Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 21:48
- Nahlásit

birma
ještě že tam někdo neprodává kotec
doufám, že ho klikáš taky na nějaký velkokynologický povel jako máme třeba my Do boudičky

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 21:57
- Nahlásit

Maya
doufám, že ho klikáš taky na nějaký velkokynologický povel jako máme třeba my Do boudičky
jsem nudná a neumím vymýšlet povely, takže Bohoušek bude mít velice nudné "do klece"
Kotec je samozřejmě hodný pranýře a ukamenování na něm

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 21:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

birma
Hlasim se k mrzakum dusevnim! Troldak klec miluje. Ma ji durch otevrenou a chodi si tam haji pri odchodu mym do prace, dela klickana, fakt jak pavoucek sklipkani se slozi do nory a je happy - klec samoze zustava otevrena. Chodi si tam lehat i pres den, kdyz mu Skritek zabere oblibenej pelech.
A edit - i Skritek se po tom svym otresu mozku davnym, kdy se straslive bal vseho, co rachta, cinka, chrasti, dovede diky ty otevreny kleci se do ni sama postavit, vkroci tam prednima nohama? Sama od sebe, jen pri hre s Vorechem...
Strasliva vec, ta klec!

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 22:03
- Nahlásit

Fifi
Bohouš tam večeří - napřed dostanou maso psy a pak krmíme kočky a tohle je jistota, že on nepoleze do misky klukům ani oni jemu. Chudinka, dostává masooo
Jo kdyby se někdo chtěl dívat na Bohouškův řitní otvor - video je na světě https://www.youtube.com/watch?v=0sdlxFDG8xw&featur e=youtu.be

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 22:04
- Nahlásit

Hlasim se k mrzakum dusevnim! Troldak klec miluje. Ma ji durch otevrenou a chodi si tam haji pri odchodu mym do prace,
já takyyy sem tyran ukrutnýýý....já takýýýý mám mnoho fotek jak ty dvě paka chrní v kotci zcela dobrovolně a dveře mají dokořán

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 22:10
- Nahlásit

Fajka
mám mnoho fotek jak ty dvě paka chrní v kotci zcela dobrovolně a dveře mají dokořán
já mám fotky i koček Všechno jedno, jak máš něco, kde jde pes zavřít, tak i kdybys nikdy ty dveře nezavřela, jsi prostě tyran největší

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 22:14
- Nahlásit

birma
Všechno jedno, jak máš něco, kde jde pes zavřít, tak i kdybys nikdy ty dveře nezavřela, jsi prostě tyran největší
šiš to mě nenapadlo nikdy že teda podle tohodle tejrám psiska tím, že maj velkou zahradu na který jsou chuďátka zavřený ooo booože

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 22:34
- Nahlásit

Fajka
booze a dneska byli moji chudáci zavření doma!!! v kuchyni museli bejt!!!
birma
hezký videjko, jak furt vrtí tím ocáskem

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 22:57
- Nahlásit

Fajka
šiš to mě nenapadlo nikdy že teda podle tohodle tejrám psiska tím, že maj velkou zahradu na který jsou chuďátka zavřený
Ja jsem este horsi, tejram je v baraku, i kdyz maji zahradu!

Kotec, klicka, zahrada
no neni to parada?
Pejsek smutne kouka,
ze by malo vybehu?
Ne, jen vdechnul brouka
a balon ma v zaberu!
Verse tu dlouho nebyly,
taky mi to nejde,
co na tom sejde,
kdyz vo nic nejde.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 23:01
- Nahlásit

Maya
hezký videjko, jak furt vrtí tím ocáskem
to je tim, že je dementní a nepochopil, že ho právě týrám

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 23:23
- Nahlásit

birma
Ja ho spis obdivuju, ze to vydrzel skorem 9 minut v kuse. I kdyz to melo bejt plesk pres usta tem lidem, udelala bych to s nim kratsi tak o pulku, co mu tam hazis za bobule? To mel veceri ne? presnee takovej hujer dog, to je radost s nim pracovat, jen si hlidat cas ci pamlsky a neprehanet to, sama vim, jak snadno takovy paka nadseny clovek pretahne, jako ze vono to jde samo? Ale pritom by to chtelo taky zbrzdit... - nic ve zlym, video super, vsak vis, jak to myslim.

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 23:34
- Nahlásit

Fifi
vim
Standartně dělám lekce okolo 10 minut, ale ne monotématický. Střídám dogfitness s trikama a procvičováním známýho a všechno je proložený hrou. Tohle tim, že to bylo monotématický, mělo bejt kratší Ale on by jako motorová myš jel klidně další půl hodiny Je to totiž magoooooooooooooor

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 06:15
- Nahlásit

Night kulhá (na noze stále nic není vidět) - ale schody z ložnice sešel, vykadil se, označkoval celou zahradu, s chutí se nasnídal... V noci spal v pohodě - přetáčel se z pravoboku na levobok i záda, běhal ze spaní (a dlouho - bolest ho neprobudila)... tak uvidíme. Pokud bude stejně pajdat i odpoledne, vyrazíme na veterinu. Pokud bude pajdat míň - nastolíme klidový režim do konce týdne a uvidíme, jestli se to začne vracet...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 06:41
- Nahlásit

fifi
basen ze zivota

a ja su nejhorsi, mam v dome klec, venku zahradu a pes cely dny travi v chlive! a pak na vecer tejram v kleci

dneska rano bylq hodne tyrana, vetsinou jak rano vstanu, okamzite s budikem ani nemusi byt roznute, uz mi zabira polstar a vytlacuje me. dneska uz sem byla vylezla, pes nikde, pak se neco pohlo v kleci, rotahlo a vyrazem "no dyt uz du" se to presunulo na polstar

xerxova
tak drzim palce

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 08:03
- Nahlásit

šli jsme pozdě spát. Teriér nám v noci vyblil večeři pod polštář. Zjevně ho to tak znavilo, že ráno nevstával a neřádil s prvním zazvoněním budíku Tak pak šli s Ádou za odměnu s Petrem běhat a já si pocvičila s Charlesem přesně dle hesla "kterak za 30 minut unavit psa" s nim se fakt skvěle cvičí

Xerxová
moc držím palce, ať je odpoledne v pohodě

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 08:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
nebo to dopadne hodne blbe?
stoprocentně budou ty ztráty vyšší než 70% (70% měla být horní hranice ztrát), aspoň u puntíkatejch rexů určitě, tam už je to teď na 50%, zatím jsem přišla o čtyři samice (z toho jednoho mazlíčka Lucky) a jednoho samečka a koukala jsem, že další dva samečci vypadají smutně.

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 08:23
- Nahlásit

kachna_
stoprocentně budou ty ztráty vyšší než 70%
to je šílený
tak ať to dopadne jak nejlíp může...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 08:26
- Nahlásit

kachna
ty krasny puntikaty taky? to je fakt skoda
cernejcaj
ze se nestydis tyrane
birma
neni nad to dat si v noci uklizeci rozccvicku
Xerxova
tak snad to bude OK, ono to kulhani vetsinou trva dyl a doporucuje se cekat 3 dny, ale navstevou veta nic nezkazite

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 08:42
- Nahlásit

Maya
doporucuje se cekat 3 dny
taky mám zkušenost, že se to většinou zlepší do těch tří dnů.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 08:53
- Nahlásit

kachna
tak snad nejaci zustanou...

birma
chudak snad mu bude lip

maya
nojo a vcera dostal lidsky jidlo ten muj tyranej chudak - kuzi z kurete, kubisovou na me

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 08:55
- Nahlásit

cernej caj
chudak snad mu bude lip
už dávno o ničem neví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 09:00
- Nahlásit

birma
tak to je dobre

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 11:56
- Nahlásit

mam tu typka b zauceni tak trochu vzruso

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 12:00
- Nahlásit

cernejcaj
kolega co ma jit od listopadu do duchodu tu mel taky typka na zauceni a typek dneska rekl ze se mu ta prace nelibi a jde pryc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 12:13
- Nahlásit

maya
taky dobry, no...

birma
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 13:03
- Nahlásit

Maya
typek dneska rekl ze se mu ta prace nelibi a jde pryc
tak co by nešel, že jo lepší než zůstat v práci, co o nebaví

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 13:07
- Nahlásit

Maya
kolega co ma jit od listopadu do duchodu tu mel taky typka na zauceni a typek dneska rekl ze se mu ta prace nelibi a jde pryc
U Michala jsou ještě "lepší". Vyhodili závozníka, se kterým si nerozuměl nový závozník a ten nový v pondělí, pět dnů před koncem zkušebky, odešel.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 13:19
- Nahlásit

birma
tak ja myslim, ze problem neni v tom, ze typka prace nebavi ale kdyz de za mesic pryc a investovaly energii do typana co to nechce delat misto aby vzali treba jinyho tak bud bude mit nekdo sakra vic prace, ktere se casem nikdy nezbavi, nebo to nebude delat nikdo a ztrati se "jak to delat dobre"...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 13:20
- Nahlásit

kachna
taky dobry...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2017 13:52
- Nahlásit

kachna
koukam taky pekna firma
birma
podle me je to podpasovka to ze te prace nebavi vis uz po par dnech nejdyl po tejdnu

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání