Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 19:03
- Nahlásit

Jako aby totok vyhralo vsude, pardon, ze sem micham politiku. Ale ja blinkam...
Fuj, blink, ble.
Lepsi zprava, ze Troldik se mene drbe a uz je zase mlha.

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 19:06
- Nahlásit

Fifi
já taky. Lituju nedostatku alkoholu, co tu právě panuje, protože za střízliva se tohle tráví snad ještě hůř...

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 19:15
- Nahlásit

birma
Ja mela rozepsano dlouhej koment, ale prdim na to. Skoc si do vecerky pro nakej chlast, to se oplati.

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 19:36
- Nahlásit

Fifi
no já no koment, jsem to čekala, podle toho co kdo říkal
tak alespoň něco veselého, i když asi spíš pro kachnu
https://freshfem.refresher.cz/1051-Lide-se-zamilov ali-do-uprimnych-ilustraci-o-tom-jak-vypada-zivot- mamy-Materstvi-je-nejkrasnejsi-veci-na-svete-ale-j e-i-mimoradne-narocne?utm_source=www.seznam.cz&utm _medium=sekce-z-internetu

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 19:42
- Nahlásit

Maya
jsem to čekala, podle toho co kdo říkal
já v okolí nevím o nikom. Nejbližší člověk o kterym vim, že volil ano, je teta mojí kolegyně...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 19:53
- Nahlásit

nojono... hrůzaděsběs...

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 19:54
- Nahlásit

birma
no ty seš taky jiná věková kategorie, v mám okolí je chtěl volit skoro každej, protože von už přece prachy má, tak nepotřebuje krást a všechno co do teď udělal bylo dobře

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 20:04
- Nahlásit

Maya
ty seš taky jiná věková kategorie
To sice jo, ale v práci jsem jedna z nejmladších a z dob většího tvoření na Fler mám dost známých taky ve všem věku. A i kamarádka přes 60 to hodila pirátům... Tohle spíš než věkem bude tím, že si držím v okolí lidi se kterými mi je dobře a tak se naše názory v mnohém podobají...

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 20:06
- Nahlásit

birma
a nebo je to taky rozdíl Praha - venkov

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 20:08
- Nahlásit

jinak mě politika nezajímá, takže mě ani nezajímají politické názory známejch a ani se o tom nebavíme, s reálným životem a stejnýma hodnotama to stejně až tak nesouvidí, to jen tak, že se před volbama sem tam někdo zmínil

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 20:48
- Nahlásit

Maya
ta kamarádka důchodkyně je od Jablonce...

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 20:51
- Nahlásit

Maya
no ale STAN mě příjemně překvapily
no ty seš taky jiná věková kategorie, v mám okolí je chtěl volit skoro každej, protože von už přece prachy má, tak nepotřebuje krást a všechno co do teď udělal bylo dobře
a Vokamůra, ten s nima pořádně zatočí a vnese tam něco novýho (nevím co a s kým přesně má zatočit, to jsem fakt nepochopila)

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 22:02
- Nahlásit

kachna_
a Vokamůra, ten s nima pořádně zatočí a vnese tam něco novýho (nevím co a s kým přesně má zatočit, to jsem fakt nepochopila)
ano ano to je přesný
birma
tak znáš to, výjimky atd., ale kolik procentuelně tvejch známejch je z vesnice a kolik z Prahy a kolik mejch žejo
protože to mám z první ruky, tak fakt Praha a vesnice, co jsou tak rozdílný světy ve všem, že mě ani nepřekvapuje, že i v politice
dneska jsem slyšela další argument, proč ano, protože von je jedinej kterej pořádně přidal důchodcům, takže myslí to s lidma dobře a něco pro ně dělá

birma
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2017 23:07
- Nahlásit

Maya
fakt Praha a vesnice, co jsou tak rozdílný světy ve všem, že mě ani nepřekvapuje, že i v politice
to mě taky ne.
von je jedinej kterej pořádně přidal důchodcům, takže myslí to s lidma dobře a něco pro ně dělá
hmmmm mamka neříkala, že by díky němu byla v balíku
(jako sice se ještě směju, ale už mi to hodně mrzne na rtech. Díky bohu za psy, že jsem furt tak stahaná, že nemám sílu to prožívat víc a hloub...)

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 01:02
- Nahlásit

birma
no v baliku duchodci nejsou ale pravda je ze pro duchodce s prumernyn duchodem je dost podstatny rozdil jestli mu pridaj 40 Kc jako driv a nebo 400 jako ted a nejaky populismus nebo kde na to vzal je mu jedno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 07:23
- Nahlásit

birma
to ste si s bohouskem pekne dali

ja dnesni vylet zrusila ze dvou duvodu. chcanec od vystuluz vlaku az do vlaku od 8 do 15h coz byl jeden duvod a druhej byl ze bych musela.z.oslavy s kamaradama utect v 19:20 a jeste bych se moc nevyspala tak sem nakonec vymekla, parili sme asi do pul 10 spala sem u kamosky v brne a ted uz jedu za ferinkou, v noci se dom vratil muz, tak moc netrpela doma.sama
ale fakt ze vcera v praci, oslava, a jeste mam odpo divadlo, jako su rada asi ze sem se mohla dospat.

volby jako ANO bliju, ale s sem cekala trochu nizsi podil kdyz lrej ta nadprumerna ucast tak sem myslela ze kazdej bezi volit cokoli jinyho... ja znam jednoho okamurovce, par piratniku, stan, "z nouze aspon lidovce"... ale v tomhle.ohledu se radsi nepidim u znamejch

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 07:49
- Nahlásit

pár fotek z minulé neděle (podvečrní Liberec z Dračího vrchu) a včerejška (nová "cesta" na vrchol Pilzbergu)

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 07:51
- Nahlásit

přidám dvě fotky divněrozměrový (Liberec z Dračáku a včera se ze šedivého nebe najednou vyloupnul Ještěd)

birma
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 08:02
- Nahlásit

právě jsem se dozvěděla, že nám krz počasí odpadnul dopolední cvičák. Holt je budu muset zabavit jinak. U Adama mě to dost mrzí, chtěla jsem s ním trénovat na HtM2 a mám tam věci, které už dlouho nejdou dopředu, tak jsem doufala, že mi na to Katka koukne...
A mrholí tu a Bohouš odmítá chodit ven. Prej radši praskne. Ten slejvák, kdy jsme promokli před 14 dny všichni až na kost mu zjevně neprospěl...

Xerxová
To je nádhera ty fotky <3

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 09:47
- Nahlásit

Xerxová
krasny fotky

birma
a uz ste sli vencit v desti?

timicek to mel tak, ze by radsi pukl nez by sel do mokra, ale kdyz prselo venku a uz s tim jako nemoh nic delat, tak sice nahodil vyraz tyranyho pejska, ale jako vyletil dal...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 14:24
- Nahlásit

birma
musis holt nad Bohouskem nosit destnik
Xerxova
krasny fotky
dneska je fakt hnusne
Lokinek uz byl podruhy navolno na louce za zahradou a byl megahodnej tak snad uz dostava rozum
akorat je cela louka tak rozryta od prasat ze az naoadne snih bude to o zlamani hnaty to bude asi utrum

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 14:47
- Nahlásit

Maya
tak treba bude tolik snehu, ze se k pude ani nedostanes

ferinka posledni tak 3tydny celkem pelicha, to je fakt boj zas s chuchvalcema

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 14:58
- Nahlásit

tady už slůňo slůní - půjdeme ještě na dlouhou procházku - ať je před pondělkem řádně vylítán

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 18:19
- Nahlásit

obešli jsme Jezevčí vrch na okraji Lužek - krásně bylo. Jen tedy teď jsem z Najta sebrala tři lezoucí klíšťata (asi přestává fungovat chemie podaná na konci března) Neb jsem mu minulý týden našla klíště sice mrtvé a snadno vyndatelné, ale trošku připité...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 18:55
- Nahlásit

tady celý den jak kdyby mělo začít každou chvíli lejt, sluníčko teda ani omylem
klíšťata maj kočky taky

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 19:28
- Nahlásit

Xerxová
Najt ma lesk jak blesk! Fotos Lbc a Jestedu jsou uzasny, akorat na pohlednici!
birma
A mrholí tu a Bohouš odmítá chodit ven. Prej radši praskne
Je v nem zkratka kus teriera, nezapre se.
cernej caj
ferinka posledni tak 3tydny celkem pelicha, t
Mne dycky cuby linaj pred haranim, tak ji to asi ceka?

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 19:46
- Nahlásit

Jo, to saxoflute je fakt dokonalý (v patře a venku), je s nim sranda. Bez svolení rodičů bych to asi nekupovala

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2017 20:12
- Nahlásit

Fifi lesklý je - a to je koupán tak jednou za dva roky... když nepočítám návštěvy u moře (podle mě je slaná voda na psí kožich dokonalá věc) . Utěšuju se, že i když blbě žere a je hubený, tak mu snad nic nechybí.
Ehmmm - díky tomu, že již dva zajímavé objekty na dovolenou u moře jsou na začátku prázdnin obsazené začala jsem aktivně blbnout s dovolenou... Vždycky se to začalo přebírat v lednu únoru... a letos už v říjnu... Asi holt evropské lokality táhnou. Naštěstí já chci daleko od lidí... ale ta nabídka samot zase není až tak velká... Ale aby se mamutík mohl taky koupat - alespoň tak, jako loni (dopoledne, než vstali místňáci)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2017 06:14
- Nahlásit

fifi
tak ten rijen/listopad je presne jeji obdobi, takze by to taky odpovidalo tvymu pozorovani

mame za.sebou divadlo, muz si ani nevsim, ze pulka hercu jsou nevidomi pritom bylo ocividny, jak si sedaj, jak si nahmatnout zidli a tak kamarad tam nemel moc velkou roli, ale byl skvelej jako vzdycky, on je proste rozenej komik, a bylo to fajn, vtipny

ferince sem na zimu objednala tucnejsi granulky, bez konkurence zere jen jak potrebuje tak aby na zimu nebyla moc stihla

birma
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2017 08:08
- Nahlásit

cernej caj
a uz ste sli vencit v desti?
no naposled ve strešlivym slejváku a to se mu to zhoršilo...
muz si ani nevsim, ze pulka hercu jsou nevidomi
To muselo být zajímavý! Hoď odkaz pls

Fifi
Je v nem zkratka kus teriera, nezapre se.
To v mnoha věcech

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání