Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 14:59
- Nahlásit

kachna lity lity ale

gerda
ja myslela ze.kadel uz je velkej dement, dyt mel rok!

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 16:28
- Nahlásit

kachna
sem se sekla teda

jako k smíchu, ale lituju ho
https://www.respekt.cz/tydenik/2015/18/jak-je-tezk e-byti-veliskem

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 17:11
- Nahlásit

birma
A zrovna ta křížová kost to prej způsobuje časo, že jak se propadne, tak mechanicky brání vyprazdňování žlázek.

To je zajimavy, slysim to prvne, ale klidne to muze bejt pravda. On se svyma dysplatickyma haksnama ma urcite zada ne zcela ok. Uvidim, jak to bude vypadat, kdyby se to melo opakovat, sjedu s nim za tetama dornovyma. Ted ma analky vymackly podruhy v zivote, po roce, a mel tam toho teda pozehnane, fuj, se mu muselo ulevit...

A doufam, ze sme si neprivezli nejakej darecek z cekarny, byla tam cuba se psincakem, brrrr.

Gerda
ať je to pořádnej zlobivej špenát, ať si to taky pěkně užiješ, fyfyjová
Diky, Gerdicko, ty umis cloveka vzdy potesit!
kachna_
At ses brzo fit!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 18:58
- Nahlásit

Fifi
tak snad ste si nic neprivezli, to by byl dost pech...

jinak zahranicni princezna vyhrala krz zdravi, nebo nejakej paradni rodokmen, kterym si chces delat radost? nebo kvuli chovu u nas?

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 19:10
- Nahlásit

cernej caj
tak snad ste si nic neprivezli, to by byl dost pech.
Jono, to by me dost nastvalo.
zahranicni princezna vyhrala
Linie, ze ktery byla Dorotka a Kremylek, pokracuje v mladym nadejnym psovi. Otazka, kdy a jakou fenu nakryje. Takze do stejny vody uz nejde vstoupit. Maticku stenat znam osobne, shodou nahod ma i paradni rodokmen a zdravi. Radost si chci udelat predevsim ja, sobecky a abstakovite. Jestli bude dortice do chovu, to je beh na dlouho trat, na ktery se muze kdykoliv neco potento - skus, plnochrupost, rtg dkk i dkl, pak teprve muzes dumat, jestli fenu uchovnit... a slozit zkousky, splnit svod, bonitaci, vystav se zucastnit - u dortiku je toho hodne. Ja chci predevsim partacku gaucovou a hlidacku zahradni. Cokoliv navic bude jen bonus.

A jinak k tomu dovozu, vsechno bude presne, jak ma byt, jen neumim pocitat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 19:24
- Nahlásit

Fifi to je jasný, že vše bude tak jak má... nečekám u tebe žádné huráakce Je dobře, že si chceš udělat radost - a je teď jedno, obohatí-li tvůj nový poklad časem chov - důležité je, čím obohatí tvoji smečku hned. Že přinese nový vítr na zahrádku... až se vám všem bude točit hlava - a tak to má být

birma
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 19:26
- Nahlásit

Včera jsme si dali s Petrem večer mimo domov (psíci tak 1,5 hodiny venku + mladej asi 20 minut klikání). Teď tu mám 3 nabuzený kreténky a potřebuju vařit a uklízet. Nutně potřebuju manuál a nákres s umístěním vypínače!

Fifi
To je zajimavy, slysim to prvne, ale klidne to muze bejt pravda. On se svyma dysplatickyma haksnama ma urcite zada ne zcela ok.
já to pak říkala i vetovi, že mi to říkala dornovkářka a že mu to fakt potom přestalo dělat problémy. Ten to taky ještě neslyšel, ale zjevně mu to nepřipadalo nemožný přinejmenším.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 19:38
- Nahlásit

Xerxová
a tak to má být
Tak tak.
birma
Ten to taky ještě neslyšel, ale zjevně mu to nepřipadalo nemožný přinejmenším.
Ja spis dumam, jak by hnuta krizova kost mohla mechanicky fakt tomuhle branit, asi spis tim, ze se pes pri kadeni spravne neohne, jak si ulevuje od bolesti? Zajimavy, kazdopadne, tenhle postreh.
Nutně potřebuju manuál a nákres s umístěním vypínače!
Muzes je este prekrmit, to se pak odvalej.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 19:43
- Nahlásit

jo a protože Night nejde překrmit... nedá se vypnout Ale křivdila bych mu - už je náhodou podstatně klidnější(právě tu stepuje, že chce večerní temnou procházku - u hřbitova se nesvítí a je to docela napínavé )

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 19:45
- Nahlásit

"Mamííí, já se nudíííím"
dala jsem jí deset příkladů
prej to bylo trapný

Jinak si užívám, mám tu jen jedno dítě! (dvě jsou u babičky, včetně malýho průducha, kterej se nakazil od kačenky. Paralen na to naštěstí zabírá úplně úžasně, takže je jen unavenej)

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 19:56
- Nahlásit

kachna_
Jinak si užívám, mám tu jen jedno dítě! (
To je bezva, aspon nejaka uleva. Pruduch! to je nazev. ))

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 19:56
- Nahlásit

Maya
chuudak velisek cislo dve

Fifi
ten chov u nas sem myslela jako ze sis z chovu v cr nic nevybrala tak proto ta zahranicni radost
tak to je super, kdyz znas i maminku, o to snaz se asi pro tebe rozhoduje a teda na darecek si asi pockas, nestihnes to ani k narozeninam, ani pod stromecek, tak to bude paradni "opozdnenej balicek" z ciziny

kachna_
no tak to je skvley, ze priklady sou trapny

tak super, ze deti to zvladaj a ty mas zas trochu vic klidu a moznost nabrat sily

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 20:05
- Nahlásit

kachna_
budeš si muset nějakou chřipajznu pořídit častějc a jak budou babičky hlídat
Fifi
to je super že si takhle děláš radost, já ten dovoz nakonec zazdila kvůli prachům, zas takovej milionář nejsem abych měla na dvorku psa za desetitisíce, ale když to někoho nezruinuje, tak proč ne

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 20:14
- Nahlásit

a přišly mi boty s Číny, zimní kotníkáče, jsou parádní, i velikost jsem trefila, za 350 Kč nekupte to to budou procházky, už může mrznout

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 20:16
- Nahlásit

Maya
a jak budou babičky hlídat
to bylo domluvený hlídání předem, páč zítra posuzuju
Pruduch!
průduch je z Cimrmanů z ¨Vizionáře
MATKA (vytrhne mu slovník z ruky): Ukaž, já mu to povím sama. Víš, co jsi? Jsi…
ježíš, já jsem tak rozčílená, já se snad do toho nestrefím… Prazáklad! Prezence! To
jsme se dočkali. Na vlastním dítěti. Prchlivec! Tak, a teď jsem to našla. Teď ti to
povím. Teď ti povím to slovo, které se říkalo za starých časů, když na sebe byli lidé
ještě zlí. Tak zlí, jako jsi ty na nás. Teď poslouchej. Víš, co jsi? Ty jsi průduch!
Tak. To je ta nadávka, kterou lidé uzavřeli do slovníků jako výstrahu budoucím generacím. A to slovo jsem musela říci já tobě. Matka synovi. Průduch. Bože, odpusť
mi.

Označení pro malého nespavce je to myslím celkem přiléhavé

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 20:21
- Nahlásit

hezký botičky

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 20:42
- Nahlásit

kachna_
Teď ti povím to slovo, které se říkalo za starých časů, když na sebe byli lidé
ještě zlí. Tak zlí, jako jsi ty na nás. Teď poslouchej. Víš, co jsi? Ty jsi průduch!
Tak. To je ta nadávka, kterou lidé uzavřeli do slovníků jako výstrahu budoucím generacím. A to slovo jsem musela říci já tobě. Matka synovi. Průduch. Bože, odpusť

Nemam ho tak v maliku. Krasa!

Ted koukam na pruduchy v tv a tise dumam, co tam zitra hodim...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 20:52
- Nahlásit

Fifi už jsem vyházela lístky, který určitě potřebovat nebudu. Blbý je, že mi skoro nic nezbylo a váhám, co mi na které straně vadí nejmíň...

Psík vždy miloval hromady listí - nepřešlo ho to. Před vodárnou nahrabali (nafoukali??) obří hromadu listí - a já ho musela odvolat, neb hrozilo, že to rozhází po celých Ruprechticích. Zabořil hlavu i s krkem do nitra listí a už se rochnil...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 20:59
- Nahlásit

nedá mi to - tyhle fotky miluju

to mu bylo devět měsíců... a Jizerky už znal jak svý tlapátka

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 21:04
- Nahlásit

Xerxová
Blbý je, že mi skoro nic nezbylo a váhám, co mi na které straně vadí nejmíň...
Jojo, tak nejak. A nejit? - to ne.
Psík vždy miloval hromady listí - nepřešlo ho to
Taky, proc by ho to melo prechazet? Dyk sokolik, jen at si uziva listi! Krasny fotos.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 21:07
- Nahlásit

Fifi volit půjdeme - to je jasný. Ale fakt se mi ještě nikdy nestalo, že bych nevěděla...

Tenkrát to byl výlet, co se neskutečně podařil - počasím, pohodou, přírodou, poslušným psiskem ... prostě vším. Asi si ho někdy zopáknem - ale ten stoupák ze sedla na Paličník je děsnej

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 21:27
- Nahlásit

Fifi
Xerxová
lístky jsem zkoukla a děs běs, jako dvakrát už jsem nebyla, teď tam stejně musím vejzt mámu, tak jsem si říklala, že jo, ale vůbec nevím, jedno horší než druhý

birma
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 21:31
- Nahlásit

Xerxová
fakt se mi ještě nikdy nestalo, že bych nevěděla.
já letos poprvý snad i vim

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 21:58
- Nahlásit

birma
a neřekneš

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 22:15
- Nahlásit

Maya
a neřekneš
Doufam, ze nerekne. Protoze me prekvapilo par blizkych lidi, co mi rekli, az jsem se oklepala. Tady at si to radsi zustane u toho podzimniho listi a zaplnenych analek, radsi.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2017 22:34
- Nahlásit

Fifi
ale tak to mám taky, ale ty doby, kdy mě bralo takový to Jak může někoho takovýho volit??? ty už jsou naštěstí dávno pryč neb rozčilovat se nad rozhodnutíma jinejch je naprosto zbytečný

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2017 05:59 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
Jak může někoho takovýho volit?
tuhle fázi mám taky za sebou, ale fáze, proboha, tohle bude ve sněmově pořád ještě ne (nevěřím stranám - projektům - jednoho muže).
A já to klidně řeknu, budu volit STAN. Chtěla jsem volit Piráty, ale nesouzním s jejich představou kontroly soudní moci.
edit. a jsem strašně zvědavá, jak dopadne ČSSD. Myslím, že jim to letos Sobotka pěkně zavařil (a to mi asi tři a čtvrt roku připadal jako vcelku schopný chytrý politik)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2017 06:35
- Nahlásit

Kachna taky je mám v užším výběru. ALE... Jednak jsou na hraně (spíš za hranou průchodu do sněmovny) a jednak si nemyslím, že se dá stát řídit stejně jako obec. Nedá - stejně jako se nedá řídit stejně jako podnik... Ještě jsem je do sběru nedala... ale asi v tom sběru skončí...
Dneska se jdu na celý den školit na práci se studenty se specifickými potřebami (tj. fyzicky či psychicky postižené)

HaZa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2017 06:53
- Nahlásit

tohle mi přišlo jako návod k rozhodování koho volit

birma
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2017 08:12
- Nahlásit

Maya
klidně řeknu
Hodím tam Piráty. I jsem včera koukala, že mají v programu poměrně slušně řešenou ochranu životního prostředí, takže za mě další plus

Xerxová
Jednak jsou na hraně (spíš za hranou průchodu do sněmovny)
nevěřím žádnému průzkumu, který si nezmanipuluju sama
Dneska se jdu na celý den školit na práci se studenty se specifickými potřebami (tj. fyzicky či psychicky postižené)
To může být zajímavé, ne?

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání