| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 11:59
- Nahlásit
maya
no tak nekdy je lepsi mit vic prace kdyz ma clovek zustat...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 13:21
- Nahlásit
Já mám zase nemocný dítě. Nebaví mě to, nebaví mě to, nebaví mě to!
Snad to bude rychle pryč.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 13:36
- Nahlásit
taky drzim oalce at je rychle ok!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 13:52
- Nahlásit
kachna
nechci strasit, ale bude to rychle pryc, skokem tak akorat na dalsim diteti
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 19:10
- Nahlásit
Maya
nechci strasit,
ale kuš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 19:10
- Nahlásit
uz sem muzi koupila k narozkam triko. V decathlonu maj 70% merino s dlouhym rukavem za 500, normalne teda mivaj 100% v ruznych sportech za 1500, tak mi to prijde jako super kauf. Hlavne z ty latky mam triko taky a pusobi to jak cisty merino ale dost to asi mava s cenou, tak mam radost
tak kdyby naaahodou tak i jako tip na darek pro sportovniho chlapa. Funkncni ale celkem kvalitni a celkem zajimavy cenove
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 19:21
- Nahlásit
Kachna přeji ať je brzo kachnosmečka zase komplet zdravá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 19:27
- Nahlásit
cernej caj
jsem slyšela v rádiu, že Hervis má teď nějaký velký slevy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 19:46
- Nahlásit
Dobry vecer.
kachna_
Brzke uzdraveni kachnatka preju!
Maya
Uplnej profik psovod s lapinou, fiha!
cernej caj
Dobrej kauf, aspon bude mit muz v cem trajdat s vama na vyletech, az ho zase premluvis.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 19:52
- Nahlásit
Maya
no budu brzo resit vanoce, tak uvidim, zda jeste neco sportovniho budu brat...
feri se zas vycurala do postele. Ne moc, jen trochu. Premyslim, v cem je problem... prisla sem domu, pustila psa, podrbala, doplnila vodu. NEZAVRELA sem dvere do chodby a sla sem kouknout na pc...
slysim jak chlemta, pak sem se zamyslela a pak citim smrad curanek. Feri lezi na betli jako ze nic a za ni je pocuranej rozek...
vzdy, kdyz su doma, tak beha ke dverim (loznice) nebo kvili u me... mohlo se stat, ze mozna bezela krz otevreny dvere az do kuchyne, tam vyznamne cumela bez efektu tak bezela zpatky do postele? - ale nevim, protoze na postel nevidim kdyz civim do pc, ani na dvere... tak to nechapu?
pritom vim, ze muzi 2x pocurala postel kdyz jsem nikdy nebyla ja doma, a dneska poprve i me a jediny co bylo jinak, ze sem nechala ty dvere otevreny... tak nevim. Nebo mozna nejaky nadseni a jen popustila trochu sverac? ze by vedela, ze pudem treba brzo ven, pac casto toudle dobou chodime? venku normalne hned jeste curala, takze...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 19:53
- Nahlásit
Fifi
jeeee! kdy si ji beres?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 19:53
- Nahlásit
teda predpokladam, ze pindik ti staci jeden
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 20:14
- Nahlásit
vytáhla jsem si Bohouška na hodinku a půl ven samotnýho. On je fakt prdelka za odměnu - seznámil se s každym psem, kterýho potkal. Okolo některejch už umí projít na vodítku bez hysteráku, u jinejch zase počkat, až mu dovolím za nima běžet a jinak se mě krásně drží, chce pamlsky, chce si hrát... prostě ideální pes ve středu gausovy křivky
Fifi
vypadaj už jako pěkní cvalíci, to půjdou za chvíli domů, ne?
cernej caj
takže teorie o muži a vodě je v ohrožení? SSnad přijdeš na to, čím to je...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 20:16
- Nahlásit
birma
no ja si myslim, ze teorie muz a prepita ferinka + dneska ty otevreny dvere... pac ona chodi cucet na dvere a jako premyslim, zda proste nedosla k zaveru, ze kdyz do loznice je otevreno, ze pujde cucet na chodbu, kde ji nikdo nevidel...
tak bohousek je sikovnaaa tlamicka tak aspon mas trochu voraz po prvnich mesicich s adamkem ted pejska jena jen pro radost
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 20:32
- Nahlásit
Fifi rotvík ??
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 20:35
- Nahlásit
teda jít do lesoparku v úplné tmě nebyl nejlepší nápad. Blízko to zavrčelo, zašustila tráva... Night vzorný (asi taky nevěděl, co tam je) a raději jsme svižně kráčeli směr nejbližší lampa na rohu hřbitova... JInak krásný teplý večer - jen tedy tma jak v ranci, neb měsíc má jen srpeček
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 20:41 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
mně začal čůrat nějakej pes k dětem do pokoje (po výměně podlahy). až zjistim, kterej to byl, ubiju ho. Blbý je, že se dětem nedovíraj dveře a nemám ráda dveře, máme jen ty vchodový.
jo a záchod je jen dole, takže tam nemůžu frknout ani dětskou zábranu, páč tu zas neotevřou děti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 20:42
- Nahlásit
kachna_
to je blby s detma a co treba jen nejakej zaviraci plotek?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 20:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
co treba jen nejakej zaviraci plotek?
už jsem to doplnila
o je blby s detma
je, no. Ani nemůžu zkusmo vystrnadit špice z domu, páč se bojim, že by se zas někam prokopal
mohla bych je, teoreticky, zavírat v kuchyni
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 20:54
- Nahlásit
kachna já mám do dětského pokojíku jen o futra opřený plůtek (bočnici z postýlky) - děti si ho umí odšoupnout do strany a projít, Night k nim do pokojíku vidí a nesnaží se volně opřenou zábranu překonat... ale neválí se jim v postelích ani nesdílí hračky. Taky dveře skoro nikde nemáme
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 21:10
- Nahlásit
cernej caj
Premyslim, v cem je problem...
Tak tos psala uz onehda, ze cura do postele. Ted se oteplilo, tak vic lemta, asi kdyz nestihnes otevrit vcas, tak to pusti doma? Ale ja bych ji nechala radsi zkontrolovat u veta, coby preventistka, jestli nadmerny curani a piti nema jinou pricinu...
predpokladam, ze pindik ti staci jeden
Ano! Staci!
Xerxová
rotvík ??
To nepoznas?
birma
On je fakt prdelka za odměnu
Pro tebe asi fakt za odmenu, mit konecne relativne normalni psi vzorek!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 22:57
- Nahlásit
Fifi
takže můžeme gratulovat?
cernej caj
testy na cukrovku jí dělali?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 23:04
- Nahlásit
Maya
můžeme gratulovat?
Zatim neni k cemu, jeste to je mala fazole.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2017 23:47
- Nahlásit
en o futra opřený plůtek
mája má packu šmátralku, to by neprošlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2017 06:22 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
a kdy ji beres? a jmeno si muzes sama?
no s tim pitim sem psala ze venku vubec vubec nepije jak je sama tak to dozene vecer, kdyz prijdu ja z.prce i pul 3 nebo sme doma spolu tak pije normalne uplne takze to je zrejme ze kdyz nejsu doma muz ji pusti on se nachlemta a tim ze ji tovnou zavre do loznice a onq chce zrovna akutne curat, ze...ale.muz predpokladal ze kdyz je z venku, ze je vycurana.
k vetovi chci stejne, jen muz jak ted ma.dve prace tak nema cas
kachna
clanek o oveckach se ti moc poved
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2017 08:20
- Nahlásit
Fifi
Pro tebe asi fakt za odmenu, mit konecne relativne normalni psi vzorek!
No to si umíš přestavit
Navíc on je fakt mamánek, takže přivolání sice skorem netrénujem, ale i tak se furt šmrdolí okolo mě a jen zřídka se někde zapomene
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2017 08:29
- Nahlásit
kachna
peknej clanek teda si nedovedu prwdstavit ovci velkou jak Loki
vcera prvni jezek nastesti zustal za plotem se obavam ze Loki by nebyl tak opstrnej jako spicove kteri jen poskakujou kolem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2017 08:29
- Nahlásit
cernej caj
clanek o oveckach se ti moc poved
děkuji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2017 08:49
- Nahlásit
nevíte někdo jak se dělá odběr na genetické vyšetření PRA? To může udělat každej vet?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2017 09:02
- Nahlásit
Kachna ovečky jsou hezké, článek povedený. Těším se na králíky
Maya Genomia preferuje testy z krve - tam si myslím, že to ti může nabrat každý vet... Zavolej si na veterinu a zeptej se. Nebo si napiš na tu Genomii
|