| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 05:45
- Nahlásit
maya
loki ti pomuze hledat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 07:31
- Nahlásit
night nerad hledá houby... je to málo akční. Když jsme včera večer šli svižně, bez zastavování na sběr a čištění... měli jsme skokem aktivnějšího psa. Prý ho houbosběr uspává...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 08:15
- Nahlásit
cernejcaj
minule jsem se mu snazila ukazat nejakou muchomurku aby jako videl houbu a pak mu reknu hledej a von ji driv rozslapal nez si ji vsimnul houby jsou asi pod jeho rozlisovaci schopnost
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 08:53
- Nahlásit
ach jo, tak jsem si malovala, jak nám budou obě babičky hlídat (třeba jednou za tří týdny) a děti budou nadšený.
Mamča hlídala o prázdninách a ze soboty na neděli v říjnu, když jsem posuzovala v Berouně. Tchyně hlídá, ale mamča to potřebuje měsíc dopředu kvůli práci a jen s pocitem, že nám tím nějak pomáhá. Tři děti nehlídají přes noc ani jedna.
Nezlobim se, nestěžuju si, nedělám si na hlídání nárok, jsem vděčná za hlídání, když potřebuju a ráda, že je mamča spokojená, ale chtěla bych, aby do toho spokojená zapadaly i její vnoučata víc, než na odpolední návštěvu.
Je mi to prostě jenom líto.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 09:37
- Nahlásit
frinka jeste rano byla tak nrtva ze musto aby se uz vrtela v posteli a jak ja vstanu okamzite zabere polstar, tak lezela v kleci a ani se nehla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 09:50
- Nahlásit
cernejcaj
chudinka mala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 09:57
- Nahlásit
kachna
hele vidim to z ty druhy strany a nedivim se ono pro starsi osobu je hlidani vicero malejch deti takovej zahul ze pak odpadnou na dva dny
u nas vsechny tri deti byly pres noc za ty roky snad jednou dvakrat protoze to se fakt neda
dve deti se hlidaj vyjimecne na chvili a jinak jen jedno dite treba na celej den
ted uz je to lepsi kdyz jsou kluci vetsi a uz si i sami vypadnou z baraku, ale kdyz mas deti ve veku kdy musis bejt furt s nima je to pro kazdyho jinyho nez pro rodice ktery jsou utlumeny prislusnejma hormona strasnej zahul na fyzicku i na nervy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 10:03
- Nahlásit
kachna
teda tim chci rict ze ti to nemusi byt lito to nesouvisi se vztahem s vnoucatama tvoje mama ma jen zrejme vetsi pud sebezachovy nez tchyne a nebo vic prace/konicku a nema k tomu ten sebeobetujici komplex ktery nektery zensky maj aby to vsechno obetovala vnoucatum
zkusila jsi ji nabidnout na hlidani jen jedno dite?
a jinak odpoledni navsteva super, babicku poteseni a nebude jeste po vasem odjezdu tri dni v komatu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 11:58
- Nahlásit
dneska mi je nejak blbe, asi ze em vcera sbedla celou pizzu, fakt teda zrejme tim jak to mam jednou za sto let tak i tak mi nesedi traveni testa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 12:57
- Nahlásit
cernejcaj
tak snad ti brzy bude lip
ono to je tak skoro se vsim, kdyz si x let nedas bucek taky ti po nem bude blbe
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 13:33
- Nahlásit
maya
prave, ale asi mi za to stala, byla vyborna a vyjimecne meli testo tak jsme tam jeli
zitra jdu na masaz - hlavne nohy, aby se mi fobre chodilo.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 14:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
zkusila jsi ji nabidnout na hlidani jen jedno dite?
nechci, aby jich hlídala víc , jen ty dvě starší holky, jednu nebo druhou.
Marťana hlídají jen, když potřebuju (lékař apod.), je ještě malej, to je o přežití, ne o užívání si, nezneužívám toho.
u nas vsechny tri deti byly pres noc za ty roky snad jednou dvakrat protoze to se fakt neda
ano, vždycky, když se někdo opovržlivě dívá na naše hlučné děti, vzpomenu si, jak jsem s hrůzou sledovala kamarádovy tři děti v podobném věku.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 15:47
- Nahlásit
kachna
ono je tezky asi kde najit tu hranici - nas babi hlidat nechtela a ackoli sme jako male se tam.vzdy moc tesili, jak sme rostli a vnimaly sme furt ten problem ze nas nechtej ze "nemaj" na darky pro nas a pritom byli u more, ze nesmime babi oslovovat babi ze by ai prisla stara... s rozumem sme vnimly jen povinnost tam jezdit nez vubec nejakku chut... ne ze bych je nemela.svym zpusobem rada ale i ted vnimam spis jako povinnost se tam otocit, nez moji nehynouci touhu s nimi stravit dve hodiny... ackoli nemuzu rict ze v konecnym dusledku nejsu za navstevu rada, tak si myslim, ze svym pristupem si to zabili a nebyt toho ze sme se segrou dobre vychovny a spu to nasi prarodice tak...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 15:55
- Nahlásit
Kachna není to jednoduché - a každý to má nastavené jinak. Někdo raději hlídá prťavce, jiný raději už osůbku s vyhraněným názorem či rád proniká do tajů duše skoropuberťáka. A někdo hlídá rád a jiný to má za trest. Někdo hlídá dobrovolně a jiný se tomu vyhýbá jak může...
Buď ráda, že babči hlídají alespoň někdy. Znám hodně rodin, kde nehlídají skoro vůbec a když, tak za šílených podmínek (nebudou odmlouvat, budou jíst co dostanou na stůl, budou si samostatně hrát...)
Snažíme si Trpajzlíky užívat, ale jen o některých víkendech či prázdninách. Máme to z ruky - takže v týdnu musí všechno zvládat rodiče (v Praze a okolí žádný prarodič není) - a klobouk dolů nad tím, jak oba zaměstnaní na plný úvazek stíhají nálož školky, školy, kroužků, sokola... A dítka ví, že jít poo není možné
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 18:14
- Nahlásit
fakt desny fotky - navic sem zapomela vypnout autoodsum, kterej je prave dorazil
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 18:54
- Nahlásit
nejsou děsný - je to krásně nafocený podzim. A portrét Ferinky se povedl moc
Jdu žehlit... a vůbec se mi nechce...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 19:15
- Nahlásit
cernej caj
vždyť jsou to krásný fotky, ta s tím odleskem a Ferinka jsou úponě super
přestal se mi mobil dneska připojovat doma k wifině, teď si čtu na netu návody co s tím, to zas bude anabáze
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 19:23
- Nahlásit
ha osvítil mě duch svatý a stačilo jen vytáhnout zesilovač ze zásuvky a už to funguje, tak doufám, že už nafurt, bez wifiny na mobilu by to bylo děsný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 19:39
- Nahlásit
Maya
jo, vetsinou to staci nejak tak, restartnout modem, odstranit a prihlasit sit... existuji i softwary ktery meri pokryti wifinou nejakej prostor, zda se ti nerusi kanaly a nezlobi to kvuli tomu a tak...
Xerxová
no to verim, jeste ze muz do prace nosi monterky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 20:09
- Nahlásit
cernej caj
no to právě psali že jako přepsat na routru kanál, fakt dobrá rada pro někoho jako já kdo ví akorát kde to vytáhnout ze zásuvky
ale tak snad už to půjde, restart routeru jsem měla v záloze jako druhý pokus
Xerxová
žehlení taky nemusím, zvláště košil a triček, to ostatní mi až tak nevadí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 20:14
- Nahlásit
aby se i nefb mohli pokochat mým tlustým zadkem, tak pár fotek ze soboty
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 20:29
- Nahlásit
Xerxová
Jdu žehlit... a vůbec se mi nechce...
žehlení mi ani nepřipomínej. Zdechla mi sušička.
Lokinek je pašák
cernej caj
fotky jsou pěkný
připomněla jsi mi vykání Frantovo rodičům, v dětství, přišlo mi to divný, vždycky.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 20:34
- Nahlásit
Maya šikovní agilitníci jste
dožehleno (žehlím hodně - holt stará škola - i ty montérky na zahradu žehlím )
už jsme stihli i krátkou procházku. Vyděsil mě cizí psík, který vystartoval (na flexině) z druhého chodníku a já "nebyla připravená". Neb psiska na druhé straně už dlouho zvládáme minout v klídku a nechci zbytečně povelovat Nighta, když to konečně zvládá. A tak jsem ho měla na dlouhém vodítku před sebou a když chlapec na vrčícího psa skočícího do silnice zareagoval zavrčením a vyskočením do výšky (to jeho chození po zadních mě nepřestává překvapovat - nevyrostl z toho), tak jsem se opotila... jak ho budu brzdit. A on chlapec sice vyrazil svižně - ale směrem vpřed... pryč od kritického místa. Tak jsem popoběhla (nechválila - neb to není zrovna vždycky vhodné řešení), a až po uklidnění situace jsem si zapiškotkovali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 20:36
- Nahlásit
kachna
to ma tak kamos si vyka se sestrou a oni vykaj svymu decku
maya
krasne vam to slo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 20:37
- Nahlásit
Kachna sušička je pro mámy s dítky snad i nutnost. Ale my jsme jen dva a mám kde celoročně sušit... a tak mi to přijde zbytečný pořizovat... A tak žehlím často (a když je nejhůř, umí si i košile vyžehlit Pepa)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2017 22:31
- Nahlásit
cernej caj
bylo už tady?
http://reportermagazin.cz/a/wdXhY/polacek-v-africe -nejlepsi-autostop-aha-tak-nic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 07:27
- Nahlásit
maya
shltla sem to v buse, zajimavy
vcera prisly volebni listky tak letos vuc jak driv nevin co je nejmensi zlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 08:25