Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 20:23
- Nahlásit

Fifi
Jestli myslis ty tentononc, tak to kulky nejsou
jako mám doma druhýho samce a myslíš, že nevim, kde maj kulky? ZA koho mě máš!! Kvůli tentonoc píšu o erotickejch snech Ale na obou fotkách mi přijde, že je hezky vidět, že obě kulky má tam kde maj bejt

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 20:24
- Nahlásit

Fajka
nebudou tak svítit
počkej, mu narostou a bude vypadat, že tam má vypelichanýho ježka, jak bude mezi tmavou srstí prosvítat lesklá kůže

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 20:25
- Nahlásit

birma
že je hezky vidět, že obě kulky má tam kde maj bejt
To jo, po teto strane je vse v poradku.
ZA koho mě máš!!
Pravda, ze ty mas s Adamem v tomto smeru veelmi siroke zkusenosti, promin.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 20:25
- Nahlásit

birma
nebo dikobraza..ten je taky pruhatej

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 20:28
- Nahlásit

birma
počkej, mu narostou a bude vypadat, že tam má vypelichanýho ježka, jak bude mezi tmavou srstí prosvítat lesklá kůže
Ja se klidne priznam, ze az dospeje, pujde pod kudlu. Jedno, jestli z pohodlnosti moji, souziti s ostatnima... Ostatne takhle to bylo domluveno i s puvodnimi majiteli. Ouje, ted to tu asi schytam.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 20:36
- Nahlásit

Fifi
ty mas s Adamem v tomto smeru veelmi siroke zkusenosti, promin
ano, mohla bych o tom i přednášet... v hodně nechutných detailech
ted to tu asi schytam
ode mě určitě ne tě znám, nevěřím, že by šel pod kudlu dřív než plně dospěje ve všech směrech a to je jediný, co mi vadí

Fajka
nebo dikobraza..ten je taky pruhatej
ale to by musel Trolda silně prodloužit srst a pořídit si vystřelovací ostny

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 20:40
- Nahlásit

Fifi
Ouje, ted to tu asi schytam
ode mě nééé já jsem si to myslela hned že to tak bude když je to Xbreed

to dorosteeeee

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 20:40
- Nahlásit

Fifi ode mě to neschytáš. Je to každého věc. Já měla vždy čubiny i psy "kompletní" a nikdy jsem to jako potíž necítila (když pominu Bety konec...) . Znám dost lidí, co mají zviřoně kastrované - a skoro všichni jsou v pohodě (tedy ti zviřoni). Znám ale i takové, kteří evidentně svůj díl osobnosti ztratili...
Hlavně ho nech pořádně dospět, u psů raději déle...

Jsme teď přišli z večerní procházky - krásné šikmé světlo od sluníčka... hezky bylo. Jen tedy teplo vypadá jinak

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 20:50
- Nahlásit

to je strasny ty animalosexistky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 20:58
- Nahlásit

fifi
rozvsleny dpokojrny stenatko:d

xerxova fifi
mit normos trlefon, je to ok... dotykac co ns me napul nereaguje je horsi

zbrnd
se obavam, ze kdybych jen jefla nejlrvnrjsi idl, bydlrla a koupilavjednou za rokbponozky pac neni yz zbyti tak btch 400 t setrila tak 15-20 let minimalne pri stavajici vyplate

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 20:58
- Nahlásit

Fifi
přímo ukázkový fotečky
kastrace mě taky nevaděj, i když to co vyvádí Kimova srst po kastraci, to je taková katastrofa, že u dlouhosrstýho psa bych do toho šla fakt jen v nouzi nejvyšší
tak buď ráda, že Trolda má sameťák

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Xerxová
Fajka
birma
Jsem prekvapena. Tak dostanu vylagos od esusky, to je mi jasny.
Hlavně ho nech pořádně dospět, u psů raději déle...
To je jasne, vsak jsem i psala, az dospeje. Takze rozhodne nekde na roce to nebude.
Fajka
to dorosteeeee

Vy dve cuzy. On je milacek. Ale ted uz jsem tem trem rikala, at se vyprdnou na kravnuti po zradle, nebo je fakt rozsadim! Hovadka jsou to.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:03
- Nahlásit

cernej caj
kdybych jen jefla nejlrvnrjsi idl, bydlrla a koupilavjednou za rokbponozky pac neni yz zbyti tak btch
Tohle uz je i vyssi cajdi.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:05
- Nahlásit

cernej caj
se obavam, ze kdybych jen jefla nejlrvnrjsi idl, bydlrla a koupilavjednou za rokbponozky pac neni yz zbyti tak btch 400 t setrila tak 15-20 let minimalne pri stavajici vyplate
se obavam, ze mas teda spatnou celkovou strategii, spravna by imo byla nejprve zapracovat na lepsich prijmech, cim driv tim je to snazsi

flafne uf fdi a pufč fi fa fofy fefefon

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:12
- Nahlásit

Fifi
Jsem prekvapena
u mě snad ne, ne? však já mám kastrováno a další poklad, pokud bude z útulku, tak bude kastrován též (zvlášť pokud budem s Honzou bydlet spolu a Honzův veterinář si bude stále pamatovat, že mu Miluška visela na ruce a bude se jí bát a tudíž jí nevykastruje).
On je milacek
holka zepředu mi tím postavením očí přijde jako jasnej picbum

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:24 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Fifi
Ja se klidne priznam, ze az dospeje, pujde pod kudlu. Jedno, jestli z pohodlnosti moji, souziti s ostatnima... Ostatne takhle to bylo domluveno i s puvodnimi majiteli. Ouje, ted to tu asi schytam.
Co bys mela schytat? Dobre delas! Kulky si nech vysusit, pritluc je na futra a do futer nech vytesat: "S ládkou vaše Fifi", pak se s tím vyfoť a choď po školách dělat přednášky, jak zodpovědně se starat o zvířátka a ty fotky rozdávej za 50KC, vytezek venuj psochranarum na pomoc s umistovanim psu. A to by v tom byl bernardyn, aby Fifi jednou za tohle nesvatorecili!

edit: ještě mě napadá, že část výtěžku by jsi mohla věnovat třeba IAMSu, aby míchali ještě vyváženější bobulky neý doposud

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:25
- Nahlásit

birma
zepředu mi tím postavením očí přijde jako jasnej picbum
A z boku je zase jasnej kolioid ci ovcounoid. Ale cubam se na laloky vesi jako profik, dneska se i pretahoval s Kremylem vo peska, vyluzoval velmi hrrrrrdelni zvuky. Bude mit asi to, jak se to rika u picbumu? Ne drajv, jen si nemuzu na to spesl slovo vzpomenout, zbrnda uz bude vedet.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:27
- Nahlásit

zbrnd
Dobre delas! Kulky si nech vysusit,
Si delas srandu, ale jsou lidi, co si nechaji od kastrovanych fen treba deluzku dat od veterinare do lihu?
pak se s tím vyfoť a choď po školách dělat přednášky, jak zodpovědně se starat o zvířátka a ty fotky rozdávej za 50KC, vytezek venuj sochranarum na pomoc s umistovanim psu. A to by v tom byl bernardyn, aby Fifi jednou za tohle nesvatorecili!
Diky za podnikatelsky plan, popremyslim.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:29 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

Fifi
nedelam si srandu naopak jsem jednou nekde slysel ze snad v UK mela byt moda psy po smrti mit uchovany doma vycpany

game, ale to mit nastesti asi nebude vono to nejspis totiz je uchylka, treba jako kdyz je nekdo homo

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:32
- Nahlásit

zbrnd
game,
! Jo, dik.
ale to mit nastesti asi nebude
Kdyz to rikas ty, bude to pravda.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:33
- Nahlásit

Fifi
Kdyz to rikas ty, bude to pravda.
Samo, bo to je mechanismus, pri kterym pravda vznika..ze neco napisi.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:34
- Nahlásit

zbrnd
jsem jednou nekde slysel ze snad v UK mela byt moda psy po smrti mit uchovany doma vycpany
ale tak to neni žádná novinka a má to historii i u nás čajda si určitě vzpomene na jméno toho zámku se sbírkou vycpanejch psíčkůch

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:40
- Nahlásit

zbrnd
že část výtěžku by jsi mohla věnovat třeba IAMSu, aby míchali ještě vyváženější bobulky neý doposud
Bobule nekrmim, nic jim nedam.
Samo, bo to je mechanismus, pri kterym pravda vznika..ze neco napisi.
Poseptam to Troldovi do ucha. Aby si to nalezite uvedomil.
birma
tak to neni žádná novinka a má to historii i u nás
To jo, vycpany jo.
Ja onehda nasla zuby po Agate, ktery mi nacpala veterinarka. To jak byla Ag na extrakci a plastice dasne se stolickou. A docela me to sejmulo, ani jsem uz nevedela, ze to tu mam. Poslu po Labicku v lete, s par dalsima proprietama. Nic, co by ekologicky skodilo, a ne, jeji lejno schovany nemam.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:46
- Nahlásit

Fifi
jeji lejno schovany nemam.
ale svoje doufam schovavas, priste za to dostanes vic bodu v tom testu

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 21:50
- Nahlásit

zbrnd
priste za to dostanes vic bodu v tom testu
Jakym?

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 22:09
- Nahlásit

zbrnd
svoje doufam schovavas
to neschovávali ani pratchettovi goblini, tedy schovávali jen ti nejbohatší a nejradikálnější, ostatní akorát holuby z nosu a špínu z uší

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 22:14
- Nahlásit

birma
tedy schovávali jen ti nejbohatší a nejradikálnější,
Takze zbrnd schovava, je to jasny.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 22:50
- Nahlásit

nejsem na tom tak hrozně, 4 na mě neplatěj

Fifi
Takze zbrnd schovava, je to jasny
blbáááááááááá

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 23:23
- Nahlásit

Fifi
v jakým
no v tom o sanci na preziti, co se tu dnes masove delal ni?

jasně, že schovávám, až bude ten blackout bude čím topit, co jíst i co házet po něpřátelích, je to takový moje "fríinuan" aneb kdo schovává , ma za tři ... co je na tom divnýho?

zbrnd
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2015 23:26
- Nahlásit

cernej caj
jestli si nevis rady s mizernejma 400 litrama tak to jdi teda doooo lesa třeba ...
tady máš návod na prvních 150 za dva měsíce
http://leteckaposta.cz/514917759
nedávno to tu fičelo, tak nechápu, jakto, že už to u Tebe není jen 250, co chybí...no tak se polepši

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání