| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2017 13:16
- Nahlásit
Byli jsme s dětma na pouti. Bylo to drahé :smir:
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2017 15:41
- Nahlásit
Kachna to je vždycky drahá sranda... Já teď mám minutku volna, přestože hlídáme odpoledne Trpajzlíky . Myjou s Pepou auto, leští skla, klepou koberečky... A tak jen monituruju, jak jim to jde. Night padnul na pelech a spí - neb u auta neasistuje a je třeba nabrat síly na další kraviny...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2017 17:32
- Nahlásit
Xerxova
jeste muzou zaskocit k nam auto by taky potrebovalo umejt
ja pevne zajela do garaze konecne jsme ji vyklidili podarilo se mi zacouvat na dvur do zatacky aniz by neco doslo uhony a v garazi mi slo dokonce i vystoupit je uzka
ale nerikam ze se mi takto povede i priste zas tsjova sranda to neni
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2017 18:36
- Nahlásit
Xerxová
to je vždycky drahá sranda.
já vím. Zas si to děti fakt užily. Ale myslím, že do kina půjdeme až příští měsíc.
Nevíš, jak to chodí v lunaparku Liberec a jestli to za to stojí?
Maya
jeste muzou zaskocit k nam auto by taky potrebovalo umejt
mohli by udělat takové cz-psí automycí kolečko
a pevne zajela do garaze
dost dobrý. Mně asi začal zase fungovat pípák na parkování, což mě potěšilo. Jen je blbý, že to asi není na dlouho.
A nejde mi sušička. 3 měsíce po záruce (no ale nezastírám, že pracuje perně a naplno)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2017 19:14
- Nahlásit
kachna_
parkovací pípák závidím, sušička to je blbý teda, asi na tom něco bude, že se ty spotřebiče dneska dělaj jen na dobu záruky
mě zas nejde vyndat filtr z pračky, to je tak když ho někdo chce vyndat jednou za rok
nechystáte se s dětma do toho nového 4D nebo 5D nebo jak to značej kina do Prahy na Chodov?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2017 19:44 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
nechystáte se s dětma do toho nového 4D nebo 5D nebo jak to značej kina do Prahy na Chodov?
ne, do Neratovic, My little ponny bych 4 ani 5D nesnesla I dvě je moc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2017 22:27
- Nahlásit
kachna_
třeba by tam byla vůně koňského hnoje, kde k tomu jinak přijdeš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2017 22:31
- Nahlásit
už i na koně došlo, je to teda hnus
https://www.novinky.cz/koktejl/451808-vyslechteny- kun-vypada-jako-z-kresleneho-filmu-odbornici-vzhle d-odsuzuji.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2017 22:50
- Nahlásit
Mě bolej nožíčkyyyyyyyyy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2017 23:04
- Nahlásit
Fajka
ale žiješ
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 04:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Maya
ale žiješ
eee neee spíš ...psiska žijou a já mrrrrtvá
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 07:30
- Nahlásit
kachna vím, že tam chodila kamarádka s dítky a byla spokojená, já tam s Trpajzlíky nebyla. Ale když zaplatíš vstup, neplatíš nic dalšího. IQ-landie je skvělá - holky už by asi zajímalo hodně věcí (vesmír, lidské tělo)... prťavec by ocenil vodní svět (pumpa, akvadukt, čerpadlo, vodotrysk ) , koše s Legem... ale je to hodně o spolupráci s dospěláky. A limitující je množství návštěvníků...
Naši Trpajzlíci jsou (s druhou babičkou) často v Dinoparku, my raději navštěvujeme s nima bazén - ne Aquapark (sposuta atrakcí, ale žádný bazén na plavání), ale "obyčejný" bazén - neb má tobogány, vířivky, klouzačky, divokou řeku... a navíc se v něm dá plavat. Jo a velké prolejzačky má ZOO, v určitém věku Trpajzlíků to bylo nejzajímavější "zvíře" v zoošce a mě to děsně štvalo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 07:34
- Nahlásit
fajka počasí jste měli ukázkový Má být krásně i dál - takže pokud jsi pejsky neunavila můžeš natahovat procházky i v dalších dnech pod heslem: soukromý trek pro každý den
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 09:51
- Nahlásit
Xerxová
V ZOO (jmenovitě v Liberci) byly holky letos dvakrát, k tomu ještě ústí a jednou Praha
nejzajímavější "zvíře" v zoošce a mě to děsně štvalo
jo, to mě taky štve
vodní svět
no, aquapark si necháme na nějakou dovolenou (moc lidí)
bazén
ten náš má dva bazény a taky se tam vyřádíme
IQ-landie
tam už byli (L 2x, jednou se školou), i v Ostravě (ta je ještě lepší mi přijde, taková míň komerční. JO, Kačenka vesmír miluje
V dinoparku byla Kačenka v Praze a nadšená nebyla.
Spíš přemýšlím, jestli to proti pouti není za míň peněz víc muziky. Navíc můžeme vzít i kamarádku/y Lucinky. Navíc já mám vždy místo Mělnického vinobraní výstavu, tak to pak musím kompenzovat nějakým echt komerčním zážitkem
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 12:10
- Nahlásit
včerejší podzim u nás na Javorovém vrchu "za humny"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 14:22
- Nahlásit
fajka
dobraaaaa!
maya
to vidis, natrenujes
kachna
tak to je fajn ze ste si uzivali, az na penezenku, no
my taky edem domu po "ubohe" prochazce proti fajky vykonu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 17:05
- Nahlásit
cernej caj
uklízím kabely a sem zjistila, že tu mám ty knížky o databázích co jsem ti chtěla dát ta skleróza
až se někdy dostanu na poštu, tak ti je pošlu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 18:40 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Tam je tak prenadherne, ze by to mohlo takhle zustat az do vanoc, pak metr snehu na mesic, dva a pak jaro?? Pipina pruhata je vylitana dosyta, na pisakach si v lese smejdil a hrabal a lital a chechtal se, navic ac clovek nechtel, musel sbirat hribky po ceste, i kdyz nebylo do ceho... Bajitko melo bohuzel smolika, neb si nejak hnula s haksnou a drobne pajda, ty to vynahradim snad zejtra.
Edit - xerxova ma jako vzdy luxus fotos (barvy podzima jsou neskutecny, ja nechala fotak doma ) a fajfka je jako vzdy udatna slapka - gratuluju!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 19:02
- Nahlásit
fifi my teď přišli z Dračáku - Pepa fotil nízké slůňo nad Libercem. Návrat stmívajícím se lesem byl v těch zářivých barvách od oranžového západu úžasný. Na houby bylo vyhlášeno embargo - ani nožík jsem nenesla. Jsem zvědavá, co dokázal zachytit foťák, neb realita byla parádní.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 19:02
- Nahlásit
Fifi doufám, že Bajitko bude zítra už nepajdavka a babí léto si užije
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 19:05
- Nahlásit
Maya
to asi zas tak nespecha, jeste sem neprecetla ani ty vasicky
Fajka
kolik to bylo a co soudrzka houska? prvni jeji ofico cela akce, ne?
Fifi
no jako dneska sem videla tunu hub a tech bedel!!!! na to jak houby nejim, ty bedli bych si aj dala
chudak bajitko, doufam, ze nic vaznyho a bude zase skotacit.
Xerxová
nadherny podzimni fotos
dneska byla opalovacka, vcera v tilku jen odpo kdyz vylezlo slunko ale dneska teda v tilku celej den a jeste sme se slunili pred konzumem a susili fusky
feri jako rika, ze vikendovych 58km BOHATE stacilo a trek si prej mam defitinivne strcit nekam ale dneska bylo hodne teplo, po poledni zas bylo videt, ze letos to s tema vyssima teplotama na slunicku neni ideal
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 19:13
- Nahlásit
Xerxová
že Bajitko bude zítra už nepajdavka a babí léto si užije
Snad jo, ona nekdy blbe slapne u plotu, kdyz se vzteka na nepratelsky cubky a druhej den je v pohode.
cernej caj
feri jako rika, ze vikendovych 58km BOHATE stacilo a trek si prej mam defitinivne strcit nekam
Tyjo, tak to je hodne sikovna spicovita, kor po ty operaci, co ma za sebou! Utape toho teda veeelmi mnoho, sikula! Teplo bylo slusny, i na slunicku v lese sme funeli pekne a to jsme nesli zadny dalavy.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 19:15
- Nahlásit
Xerxová
Na houby bylo vyhlášeno embargo - ani nožík jsem nenesla.
Taky tak, ale mathea neodolala a mela stesti, ze sem nasla v baglu aspon jeden hovnopytlik a mela si to do ceho davat. Ja bych ted uz houby fakt necekala, natoz na pisakach, kde nikdy moc nerostly...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 19:24
- Nahlásit
Fifi co studna ?? Alespoň pomaličku narůstá hladina a nebo nic ??
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 19:33
- Nahlásit
Fifi
sme jeste i ted potkavali davy houbaru, fakt celkem nezvyk touhle dobou, ale tak vsichni se dockali
hodne sikovna spicovita,
jojo, je uplne nejsikovnejsi, jen me nemusela celou noc vystrkovat z karimatky
a dokonce ji pan ve vlaku mimochodem obdivoval, kdyz prochazel prej jakej krasnej vlci spic
a vcerejsi cast se k nam pridala birma, tak sem videla bohouska a je to krasnej haf
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 19:34
- Nahlásit
cernej caj
Jee, tak to ste se uzily devcata navzajem, co na nej rikala Feri?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 19:44
- Nahlásit
Fifi
no na nadrazi sme jely radsi kazda jinym vagonem ale pak uplne v klidu
ferinka jim jak je jejim zvykem chodila davat pusinky, dycky presla na jejich stranu cesty, cumackem zkontrolovala adamka/bohouska a sla zas spatky
mela sem jen kompaktika takze fotky dost traga... moc jich nebude a psi nejsou vubec, rozmazany fleky tak akorat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 19:49
- Nahlásit
Xerxová
co studna ?
Nevim, ted tu meric nebyl a dovnitr jsem nezirala, dle myho to je furt nastejno temer na dne.
cernej caj
moc jich nebude a psi nejsou vubec, rozmazany fleky tak akorat
Dyk to je fuck, hlavne, ze jste si to uzili spolecne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 20:10
- Nahlásit
fifi
ale to jo, jen proste bez fotos smecky.
vikend vysel bozsky a ted dem odpadnout. teda feri ma vyhodu ze odpadla uz ve vlaku a nemusela doted vstavat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2017 21:54
- Nahlásit
se máte, já houby vůbec nestíhám, leda večer že bych šla s baterkou
|