Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2017 14:39
- Nahlásit

Xerxova
to se mas taky bych brala dneska prochazku a zejtra dovolenou

20 bodikou, txp nemam
https://cuhumanities.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV _0NxnCetdiNnYpUN

birma
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2017 15:56
- Nahlásit

nás dneska procházka stále ještě čeká. Nic klidného nečekám
Zítra mám ale taky dovču a pojedeme všichni na houby
V sobotu na výlet, v neděli dopoledne má mlaďas první trénink u trenérky a odpoldne si zajdeme na deskovky Krásný plány máme

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2017 17:36
- Nahlásit

a já ještě stihla vytáhnout za sluníčka ven taťku - a s ním jsem zdolala úžasnou vzdálenost (jak je ta úžasná vzdálenost relativní pojem...)
Plány máme taky velké - zítra les, v sobotu ráno delší les - a od oběda u nás budou Trpajzlíci. Odjedou v neděli v poledne a tak zvažujeme, jestli v neděli odpo nezvládnout nějakou tu výpravu za západem slůňa. Z Klíče?? Ralska?? JIzery??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2017 18:57
- Nahlásit

Xerxová
uzij si dovcu

ja jdu skakat mezi nakladaky do zakazu vjezdu

Maya
mam 22 a taky ji nemam
to by me zajimalo, jestli se to da poznat podle toho ze su bordelar

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2017 19:00
- Nahlásit

cernej caj
to by me zajimalo, jestli se to da poznat podle toho ze su bordelar
ne, já jsem zaškrtla že nejsem sice mám na stole spoustu věcí, ale srovnaný, to není bordel
birma
moc pěkný plány, tak ať to vyjde
já žádný nemám, ono se něco vyvrbí samo, nesjpíš sekání trávy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2017 19:15
- Nahlásit

a jdu co ??? Jdu louskat...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2017 19:24
- Nahlásit

Maya
no ja su bordelar desnej

Xerxová
aspon budes mit dost zasobu, kdyz je spotrebujes.

tak sem nasla takovy obojkovy blikatko s cervenyma diodama, tak sem to dala ferine na krk ackoli to je spis stahovaci paska pro cyklisty, akorat ji to pasuje

vypada to vtipne jak to mela jako svatozar mezi chlupama, clovek vidi ve tme jen cernou diru, blikani a naznak psa

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2017 19:37
- Nahlásit

cernej caj
no ja su bordelar desnej
Zdravim soudruzku stirici.
Xerxová
Jdu louskat...
Bud rada, tady taky na jare vsechno pomrzlo.

Ja jsem nejak chcipla tenhle tejden, spala bych a spala, at uz se ten cas otoci zase pekne podle prirody!

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2017 19:49
- Nahlásit

Fifi
nee já nechci večer tmu

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2017 19:53
- Nahlásit

konečně mi funguje soft k telefonu na pc, dala jsem si import obrázků a videí a našlo jich to skoro 5 tisíc, doufám, že se mi to nebude stahovat tejden
a to tam fotek mám kolem tisícovky, tak nevím, co to všechno bere, budu to muset ještě nějak vychytat

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2017 22:09
- Nahlásit

teda zvířecí motivy můžu, ale zas nemusím mít všechno

jfi
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2017 22:45
- Nahlásit

K tématu aktivisté - skvělé písání Ládi Větvičky:
"Jak hrdinny Brňan zablokoval obchvat Frydka Mistka... udatny hrdina, kery se postavil všem nenavistnym Frydečakum, keři chtěli ubližit žabkam a křečkum v udoli potoka Moravky."
URL

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 08:54
- Nahlásit

Fifi

no dneska vstavat bylo nejvetsi peklo ze vsech, to dela ta tma, celoh zimu budu vstavat do tmy to bude peklo...

jfi
mrknu a dpufm ze se pesan brzo najde

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 09:22
- Nahlásit

já jsem vstávací - a tma mi nevadí. Milovala jsem "noční" procházky brzy ráno... jen tedy poprvé s touhle dogou nemám parťáka. Jak je jinak Night můj velký závislák... tak dokud páník nevstává, jsem mu úplně ukradená. Neb pod duchýnkou (kor když jsem vypadla a může si natahovat nohy bez omezení) je to nejlepší. A sama se toulat lesoparkem potmě není tak fajn, jako když mám psisko s sebou. Naštěstí páník taky není dlouho spací (jen tedy ne takový blázen jako já, která vstává bez budíku stále před šestou), takže se ven dostaneme v době, kdy většina lidí teprve možná vstává...

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 10:24
- Nahlásit

jfi
asi vtipne napsano ale tohle fakt nedavam vic jak dve vety
Xerxova
jako fakt tuhle oblibu ranniho vstavani huste zavidim

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 10:28
- Nahlásit

maya
ale i ja to mam v pohode ale obcas se stane a potrebuju si prispat... ale ted spim fakt malo takze to je asi i tim, ze to rano v 5 dneska neslo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 11:20
- Nahlásit

mam desny ktece v lytkach, vcera sem kvuli tomu nalem spadla, co radite?

uz cca 4m zeru horcik, protahuju se, nocni krece vymyzely alr vcera zas masakr v obou nohach...

fajce at se dobre slapeeee!

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 12:03
- Nahlásit

cernejcaj
zalezi jak ten horcik beres bo napriklad vlaknina a hlavne vapnik blokuji vstrebavani takze v nejakym multivitaminu je obvykle naprt
musi bejt samostatne a nezapijet ho mlikem
taky muzes zkusis pit Mangesii

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 12:13
- Nahlásit

čaj nemusí to být jen nedostatek hořčíku !! Zkus oříšky a sušené ovoce (ananas, meruňky) - mají těch minerálů povícero a jsou lepší než syntetické tablety. A když to nepomůže, pak si zkontroluj u lékaře stav cév

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 12:14
- Nahlásit

kupuju horcik granulat k rychlejsimu vstrebavani s b6, nebo tablety horcikovy.

multivitamin vubec... zapijim cajem...

obcas magnesku piju i kdyz malo

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 12:27
- Nahlásit

cernejcaj
maji psiska ted tohle zerou jako protrzeny a jsou voba tlusty jak prase, teda Dorin vic
zkusim jim priste jehne
http://www.granule.cz/granule-pro-psy/primordial-v ysoka-zver-krocan-12-kg/

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 12:28
- Nahlásit

cernejcaj
taky mozna pretazeny svaly a chtelo by to odpocinek?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 12:36
- Nahlásit

maya já mám sice trošku anorektika (žrádlo rozhodně není jeho prioritou - klidně i kus hovězího nechá v misce...), ale nemá žádnou alergii či nesnášenlivost. Takže granule ani druhy masa neřeším, žere stejně blbě úplně všechno ... jen mě u těch tvých granulí pobavilo, že vyzdvihují nízkoalergenová nezvyklá masa (zvěřina, krůta) a mají v tom mimo jiné 6% kuřete

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 12:43
- Nahlásit

Xerxova
tak nizkoalergenova neni bezalergenova takze to maji dobre
ale ja tohle taky nesleduju
tak treba drubezi tuk je beznej v hypoalergennich granulich ono je to obvykly ze ty marketingovy kecy se tykaji jen tech hlavnich slozek
a kdo ma pak psa alergickeho na kure tak to ma dost tezky a musi vsechno cist do detailu
me zajima jenom jestli to psi zerou a jestli jim to svedci a tohle jim teda svedci az dost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 12:44
- Nahlásit

tak mi zmiznul prispevek...

xerxova
to jim tez dost, ale fakt naprd jak sou desne ztuhly

maya
takze tloustnou, jo? ja budu objednavat kolem vanic, ten samsfield co ma ted je celkem OK tak uvidim

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 14:28
- Nahlásit

ceernejcaj
uz nepozorovane ztloustli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 15:51
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 18:04
- Nahlásit

no ja taky tloustnu nepozorovane, vyrostla sem z Ska na vandry, dneska mi prislo Mko triko z akce a normalne premyslim, ze ho vymenim za Lko a taky sem si nevsimla niceho no ale kdyz po tomhlw naznaku prozkoumm pozornejc tak to vidim, kdyz to vim

uz sem prehoupla hranici kdy se mi s brichem.zvetsujou i prsa a poznam to na podprde, uz se mi zvetsuje jen bricho

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 19:58
- Nahlásit

cernej caj
no to je věkem, první krize kolem třiceti, druhá a horší kolem padesáti
čest světlým výjimkám

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Říj 2017 20:02
- Nahlásit

Maya
pokud bych takhle vypadala do 50 tak si nebudu stezovat

jinak vcera mi muz trochu lytka promasiroval s alpou a dneska me na lekci krece nechytaly, i kdyz ty lytka citim... mam domluvenou masaz na pristi tyden... mam ty svaly uplne strasne ztuhly, jak beton, hruza

ferinka se rozpleskla vedle krosny a spokojene u ni chrape, asi trenuje na zitra

<< 1 ... 171 . 172 . 173 . 174 . 175 . 176 . 177 . 178 . 179 . 180 . 181 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání