| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:43
- Nahlásit
Xerxová
to vypadá, jako když si běží jen tak pro radost ulovit svýho prvního bizona
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:43
- Nahlásit
birma
co je medvědí mlíko?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:44
- Nahlásit
cernej caj
to belmo
co bělmo, ale uši
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:46
- Nahlásit
Maya
ty usi sou v poho
bych rekla, ze mliko s medem?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:52
- Nahlásit
zbrnd
to vypadá, jako když si běží jen tak pro radost ulovit svýho prvního bizona
houby, to je příprava na hlavní roli ve filmu Pes Baskervilský
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:56
- Nahlásit
Maya
no otázka je jestli z principu věci v těch lekcích zdarma skoro nic není, ono pak už by nikdo si ten zbytek nekoupil,
no čoveče právě u klonů Davida Kirše to bejvá spíše naopak.
Právě že do toho, co je zdarma naperou, co se tam jen vleze aby přilákali co nejvíce zákazníků a až zaplatěj, tak už toho moc neviděj, třeba jen šou, jak jsem tu linkoval minule a linknu to znova pro Tebe:
https://www.youtube.com/watch?v=WFgY7kVj6Yg
zadarmo dával pan Kirš hodně dobrých informací aby nalákal na zakoupení produktů a služeb, které nabízí.
A jeho kopie=následovníci+zákazníci v jednom? Těch je spousta ...
https://www.youtube.com/watch?v=CXYpYk3Gc9g
Jsou to tzv infopodnikatelé, jenže tihle naši nemají většinou moc co nabídnout. Ten David Kirš aspoň nabízí pár zajimě a kvalitně zpracovaných služeb jako třeba smartemailing.cz, ale ten zbytek, to je většinou omáčka a srágora z většiny ... dlouhé chytré tlachy a skutek utek. Takže já vycházím z těchto zkušeností a jaksi nebudu studovat každého jeho následovníka zvlášť, protože když to udělám, s největší pravděpodoností se doberu jen k další Ilonce Klarice co tu minule radila a davala odkaz na svuj web s temi ebooky zdarma na tema jak se malem psychicky zhroutila kdyby neobjevila vychovu pomoci klikru a jeji kamaradka ebook o tom, jak na chovu RR vydelat 150 000 za dva mesice z lasky ke psum ....
Jsou tam i jini lidi jako treba Josef Cvrček, který tam má nějaké kursy ohledně softwaru na úpravy fotek, Photoshopu a něco ohledně fotografování. No to je zas IMO pro lidi co jsou líní hledat info. protože to samý ve verzi zdarma najdeš lehce a najdeš i lepší. Je pravda, že to vysvětluje pochopitelně opravdu pro každého jenže tak trochu myslím, že lidi, kteří potřebují takhle polopatický výklad by vlastně neměli mít občanku :/
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:58
- Nahlásit
PetraK
houby, to je příprava na hlavní roli ve filmu Pes Baskervilský
ta huž je ale nedostupná
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 15:00
- Nahlásit
PetraK
taky mám slabčí žaludek, když to čtu
si taky choroba?
cernej caj
proc u me nefunguje vyhaneni choroby pohybem, pobytem venku a vandrama?
protože to funguje jen na ty hodně málo lekavý choroby...
Maya
co je medvědí mlíko?
teplý mlíko s medem a rumem
to belmo
co bělmo, ale uši
ste vobě slepý, že ste přehlídly tu HUBU???
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 15:08
- Nahlásit
birma
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 15:29 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
bizona ulovit nejde - to letí zaútočit na objektiv... aby páník musel rychle uskakovat, jinak přijde o nos... Někdy se obluda vyhne, jindy nee. To je jako s tím přivoláním - někdy to ubrzdí, jindy mi vletí do náruče a chce pochovat... Na nás to klidně zkusí (i když ví, že se to nedělá). Dítkům se zatím vždy vyhnul - a že ty svý trysky a nájezdy taky dělá - jen to u nich vytočí stoprocentně... Inu rozumné zviřátko... Protože rozdíl jejich hmoty by udělal své - zatímco panička něco vydrží, o páníkovi ani nemluvě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 15:30
- Nahlásit
birma
ste vobě slepý, že ste přehlídly tu HUBU???
a jooo
zbrnd
já si budu muset toho Kirše vygúglit nebo co, vůbec nevím, o kom hovoříš
ale tohle je riziko u všech kurzů, platíš dopředu za něco, o čem nic nevíš jaký kvality to bude
a jak jsi přišel na to, že ta paní je následovnice Kirše? maj to tyhle lidi někde napsaný?
jako samo před zaplacením by si je člověk progúglil, ale tak by mě zajímalo, jestli to pozná podle nějakých náznaků, že výsledek je o ničem
ne že bych si chtěla platit tam nějaký kurz, no ale člověk nikdy neví, ono v podstatě i u jazykovejch kurzů kupuješ stejnýho zajíce v pytli pokud nemáš reference od známejch
jo, odlišit zrno od plev není sranda v žádném oboru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 15:32
- Nahlásit
Xerxová
tohle se na mě řítit, tak strachy uteču
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 16:31
- Nahlásit
Hlasim pevny bobek. Trolduv. Cort znajet, co mu bylo, jestli fakt ta louce ozuzlana to zpusobila. Jeste radsi dostane vecir dietni zradylko. Ne, ze by to nejak moc potreboval, radi jak cerna ruka a dostal slusne po tlame od Kremyla.
birma
At je ti brzo lip, pani.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 17:09
- Nahlásit
Fifi ufff - to je dobře, že u vás přituhlo S těmi blbouny maličkými je pořád něco. Aby to dobře rostlo, aby to mělo rovná tlapátka, aby to bezpotíží přezubilo... Nějak jsem ráda, že období růstu máme za sebou... Teď ten rozum kdyby se chtěl někde objevit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 17:20
- Nahlásit
Fifi
tak to je supr
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 17:29
- Nahlásit
Xerxová
Teď ten rozum kdyby se chtěl někde objevit
Tomu asi Najtik stale uspesne utika.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 17:49
- Nahlásit
procházka v lijáku byla teď velmi poklidná (taky nikde žádný pes a jiný problém nemáme). Ale když jsem ho za brankou na zahradě vypustila z vodítka - lítal (a jezdil smykem) v promáchaném trávníku tak, až jsem měla hysterák, ať toho nechá než se zmrzačí... Takže rozumu opravdu stále stíhá utéct
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 18:31 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Maya
já si budu muset toho Kirše vygúglit nebo co
Kesáš, to nezvládneš!
ale tohle je riziko u všech kurzů, platíš dopředu za něco, o čem nic nevíš jaký kvality to bude
to rozhodně, 100% souhlas, proto se tu ale o tom taky bavíme ne? však já tu nepíši, že jsi tentononc, že o tom vůbec uvažuješ nebo píšeš, píšu názor na ten kurz, na ty lidi ...
a jak jsi přišel na to, že ta paní je následovnice Kirše? maj to tyhle lidi někde napsaný?
samozřejmě to nemohu tvrditm ale jednak vím, že jsem se k ní dostal před těmi cca 2 roky když jsem studoval věci kolem pana Kirše a navíc nyní má svuj produkt na kurzyproradost.cz a nekolika podobnych portalech, coz byva casto take indiciji toho, ze jde o nekoho z infopodnikatelu one skupiny. Celý ten system nabidky nekolika videi zsarma a zbytek zaplatit je taky docela silnou indicii svedcici o pravdepodobnosti me domnenky...kdyby aspon lautr vsichni nedavali tri videa zdarma ....samo je mozny, ze zrovna tahle pani nema k panu Kirsovi nejak echt blizko, ale me to prijde proste vsechno jeden stejny system. Videl jsem od nich hodne materialu.
Ne nemaji to napsany na cele, ze jsou od pana Kirse, ale pouzivaji jeho aplikace z vetsiny...tahle pani treba nema web od nej nicmene ten web nejspis mela pred temi dvema lety jinej, tenhle bych si pamatoval.
jako samo před zaplacením by si je člověk progúglil, ale tak by mě zajímalo, jestli to pozná podle nějakých náznaků, že výsledek je o ničem
ze je to o nicem je muj nazor...pokud se treba Tobe zdaji prvni tri dily dobry a zda se ti dobrej napad kouknout na dlasich sest obdobnych videi za 1500 tak proc ne, ten obsah tam bude podobny u tehle videi neni ten propad prinosy tak znacny jako kdyz jsi si zaplatila akci nazivo treba za 10000 a pdostala jsi se za to na sezeni ve stylu motivacniho dychanku treba oriflame nebo herbalife - to musis zvazit sama, uvedomit si, kolik se toho naucis za ty tri dily zdarma no pak za 1500 se naucis jeste dvakrat tolik .... kazdeho vec, jak to zhodnoti ten prinos pro sebe sama
ne že bych si chtěla platit tam nějaký kurz, no ale člověk nikdy neví, ono v podstatě i u jazykovejch kurzů kupuješ stejnýho zajíce v pytli pokud nemáš reference od známejch
jiste .... muzes na to jit ale od lesa a udelat vypocet slozity, ze treba si vem neco cokoliv co se da nekoho ucit a kolik se toho da naucit asi tak za sest videi, kdy jeste nemas zadnou zpetnou vazbu s tim vyucujicim coby ucici se
nechci tvrdit, ze tam vsechno stoji za kulovy...
nejlepsi bys mela nastudovat tu felkou obchodni rodinu kolem pana Kirše, ale to je spousta času, to si asi neuděláš..ale pak bys mě asi chápala lépe
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 18:50 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
Maya
nasel jsem Ti jeden typicky klon infopodnikani ve stylu pana Kirše:
http://znulynasto.cz/
delaji to cim dal lepe, je to IMO pravne nenapadnutelny podvod nejspíš
Neboli je to web, ktery je novym businessem odbornika, ktery ve svych textech "tocil" desitky milionu a nyni se rozhodl naucit lidi, jak si za par hodin vytvori podnikani, ktere jim bez prace bude generovat statisice a tohle nauci koholiv v kurz, ktery prodava za 2500.
V referenci ho jako odbornika chvali vsemozni jini odbornici jako napriklad Pavel Fara autor kurzu pro radost i klon Davida Kirše v jedné osobě.
A lidi to nejspíš kupují?
Proč? Protože jsem společnost dementů, podvodníků a zlodějů.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
fotkyyyyy ale bez popisku, na to uz dneska nemam silu ale snad v pristi petiletce to zmaknu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:28 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
cernej caj
mi to blbne a vidim akorát první dvě
edit: tak ještě nějaký uprostřed stránky první jdou rozkliknout taky. Náhled ani jeden
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:31
- Nahlásit
birma
hm protoze se mi to tam nenahralo nejak...tak znova a leeeepe uz to tam se sune a do 2minut by to tam melo byt vse
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:34
- Nahlásit
cernej caj
tak nakonec jich blblo jenom pár, jsou nádherný!
Tahle je úchvatná
a tahle
aaaaaaaaaaa
tam chci!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:38
- Nahlásit
birma
jj, hned bych se tam vratila akorat skoda, ze druhej den (prvni fotka z vyberu) se mi nejak stalo nestesti a nekdo mel fotak na vyvazeni bile nastavenej na zarivku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:41
- Nahlásit
zbrnd
Díky za elaborát, popravdě mě nikdy nenapadlo, že by se mohly točit velký prachy i na kruzech jak si umotat košíček, vždycky jsem měla za to, že se to týká kurzů Jak se stát miliardářem ve třech dnech a nebo Jak si zvednout sebevědomí taháním banánu po ulici, no jo, člověk se pořád učí.
Ten princip pár lekcí zdarma a zbytek placenej používají skoro všichni, i v zahraničí, u jazykových kurzů včetně přes skype bývá hodina zdarma, prostě aby si člověk alespoň trochu očíhnul, za co platí, to by mi ani jako červená kontrolka neblikalo.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:43
- Nahlásit
Čaj krásné fotky. Všechny - uznávám, že někdo Alpy i vidí Já ne... Sviště znám, ale kozoroha jsem takhle nepotkala...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:44
- Nahlásit
cernej caj
teda nádherný fotky, jakože takovýhle krásný fotky uděláš s blbě nastaveným foťákem?
a ty modrý kytky, to můžu
a toho sněhu tam teda bylo docela dost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:46
- Nahlásit
tohle je super, jen ty lidi dole uříznout
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:47
- Nahlásit
Xerxová
jojo, a ty vyhledy fakt staly za to. ALe tak treba se ti postesti nekdy v budoucnu je mit krasne a slunecne a s dobrou viditelnosti jak na te fotce, co si davala vcera
zbrnd
ja zvazuju, ze si zajedu na fotokurz a ty me ted takhle odrazujes tak nevim. zatim su ve fazi premysleni, ale zas si rikam, ze jednou snad z toho ty pekny fotky padat musej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2015 19:49
- Nahlásit
Maya
par hlav no ja se to snazila trochu vyvazit, ale holt nefotim do rawu, tam by to bylo snazsi asi, no. Ze ses to ty, tak ti ty lidi zkusim uriznout hned
|