Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 12:04
- Nahlásit

cernej caj
akze myslim prazdnej list na stari lepsi jak omalovanky

. a máme dárek pro Máájuu!!

Maya

MÁÁJO, kdy narozky? Byly budou?? Každopádně

ALLES GUTES ZUM GEBURTSTAG BIENE MÁÁÁJÁÁ+

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 12:08
- Nahlásit

Maya

kteří by se do kbelíku radši vyblili než to vzali do tlamy, my kyblíkový fotky oceníme

představila jsem si tu vlčí dvojku, jak se tváří a pak to posílá do kýble

jestli je taky od čaje nebo kde jsme k tomu přišli, až jsem myslela, že ho sklátí infarkt

já miluju se na ně v takovou chvíli dívat, pro tu čirou radost, enegrii, uvolnění.

zjistila jsem, že mu chybí dole i řezák,

to sou antistresový omalovánky vy pakaaaaa +

no takže se zkrátka nebudeš štrézovat z Alchhajmra

pak se mi aktivuje ta druhá hemisféra

nedělej Desenskýho! jak chceš aktivovat něco co nemáš?

ejtra ksakru hlavně že jsem tři dny dom :mad
no já si vzala náš poslední úkol na chalupu- Je to text, delší takovej, a co myslíš?? Hm??

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 12:35
- Nahlásit

PetraK
narozky budou teprv tak za dva tejdny, proto si sháním ten dárek, co si člověk neudělá, to nemá
ale dík
náhodou fčelku Máju pamatuju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 12:39
- Nahlásit

Maya
posli foto bobku, urcite sem ti chlupatej bobek nedavala ale cokoli z tech jetech plysaku by tak klido vypadat mohlo (nebylo to treba jety zluty kuratko nebo tak?

tak snad to s tema zubama bude dobry

posli odkaz na toho kone nebo ty kurzy pls

PetraK
máme dárek pro Máájuu!

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 12:39
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 12:43
- Nahlásit

cernej caj
urcite sem ti chlupatej bobek nedavala
foto nemám, vypadá to jako bambule z kulicha, ale je to placatější a není to z vlny, ale má to takový hladký dlouhý cancoury, prostě chlupatej bobek, jako je možný, že to mám odjinud, ale odkud to původně pochází fakt nemám páru
Dorinovi se to moc líbí, protože to je chlupatý, malý a může si s tím v pohodě házet

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 12:47
- Nahlásit

cernej caj
tady máš ten kurz, ale asi se tam musíš registrovat, bez toho asi neuvidíš ty první 3 lekce zdarma a tam je ten koník a video návod k tomu
http://www.kurzyproradost.cz/index.php?ma=kurz&kid =31

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 12:54
- Nahlásit

Maya
dik, mrknu doma. ted uz to snad najdu

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 12:58
- Nahlásit

No kvůli Cibulkový se tam neregistruj, v tom, co je zdarma ti řekne asi stejně jako já na následujících dvou řácích:
------+++++------+++++------+++++------+++++------ +++++------+++++------+++++------+++++------+++++- -----+++++
a v těch dalsich dilech ti rekne taky kulovy
A ty se chces naucit kreslit?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 13:01
- Nahlásit

cernej caj
Maya
posli foto bobku, urcite sem ti chlupatej bobek nedavala

HOLKY????

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 13:08
- Nahlásit

zbrnd
a v těch dalsich dilech ti rekne taky kulovy
to kecáš, řekne ti ttřeba, že máš nakreslit koně vzhůru nohama a to mě by nikdy nenapadlo
ty sis to zaplatil, že víš co je v těch placených dílech?

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 13:09
- Nahlásit

PetraK
chtěla bys taky chlupatej bobek?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 13:13
- Nahlásit

Maya

chtěla bys taky chlupatej bobek?

ani snad ne, člověče, jak tuhle byli na chalupě psi tři, tak jsem si následně při uklízení bobků docela bobkůch užila

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 13:27
- Nahlásit

Mayato kecáš, řekne ti ttřeba, že máš nakreslit koně vzhůru nohama a to mě by nikdy nenapadlo
to huž je v těch dílech zadarmo ne? aspoˇň teda když jsem to viděl já asi před dvěma lety tak tam něco podobnýho bylo

ty sis to zaplatil, že víš co je v těch placených dílech?
Nevím to, ale vzhledem k tomu, že je to paní z grupy od Kirše tedy další klon jako zde onehdá ta slečna s klikrem a ebooky a vzhledem k tomu, že jsem ty díly zadarmo viděl a je to prostě všechno na jedno brdo....všichni tihle czechoinfopodnikatelé, tak skorovím, že si to mohu dovolit tvrdit ... nebo jinak...jasně může tam něco být, co nebude úplný šrot, ale z mnohačetné zkušenosti s obdobnými kurzy od lidí ze stejné skupiny si dovolím tvrdit, že pokud bude brouzdat cerny caj po netu dobu, kterou by venovala shlednuti tech dilu, dozvi se vice.
Ale uznavam, mohu se mylit, urcita pravdepodobnost je, ale tusim ze podobna, jako ze ja vyhraju Olympiadu v lednim hokeji ...myslim ja sam jakoze solo.

jinak kresleni vuzhuru nohama je urcite fajn
https://youtu.be/I9ficvPdpZg?t=27s

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 13:35
- Nahlásit

díkuju za přání brzkého uzdravení, ještě se mi nestalo, aby to fungovalo takhle rychle sice frkám už do druhýho toaleťáku a nos mám skoro do krve, ale uzliny pomalu splaskávaj, krk nebolí a můžu sedět a pracovat, takže jsem asi zdravá

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 13:36
- Nahlásit

zbrnd
no nemůžu soudit kvalitu toho kurzu, tomu vůbec nerozumím, ale rozhodně velký plus je už v tom, že je to video a je to česky
jako jasně že u malování to není až tak nutný, ale třeba ty další jako ruční práce se bez videa neobejdou a většina na youtube není česky, takže pro hodně lidí začátečníků nepoužitelný
to video je pěkný

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 13:50
- Nahlásit

birma

tys cípla??? to mi utiklo. Tetko no víkendu?
Ešivá ti to vzalo uzliny, tak jsi zdravá hodně brzo teda, gratuluju stejně jako prve Adamitovi.

zbrnd

inak kresleni vuzhuru nohama je urcite fajn

ty bláho, ! když někdo umí!!

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 13:55
- Nahlásit

PetraK
jo v sobotu odpoledne to na mě sedlo. Ještě včera jsem myslela, že to bude tak na tejden a dneska už skoro dobrý. Asi se mě ta choroba lekla a řekla si, že s takovym magorem nechce mít nic do činění

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:06
- Nahlásit

Maya
tak nakraslit kone vzhuru nohama ale zas nemuze byt takovej problem, otazka je - mas nakreslit kone "leziciho" na hrbetu s nohama do luftu nebo mas byt ty vzhuru nohama a kreslit toho kone?

birma
tak hlavne, ze uz je lip

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:10
- Nahlásit

Maya
já tomu taky nerozumím, ale soudím, to, co jsem viděl, co jsem se tam dozvedel, za jak dlouho jsem se tam dozvedel jake mnozstvi informaci

ja myslim, ze na internetu je spousta zdroju skoro ke kazdemu tematu, samozrejme je to vzdy riziko tomu venovat cas protoze nevis, co se dzvis a na jake urovni...ale zase kdyz toho projdes hodne v ruznych kvalitach, muzes si z toho tva hlava vytvorit nejaky slepenec-vysledek

pokud chces jistotu kvality muzes se prihlasit na oficialni vytvarnou skolu jenze tam mmj jak vime chteji talentovky udelat nebo uz ne?

no v kazdem pripade z ceskych zdroju mi neprijde urcite k zahozeni treba tenhle klucina
https://www.youtube.com/watch?v=DkNVTFMs_IA&list=P LWW4bZQe-yE6Ij5I604Wf-y1ghYHGBsWT&index=55
rekl bych, ze je to minimalne stejne prinosne jak pani Cibulkova...a pak jsou taky jine zdrojem ktere resi treba jen cast kresleni, ale mohou byt uzitecne, treba:
http://design.tutsplus.com/series/human-anatomy-fu ndamentals--cms-724

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:13 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

cernej caj
tak nakraslit kone vzhuru nohama ale zas nemuze byt takovej problem, otazka je - mas nakreslit kone "leziciho" na hrbetu s nohama do luftu nebo mas byt ty vzhuru nohama a kreslit toho kone?
ty ftipalku, a pak ze chlapi jsou cunata))

tam jde o to oprostit se od zajeteho vnimani reality a kreslit proste tvary aniz te zajima, co znazornuji ... nebo tak nejak by se to tusim dalo vysvetlil smysl toho cviceni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:21
- Nahlásit

zbrnd
no ja se na to asi doma jak bude cas kouknu, i kdyz nevim zda je dneska zadouci rozptylovat se od fotek

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:22
- Nahlásit

cernej caj
s fotkama je to docela podobny...proste vsechno je to o vnimani svetla, jak dopada, co dela atd...proste nic pro me

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:23
- Nahlásit

birma
už skoro dobrý. Asi se mě ta choroba lekla

tak tomu říkám léčebný pöstup.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:29
- Nahlásit

zbrnd
tak pravda, ze lidi, co si neco pamatujou, nebo jim naopak nevadi, ze si nic nepamatujou, sou na tom lip, ale ja si nic nepamatuju a rada se vracim k tem vzpominkam zkrz fotku, i kdyz neni dobra, je to lepsi nez nic

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:30
- Nahlásit

protože celý víkend psisko vypadalo nějak takto:

dělá nyní vzorně tři D - dekorativní důstojnou dogu. Takže se zdá, že tabuličku nostrifikační dodělám

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:35
- Nahlásit

PetraK
tak tomu říkám léčebný pöstup
u mě běžná praxe a většinou to fakt zabere, i když takhle rychle mě to fakt překvapilo Včera pár litrů horký citronády, trocha jabkovice, medvědí mlíko a milion bylinkovejch bonbonů většina chorob se slabším žaludkem se lekne a uteče

Xerxová
nyní vzorně tři D - dekorativní důstojnou dogu
to je vzorňák

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:38
- Nahlásit

Xerxová

jéééžiš vy máte pani ale vočklivýho pfa!

birma
se slabším žaludkem se lekne a uteč

taky mám slabčí žaludek, když to čtu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:39
- Nahlásit

Xerxová
to belmo

birma
a proc u me nefunguje vyhaneni choroby pohybem, pobytem venku a vandrama? ale supr, ze to zabralo

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 14:43
- Nahlásit

zbrnd
no otázka je jestli z principu věci v těch lekcích zdarma skoro nic není, ono pak už by nikdo si ten zbytek nekoupil, že jo, mě ani nenapadlo, že zadara tam bude něco extra
a teda popravdě musím říct, že už přes rok prolejzám web kvůlivá jazykovým lekcím a vyzkoušela jsem kde co a můžu zodpovědně říct, že to co je zdarma, je buď nepoužitelnej šunt a nebo jsou to stokrát omílaný základní věci a když fakt chceš kvalitu, tak jedině za prachy
otázka samo ovšem pak zní, jak poznat tu kvalitu a svoje prachy utratit za ní, ale se obávám, že začátečník nemá šanci a holt to musí risknout

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání