Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 13:58
- Nahlásit

cernej caj
ale tak to je vždycky risk u přijímání novejch lidí. Zkušebka platí pro obě strany, takže oba se můžou rozhodnout třeba hodinu před jejím koncem, že v tom nechtěj pokračovat...

Maya
podle me je to podpasovka to ze te prace nebavi vis uz po par dnech nejdyl po tejdnu
zkušebka je pro obě strany - mohl třeba dostat lepší nabídku.
Navíc tys nikde nepsala, jestli je tam 2 měsíce nebo 2 dny ;)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 14:07
- Nahlásit

birma
ale ja nerikam, ze ne. jen ze mayino rozladeni zrejme nenu z duvodu ze se nekdo nejak rozhod ale z duvodu, ze tu praci nikdo neprevezme a bebude delat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 14:09
- Nahlásit

maya
a jak byl dlouho nez odesel?

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 14:17
- Nahlásit

koukam taky pekna firma
no to mi na tom přijde asi nejhorší, že firma je to slušná, rodinná, česká, postavená na práci obou šéfů.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 14:41
- Nahlásit

cernejcaj
asi mesic tu byl
no myslim ze on tu kolega zustane dyl i kdyz se tesil do duchodu neb holt my jsme jeste generace ktera cejti nejakou zodpovednost za svou praci takze s tim utery urcite neprasti jen tak na stul

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 14:43
- Nahlásit

kachna
tak treba s tim starym zavoznikem byly nejaky problemy nebo se nechal vyhodt schvalne aby mel vyssi podporu clovek do toho nevidi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 15:05
- Nahlásit

tak pes kulhá stále. Nadšeně mě přivítal, vyžádal si oběd (díky jeho hubenosti - pokud chce, dostává oběd), obešel si zahradu. Ale na rozdíl od včerejška a rána má nyní lehce silnější místo kolem "malíčkové záprstní kůstky" - prostě vnější hrana levé přední nohy mezi tlapátkem a zápěstím.
To by vysvětlovalo, že mu včera nevadilo různé mačkání prstů ani pohyb lokte a zápěstí pokud ležel (jsem s ním dělala "pápá" a nevadilo mu to) - vadí mu jen "došlap".

Ehmmmm - Pepa bude až pozdě odpoledne, tak jsem pro jistotu volala na veterinu, kdy můžeme přijet. Popsala jsem - a paní doktorka (zná nás dobře) pravila, že v tom případě (pes kulhá, ale po schodech vyjde i sejde, žere, je vesel, spí klidně, má oteklejší kousíček tlapátka) máme počkat do zítřka, jestli se stav nezačně lepšit. Pokud nee - zítra RTG.
Volala jsem i našemu "rodinnému dogařskému" panu doktorovi do České - a taky mě uklidňoval ať tomu nechám dva dny a řeším zítra - že stejně se nekomplikované zlomeniny nenosných prstů (to jsou prý ty dva prostřední) nějak zvlášť neřeší. Že to bude chtít RTG (aby nebyl problém někde jinde) - ale jinak klidový režim a moc netišit bolest - aby psisko ten klidový režim bylo ochotno trošku akceptovat... Chicht - jak ho znám, tak si říká, že konečně si chůdě Night užije trošku toho gaučíku
Takže buď bude zítra výrazně lepší a nebo RTG

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 15:05
- Nahlásit

a tohle asi koupim neteri k svatku
https://www.kramekprodeti.cz/Psi-zivot-rodinna-des kova-hra

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 15:10
- Nahlásit

recenze, vypada to fakt super, takze dobrej tip na darek
https://bonusweb.idnes.cz/psi-zivot-recenze-0mt-/M agazin.aspx?c=A160105_144311_bw-magazin_oz

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 18:11
- Nahlásit

kachna_
Chjo, preju, at se nevyplni tvy cerny ocekavani a prezije to vic usaku.
Xerxová
má nyní lehce silnější místo kolem "malíčkové záprstní kůstky" - prostě vnější hrana levé přední nohy mezi tlapátkem a zápěstím.
Tohle je dycky neprijemny, Dorotka si vymkla takhle posledni clanek prstu a mela s tim problemy nafurt pak. Neb prsty se nedaji nijak zafixovat, zabandazovat... Tak at to Najta prejde a ma to jenom namozeny!

Drzte palce, zitra jde Krysapes (nevlastni braska Kremyla, 11,5 roku) na operaci. Preju si, at to zvladne a nic se nepotento.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 18:18
- Nahlásit

xerxova
tak to porqd drzim

maya
vypada zajimave, nevidim vek - ale pro 2lety dite asi jeate nic...

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 18:23
- Nahlásit

"Mamii, kdybych měla kadeřnickej salon, tak kolik bere kadeřnice?"
"průměrnej plat je cca 28-29 000."
rezolutně: "tak to bych jim platit nemohla"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 18:24
- Nahlásit

ta logika je bozi

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 18:25
- Nahlásit

Fifi
držim, 11,5 už je dost, tak ať to zvládne

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 18:59
- Nahlásit

Fifi
držím palce bráškovi
s tím prstem pravda, brácha má teď zlomenej prst na noze a na chíře mu to jen přilepili k tomu vedle
kachna_
alespoň víš, že se bezhlavě nepustí do nějaké podnikání když už si teď umí takhle spočítat
Xerxová
tak co Najtík?

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 19:00
- Nahlásit

koupila jsem si malování podle čísel na plátně akrylovejma barva, už po pár políčkách je mi jasný, že práce se štětcem není pro mě, škoda že se to nedá vybarvit pastelkama
jsem zvědavá za jak dlouho vyměknu a poletí to do popelnice

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 19:08
- Nahlásit

Fifi
taky drzim palce!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 19:21
- Nahlásit

Kachna dítka mají skvělé úvahy

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 19:30
- Nahlásit

Fifi vysoký věk na operaci - budu na rotvíčka moc myslet

Myslím, že jen namožený to není. Neb takto lítá a řádí často a ujde k tomu mnohem víc kiláků (a ten trýýýýskot ho pak chytá cestou vícekrát). Včera to byla nejkratší lesní procházka - ano - blbnul řádně, ale jen jednou. Musela tam vzniknout nějaká potíž.
Buď výron, natržený svalík či vazík nebo rupla nějaká kůstka... Přiznám se, že když jsem dneska našla to oteklé místo - tak se mi dost ulevilo. Protože bezdůvodná náhlá silná kulhání fakt nemám ráda - tak začal u Arony osteosrkom... Tak jsem se teď upla k tomu, že to bude nějaká banalitka... když oba veti věří, že by zítra mohlo být líp... Ale počítám s tím zítřejším RTG.
Jinak si psisko v pohodě (tedy se značným kulháním) obešlo zahradu, vyvenčilo se, postálo u plotu... a předtím dost bláznivě přivítal páníka - až jsem mu nadávala, že lítat a skákat má zakázáno ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 19:42
- Nahlásit

Xerxová
Protože bezdůvodná náhlá silná kulhání fakt nemám ráda
Moc ti rozumim, mam to stejne. Pripadny rtg probehne jiste bez prispani, jen si ho tam pridrzite?
Nestesti, tyhle vymknuty/povymknuty prsty, kloubni pouzdra atd na tlapce, prave pri doslapu to je to nejhorsi, kor u mamuta to je neprijemnost. Tak drzim palce, at potom jen resite, jak blazna udrzet v klidu!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 20:23
- Nahlásit

já vlastně nikdy psa nepřispávala - případné RTG byly bez přispání, a jinak byli pesani zdraví... všechny naše dogy byly na veterině relativně spolupracující a hlavně i veti to s nima umí a nebojí se. Takže si myslím, že i tlapátko zvládneme "ofotit".

Dneska se mi Milan Štourač trochu smál, když si představil klidový režim u nás... on znal všechny naše drobečky a Beta a Night prostě nejdou považovat ani maličko za klidné dogy... Když to bude nutné - zvládneme i klidový režim vodítkový.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 20:25
- Nahlásit

Xerxová
feri taky na rentgenu po operaci byla bez uspani na kontrole, pac to slo celkem OK...

je fajn, ze ta moznost je, kdyz je pes v klidu udelat i bez narkozy

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 20:30
- Nahlásit

Xerxová
takže má nějakou nateklinu? tak snad to bude jen namožený nebo tak něco

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 22:17
- Nahlásit

Xerxová

jejda jejda držíme palce ať to nejni nic vážnýho!

Fifi
Drzte palce, zitra jde Krysapes (nevlastni braska Kremyla, 11,5 roku) na operaci. Preju si, at to zvladne a nic se nepotento
a co pak mu budou chudíkoj v tomhle věku dělat?
Jako mě kokříka taky operovali a bylo mu dvanáct ale to byl proti rotvíkoj malopes...a přišlo mě že po tý operaci ožil a byl tu s náma další skoro 4 roky...

Jináč nestíhám, potřebovala bych bejt jak pavouk a mít další minimálně pár rukou a tak tři hodiny denně k dobru navíc...
a musím se trochu pochlubit....už sem aj na primě

http://napady.iprima.cz/prima-napady/dusicky-jsou- za-dvermi-venujte-vzpominku-dustojnou-dekoraci-tem -kteri-tu-s-nami-uz

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 22:22
- Nahlásit

Fajka
gratuluju, hezký věneček tam máš, to na tom prkně je taky hezký, můžeš inovovat

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 22:29
- Nahlásit

Maya
prkně je taky hezký, můžeš inovovat
díky...jo to se mě taky líbí na tom prkně, jen bych to spíš dělala na kulatině...no jo což o to inovovat... já mám v hlavě věcí co bych si chtěla zkusit nebo co bych udělala...ale chybí mě ten čas a ty ruce navíc no

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 07:05
- Nahlásit

fajka
ses slavna ale je fakt ze ten vic barevnej je krasnej

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 09:09
- Nahlásit

cernej caj
ses slavna
jo jo hlavně nechvalně známá ...to já furt

ale je fakt ze ten vic barevnej je krasnej

jo i zákaznice si ho pochvaluje tak asi dobrý

Já až dneska zjistila že trpajzlíci maj prázdniny.....zas už...já chci takýýýýýý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 09:27
- Nahlásit

fajka
taky sem mela obavy aby mi jel autobus

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 09:28
- Nahlásit

cernej caj
taky sem mela obavy aby mi jel autobus

tyjo..mě nejel!....musela sem do práce pěšky

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání