Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2017 18:50
- Nahlásit

musime doladit povel dej ty pracky z linky dolu!

aneb kdyz pes 7let ze 7,5 sveho zivota nevidel kuchyn

Fifi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2017 20:33
- Nahlásit

Ruuumstajn,
fifi nezavalily houby ale prace, u ktery drepela za pc od stredy. Notasek dostava zahul, budu ho muset nechat asi vycistit - urcite ma vetracek plnej chlupu z Troldy a pod klavesnici furu bordelu... :x
Koukam, ze tady se krasne drakiadovalo, cajda vycajdila dalsi clanek vedle (moc peknej!) a u Mayu se plove, nez zacne zima a z Lokise bude ledoborec. A Fajfka snad uz splaskla totalne, napuchlina jedna nafoukla.
U nas vsude bahno a rozjezdeny polnacky, neb v tom podmacenym terenu traktory odvazejici celer a repu davaji cestam zahulit. Z mrkve jim zbyva sklidit jeste velkej lan, ale obavam se, ze to bude spis shnily nez dozraly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2017 20:36
- Nahlásit

Fifi
hm, to jako bys byla u nas, koukam vsude stejny... Doufam, ze s praci uz lepsi a vikend by snad mel byt krasny jeste

doufam, ze nejaka mrkvicka se podari uzmout

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 11:48
- Nahlásit

kdyz je tlf dual sim je nejak slozitejsi ovladani kdyz je tam jen jedna simka?
potrebuju vybrat pro mamu novej telefon a samsung na kterej je zvykla ma ty levnejsi vsechny dual a ja nikdy dual nemela

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 11:52
- Nahlásit

tak na to, že jsme byla včera celý doma, tam je stále bordel a vařila jsem ještě v 11 večer. Nechápu. Ale zas máme jídlo na 2-3 dny a otočila jsem 3 pračky
A Bohoušek může běhat krásně na volno - lidí si nevšímá, od psů i ze hry je poměrně hezky odvolatelnej a dokáže se i docela mile seznámit i s komplikovanějšíma případama Nechápu, protože s ním přivolání prakticky nedělám... Za to na vodítku je z něj reaktivec a po psech pěkně hnusně startuje - pravděpodobně z frustrace, že k nim nemůže...

Fifi
U nas vsude bahno a rozjezdeny polnacky, neb v tom podmacenym terenu traktory odvazejici celer a repu davaji cestam zahulit
a nejen cestám, když teď sklízej. Zhutnění půd je prostě průšvih.

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 11:52
- Nahlásit

Maya
kdyz je tlf dual sim je nejak slozitejsi ovladani kdyz je tam jen jedna simka?
žádnej z mejch duálů složitější nebyl

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 12:04
- Nahlásit

Maya
úplně stejný mi přijde, když tam vložíš jednu simku, tak to ani nepoznáš, že je dvousimkovej (jen teda lenovo). TAk to má třeba Lucinka

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 12:05
- Nahlásit

birma
Zhutnění půd je prostě průšvih.
no, nám rozjezdili zahradu po první povodni a trvalo to nějakejch dobrejch 8-9 let, než se to srovnalo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 12:23
- Nahlásit

maya
s jednou sim nepiznas rozdil a se dvema akorat pri sms/hovoru vyberes sim1/2 ale da se i prednastavit kdtz treba sim 2 je na prijem a sim 1 na volani ze se maji hovory automaticky delat ze sim 1 a ona bude predvybrana

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 12:27
- Nahlásit

kachna
na druhou stranu to co mam ted za barakem od prasat to by traktory nedokazaly ani za tech 10 let

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 12:28
- Nahlásit

kachna
birma
dik s tlf tak to je super v tech dual se lip vybere

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 12:30
- Nahlásit

cernejcaj
ja tam prave nikdy nebudu mit 2 sim jde mi o to kdyz tam bude jedna sim jestli je to slozitejsi tim ze se tam musi vybirat nebo oznacovat nekde ze prave tato sim i kdyz je tam jen jedna
jestli to s jednou funguje normalne aniz by to cloveka jakkoliv obtezovalo ze je tam slot jeste na jednu sim tak to je ideal

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 13:10
- Nahlásit

Maya
co mam ted za barakem od prasat to by traktory nedokazaly ani za tech 10 let
prasata to ale neudusají, ne? I když pravda je, že ta jejich kaliště bývají taky plná vody. Hm, zajímalo by mě, co je horší

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 14:00
- Nahlásit

kachna
no ale mas znicenou louku na velky plose misto travy bazenky v primerenem mnozstvi asi dobry ale v tomhle mnozstvi uz to tu louku spis podmaci a to ze ten traktor ji pak vic znici nez kdyby byla sucha to uz ani nrmluvim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 16:45
- Nahlásit

Maya
no to prave nevybiras, pac logicky neni z ceho

to asi taky neni sranda s divocakama...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 19:27
- Nahlásit

tak nas nikdo neprejel, i dyz nakladak se snazil asi budu muset zacit nosit ten reflexni pasek i ven, kvuli ty objizdce je to v polich peklo zakaz nezakaz

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 19:30
- Nahlásit

cernej caj
tak super koupím mámě nejspíš teda samsung galaxy J3, akorát budem muset do obchodu, jí budou muset předělat simku

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 19:31
- Nahlásit

cernej caj
no to radši jo jestli je tam provoz, nebo vestičku z auta a pro psy taky prodávaj

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 19:42
- Nahlásit

rukavice
https://www.aliexpress.com/item/1-PC-Winter-Women- Cute-Cat-Claw-Paw-Plush-Mittens-Short-Fingerless-H alf-Finger-Gloves/32784857439.html?shortkey=eqiAb2 2Q&addresstype=600

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2017 19:58
- Nahlásit

Maya
vypada dost v pohode. Celkem mi prijdou ze ty telefony sou hodne vytuneny uz kolem tech 3,5t

ty sou husty

birma
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2017 08:48
- Nahlásit

Fajka
nejedeme na Tlapku - Petr kulhá. Opakuji hlášení: Nejedeme na Tlapku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2017 09:30
- Nahlásit

birma
nejedeme na Tlapku - Petr kulhá. Opakuji hlášení: Nejedeme na Tlapku
šmarjá, co dělal že je z něj pajda ? koukám že letos si taky vybíráte samý lepší
Takže akvárko až na nějakou jinou akci teda no...

birma
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2017 10:16
- Nahlásit

Fajka
měl minulej víkend Bobr Cup - běžel tam 15 km, prej konec byl v poli rozbahněnym a protože nemá úplně v pořádku kolena, asi to balancoval víc kotníkem a zjevně si ho namohl. Včera ho měl jen nateklej a teplej, ale bez bolesti, tak jsme si říkali, že se kdyžtak prohodíme, já si dám long a Petr vezme Charlese s Bohouškem na short, ale dneska neušel asi 3 km a musel se kvůli bolesti vrátit...

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2017 10:26
- Nahlásit

birma
na short, ale dneska neušel asi 3 km a musel se kvůli bolesti vrátit...
hmmm tak to je blbý

minulej víkend Bobr Cup - běžel tam 15 km, prej konec byl v poli rozbahněnym a
no jako minulej víkend bylo strašný bahno, my byli v kokoříně a to bylo 30 kiláků v bahně a vodě...taky hrozný...dokonce si tam jedna paní co uklouzla prej zlomila nohu ...
tak to se nedivím že si to namohl tak že ho to bolí

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2017 10:32
- Nahlásit

Fajka
my byli v kokoříně
proto místní do lesů v deštích nelezou
od čtvrtka do soboty napršelo 5 cm a rozbahníno je i u ovcí. Chudery sousedovy slepice mají takové bláto, že budou mít nožky jak Frištenské než to uschne, když v tom capkaj (on je odpoledne pouští)
No hlavně, že podle meteorológů má být sušší říjen

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2017 10:41 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

kachna_
proto místní do lesů v deštích nelezou
jasný, přece nejsou blbý je fakt že většina těch aut zaparkovaných na kraji lesa byli houbaří z Prahéééé

rozbahníno je i u ovcí. Chudery sousedovy slepice mají takové bláto, že budou mít nožky jak Frištenské než to uschne, když v tom capkaj (on je odpoledne
my měly bláto až na střeše auta, o vnitřku rači ani nemluvím, místo psů se vrátili dvě bahnitý koule a boty (kdyby to nebyla moje nejlepší trekovolongová obuv) tak jsem je snad vyhodila rovnou, postoje a vodítka odbahňuju ještě dneska ...to bylo fakt úděsný

No hlavně, že podle meteorológů má být sušší říjen
chci být meteorolog! budu moct říkat bludy a ještě mě za to budou platit!

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2017 10:45
- Nahlásit

Fajka
budu moct říkat bludy a ještě mě za to budou platit!
a nechceš být v tom případě radši politik? Ten má myslím lepší plat , zas je fakt, že jako meteorolog bys občas mohla říct pravdu

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2017 10:50
- Nahlásit

kachna_
nechceš být v tom případě radši politik? Ten má myslím lepší plat , zas je fakt, že jako meteorolog bys občas mohla říct pravdu
ale to nejni marnej nápad bo tam platí přímá úměra čím větší bludy tím větší plat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2017 11:08
- Nahlásit

birma
to je mi lito ale tak ty zavodit muzes ne? a petr by urcite zvladl vyvencit stenija aspon pred dum

tak aspon budes mit zas cas na psy

fajka no a co tvoje hnata? dobry na trek?

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2017 11:15
- Nahlásit

cernej caj
no a co tvoje hnata? dobry na trek?
dobrý splasklo to už konečně a minulý víkend odzkoušeno že to už jde... a zjistila sem že nebyl jeden štípanec ale dva velde sebe...tož možná proto to tak oteklo..
hnáta je už zas lepší než hlava..ta se motá furt

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání