Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 09:49
- Nahlásit

čaj tady jen na chvilku proud kolísal. Přesto raději vaříme a pečeme s předstihem (mají na oběd dorazit Trpajzlíci s rodiči) - ohřeju to v případě potřeby na krbovkách.
Chvilku se vítr uklidnil, ale teď znova nabírá na síle...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 10:09
- Nahlásit

xerxova
je fajn mit nejakou zalohu tady by stacilo asi mit okna vetsi nez mrnavy a se stromem na cteni to neni a tim, ze krom cteni k vetsine aktivit potrebuju pc/proud - mohla bych trenovat na kytaru, ale muz spi - tak je to nevyhoda. a alternativa jit vem s feri se nam moc nelibi ani jedne

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 10:48
- Nahlásit

čaj můžeš mýt okna, rovnat skříňky... činnost se vždy najde To mi říkávala maminka, když jsem si někdy stěžovala, že nemám co dělat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 11:30
- Nahlásit

xerxova
jojo, prerovnavam bordel, akorat na uklid by se hodila ta tepla voda sparovala sem a si milion ponozek jak vykouklo ted slunko je to lepsi, nejsu jak v temny komore

jinak semnsi lustila slozitou krizovku, mam malovany krizovky barevny

ale myslim to spis tak ze treba bez radia nebo tak se mi nic nechce, mela sem na dnesek plan spis odpovinkovej a ne uklizeci a blbg ze odpocivat jaksi nelze

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 15:16
- Nahlásit

Fuj ble! To byl hukot! Jak kdyz se riti vlak to dycky zdalky zahucelo a pak uz se barak klepal. Nejhorsi to bylo hodne po ranu jeste za tmy a pak dopoledne kolem 11. Ted uz fici ponekud decentneji, snad uz bude klid. Skody pouze drobne, brana narovnat snad pujde, strecha vydrzela a nic daleko neodletelo. Toz at je tomu tak i u ostatnich!

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 16:15
- Nahlásit

fuj ble i u nás
plechy ze starý střechy, co byly naskládaný na sobě, se opět rozletěly do světa, naštěstí škody nezpůsobily - čekáme na rrrrejpala, až dorazí z Moravy, abysme to zlikvidovali a odtahali - samy s maminou bysme to nezvládly a nová střecha ťuk, ťuk, vydržela ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 17:12
- Nahlásit

Janiii
Bezva, ze strecha vydrzela, to by bylo uz pro vas fakt na palici podruhy kratce za sebou.
Doufam, ze i ostatni jsou v paratku a ozvou se, asi az jim nahodi stridavy, stridavy...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 17:17
- Nahlásit

janiii
tak super zpravy s novou strechpu!

fifi
dobre, ze nejhorsi uz je za vama a nic vaznyho.
taky ti mila pani stirova preji hodne zdravi a hodne pseky

my na zacatku toho nejhorsiho jeli do brna na oslavu, zatimco termin sme ladili aby svagr nebyl v praci tak ho povolali k pohotovosti, prej od roku 2009 tohke v praci nezazili. Cestou do brna hromady popadanych stromu, akorat to rezali hasici... doufam, ze az dorazime, ze najdem vse na svym.miste. jen sem asi byla optimistka s nakupem masa na zitrejsi obed

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 17:39
- Nahlásit

cernej caj
Jej, mila stirice, napodobne preju hlavne to zdravi a at casem najdes dalsiho ctyrnohyho vhodnyho partaka! At te v praci nese..., teda nestvou a at se ti dobre tape s Feri jeste dlouho!
doufam, ze az dorazime, ze najdem vse na svym.miste.
Snad bude doma vse ok! Ja musela odpoledne do mesta a tam teda dost vetvi/stromu popadanych, vcetne znacek, zrcadel, zatepleni z budov - proste divocina.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 17:46
- Nahlásit

tak si milé štířice ty mejdany užijte. Fifině dárek jistě roste jako z vody

Tady už odpoledne bylo poměrně klidno. Když odjeli Trpajzlíci, vydali jsme se kupovat Jéžíška - a nikdy bych nevěřila, jaké kraviny je člověk ochoten těm prťavcům koupit...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 18:09
- Nahlásit

zadny popadany stromy cestou domu, ale proud stale nejede. stesti, ze tu slehacku sme si na dort udelali u segry

Fifi
diky a jak pise xerxova, tobe uz darecek roste jako z vody

jinak sem videla nejaky foto od znamych co bydlej v panelakach, ty vysoky domy to bralo hodne... zlata radovka, nizky, kompaktni, cela ulice jeden dlouhej barak. dobry, ze sem.si rano zaopila na 20, zatim to padlo na 18... bez termostatu je kotel mrkev. ale mame teplo, to je hlavni

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 19:13
- Nahlásit

cernej caj
Snad vam to brzo nahodi teda.
Ja jsem koukala na nejblizsi meteostanici, ktera je ve meste, takze ponekud skryta mezi domama a v 10.30 tam bylo 55 km/hod. To byla asi ta nejhorsi smrst tady, kor z rovnyho pole - tyjo, neumim si predstavit dvojnasobnou razanci vetru, co byla treba na horach.
Xerxová
Fifině dárek jistě roste jako z vody
Roste.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 19:16
- Nahlásit

koukám všichni živí a zdraví akorát čaj bez proudu
my vyjeli ráno po hrobech, ještě že jsem nemusel řídit, cesta byl spíš slalom mezi větvema na silnici, jednou jsme se museli vracet a jet objížďkou kvůli padlému stromu a u druhého padlého stromu už naštěstí byli hasiči a uvolnili půlku silnici, jako teda masakr
u nás doma nic, sousedům se vyvrátila škumpa, nám taky kdysi při větru a jedna olše u potoka spadla, holt na ty vichry je náš ďolík mezi kopci požehnání
ale alespoň už dopoledne nelilo, odpolko už celkem klid a až zas kolem pátý průtrž a vichr, doufám, že zítra už bude klid, jít v tomhle do práce by se mi nechtělo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 19:39
- Nahlásit

my to mastesti stihly vcera oba hroby... dneska navic prsi celej den...

proud furt nic, aspon ze mame plynovej sporak, horkej caj a vyvar zitra do prace, vychlemtli sme s.muzem.portske, co sem.dostala loni a vyyborny a snad zitra uz povali.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 19:43
- Nahlásit

cernej caj
pišou, že tu elektriku budou spravovat několik dní, ale vy jste kousek od Brna, vám to pustěj určitě rychle
tady teda naštěstí nepršelo, když jsme ráno v 8 vyjížděli tak ještě lilo, ale za pár minut přestalo, my to objíždění máme na 3 hoďky, takže včera jsme to s tím obědem v restauraci nestihli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 20:16
- Nahlásit

no ja beru jen brno, dedecka s babickou a stejdou mame hodku a pul... bez sance....

rak hlavme klidnou noc vsem, verim, ze zitra nas nahodi

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 22:34
- Nahlásit

tak u nás nejsou telefony, asi ten podvečerní vichr vzal stožár, co je na kopci

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2017 22:49
- Nahlásit

Nefouka! Nefici! aaach, ta uleva.
A potesil me Troldas ted v podvecir, odnekud prilitnul coby dodatecnej bonus asi k vichrici flak loje, prospikovanej provazkem. Urcite nekdo zapomnel sundat a bylo to pro ptacky. Zacal to do sebe soukat stylem "nekdoo mi to ukradne!" - lidi, ta hra na vymennej obchod ucena odmala se fakt vyplaci, stejne jak povel "podej mi to", kdyz neco spadne. Pribehnul s tim na pozadani z rohu zahrady, podal a ficel si domu pro mega odmenu! Hosicek pruhatej pohrkanej libeznej...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 06:01
- Nahlásit

Fifi náš flák loje prošpikovaný provázkem určený pipinám to nebyl Koukla jsem se - a stále ještě visí... takže půlku Čech s fičákem nepřeletěl
Tady neprší a je 5 stupňů - takže ani sníh, ani mráz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 06:59
- Nahlásit

fifi
sikulka troldicek, nechal ptackum

ranni bojovka s baterkou mi zabrala o 2min dyl nez je zvykem ale bus sem nastesti stihla. Zacinaj smrdet v lednici zakusky ze soboty, vecer je vyhodim, jestli to muz nesni. jinak syry, jogyurty, tomu se snad za 1 den cca 10st snad vubec nic nestane... a doufam, ze odpo uz to bude valit.

rano teda na zastavce ale foukalo ze mi mrzla hlava trochu ale to byl nas standartni vetricek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 09:33
- Nahlásit

nesnasim zmenu casu uz mi kruci v brise v patek bych za pul hodky sla na jidlo a ted musim hodku a pul cekat i kdyz sem snidala dneska dlecdnesniho casu

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 09:38
- Nahlásit

Přeju milým stirkam vše nej.
Tu nejde internet a teď ani proud, jinak dobrý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 09:58
- Nahlásit

kachna
tak lepsi varianta. nam by net mozna sel (kabel) ale bez kompu

me by tech 24h bez proudu i stacilo su zvedaca co odpo

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 12:26
- Nahlásit

u nas rano bilo, takovy snehovy krupky napadaly
cernejcaj
jo to kruceni v brise mam taky
a chudaci psiska vcera nateseny chteli veceri o hodku a driv a vecer si zrejme mysleli ze jsem na ne zapomnela a budou muset pres noc prezit na zahrade

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 12:37
- Nahlásit

cernejcaj
jo a ty granule, me osobne tam vadej ty jatra tak jsem je zatim nikdy nekupovala ale za tu cenu urcite dobry, takovy pruumer

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 12:43
- Nahlásit

maya
proc jatra? kvuli tomu ze v nich je kdovico?

nojo chudaci zvirata a deti to maj asi taky horsi...

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 13:30
- Nahlásit

cernejcaj
jj jatra by se nemeli jist az moc casto a kdyz tim prekrmis psa ma prujem takze kdyz je to podilem hned druha polozla v granulich tak se mi to proste moc nezda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 13:34
- Nahlásit

maya
aha zajimavy, budu sledovat...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 15:55
- Nahlásit

ufff - pondělí za mnou - tento týden je hodně schůzovní... ale v pátek se odměním - budu mít dovolenou. Pokud bude jen trošku hezky, chtěli bychom se podívat do Německa na Ďáblův most. Je to auto výlet - to by se psisku mohlo jako klidový režim líbit Cestou zpátky se zastavíme v Herrnhutu pro vánoční hvězdu (máme jen tu nejmenší a chceme tu o trošku větší).
Uvidíme, jak to nakonec bude - plán je věc jedna a realizace druhá

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2017 16:23
- Nahlásit

cernej caj
my ale máme taky kabeláž!
Už jde obojo
jatra
to je nápad, dáme si je k večeři

<< 1 ... 189 . 190 . 191 . 192 . 193 . 194 . 195 . 196 . 197 . 198 . 199 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání