| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 06:11
- Nahlásit
znrnd
pak se na to mrknu. jinak teda by clivek hlavne nesmel byflet, fojizdet, just a mit konicky. muj byvalej teda krome bydleni, dojizdeni a jidla u rodicu nekipoval lautr nic a je pravda, ze usetril hodne. jak se mu libillo ze nakupuju, varim, kupuju vybaveni bytu aby si mel kjidlu kam hacnout srm proste udelala chybu v tom, ze si fopravam konicky a necumim 6h denne z okna
se susenejma gulama si me pobavil
fifi
s tou srsti u mayi to je blby ale vokoun ma supr srst.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 06:25
- Nahlásit
cernej caj
setreni neni moc efektivni proste
chce to vydelat vice - nebo proste zvysit prijmy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 06:41
- Nahlásit
zbrnd se obavam, ze druha prace by me odstavila. navic me nevafi, kdyz nadeyreno miy nebudu jen to byla otaxka kolik penez ms clivek teda mit nasetrenyvh aby jako trebs porizeni psa bylo ok
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 08:22
- Nahlásit
zbrnd
jedna zasadni otazka - mam doma psa s PP, ok, nema bonitaci ale i kdyby mel, nejak si nedovedu predstavit jak mi vydela 150t mesicne. snad jedine, ze bych jich mela vic, dobre pojistenych a ve spravny okamzik by jako skakali pod auta
navic pokud odchovava stenda, to by fen musela mit aspon 12 aby mela stenata kazdej mesic amohla teda kazdej mesic vydelat (odecteme si naklady na krmeni, zdravotni peci) a to, ze tezko muzes chodit do prace s nekolikahodinovejma stenatama, takze vlastne vubec nechapu, jak to dela pokud nema doma jeste nejakyho otroka, kterej funguje na rany bicem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 08:28
- Nahlásit
cernej caj
já to teda nečetla, ale když vyměníš ty svoje dva za 20-30 čivav fenek a jednoho psa, zavřeš je do kůlničky, jednou denně nasypeš grancle a naleješ vodu a jednou za měsíc vytáhneš štěňata, budeš jich mít na ten předpokládanej výdělek si myslím dost a prodat je můžeš do výkupu, aby ses nemusela otravovat s inzerátama
holt se jen musíš oprostit od představy, že pes potřebuje víc péče než králík v králíkárně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 08:35
- Nahlásit
Maya
ta zenska tam ale pise, ze ma tusim
RR a ze vydelat 150 mesicne, coz na trech PP psech pokud to dela v souladu s pravidlama proste nejde...
jinak jo, cekala sem tam presne to co popisujes ty, ovsem predpoklad byl mylny
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 08:47 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
cernej caj
zbrnd se obavam, ze druha prace by me odstavila
covece ja psal, ze to chce vydelat, ne ze to cce se dofefat
kolik penez ms clivek teda mit nasetrenyvh aby jako trebs porizeni psa bylo ok
hodne, hodne...BY mel spravne mit..ale nikdo se tim asi neridi...nikdo nad tim radeji moc nepremysli, jsme jen lidi
ale ja to s tema penezma zase mysle celkove pes nepes bo postarat se o psa znamena mmj byt Ok sam ve vsech smerech a proste je lepsi mit nez nemit
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 08:55
- Nahlásit
cernej caj
jedna zasadni otazka - mam doma psa s PP, ok, nema bonitaci ale i kdyby mel, nejak si nedovedu predstavit jak mi vydela 150t mesicne. snad jedine, ze bych jich mela vic, dobre pojistenych a ve spravny okamzik by jako skakali pod auta
Cajdikucerny, to jsem Te zlobil preci s tim ebookem!
Uz jsem tu o ni psal hodnekrat i daval odkazy a ji jako priklad prezvykavce. To je vidt, ze vubec nestudujes ma zdejsi moudra
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 09:03
- Nahlásit
zbrnd
jasny, to urcite souhlasim, ze je lepsi mit nez nemit... a ja to uz bohuzel vyhodnym snatkem nedozenu
To je vidt, ze vubec nestudujes to spis potvrzuje, ze uplne vsechno zapomenu i kdyz to jmeno mi povedomy bylo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 09:19
- Nahlásit
Rumštajn!
Mě klepne dneska...no nevlítnul mě ten malej plesnivej kretén včera na čerstvě udělanej beton??? kdybych si toho já kretýno aspoň všimla tak to vopravim ale já to nezjistila
si ted ze mě všichni dělaj srandu že musí přijet bagr celý to strhnout a musí se začít znovu
asi je zbiju šecky!
Jen nevim jak to to jelito pitomý stihlo ?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 09:21
- Nahlásit
Fajka
aspon nejsu jedina, kdo ma psi tlapicky v kuchyni ale tak uz sme dali dlazbu tak uz zmizeli v propadlisti dejin
je to jelito, no jako hodne to poskodil, ze se musi znova? A to bys neverila ale v noci se mi zdalo o fajfce, ze se prisla mazlit, vubec nechapu, kdyz navic sem posledne cucela na jeliti fotky (a pak se mi zdalo o zombicich, takze ...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 09:27
- Nahlásit
cernej caj
aspon nejsu jedina, kdo ma psi tlapicky v kuchyni ale tak uz sme dali dlazbu tak uz zmizeli v propadlisti dejin
no von právě voťapal kus kde už na tom nemělo nic bejt
a ted se jako neví jak to zakrejt a číf tam žádný podpisy nechce
jako hodne to poskodil, ze se musi znova? A
no néé to si jen ze mě dělaj bžundu ale neví se jak to vopravit aby to drželo a nepraskalo buuuuu
A to bys neverila ale v noci se mi zdalo o fajfce, ze se prisla mazlit, vubec nechapu, kdyz navic sem posledne cucela na jeliti fotky (a pak se mi zdalo o zombicich, takze
vo*e to jsou divoký sny maxipsa Fíka přímo todle..to fakt jako nechápu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 09:34
- Nahlásit
Fajka
tak si tam normalne nalej nejakou barevnou sadru, budes to mit hladky a s ozdobou ;)
aha, to je blby, jestli to ma vliv na nejaky mechanicky vlastnosti
ja to taky nechapu, kde sem k tomu prisla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 09:39
- Nahlásit
cernej caj
tak si tam normalne nalej nejakou barevnou sadru, budes to mit hladky a s ozdobou ;)
aha, to je blby, jestli to ma vliv na nejaky mechanicky vlastnosti
no to právě nejde bo se tudy bude chodit a jezdit takže to tam bé praskat ..aaach joooo..a to jsem si trapně myslela jako, že by mohl bejt po tom treku aspoň 2-3 dny unavenej a nelítat po celý zahradě jak raketa prdlá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 09:51
- Nahlásit
Fajka
a praskalo by to i kdyz by se jen zadelali ty stopy? nebo hodit tenkou mm vrstvu jeste pres to?
nj mas aktivistu, co bys chtela, mas mit liny spice
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 10:08
- Nahlásit
cernej caj
praskalo by to i kdyz by se jen zadelali ty stopy? nebo hodit tenkou mm vrstvu jeste pres to?
no právě že to bude praskat v obou případech..aaaach jooo...číf mě zabije... bo máme jelito podepsané na věky věkůch
nj mas aktivistu, co bys chtela, mas mit liny spice
a co je jako Fajfka....přece línej špic! mám vobojí!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 10:16
- Nahlásit
Fajka
tak priste na retez
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 10:51
- Nahlásit
Fajka
mám kočičí tlapky na zápraží, ale pravda jsou takový decentní když kočka neváží tolik co jelito
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 10:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
a takle už mě asi taky brzo ponesou, jako tady strejda Pól tu pani
Po vysazení těch debilních inhalací, který mámě nedělaly dobře a o čemž jsem 2x důrazně informovala dochtora se mámě -jaké to překvápko!! - rapidně ulevilo. Snad, prosím držte palce, snad by mohla příští týden jet do sanatoria???? POdařilo se mi i zázrakem najít místo v jednom ze dvou narvaných sanatorií. Už potřebuje vypadnout i proto, že má zas "štěstí " na novou spolupacientku, to je teda nářez, paní je jedno, kde a jak se vyměšuje, krade mámě jídlo, mě nařkla, že jsem jí odkopala hadici na dýchání (sama jsem jí říkala, že jí má nějak jinak, že mi to přijde špatně)........ to je síla. Ale máma mi včera udělala velkou radost, šla po dlouhý době se mnou až ke dveřím, daly jsme si kafe, buchtu, povídaly jsme si hodinu a půl, i se mi jí podařilo rozesmát, hodně. A dneska, snad bude počasí milostivo a vyrazíme pěšmo i s Ajšadlem na večeři do Sobína, polema, jen courat a nic nedělat.
A dneska jsme měly poslední hodinu germánštiny před prázdninama, pan účící byl radosten z dárku, který jsem pořídila - neb tedy dostal na tenis potítka Wilson............ černý teda jiná barva nepřichází v úvahu Smál se a pravil, že to je dobře, páč ta antuka nejde, nejde vyprat. Nicméně, že ani jinou barvu očekávati pravda nelze Pak jsem germánsky vyprávěla, jak jsem služebně letěla na Slovač a od tý doby už do letadla nevlezu. A že pan řídící, mě vždycky zlobil tím, že když budu zlobit, poletím zatrest na služební cestu a někam hodně daleko . Náhodou je to fajn, co už člověk umí říct / i když pochopitelně chybička se vloudí , ale co, hlavní je to ze sebe vypudit /
Uf fte fi ffechno rofpufovali?? Kdo fe zadlufil?
Fifi
Ehm
nenééé, nenenenenene. nééé!!
cernej caj
se obavam, ze kdybych jen jefla nejlrvnrjsi idl, bydlrla a koupilavjednou za rokbponozky pac neni yz zbyti
a jááá se obávám, že jsem si právě krupla do gatí čajdo, čajdo, čááááááááájdo!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 11:15
- Nahlásit
PetraK
vysazení těch debilních inhalací, který mámě nedělaly dobře a o čemž jsem 2x důrazně informovala dochtora se mámě -jaké to překvápko!! - rapidně ulevilo.
jsem myslela že už máš mamušu doma ! že jí pozdravuje pruhatice a přeje at je co nejdřív z nemocnice fuč ! snad kdekoliv jinde jí bude určitě líp !
Maya
ale pravda jsou takový decentní když kočka neváží tolik co jelito
právě..tydle moc decentní nejsou a jsou přesně uprostřed tak aby si toho každej všimnul
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 11:21
- Nahlásit
PetraK
tak super, že je mamce líp, tak třeba jí ta hrozná spolupacientka donutí se urychleně ještě zlepšit, aby mohla vypadnout
Fajka
no to jsem zvědavá, co vymyslíte
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 11:27
- Nahlásit
Fajka
em myslela že už máš mamušu doma !.
nemám, ještě ne a vypadalo to dost zoufale.
že jí pozdravuje pruhatice a přeje at je co nejdřív z nemocnice fuč ! snad kdekoliv jinde jí bude určitě líp !
vyřídím, vyřídím. Včera jsem vyřizovala od všech tady - konečně měla náladu nějak víc komunikovat, jak jste psaly, že držíte palce, vyprávěla jí o Fifi a Troldovi, jak Trolda domů přišel a jak ho holky uvítaly....... tak se tak dobře bavila
Maya
tak třeba jí ta hrozná spolupacientka donutí se urychleně ještě zlepšit, aby mohla vypadnout
v to pevně doufám, že i to bude stimulem. Protože v tomhle by nechtěl být nikdo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 11:33
- Nahlásit
PetraK
tak to je skvely s mamou! drzim palce, at ji uz pustej a pak si odpocine
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 11:58
- Nahlásit
ty jo tak takhle nepříjemnou osobu jsem dlouho nezažila pak se má mít chuť člověk někam objednat Dostala jsem befelem od pándochtorarehabilitace, i zkusila jsem si tam zavolat. Boooože jak člověk obtěžuje!! Myslím, že si to ještě s paní vyříkáme, až tam přijdu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 12:19
- Nahlásit
PetraK
tak to je blby
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 12:41 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit
PetraK
Myslím, že si to ještě s paní vyříkáme, až tam přijdu
Teda to jsem netušil, že jsi paní takový dráče! Zkus ale dopředu nějakej kvalitní trénink, nikdy nevíš, co Tě tam potká.
Zkus se domluvit třeba s Joannou, je to polka, tak si budete dobře rozumět a až tam dondeš, budeš určitě velmi přesvědčivá.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 13:14
- Nahlásit
zbrnd
že jsi paní takový dráče
nesměj mě to........... naštvat. Prozatím jsme skončily na tom, že jsem jí silně ironickým hlasem řekla, že děkuji za její nefalšovanou ochotu. no a pokračování příště.
JOa nna musí počkat, tady mám smůlu.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 13:31
- Nahlásit
PetraK
nesměj mě to........... naštvat.
no Tvá volba, al tím ublížíš jen sobě nikomu jinýmu ... je třeba se nutit smát víš ty spadla z oblakov?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 13:36
- Nahlásit
zbrnd
al tím ublížíš jen sobě nikomu jinýmu ... j
já vim, máš pravdu........... ty jo ale takovýhle megery mě prostě točej. Proč tu práci dělá kurnik?? Tak at jde zametat, když jí lidi tak vaděj. Mně sem volaj kolikrát cvoci - jako že doopravdy nemocní lidé - a chovám se profesionálně. Já jsem navíc její potenciální zdroj výplaty, narozdíl od toho nemocného co sem zavolá. ani jednou jsem se k nikomu nechovala tak, aby poznal, že už z něj tady lezu po zdi, protože nevím, jak ten hovor slušně ukončit, aby nenabyl dojmu, že je občan naotíž.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2015 14:25
- Nahlásit
PetraK
dneska sem na to nahodou nekde narazila... dunning krugeruv efekt a tak si rikam, ze muj dojem ma najednou i nejakej podklad...
|