Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 09:31
- Nahlásit

https://www.novinky.cz/domaci/453029-snih-mraz-a-v itr-ceka-nas-pocasi-ze-by-psa-nevyhnal.html

marjá ..nemohlo to vydržet ještě jeden den????
sem netušila že budeme mít zimní sen už ted v říjnu
no jestli todle Aduš přežije tak už přežije všecko

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 09:50
- Nahlásit

tak ve 12:00 jdeme na veterinu. Jsem zvědavá - když pes leží, nebolí ho to asi vůbec - neb blbne a provokuje. Kulhá - přišlo mi, že o něco míň než včera - ale to už si můžeme zvykat - on na bolest a já na ten pohled...

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 09:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Xerxová

tak ve 12:00 jdeme na veterinu. Jsem zvědavá
držíme palce at nenajdou nic hrozného! a je to jen nějaká lehkoléčitelná banalita!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 09:51
- Nahlásit

Fajka - pamatuji rok (2009??) kdy v polovině října napadlo skoro půlmetru mokrého sněhu na plně olistěné stromy - a všechno se polámalo. To byla kalamitka - všichni letní gumy... a všude popadané a ohnuté stromy z té mokré tíhy sněhu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 09:52
- Nahlásit

xerxova
tak su zvedava

fajka
kam valite?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 09:54
- Nahlásit

Xerxová
pamatuji rok (2009??) kdy v polovině října napadlo skoro půlmetru mokrého sněhu na plně olistěné stromy - a všechno se polámalo. To byla kalamitka - všichni letní gumy... a všude popadané a ohnuté stromy z té mokré tíhy sněhu
jo to si taky pamatuju..měli jsme jet na akití sraz a nejeli jsme protože na silnicích stromy my letní kola a přesně půl metru sněhu..a jen tady...všude jinde slunečno a hezky a nic....
tenkrát jsme byli za blbce co se vymlouvaj a nikam se jim jet nechce... jenže to fakt nešlo ani odjet od baráku..jo jo... jako by to bylo včera...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 09:55
- Nahlásit

http://photoplanet.cz/2015/02/01/loaded-brtnicke-l edopady-2015/

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 10:06
- Nahlásit

cernej caj
och jak já mu rozumím nejlepší jsou ty cesty dycky mezi 2 a čtvrtou ranní...si pak čék povídá sám se sebou a nahlas

kam valite
tutaj jen do jizerek ale je to noční akce ...tak se trochu bojim že bude tma, mlha pršet má i foukat..nebo jestli bude sněžit...
ale díky bohu je to tak blízko tak by nebyl problém si zavolat odvoz z domova ale zas někam do terénu asi těžko že jo
no to bude veselý páteční večer

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 10:21
- Nahlásit

fajka
no jako hustej typan ha bycbvto nedala ani bez batohu a navic 20kg bych neidtahla ani na bys

tak drzim palce, at to jde dobre! a treba to bakonec bude lepsi nez predpived

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 10:36
- Nahlásit

Fajka
v nedeli ma snezit i v nizinach vem si bezky

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 10:56
- Nahlásit

cernej caj
batohu a navic 20kg bych neidtahla ani na bys
halt páj je tvrďák no se divím že to nevylil už v půlce

Maya
v nedeli ma snezit i v nizinach vem si bezky
myslíš jako pro sichr kdyby jsme v těch Jizerkách bloudili od pátku a ž do neděle jo??? by na nás koukali jk na blázny asi ...ještě k tomu věci na bivak a dostáli by jsme svýmu názvu exoti

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 11:00
- Nahlásit

že bych uklidila kaktusy?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 11:46
- Nahlásit

me chcipa kytka ale nevim proc... tahnout na ni netahne, trochu svetla ma... prelita neni...

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 11:46
- Nahlásit

kachna_
že bych uklidila kaktusy?
j taky potřebuju uklidit kytky... tak musim bud dneska nebo zítra...a nebo pak už nemusím vůbec

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 12:11
- Nahlásit

cernej caj
ahnout na ni netahne, trochu svetla ma... prelita neni...
a co potřebuje?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 12:20
- Nahlásit

cernej caj
chcipa kytka ale nevim proc... tahnout na ni netahne, trochu svetla ma... prelita neni...
a taky co je to za kytku? některý jsou potvory, prostě to zabalej bez zjevnýho důvodu a je po nich

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 12:28
- Nahlásit

cernejcaj
me takhle chcipa furt probezne ta pousti ruze ale zatim nechcipla kompletne a definitivne tudiz je mi ji lito vyhodit
co potrebuje na to jsem za tu dobu neprisla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 12:28
- Nahlásit

nemyzu to na netu najit z mobu a nazev si nevzpomenu. sub trop nevo trop. prej bezna v cr, listy bez kvetu, je to stonek s listama nad sebou, ne trsy nebo tak...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 12:31
- Nahlásit

zamiiokulkas

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 12:34
- Nahlásit

cernej caj
zamiiokulkas
aha...a koukej co na mě hned vyběhlo:

https://abecedazahrady.dama.cz/clanek/sedm-chyb-kt ere-delate-pri-pestovani-zamiokulkasu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 12:51
- Nahlásit

psík si krásně stoupnul na zadní, rentgenované tlapátko postavil na desku... a vyšla parádně ostrá fotka. Jó - práce s mamuty má své výhody.
Kosti i klouby jsou zcela čisté - otok (i na snímku patrný) nasvědčuje výronu. Že mu "vyběhl" malíček (a zase krásně zaběhl)... Máme ho držet v klidu dokud nepřestane hodně kulhat... Tak ať je to jen tahle drobnost a vše se brzo srovná

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 12:57
- Nahlásit

bohuzel nepoznam, kterou z chyb delam ja v praci uhnila, pul roku byla ve sklince tak zapustila koreny a od brezna je zasazena u me doma a ted se zacla horsit .. odhrnula sem kousek vic zaves at na ni de vic svetla, prelita neni jestli pohnojit?

xerxova
tak to sou skvely zpravy!

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 15:14
- Nahlásit

cernejcaj
zkus ji proste dat nekam jinam
ja ji mela taky tesne pred chcipnutim jsem ji dala mame ktera s ni nedela nic jineho nez jsem delala ja a ma z ni perfektni obr kytku
jedina zmena je ze stoji jinde
ale obecne si myslim ze u tebe spousta kytek odejde zimou protoze vetsina pokojovek ma mit akespon 20

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 15:15
- Nahlásit

Xerxova
tak klidovej rezim to jsem na Najtika zvedava
super ze to nrni nic vaznejsiho

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 15:31
- Nahlásit

Maya to jsme všichni zvědaví... ale je fakt, že hodně leží. Protože ho chůze bolí. Na zahradě chvilku pobyl - čučel u plotu a já monitorovala všechny strany, aby se někde nevynořil pes a Night nechtěl lítat... Venku - hlavně na trávě mi připadá, že kulhá o maličko míň. Chci věřit tomu, že tak malý problém způsobí tak velké kulhání.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 15:39
- Nahlásit

xerxova
aspon si klidovy rezim trochu doprejw sam...

maya
kdyz ji dam do loznice kde je tech 19st, tak ale jedine k voknu ktery se furt otvira, protoze jinak nemam.kam.at na ni sviti svetlo...

birma
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 15:49
- Nahlásit

Fajka
co to, že nejedeš na Povinnej?
Na noční psinu jsem chtěla taky, ale ohužel pro pořadatelky je naše malá atomová raketka moc mladá na to, aby mohla jít 17 km

Xerxová
Chci věřit tomu, že tak malý problém způsobí tak velké kulhání.
Určitě jo.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 15:56
- Nahlásit

birma když si vzpomenu, jak s náma ještě neroční Night obešel z Břehyně Mácháč, přesně roční Xerxes šel z Lipna na Plešné jezero a zpátky nebo Arona jako neroční mě tahala na běžkách po Jizerkách... prostě si stále myslím, že od malička pomalu "ordinovaný" svobodný pohyb v přírodě je pro každé štěně přirozený a dvacet kiláků je kolem toho roku úplně normální zátěž. Kde jinde mají nasvalit, udělat si hluboký hrudník, posílit srdce a plíce a vybudovat si v terénu pevné vazy a šlachy...
Ale chápu, že při organizované akci to je těžký...

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 16:12
- Nahlásit

birma

co to, že nejedeš na Povinnej?
co bych tam jako dělala když nepiju to za prvý, za druhý jdem tu psinu a za třetí nestíhačka a makáááme zbytek času...

noční psinu jsem chtěla taky, ale ohužel pro pořadatelky je naše malá atomová raketka moc mladá na to, aby mohla jít 17
a kolik mu vlastně je? to se ví? nebo ne-e?

Xerxová
. Chci věřit tomu, že tak malý problém způsobí tak velké kulhání.
jo já myslím že klidně může, však moje ruplý ucho který vůbec nebolelo taky způsobilo že se motám ještě dneska

Kde jinde mají nasvalit, udělat si hluboký hrudník, posílit srdce a plíce a vybudovat si v terénu pevné vazy a šlachy...
jo jo přesně

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2017 17:09
- Nahlásit

Xerxová
Chci věřit tomu, že tak malý problém způsobí tak velké kulhání.
Ver tomu, protoze to tak opravdu je. Bezva, ze to ma jen "vymknuty" a vratilo se mu to zpatky samo. Dorota si prst vykloubila a srostlo ji to krive, problemy zustaly.

Jinak Kremylkuv nevlastni braska operaci zvladnul, huuuf. Museli mu vyndat osklivy utvary, ktery rostly - na ceciku a na vicku oka. Tak snad si tu bude jeste dlouho rotovat.

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání