| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 11:24
- Nahlásit
oeknej clanek
https://www.krajskelisty.cz/stredocesky-kraj/okres -kolin/17931-proc-se-v-ekologii-pohybuji-takovi-id ioti-aktivista-vypustil-smecku-vlku-z-chranene-obl asti-ted-je-musi-myslivci-postrilet-stredecni-kome ntar-stepana-chaba.htm?utm_source=www.seznam.cz&ut m_medium=sekce-z-internetu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 11:40
- Nahlásit
cernej caj
ale tak ty zavodit muzes ne?
to můžu, ale vzhledem k tomu, že se vidíme tak 10 minut denně jsem se těšila, že aspoň ějaký ty večery spolu o víkendu strávíme. Příští víkend je Petr úplně pryč... A tak se mi nechce dávat další peníze za to, že se neuvidíme o víkendu vůbec...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 11:43
- Nahlásit
Maya
oeknej clanek
mě moc pěknej nepřijde. Souhlasím s tím, co vyjadřuje o onom jednom člověku, nicméně tvrdit, že takoví jsou všichni ekologičtí aktivisti a že ekologický aktivista = hipster je z mýho pohledu dost slaboduchý
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 11:51
- Nahlásit
birmaMaya
přesně to potvrzuje, že nejhorší je aktivní blbec nadělá víc škody než užitku, ale házet všecky do jednoho pytle nejde jako nikde v ničem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 12:22
- Nahlásit
birma
tak snad udate aspon startovny aby vam nepropadlo moc penez.
ja dostala uz od muze darek k narozkam predcasnej tak myzu vesele chodit tancovat tento semestr.
my se skoro taky nevidame tqk abychom na tom byli jeste hur bude muz chodit na vypomoc do jibe prace, kde ho hrozne chteli ale jeho ta prace nenadchla na trvalej, ale jako na 2dny v tydnu by tam prej chodil, takze misto "2" praci na 5 dni bude mit "3" prace na 7 dni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 12:31
- Nahlásit
birma
ja mam na ne pifku tudiz je hazu do jednoho pytle a s clankem souhlasim a fakt nevim o nicem co by tihle ekofasos udelali nejak dobre
neco jinyho jsou normalni ochranci prirody kteri u toho i myslej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 12:32
- Nahlásit
cernejcaj
ale tak zase budete v baliku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 12:50
- Nahlásit
cernej caj
ale jako na 2dny v tydnu by tam prej chodil, takze misto "2" praci na 5 dni bude mit "3" prace na 7 dn
tak u nás je to přesně obráceně a to 24 hodin/7 dní v týdnu...
to je taky někdy napalici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 12:52
- Nahlásit
to jako nebudem, pac zvuceni je tak na benzin a jinak bude mit 2 prace na 40h tydne takze konecne bude mit vyplatu normalni takze v baliku nebudem, ale aspon nebudu tyden pred vyplatou resit zda 3 obedy nebo 1 vylet
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 14:48
- Nahlásit
Maya
neco jinyho jsou normalni ochranci prirody
tak pro mě je ochránce přírody a ekologický aktivista totéž, jen jinak řečeno
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 15:13
- Nahlásit
birma mám pocit, že hodně ekologických aktivistů je již od normálního ochránce přírody daleko vzdálen.
Ochránce přírody nebývá "aktivista" - nevnucuje "násilně" svůj názor druhým, neřeší ohnivě problematiku z druhého konce světa (o které často nic neví)... ale přírodu má rád, rád jiné poučí, poradí... Prostě rozdíl tam cítím. Za ochránce přírodyse považuju (i jsem v pravěku s nimi spolupracovala), na slovo ekolog a navíc ještě aktivista jsem skoro alergická
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 15:39
- Nahlásit
protoze to slovo aktivista je podle me negativne podbarveny takze se asi vic pouziva v kombinaci silenec co nedomysli dusledky nez realny ochrance prirody, i kdyz to muze byt toreticky to samy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 15:56
- Nahlásit
birma
aktivista nejen ze nemysli ale taky naprosto nebere v potaz cloveka a casto jsou pro nej primarni zviditelneni a prachy viz greenpeace a jestli udelaj neco zasluznyho tak je toho naprosty minimum
ochrance ochranuje prirodu obvykle za nic nechce a nevyrvava to kolem
a tak vubec
dneska uz je mezi nima rozdil markantni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 15:56
- Nahlásit
fajka
nj tak to 7/24 je nejvic naprd proto su radsi chudej zamestnanec s volnym casem, ono vsechno.ma.pro i proti... akorat uz ted muze nevidim a to delal 5dni v tejdnu kdyz bude delat 7dni tak dost naprd a lroto sme.byly radi ze to mel jak to.mel, ze mel nedele a pondelky volny...
beres na trek oba?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 16:14
- Nahlásit
cernejcaj
ono hlavne je blby ze kdyz pojede nonstop delsi dobu tak to pak casto dost blbe konci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 17:43
- Nahlásit
Maya
jj, no prave... proto sme byli radi, ze tu praci mel jen na 3dny tu co ho zivi... tak su zvedava, jak to bude... v te nove ho chtej na plnej ale nevim, zda si domluvi jen nejakej pocet hodin nebo nejak podle potreby nebo fakt v realu 2dny v tydnu ale uz to tu jednou bylo kdyz delal 7dni v tejdnu a pak uz to moc fajn nebylo...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 19:01
- Nahlásit
cernej caj
nj tak to 7/24 je nejvic naprd proto su radsi chudej zamestnanec s volnym casem,
já to nevztahovala na práci ale na ten pobyt s mužem..my jsem spolu 24 hodin 7 dní v tejdnu.... takže v tomdle ohledu je živnostničení lepší .... díky bohu a nějakej ten den na treku ...
jako nestačí co rozkouše houska...voni se k ní ještě přidaj myši..mě klepne...přes zimu budu moc přešívat batoh OMG
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 19:28
- Nahlásit
Fajka
myším zachutnal batoh? no tak zimní večery jsou dlouhý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 19:49
- Nahlásit
Fajka
ajo tak ty si spis na treku od nej odpocnes, ne?
no s mysickama to doma zname
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 20:14
- Nahlásit
cernej caj
tak ty si spis na treku od nej odpocnes, ne
jistěěěěě
Maya
myším zachutnal batoh? no tak zimní večery jsou dlouhý
ani ne tak batoh jako si tvořila cestu k mejm energetickejm bonbonům a při tý příležitosti sežrala i dokýšův....
a díru budu zaštopkávat celou zimu a ž do jara..ještě že je konec sezoony
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 20:36
- Nahlásit
Fajka
no me takhle prokousala mys zadek na povlikackach
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 20:44
- Nahlásit
cernej caj
no me takhle prokousala mys zadek na povlikackach
jestli si je měla nandaný, tak ti ta myš zcela evidentně lezla do prr....
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 20:47
- Nahlásit
louskám ořechy, louskám ořechy, louskám ořechy (a piju k tomu moc dobrý bílý...)
To mám z toho, že doučuju sousedku matiku za naturálie a těch ořechů jsem dostala obří přepravku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 20:48
- Nahlásit
Xerxová
mám z toho, že doučuju sousedku matiku za naturálie
jooo tak to nejni špatný! ořechy se letos vyvažujou zlatem! nám se neurodilo vůbec nic, všecko na jaře pomrzlo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 20:53
- Nahlásit
Já na ty dva ořešáky koukám z okna - a jsou asi nějaké pozdní - ony kvetly až po těch mrazech. A protože sousedka nepeče a je líná ořechy louskat na jídlo... tak se máme dobře (u nás se naopak ořechů sežere - jinak to nejde nazvat - děsné množství)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 20:58
- Nahlásit
Fajka
to by si nedovolila, zapomela sem je v baglu s oriskama
Xerxová
tak to je fajn, bude orechovy cukrovi
ja vyhodila par starych sesitu, tunu vytrhanych zajimavosti z abicka (vlky sem si nechala), stohy proslych faktur, celkem asi 3kg bordelu tudiz vlastne jednu celou stehovaci krabici sem timto odstranila z moji domacnosti
se musim zajet podivat na zahradu, zda mam nejaky orechy...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 22:00
- Nahlásit
my nemáme žádný ořechy, jen lískáče byly a ty už si odnesla veverka, zase byla rychlejší vlašák ani jeden
jablek jedna bedýnka, jediný, čeho víc než hodně jsou švestky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2017 22:40
- Nahlásit
Bohoušek jede
https://youtu.be/SzEGQQnnJZg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2017 06:01
- Nahlásit
tak u nas jasno a o 10 minut dal chcije
a taky premyslim.proc tu zvoni prejezd kdyz tu nejsou koleje? a ono z kostela se to tak nese a zni to jak prejezd
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2017 14:32
- Nahlásit
krásnou procházku mám za sebou - Pepa nás vysadil před třičtvrtěhodinou ve městě a šla jsem s Najťasem civilizací domů. Je poznat, že už je chlapec klidnější. Tak poklidnou procházku na prověšeném vodítku slunečným babím létem už jsme dlouho neměli... A zítra mám dovču
|