vsechno k dispozici

A jinak teda doufam, ze vse v cajku ste zmakli?

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 19:45
- Nahlásit

dneska jsem taky pěkně vymrzla, ale na zimní bundu mi připadá ještě moc teplo, mám jen takovou tlustou
Fajka
ty jo, tak jaký to u vás bylo? bez vody mě vadí, že pak nejde splachovat záchod a člověk se ani pořádně neumeje, taky znám
kachna_
s Lucinkou blbý, ale tak třeba jí baví ve škole něco jiného? mě matika taky nikdy nebavila, holt to pochopí až časem že musí i to co jí nebaví

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 19:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
děs běs..do lesa se nedá vlést bo tolik popadaných stromů jsem tu ještě neviděla, co není spadle to je napůl opřené o ostatní stromy, podmáčený je to tak že bude strach do lesa vlíst
no a tma, zima a pak už nešla ani voda... a dneska jako termín u zubáka, takže sem ráno se jela zkulturnit k tchánovcům bo v tom stavu fakt k dochtoru jet nešlo ...
včera se nedalo se psama nikam dneska ta praha a když sem se vrátila tak v kotečku nasněžíno....bo explodoval polštář co dostal Dokýšek aby nebyl na pryčně.... čůza zase perlila

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 19:51
- Nahlásit

Fajka myslela jsem si to, hodně obcí v okolí dopadlo stejně jako vy. Liberec dopadl dobře, ale obě kolegyně z Mníšku taky ještě v poledne neměly domácnosti funkční. Tak snad už bude vše o.k.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 19:53
- Nahlásit

fajka chůdě Dokýš - budeš mu muset pořídit nesmrtelné autokoberečky Nebo už zvítězila Modroočka i nad touto hmotou ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 19:55
- Nahlásit

Fajka
sem se lekla ze sezrala strech kotce

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 19:59
- Nahlásit

Xerxová
Tak snad už bude vše o.k.
jj už svítíme i topíme aj voda teče...jako všechno dobrý ale tak voda mě už včera večír dorazila, to už bylo napalici...

chůdě Dokýš - budeš mu muset pořídit nesmrtelné autokoberečky Nebo už zvítězila Modroočka i nad touto hmotou
noooo to ne ten je tak nějak vcelku ale ten ho moc nezahřeje..to je tak jen izolace aby neležel uplně na tvrdým a studeným...no dostali do boudy ted nově slámu ale ta blbka se baví tím že jí nosí z body ven...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 20:00
- Nahlásit

jakože už nebudu moct mít faktury a objednávky ve skříni v kanclu??? si snad fakt už dělaj nechci říct co
https://www.novinky.cz/domaci/453392-dalsi-rana-po dnikani-sifrovat-data-budou-muset-i-drobni-zivnost nici-mini-experti.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 20:03
- Nahlásit

Fajka
tak to je super, ze uz vse vyreseno a snad zas na hodne let bude pokoj od podobnych srandicek

hm, fakt super...

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 20:06
- Nahlásit

Fajka
do lesa se nedá vlést bo tolik popadaných stromů jsem tu ještě neviděla, co není spadle to je napůl opřené o ostatní stromy, podmáčený je to tak že bude strach do lesa vlíst
Ale strecha vydrzela, nic vam na nic nebuchlo?
Vodu mate pres cerpadlo na elektriku, nebo proc netekla?
Byl to hukot prevelikej, u vas v lesich si to neumim predstavit vubec.
čůza zase perlila
Pilna houska je to! Otuzuje australaka asi, pred krutou zimou. Ze i slamu bude vyklizet, to by me nenapadlo.

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 20:52
- Nahlásit

Fifi
Ale strecha vydrzela, nic vam na nic nebuchlo?
no navzdory tomu že jsme na větrný hůrce na kopci tak střecha drží a je fakt dobře udělaná, díky bohu...

Vodu mate pres cerpadlo na elektriku, nebo proc netekla?
no nad náma je vodojem na kopci do kterýho se čerpá voda čerpadlem na elektriku no a když nešla tak jak lidi vodu z řadu odebírali tak ji v neděli večer všechnu vybrali a byl utrum a to se snad ještě nestalo bo mě to tak překvapilo že jsme si nenatočili do zásoby a tak jsme neměli ani na omytí zubů a když jde čék k zubaři tak je to celkem prekérka

Byl to hukot prevelikej, u vas v lesich si to neumim predstavit vubec.
no jako za těch xy let co tu jsme jich tu tolik ještě po jedný vichřici nebylo...

Ze i slamu bude vyklizet, to by me nenapadlo.
no to mě taky ne-e

a sem se musela tlemit prve, jak jmse se vrátili z prahé tak vylezli oba z boudy a houska krásná čistá jak ze žurnálu a vylezlo dokýšátko, preleželý ucho, zmačkaná držka a v těch dlouhejch chlupech všude zamotaný kousky slámy... no fakt jelito hadr

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 21:19
- Nahlásit

Fajka
tak ji v neděli večer všechnu vybrali a byl utrum a to se snad ještě nestalo bo mě to tak překvapilo že jsme si nenatočili do zásoby a tak jsme neměli ani na omytí zubů a když jde čék k zubaři tak je to celkem prekérka
No pekny, kor se zubovrtem este pak.
no jako za těch xy let co tu jsme jich tu tolik ještě po jedný vichřici nebylo...
To bude o strach jeste asi dlouho do lesa vlezt. Ja jen cucela na stromy tutaj a rikala jsem si, ze stesti, ze uz shodily listi, bo jinak by toho bylo vyvracenyho asi spousta. Takhle to schytavaly hlavne jehlicnany.
houska krásná čistá jak ze žurnálu a vylezlo dokýšátko, preleželý ucho, zmačkaná držka a v těch dlouhejch chlupech všude zamotaný kousky slámy.
Houska je fakt silena, co budete delat, jestli v zime bude fakt krute pod -20? Bude happy v holy boude? Prastena modroocka je to a mi Jelitko je rozumny!

Posilam jeden usmev kazdymu, kdo ho potrebuje!

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 21:31
- Nahlásit

Jedno vídejo..a je tam aj houska

https://www.facebook.com/lesemsepsem/videos/192068 1841514857/

Fifi
. Takhle to schytavaly hlavne jehlicnany.
jj u nás taky hlavně smrky

Houska je fakt silena, co budete delat, jestli v zime bude fakt krute pod -20? Bude happy v holy boude? Prastena modroocka je to a mi Jelitko je rozumny!
jako nééé, když by bylo něco takovýho tak je vemu do baráku ale budu muset spát s nima bo vona by to uvnitř byla schopná fakt rozebrat na molekuly bo je fakt šílená aspoň zatím... teda.. a jelito je maga rozumnej... a jak se ted postupně ochlazuje, tak ležej spolu a tulej se k sobě, což mě překvapilo bo i n atreku jelito drží dyštanc a chce mít kolem sebe prostor, jenže houska se na nej přilepí a má smůlu ale už přišel na to že to hřeje takže se tulí taky...

Posilam jeden usmev kazdymu, kdo ho potrebuje!
juuu to je sympatické miminkooo

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 21:43
- Nahlásit

Fifi
ta je boží
Fajka
no říkala i kolegyně v práci, že i u nich u Říčan u Prahy maj zákaz vstupu do lesů bo tam toho dost popadalo

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 21:52
- Nahlásit

Maya
ta je boží
jo je a ta růůůůžovoušká sponeškááááá

že i u nich u Říčan u Prahy maj zákaz vstupu do lesů bo tam toho dost popadalo
jako v sobotu je u Prahy poslední treková akce, tak jsem zvědavá až zjistěj co a jak to vypadá jestli to nezrušej...

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 21:57
- Nahlásit

Fajka
a je tam aj houska
Dozajista cmucha ty veci tam na stole?
když by bylo něco takovýho tak je vemu do baráku ale budu muset spát s nima bo vona by to uvnitř byla schopná fakt rozebrat na molekuly bo je fakt šílená
No prave, rozebiracka, neumim si predstavit ji doma. To ji radsi vrazit kolik do zahrady a retez, at si vyhloubi jamu a spokojene spi pod snehem? (jen vtip, aby to tu nekdo z ctoucich nevzal vazne)
treku jelito drží dyštanc a chce mít kolem sebe prostor, jenže houska se na nej přilepí a má smůlu ale už přišel na to že to hřeje takže se tulí taky...
A oni maji teda jeden spolecnej kotec se dvema boudama? Vis jak, pro me, majitelku gaucaku, kteri odmitaji vystrcit frnak jen v desti, je predstava chudacku psich ohrivajicich se navzajem desiva.
sympatické miminkooo
Prej klame telem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 21:58
- Nahlásit

Fajka
jo je a ta růůůůžovoušká sponeškááááá

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 22:05
- Nahlásit

Fifi
A oni maji teda jeden spolecnej kotec se dvema boudama? Vis jak, pro me, majitelku gaucaku, kteri odmitaji vystrcit frnak jen v desti, je predstava chudacku psich ohrivajicich se navzajem desiva
jistě pro mě taky ale halt se nedá nic dělat no, barák nechat rozebrat nemůžu no no nona je venku naprosto happy a počasí neřeší vůbec a no a jelitu nevadí sníh a mráz, to je schopnej bivakovat venku a nechce dom takže to je v poho, on nemá rád to mokrý podzimní co bylo ted ale ted už tu sněží a to vyloženě ožil

oni maji teda jeden spolecnej kotec se dvema boudama
nééé maj jednu velkou takže tam zalezou a jsou tam spolu a místa aj habaděj ...

Dozajista cmucha ty veci tam na stole
yes

Prej klame telem
budete mít doma taky veselohohooo

je a ta růůůůžovoušká sponeškááááá

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 22:12
- Nahlásit

Maya
nich u Říčan u Prahy maj zákaz vstupu do lesů bo tam toho dost popadalo
ha hááá a kde pak máme tu poslední akci??? no kde no anoooo u Říčan

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 22:23
- Nahlásit

Fajka
no kde no anoooo u Říčan
To je pech teda. Tak radsi tam nelezt, at se svym stestim neco neschytas!

Ja byla rada, ze jsem vecir nenabrala chodkyni po vesnicky ceste, pardon, ale krava nemela ani tu reflex pasku. Grrrrrrr!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 22:29
- Nahlásit

Fifi
To je pech teda. Tak radsi tam nelezt, at se svym stestim neco neschytas!
no uvidím, zkusim zjistit kudy to povedou....což o to já klidně ale potíž je v tom že by to Adelína oplakala asik...

Ja byla rada, ze jsem vecir nenabrala chodkyni po vesnicky ceste, pardon, ale krava nemela ani tu reflex pasku. Grrrrrrr!!!
no a přitom to stojí tak dvacku ...ach jo..jenže podle mě je blbý že podle předpisů by jí měl chodec mít mimo obec a v obci ji mít nemusí...

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání