| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 08:33
- Nahlásit
koukam se i shodnem
asi taky budu volit stan prijdou mi jako nejmensi zlo ze vsech zel
myslim ze sanci maji spousta znamych rika to samy
na pruzkumy nedam protoze je taky delam
a u jinych voleb to bylo taky tak realita jina nez pruzkumy
piraty jsrm mela v uzsim vyberu do doby nez jsem videla rozhovor v tv
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 08:39
- Nahlásit
xerxova
krasny listi
ja vim, koho volit nejdu ale rozhodnuta nejsu v tom co zbylo...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 11:58
- Nahlásit
prvni odpoved blbe asi nejsem tak prudce inteligentni
https://globe24.cz/revue/42086-jak-jste-na-tom-nej kratsi-iq-test-na-svete-ma-jen-tri-otazky-dokaze-a le-potrapit?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=se kce-z-internetu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 12:13
- Nahlásit
ja su prudce, vsechny 3 spravne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 15:43
- Nahlásit
tak školení bylo skvělý. Od vyzkoušení speciálních brýlí, které simulují různé typy závažných očních vad, přes diskuzi o autistech, bezbariérovosti našich budov, možnosti tisku materiálů ve slepeckém písmu...
Je pravda, že škola je vybavená velmi dobře - včetně speciálních pokojů na kolejích 100% vybavených pro vozíčkáře (včetně speciální kuchyňky či sociálek).
Jo a zajímavost na téma inkluze - pokud k nám dorazí těžce postižený student z "normální" střední školy - má velkou šanci dostudovat. Pokud ze speciální střední školy pro studenty s postižením - "nepřežije náraz" s reálným světem.
Jedno ze školení, o kterém můžu říct, že rozhodně nebylo zbytečné
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 15:50
- Nahlásit
tak to zni skvele i ta moznost zkousky ruznych veci
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 16:02
- Nahlásit
tak já nevím... nepřešlechtěnost se způsobí tím, že jsou štěňata bez PP po rodičích s PP ?? U dog, která mají velmi jednoduché podmínky uchovnění?? 17 štěňat v jednom vrhu je dost i na dogy...
cituji z Bazoše: Nabízím štěnata Německé Dogy po PP rodičích,otec 90kg,88cm,matka 85kg 85cm,oba velmi mohutní,perfektní povahy.Máme na výběr ze 17 štěňat,deset fenek a sedm pejsků,různá zbarvení.K odběru začátek října.Štěňata budou při odběru očkovaná,odčervená,čipovaná.Každé dostane balíček masa do začátku.Prodám pouze vážným zájemcům po osobníém výběru štěněte.Kupní smlouva je naprostou samozřejmostí,taktéž vidění obou rodičů na místě odběru.Štěňátka jsou bez PP všechna čistokrevná,jde o druhý vrh v předešlém vrhu naprosto zdraví krásně mohutní jedinci,naprosto bez vad-bez přešlěchtění!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 17:29
- Nahlásit
tak 17 kusu je solidni natresk...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 17:52
- Nahlásit
a nebo je to od více fen... i když početné vrhy nejsou u dog vzácností - ale 17 kousků je opravdu mocmoc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 19:06
- Nahlásit
Xerxová
tolik by ani jedna fena neuživila, taky tipuju minimálně dvě feny, i ta různá zbarvení k tomu vedou
ale tak alespoň se stará a čipuje a nedává je někde na parkovišti
s těma studentama tomu moc nevěřím, však reálný svět potkávají dost mimo školu, ale nějak si tu inkluzi obhájit musej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 19:13
- Nahlásit
přišel mi dneska obraz na malování podle čísel akrylovýma barvama, když jsem viděla ty mrňavý políčka, tak mě teda orosilo, jsem zvědavá, jestli výsledek bude alespoň vzdáleně podobnej předloze
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 19:15
- Nahlásit
a hele pro šlapky jak dělaný
https://www.aliexpress.com/item/Hot-Bangle-Flask-S tainless-Steel-Wine-Hip-Flask-Bracelet-Shape-Whisk ey-Drinkware-Funnel-Wine-Bottle-Set/32820266366.ht ml?shortkey=J7JjABFF&addresstype=600
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 19:26
- Nahlásit
a nebo toto
https://www.aliexpress.com/item/20-pcs-lot-Bracele t-Ball-Pen-Novelty-flexible-ballpoint-pen-creative -Stationery-free-shipping-124/32335881676.html?spm =a2g0s.8937460.0.0.EvIxRf
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 19:28
- Nahlásit
Maya to bylo "vnitřní" školení (inkluze se nás netýká, lektorka nic zdůvodňovat nemusí) - a ta data jsou zcela konkrétní (tedy pouze z naší školy)... "umělý" svět speciálních škol s dokonalým přizpůsobením se celého okolí i pedagogů poruše studentů, stejně postižení spolužáci... a prostě ten přechod "ze skleníku" nezvládají.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 19:47
- Nahlásit
Maya
prvni odpoved blbe asi nejsem tak prudce inteligentni
To jsou presne otazky, kdy jsem prudce debilni. Takze mam asi iq tykve.
Jinak pruduchum hlas vhozen, i v nasi riti jsem stala frontu kratkou? Bude to zajimavy asik.
Xerxová
a nebo je to od více fen...
Taky mi to tak prijde. Fuj. Komentovat tyhle inzeraty je k nicemu, bohuzel, neb si jiste sve kupce tupec najde.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 19:52
- Nahlásit
Xerxová
ale zase na střední v pubertě to tam maj lepší než samotný mezi normální mládeží
ale na to se názory holt liší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 19:57
- Nahlásit
Maya
to musis pak nutne poslat fotk toho obrazu
Xerxová
jo, to asi dost zalezi jak kdo taky... ono zas nekdy neni jednoduchy aby treba slepej zak chodil s normalnima detma do skoly kdyz treba k tomu nemaj ani pomucky v brailove pismu treba, zatimco na skole pro slabozraky a nevidomi sou proste na to nachystany jak s nima pracovat nebo maj uzpusobeny trochu osnovy... a je asi slozity, ze bud bude zdrzovat celou normalni tridu, nebo bude celou dobu mimo...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 20:16
- Nahlásit
Maya, čaj je to složité. My na to koukali z pohledu připravenosti studovat na vysoké škole. A to je jednostranný pohled.
Odvoleno, Night byl pochopitelně s náma - podvečerní procházka dneska končila ve volební místnosti (tedy psík čekal přivázaný venku - obálku nevhazoval ) Je krásný večer, lítá spousta netopýrů
jinak ta nepapírová dogátka nabízí za 12 tisíc...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 21:12
- Nahlásit
Xerxová
Je krásný večer, lítá spousta netopýrů
jinak ta nepapírová dogátka nabízí za 12 tisíc...
Tu je mlha, ze by se dala krajet, uz asi treti den, takze netopyry nevidim. A teda dobrej kseft za skorodogatka.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 21:58
- Nahlásit
Xerxová
pěknej balík do kapsy, jestli podává daňový přiznání
Fifi
tady taky mlhaaa, doufám, že ráno nebude, jinak má Loki po cvičáku, v mlze nejedu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2017 21:59
- Nahlásit
Xerxová
tak z hlediska studia asi jo, z hlediska lidského na základce asi dobrý, na střední to musí bejt peklo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2017 07:10
- Nahlásit
jdeme do lesa, páník si stěžuje, že foťák na noční vidění fakt nemá
Tady mlha není
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2017 07:37
- Nahlásit
https://www.reflex.cz/clanek/volby-volby-2017/8266 3/jedine-video-ktere-potrebujete-videt-pred-volbam i-neomylny-madarsky-jezevcik-predpovedel-vysledky. html
jinak pry ucast nadprumerna za vcera. ja to chytla dobre, kolem 19h tam nikdo nebyl.
a uz v hoknr
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2017 10:06
- Nahlásit
cernej caj
kolem 19h tam nikdo nebyl.
u nás, i kdyby šla volit celá vesnice, myslím, že by byli hotoví za hodinu nejpozději
Právě jsem k volbám dokopala muže, tak jsem spokojená. Narvala jsem mu s sebou prostřední dceru.
Jo a včera jsem byla posuzovat, vzala jsem s sebou Lucinku a bylo to supr, mít s sebou jen jedno "velké" dítě. Pomáhalo, dokonce nosila králíky, zapisovala, fotila...
Dnes ještě spí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2017 10:29
- Nahlásit
houby už jsou v lese jen staré - takže jsme konečně nepřinesli ani houbičku. Hledali jsme novou "cestu" - krásné stezníčky divočinou jsme využili (pravda, občas to v mechu zabublalo a botky nám zmizely... ) Night nadšen - průzkumničení miluje. Dokonce jsem jednou musela houknout, neb si zvětšil rádius víc, než by bylo vhodné. Ale přiřítil se ihned. Bahno má až na zádech - teď jsem ho ručníkem doma čistila...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2017 10:30
- Nahlásit
Kachna to je fajn, když to Lucku bavilo a mohla být "důležitá pomocnice"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2017 10:47
- Nahlásit
maya
tak to he super a urcite ji to i bavilo s kralickama
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2017 11:55
- Nahlásit
taky odvoleno za nama uz fronta i na nasi vesnici prej byla fronta i vcera jako to jsem jeste nezazila u nas
cvicak se nejak protah musela jsem uz jit tak jsme nestihli aportiky ale fakt nemuzu bejt na cvicaku 3 hodiny ale alespon jsem jum uz vnutila penize protoze priste zase nepujdu to mame oslavu holt ma Loki smulu ze sobota dopoledne je pro me nejhorsi cas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2017 12:02
- Nahlásit
maya
no prej uz za vcerejsek byla nadprumerna ucast...
tak lepsi pro vas aspon ekdy nakouknout, nez vubec...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2017 15:05
- Nahlásit
My dneska s Bohouškem nějakých 19 km pro pamlsky a knížky do Jenštejna. Byl na volno, krásně šlapal, chodil na zavolání... a pak zakopl o zajíce (asi skoro doslova, protože jsem ho viděla, že je tak 3 metry za ušákem)
Teď trochu dospím spánkovej deficit a pak si dám trénink s velkejma klukama a jdu šúrovat...
|