| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2017 19:42
- Nahlásit
Fifi
to asi znamena, ze je to stene plesnivy, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2017 19:52
- Nahlásit
cernej caj
pravda, plesnivý je zkažený teoreticky by to google překladač tak mohl pobrat, ale kde sebral tu krabici a velkého corgie, to fakt enchápu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2017 20:21
- Nahlásit
cernej caj
Plesnivy asi ne, zrejme chteli rict odcerveny. A ze tou koupi neudelas chybu. Asi. Krabice pro me take zustava obestrena zahadou.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2017 20:28
- Nahlásit
Fifi nejsmutnější je, že si někdo snad i takové štěně "objedná" s tím, že fakt rarita z velké dálky...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2017 20:36
- Nahlásit
asi ze bude mit paradni kvadro tvar, asi metr na sirku a asi metr na vysku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2017 20:40
- Nahlásit
Xerxová
Hele, me takovych lidi snad ani lito neni. Je toho plnej net, ze to jsou podvodny inzeraty, a jestli nekdo i presto naleti...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2017 20:50
- Nahlásit
tak jsme vyrazili na procházku když jen tak jemně mžilo - a než jsme rychle došli domů... tak lilo jako z konve. I psíček spěchal k brance
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2017 22:00
- Nahlásit
Xerxová
tady taky lilo, ale už přestalo a říkali v tv, že zítra už by nemělo, zase až klasika na víkend
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2017 22:17
- Nahlásit
Tu taky hroznej lijavec....takový mžení ale hustý a vydatný...za chvilku je čék durch ..fuj!
Jako oni ty předpovědi furt čachrujou to je děs... jako fakt by se mě hodilo aby v pátek večer nelilo !
Maya
a vida už aj Lapinky coursingujou
Fifi
bože to je inzerát nějakej googl překlad či co?
zkažený štěně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2017 22:30
- Nahlásit
Fajka
lapinky coursingujou určitě dobřre bo běhat za něčím hejbacím, to joo, však máme doma prádelní šňůru se střepcem a vyšlu vždycky děti běhat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2017 22:34
- Nahlásit
Maya
, však máme doma prádelní šňůru se střepcem a vyšlu vždycky děti běhat
a tomu řikám zabít dvě mouchy jednou ranou večer jsou mrtvolný jak děcka tak psisko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2017 22:55 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
hledám jednu určitou fotku a najdu tohle
edit: a sorry, chtěla jsem ukázat jednu fotky a vono to kopíruje celou stránku, tak se nepokocháte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 05:42
- Nahlásit
rano se mi desne nechtelo vstavat, i kdyz sem se samo budila uz chvili pred ale i tak to bylo spatny...
dneska musim jet nakoupit neco k jidlu, pac jogurt dva dny po sobe
ferinka uz je vycesana vicemene vsude krom zadnice, to bude lity boj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 06:03
- Nahlásit
bbirma
http://armypochody.cz/memorial_cs._parasutistu.htm l
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 06:08
- Nahlásit
hm tak prihlasky do 15.10 me to celkem zaujalo tak nic
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 09:01
- Nahlásit
ja dneska zaspala tskze ctvrt hodiny na odchod z domu to me docela rozpohybovalo
boje o zadnici a ocas mam s Lokinem taky tskze na tech mistech je kapku neudrzovany
ma tam delsi chlupy a jak je bolestinek a trochu ho to cesani taha tsk se mu to fest nelibi
jinak cesat lapinu ktera se okamzite pricucne na cloveka je celindz sam o sobe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 09:18
- Nahlásit
cernejcaj
vlcoun k darovani
https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/3083744 /daruji-stene-vlciho-spice/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 09:57
- Nahlásit
hele, umí Photo zoner udělat z fotky puzzle? Já vím, že Adobe phot. to uměl, ale ten nemám.
Ještě mám gimp, ale ten PC není připojený k Internetu, tak by to bylo složitější.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 10:09
- Nahlásit
Maya
vlcoun k darovani
týjo ten je odsud....a je pěknej!
Tak máme novej poznatek ..profesorka jak testuje tuhost pevnost a životnost různejch materiálů...tak deky, ručníky zátěžový koberce to všechno rozebere během chvilky na molekuly...ALE zatím jako nejpevnější materiál se ukázal bejt takovej ten kobereček do auta pod nohy....už odolává třetí den, okraje jsou roztřepený ale furt je vcelku a tak koza ho furt drtí a drtí zatím nejdelší poločas rozpadu kterej jsme našli
Jelito nakrknuté bo ho dostal pod prdel at má na čem ležet a profesorka mu ho čoooorla z podprdele
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 10:23
- Nahlásit
Fajka
tak musis nakoupit koberecky do zasoby
chudak jelito
kachna
to teda nevim ze by zoner tuhle funkci mel mozna zalezi jak ktera verze
ja to znam jenom na netu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 11:30
- Nahlásit
kachna
15 to urco uz umi, co starsi nevim
maya
hm mladoch...
fajka
chude maly
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 11:38
- Nahlásit
cernejcaj
a peknej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 11:47
- Nahlásit
maya
jj ale mladoch... poslala jsem ho muzi, ale nemam dovcu na szivani ted... a navic .. od kdy lze kastrovat?
jakoze mladch a nekastrat ae mi red casove fakt nehodi, ale zalezi co muz na to.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 11:51
- Nahlásit
cernej caj
hm tak prihlasky do 15.10 me to celkem zaujalo tak nic
To je škoda to bych šla. Aspoň jako náhradu za BLK. Budeš to njak držet v patrnosti na další ročník? protože já to určitě v hlavě neudržim...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 12:13
- Nahlásit
mozna jo, prislo mi i zajimavy ze chrudim a tam, si myslim ze fajn teren na takovou akci.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 12:27
- Nahlásit
cernejcaj
tk ja myskiim ze by se mohlo kastrovat hnec idealni to neni ale jolem roka uz je to beznejsi a zas tajovy rozdil to neni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 13:38
- Nahlásit
https://xman.idnes.cz/krajinou-silenstvi-zapomenut a-polarni-expedice-douglase-mawsona-p9s-/xman-styl .aspx?c=A171012_175158_xman-styl_fro
no jak rikam, zjistim s muzem. feri ted bude haray a fakt nemam jak byt 3 tydny doma, leda prijit ozrala do prace, to letis na hodinj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 13:56
- Nahlásit
cernej caj
mám šestnáctku
A králíci dostali králičí mor (asi ten nový) a vypadá to hodně špatně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 14:01
- Nahlásit
kachna
lity lity s kralickama
ockovani na to neni?
ti baposu kde ty puzzle jsou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2017 14:08
- Nahlásit
cernej caj
feri ted bude haray a fakt nemam jak byt 3 tydny doma
a nechceš to nechat na pak? Až odhárá, tak buď tam kluk bude a pak to budeš řešit, nebo nebude a bude super, že už má domov, ne? Asi bych si tím teď nezatěžovala tolik hlavu ;)
|