Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Esusovou 5
<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 580 . 581 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 14:11
- Nahlásit

cernej caj
ockovani na to neni?
teď už asi ne (jako já je zkusim naočkovat, ale nevím). Veterinář nám říkal, že to očkování proti starému moru to čtyři měsíce udrží, mám doma vakcínu, ale nestačilo to.
Očkovaní jsou proti tomu starému typu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 14:23
- Nahlásit

kachna

birma
no jak tikam,, ukazu ho muzi napred, on ho stejne nebude chtut, to hen teoreticky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 16:26
- Nahlásit

asi umru muz tam vola a prej "sem se docet ze se ho chcete zbavit "

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 16:30
- Nahlásit

jinak si pro nej zitra nekdo prijede, muz volal jen kvuli infu teda, ne ze by sme byly rozhodnuty

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 18:08
- Nahlásit

nechci vykošťovat, nechci vykošťovat a budu zase vykošťovat... Dvakrát týdně proběhneme Globus a tudíž dvakrát týdně přivezu velký balík hovězích kostí (za 10 Kč). Jeden větší kloub vydám jako čistič zubů (ale musím včas odebrat, Night je schopen schroustat i velekost a nechci, aby se ucpal) a zbytek poctivě vykrájím (vybírám si pytel, kde je víc malých masových kostí než veleklouby) - za těch 10 kaček mám vždy mezi půl a třičtvrtěkilem masa. Takže žádný gulášek pro nás, ale změna pro Nighta v jinak drůbežím jídelníčku... Syrové hovězí je prý nejlepší.
Jen mě to nebaví... ale jdu na to

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 18:10
- Nahlásit

kachna to je mi moc líto... Chudáci králíci

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 18:16
- Nahlásit

kachna_
Lity lity s kralikama, maji nekteri sanci nebo to dopadne hodne blbe?

cernej caj
Hele, ten je peknej. Sice ne spic, ale v hlave mi ho pripomina a moh by to bejt super partak na tapani.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 18:32
- Nahlásit

hmmm - tak mi poprvé kulhá Najtidlo na levou přední. Nikde nic vraženého, nikde nic oteklého, teplého ...manipulaci se vůbec nebrání... ale odlehčuje když stojí a viditelně pajdá - ale rozchozením je to lepší... snad si jen někde něco natáhnul (v lese dneska odpoledne skákal, hrabal, trýskal - prostě děsně řádil) a jak teď delší dobu spal... tak to vytuhlo...
Uvidíme ráno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 18:41
- Nahlásit

Fifi
ten je sice krasnej, ale krizenec tervika, to nevim

Xerxová
snad najtik bude zitra OK

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:11
- Nahlásit

cernej caj
teda muž je akční, ale je pěknej, se nedivím, že se hned ozval i někdo jinej, tak snad se bude mít dobře
kachna_
s králíkama je tohle blbý, že hned něco chytnou, my kvůli tomu kdysi i přestali krmit trávou, pak to bylo už lepší, ale no ještě že už to řešit nemusím
Xerxová
tak snad bude Najtík zejtra OK, když je to takovej poděs, to je něco hned

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:13
- Nahlásit

dnešní fotos aneb dělají se lívanečky
škoda že se mi mázla fotka dvojhlavého psa

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:21
- Nahlásit

Xerxová
Tfuj, tfuj, jen natazeny/namozeny hnatky ci zada, urcite to bude dobry. Dva, tri dny klidovejsiho rezimu a bude zase fit, silenec!
Maya
aneb dělají se lívanečky
Somraci! Tady se nedelaly livanecky, ale jedly holomocke tvaruzky a fronta vypadala podobne.
cernej caj
ale krizenec tervika, to nevim
Treba by s nim bylo jednodussi jednani nez se spicem. Mne se libilo, jak je vysmatej a takovej fakt na prvni pohled prijemnej partak.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:26
- Nahlásit

Maya
ja myslim, ze i tak sou dobra dvouhlava san

kachna_
zoner 15 to umi stopro, asi i 13 a nevim co mas ty. Efekty - obalky (envelopes) - a tam si vyberes puzzle a udela ti to ten puzzle efekt

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:27
- Nahlásit

kolik tak může bejt na zvířetníku u článku fotek? mám už asi milion fotek špiců

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:30 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

exkluzivně sem dvojhlavej pes, ale je to holt hodně máznutý zrovna na těch hlavách, takže jako fotka nic moc
fotka nejde tak alespoň odkaz
https://photos.google.com/share/AF1QipMskXjENt7n72 b-5JzTn3kDy00hn7-EygH9c425kbfpYQcVcCABJIfuwrm3OcQw Dg?key=ZVVUU2NnOGRSRFd2eS1XcWFNbnRxMmJRVWRFUHRB

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:34
- Nahlásit

přihlásila jsem Ádu na další noseworkový zkoušky, máme to za měsíc, natrénováno nemáme a Ádovi se ani trénovat nechce, tak jsem na to zvědavá
Taky jsem donesla další hračky, tak snad budou pelechy a vybavení bytu zase pár dní v bezpečí

Xerxová
držím palce, ať je drobeček brzy v pořádku!

Maya
dnešní fotos aneb dělají se lívanečky
u nás byly dneska jitrnice, vypadalo to stejně

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:35
- Nahlásit

už Pepa objednal Alavis triple blend pro koně... Holt začnu chlapečka dotovat. Zbytek po Betce dostal na jaře (stačilo to na dva měsíce - jen preventivně - připadalo mi jednou po dlouhém výletu, že zvolnil, tak jsem ten prošlý zbytek dokrmila), a tak asi přichází čas na pravidelné podávání...
On je bolestín - takže možná pajdá víc, než třeba Beta, která byla tvrďák. Ale leží pohodlně, rozhodně se neklepe... přechází za náma - není zalezlý... ale kulhá.
Snažím se věřit tomu, že to řádění přepísk a poprvé si trošku ublížil... ale že to není nic, co by se nevrátilo do normálu. Snad...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:36
- Nahlásit

Maya padesát - možná i víc. Lika má fotky ráda Vícehlaví žebráci nemají chybu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:37
- Nahlásit

Maya
ja Lice do bukovek poslala cca 40 tak su zvedava prej HODNE fotek no a to sou na 2 casi takze 40 + 40

podle me napise kdyz by to chtela seriznout

birma
drzim palce! to dotrenujete

Xerxová
muze mit taky pohlej prstik treba z blbyho doslapu, coz je neco co za tri dny klidovyho rezimu je pryc... doufam, ze to bude jen nejaka banalitka

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:39
- Nahlásit

Xerxová
U nas si tedy vic chvali lidi Aptoflex pro kone, ale i ten alavis jiste pomuze. Teda jestli to neni zadna mechanicka zalezitost, typu vyvrknutyho prsticku a tak.
Btw, zrovna Najtik, milujici lidi a mamut, tomu by prospely masaze a dornovka. Jen tise naseptavam, ze by to nemuselo byt pro nej spatny, kor s jeho zadi...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:43
- Nahlásit

Maya asi nejvíc jsem jich cpala do testíků

čaj když leží, tak mi nechá hýbat každým prstem, polštářkem...mačkat a ani nemručí ani se mi nesnaží tlapku sebrat. Spíš mi to připadá jak rameno. Snad ne záda... ale skládá se a zvedá docela solidně. 4 schody ven sešel a při čůrání zadní zvedl - takže tu přední i víc zatížil. No - uvidíme, co večer schody do patra (ale on dole spát nechce) a jak ráno vstane...

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:43
- Nahlásit

Xerxová
tak snad to bude dobrý, Alavis je dobrej, ale to bych nechtěla vidět jak rychle to u psa velikosti Najta mizí

tak pošlu fotek hodně ono některý jsou dost malý, tak třeba budou nějaký nepoužitelný

nemáte někdo zkušenost s gelovejma perama jestli propisujou papír nebo ne? prej tím někdo maluje ty omalovánky, ale nechtěla bych, aby to bylo vidět skrz, pastelky nejsou
a číňany to prodávaj po stovkách barev za pár korun

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:45
- Nahlásit

Xerxová
takže chápu to správně, že v článku můžou bejt fotky s popiskama a v tý galerii bez popisků?

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:46
- Nahlásit

no a teď ještě napsat ten článek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 19:54
- Nahlásit

Xerxová
v tom testu bych propadla

Maya
to uz zmaknes. Jeste ze ja su dobra jak se tomu rika? kopirka? ctrl + c a ctrl +v ?

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 20:02
- Nahlásit

cernej caj
no ale taky jsi to musela prvně sepsat, abys to mohla kopírovat
fotek mám přes 50

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 20:02
- Nahlásit

Maya popisky se dají vložit i do fotogalerie (a můžou být popsané i v článku - vkládá Lika) .
Já jí pošlu označené fotky a zvlášť popisky . Pokud máš Rajče, tak dává přímo vstup z Rajčete pod článek a do textu jen pár fotek. Kdo Rajče nemá (třeba my ho nepoužíváme) poctivě to překrmí do redakčního systému.
Popis fotek třeba tady

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 20:13
- Nahlásit

Maya
tak to je v poho

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 20:15
- Nahlásit

Xerxová
já rajče taky nemám, právě že jsem koukala, že v tý galerii popisky nemáš přímo u fotky

birma
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2017 21:46
- Nahlásit

FB diskuze - bazar nábytku. Nějaká paní si dovolila nabídnout klec na psa. A strhla se pranice na téma "Jen duševní mrzák, může mít doma klec pro psa". Královsky se bavím Jen teda nesmím myslet na to, že ti diskutující mají také často doma psa...
Nicméně na toto téma jsme si aspoň dali s Bohouškem klikání a asi nejpozdějc pozítří tam bude umět lézt spolehlivě na povel jen doufám, že z videa, co jsem k tomu natočila, něco bude

<< 1 ... 180 . 181 . 182 . 183 . 184 . 185 . 186 . 187 . 188 . 189 . 190 ... 580 . 581 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání