Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 17:25
- Nahlásit

Fifi on je na jednu stranu bolestínek - ale na stranu druhou se až tak nešetří. Když před měsícem měl ten oteklý prst od ranky v meziprstí, tak vůbec nekulhal a kdyby si to neblemstal, tak si snad ani nevšimnu. No - uleví se mi, až začne chodit trošku normálněji...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 17:26
- Nahlásit

jo a rotvíčímu bráškovi držíme palce, aby žádné komplikace nedorazily a užíval si další spokojené dny.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 17:28
- Nahlásit

Xerxová
Naprosto souhlasím, ale prtě je v tomhle věku prakticky hotový, dal na vodítku už i dvojnásobek, po 17 skorem neví, že někde byl...

Fajka
Podle útulku rok, když jsme si ho brali (všichni na táboře se shodli na 10-12 měsících), podle dornotety maximálně rok v půlce září, v očkováku má 1.9. (dělali jsme my). Reálně mu teď může bejt těch 12-13 měsíců

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 18:03
- Nahlásit

[/b]Fifi[/b]
tak jeste hodne toho rotovani pacientovi!

Xerxová
feri, kdyz mela nejak blbe doslaplej ten prst a kulhala na operovany noze celkem dost - a stacil tyden klidu. Pritom kulhala snad vic nez s utrzenym vazem...

birma
ono to proste bude nejakyma veterinarnima predpisama, jednomu povolej nerocniho psa a za chvili tam bude chtit s mladym psem kazdej a za chvili bude chtit kazdej s mladym psem na mida a longa...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 18:10
- Nahlásit

fajka jsem hledala, co to jdete za akci a v propozicích se mi moc líbí tato věta Pořadatel nepřebírá zodpovědnost za zranění či úhyn psa nebo psovoda Doufám, že moc uhynulých psovodů nebude

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 18:10
- Nahlásit

Xerxová
Když před měsícem měl ten oteklý prst od ranky v meziprstí, tak vůbec nekulhal a kdyby si to neblemstal, tak si snad ani nevšimnu.
No jo, jenze to ho nebolel kloub v prstu, na kterym nese celou svou vahu. Vem si, jak boli ukoplej malicek cloveka a to ma vahu vlastne rozlozenou na chodidlo... Takze klid a voditko, snad bude brzo lip, hlavne zadny nahly vypady plotovy.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 18:14
- Nahlásit

Fifi chodí ven na výstavním špagátku. Protože ten nemá spojený s procházkou - tudíž neskáče nad hlavu, když ho vezmu do ruky... I tak už smlouvá, že bychom mohli alespoň na krátkou za plot...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 18:26
- Nahlásit

Xerxová
ale tak super, ze se dari klid dodrzovat a holt mu to budes muset vic vynahradit pak

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 18:28
- Nahlásit

cernej caj
ono to proste bude nejakyma veterinarnima predpisama, jednomu povolej nerocniho psa a za chvili tam bude chtit s mladym psem kazdej a za chvili bude chtit kazdej s mladym psem na mida a longa...
ale prd veterinárníma púředpisama. Je to rozhodnutí organizátorů. Na většině longů je spodní věková hranice právě ten rok (což mi tedy přijde dost brzy pro většinu plemen, ale na 17 km od roku a půl je na palici...)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 18:44
- Nahlásit

birma
tak pokud je to jen na poradateli, tak je pravda, ze mi na rocniho malopsa, kterej je prakticky dospelej prijde ta hranice ke zvazeni...

no a premyslim, kolik lidi to beha a zda radsi neumoznuji startovat na takovou prochajdu radsi nikomu, aby tam nejaky magori nestrhli psa 17km ryhclobehem?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 18:51
- Nahlásit

čaj noční Jizerky běžet... to musí být o hubu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 19:10
- Nahlásit

Xerxová
si myslim, ze jde mozna o ten princip, ze sou lidi kdy je pes az na poslednim miste... a to asi dopredu nepoznas kdy mas magora co jde ustvat psa a zda je to normalni clovek co vi, co jeho rocni hafan zvladne

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 19:26
- Nahlásit

...tam nejde vo čas vůbec tam se plněj jen rozný úkoly a vyhlašování pořadí tam není, takže tam to jako vo strhnutí psa určitě není

jestli to není vo tom že je to noční akce a už je po večerníčku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 19:34
- Nahlásit

Fajka
tak o to asi vetsi skoda, ze nemuze bohousek razit

tak si to moc uzijte!

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 19:37
- Nahlásit

cernej caj
no a premyslim, kolik lidi to beha a zda radsi neumoznuji startovat na takovou prochajdu radsi nikomu, aby tam nejaky magori nestrhli psa 17km ryhclobehem?

zdůvodnili mi to tak, že se účastněj lidi, kteří se psama normálně na túry nechodí. No jestli ten pes celej život leží na gauči, tak je snad jedno, jestli mu je 1 rok, nebo 7 let... Celkově mi ta debata s nima na tohle téma přišla na hlavu, ale chápu, že jako pořadatelé si můžou určit, že tam můžou jen bílí psi, aby je bylo vidět a já nemám právo jim to pravidlo brát

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 19:49
- Nahlásit

birma
nj tak to nikdy nevis na koho kde narazis

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 20:08
- Nahlásit

Night je zmetek - vysloveně si řekl, že venčit se večer jde na procházku... že na zahradě je ochoten se vyvenčit maximálně ráno... A tak jsme byli na nejkratším sídlištním okruhu (tj. obejít jeden panelák). Je vyvenčen a nespokojen s rychlým návratem - stojí v předsíni, kouká ven a tence píská...

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 20:11
- Nahlásit

Xerxová
Vitej v kruhu lidi, kteri musi psovi dodrzovat klid proti jeho vuli. JE to na palici. Ideal pak nejaky ty psi hlavolamy na doma, aby se unavil aspon psychicky.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 20:20
- Nahlásit

Fifi on bývá doma docela normální doga - ale dneska není doma páník a on ho vyhlíží. Sice mu říkám, že teprve projel kolem Mělníka... takže si počká... ale nevěří mi. A pak taky z předsíně vidí na dveře k babče - a co kdyby mu chtěla přinést řízeček, jako včera... Prostě už mu stání nevadí tak, jako včera a tak monitoruje situaci

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 22:43
- Nahlásit

Xerxová
a tak zase super, že je lepší a že mu chutná

kdyby si někdo chtěl přivydělat
http://www.focus-agency.cz/aktuality/hledaji-se-ta zatele-na-pruzkum-cesko-v-pohybu#.WdzSlrwb9LM.face book

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 22:55
- Nahlásit

zajímavý problém
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/453040-v- nemecku-se-zkrizil-vlk-s-labradorem-mladatum-hrozi -utraceni.html

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 23:16
- Nahlásit

Maya
kdyby si někdo chtěl přivydělat
vim o tom, ale ty potvůrky mrňavý jsou furt nemocný
Kačenka chtěla k vánocům andílka, lego má ráda, určitě bude spokojená
[imgs]https://c.pxhere.com/photos/3f/58/angel_lego _figure_toys-1125624.jpg!d[/imgs]

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 06:14
- Nahlásit

Tady je šílený slejvák - chci vidět, jak Nighta dostanu ven a to od sedmi učím dálkaře. Jdu ho vytáhnout z postele - je čas nejvyšší

Xerxová
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 06:59
- Nahlásit

jdu učit - jasně že jsme museli na vodítku do sídliště... V dešti prý se na zahradě jen stojí u dveří...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 08:23
- Nahlásit

aspon si ho nemysela moc krotit

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 08:29
- Nahlásit

Maya
zajímavý problém
spíš smutnej, dobrý řešení to zjevně nemá, pro mě z toho plyne poučení "nečti diskusi na novinkách, nečti diskusi na novinkách, nečti diskusi na novinkách"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 08:43
- Nahlásit

ja ji necetla, tak su v klidu

Fajka
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 09:42
- Nahlásit

A začíná nám to pravé husky počasí...zatím co australan se zavrtává do suché slámy v zateplené boudě a proklíná všechny svatý tak husky se "vyhřejvá" ve slejváku na studeným betoně a toužebně vyhlíží sněhový mračna

birma
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 10:04
- Nahlásit

Fajka
husky se "vyhřejvá" ve slejváku na studeným betoně a toužebně vyhlíží sněhový mračna

Bohoušek se tváří ublíženě. Nevim, co s tou malou raketou budu dělat, když se nebude podle něj dát chodit ven. V noci na včerejšek mi pod hlavou rozcupoval povlak na polštář. V noci na dnešek načal povlak na peřinu, kterou jsem byla přikrytá... S příchodem tohohle zmetečka je jasný, že dalších 20 let u nás nebude nikdy nuda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2017 11:22
- Nahlásit

fajka
to je fakt masochista houska jedna

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání