| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 06:03
- Nahlásit
xerxova
fotka s yblem je boziii!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 17:38
- Nahlásit
Bry den.
Trolda ma srajdu, pomerne slusnou. Netusim z ceho, zadny zmeny v krmeni nebyly. Jediny, co me napada, je ockovani z minulyho patku. Ale to se mi zda uz dlouho, na podobnou reakci. Uvidime, zatim striktni dieta a jestli to nezabere, poficim na vet. Chjo. Jinak je teda veselej a hravej, zadny apaticky stene, ktery by neco bolelo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 17:41
- Nahlásit
Fifi
teda chudacek trolicek nemuze byt taky prujem z veder? nevim ,jak ste ted meli v cr...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 17:44
- Nahlásit
cernej caj
Nastesti vedra zadny, je tu prijemne pod 20. On je prase, klidne moh sezrat nejaky trisky z klaciku, co furt zuzla. Ale to by spis pak blil...
Jak se mas ty?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 17:50
- Nahlásit
Fifi reakce po deseti dnech se mi nezdá... Hele - už jsem se potkala i s tvrzením, že nejen děti u výměny zubů můžou mít průjem...
Tak snad nekoupil nějakou virózu... aby se ti to nešířilo i k čubinám
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 17:55
- Nahlásit
Xerxová
že nejen děti u výměny zubů můžou mít průjem...
On ale zoubky jeste nemeni, hloda stale jehlickama.
Tak snad nekoupil nějakou virózu...
To by nemel kde, k cizim psum ho nepoustim a fenam nic neni. Zkratka sraci zahada, doufam, ze to brzo prejde.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 18:06
- Nahlásit
Fifi
zpracovavam tunu fotek
tak hlavne, aby bylo po dietce vsechno v normalu a bude zahada zdarne vyresena.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 18:10
- Nahlásit
cernej caj
Jo tys uz doma? A jaak bylo teda? Povidej, prehanej.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 18:37
- Nahlásit
Fifi nějak mi nedošlo, jaký je Trolíček ještě mimino. Neb Night začal přezubovat chvilku po převozu k nám... nedošlo mi, že jsme ho vezli "starého". Takže první zuby měnil na 14. týdnech (dojel dvanáctitýdenní)
Dneska v lese Night chytil zase bláznící šílenství s hadrem na tlamu. Mívá to často - zase bude spousta fotek čokla na zadních, čokla s hlavou v hadru, čokla šilhajícího v trysku... vůbec dneska celou procházku kravil děsně a nalítal toho strašně moc. Neloví zvěř, hraje si na Indiány (jak říká Pepa) - prostě tryskem se řítí lesem, větve praskají, země duní... a on točí jedno kolečko za druhým - případně stříhá rovinky po lesních cestách sem a tam... teď se nacpal a padl... Energie má fakt jak Temelín
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 18:49
- Nahlásit
Fifi
jojo, 3dny chuze stacili
den 1) 22 km, cca 900m prevyseni. Snehovy jazyky v silnicnich bezeckych botach snad nemusim popisovat bylo teplo, jen na tenky triko s rukavem ale dost fucelo a i kdyz bylo prevazne zamraceno, nekteri ucastnici se opalili taky tam byla rodinka s malym klukem, kterej to skoro vsechno nabehal po svych. Obcerstveni v horskych chatach samozrejmosti - horka cokolada bodne dycky;)
den 2) odpocinkovych 10km a cca 600 metru prevyseni, zbytky zakopu z prvni svetove valky u cinqe tori, lanovka dolu do udoli a pak prochazka po meste cortina d`ampenzo, kde byla 1956 olympiada. Luxusni zmrzlina
den 3) 22km a cca 1000metru prevyseni, vyskrabali sme se od busu k turisticke zajimavosti tre cime. Tesne pred dosazenim vrcholu zacali snezit, nez sme se posilnili v chate tak prisla dobra snehova vanice, takze prvni asi pulhodinka kolem tre cime ve znameni snehu a nulovy viditelnosti pak najednou polojasno a sedy mraky klesaly nekam do pryc, takze sme si obesli celej ten okruh, dali dalsi cokoladicku, nechali se vyfotit od itala co behal na krku s dvouma fotaka s ruznyma objektivama a fotil ptaky (pry kajce) a videli sme sviste, dali si v italske pizerii pizzu z mrazaku ohratou v mikrovlnce (ja se svoji zeleninovou polivkou byla asi jedina spokojena) a huraaa na 9ti hodinovou cestu domu
penzion byl solidni vykrma, zeleninovej predkrm ve forme svedskyho stolu, pak jeste predrm cislo dva velikosti vetsi verece (vetsinou testoviny) a pak teda hlavni chod neco masityho a zakusecek. Musim rict, ze tahle naloz mezi 19.30 - 20.30 byla fakt solidni a uz sme se nezvladali ani druzit
no jen pockejte, az promazu a zpracuju tech 800 fotek
Xerxová
tak hlavne, ze si to uziva, hribatko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 18:52
- Nahlásit
Fifi
tak co Trolda? doufám, že už je v pořádku
třeba jen sežral slimáka nebo tak něco
cernej caj
tak už doma?
fotky budou určitě parádní podle toho, co bylo na fb
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 19:09
- Nahlásit
cernej caj
3dny chuze stacili
A to ste se meli moc pekne, vcetne snehovyho prekvapka.
Maya
ak co Trolda? doufám, že už je v pořádku
Uvidime, srajdu mel prvne vcera v noci trochu a k ranu uz prutokac, tak dostal jen dietni porcicku. Pres den radsi nic. Teplotu nema, dam mu ted vecir dalsi porcicku dietni. Kdyz to nezabere, sjedu na vet, pry radi ruzny virozy psi, sracko-blitko. Sice nevim, kde by to moh chytit, ale...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 19:09
- Nahlásit
Čaj těším se na fotky a na podrobnější zážitky. Já tvrdím, že žádný Alpy nejsou. Kdykoli se v nich zastavím, přijde mrak a leje či sněží. Projíždíme-li bez možnosti zdržení - je krásně... Týden jsme bydleli v kempu v Luzernu (s Xerdou a dítkem ještě spoludovolenkovatým) a celý týden nebyl vidět jediný alpský vrcholek... kopce uřízlé oblačností hned nad úrovní lesa...
Tohle je jedna z mála slunečných fotek - S Aronou na Gross Glockneru. Vzápětí se přihnal mrak a začalo sněžit. Protože jsme jeli od moře a byli "připečení", rychle jsme hledali svrškyspodky a Arona zalezla do kufru auta a odmítala vystoupit... že dost bylo Alp
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 19:17
- Nahlásit
Čaj tím kajcetem myslíš Kavče ?? To jsou dobře oprásklé pipky
Jo a nejhorší pizzu jsem jedla taky v Alpách - na Passo di Tonale - drahá, nedopečená, malá... Byla to tenkrát moje první "originál" italská od té doby jsem jich měla mocmoc (jezdíme Itálii docela často) a žádná se jí ani zdaleka nevyrovnala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 19:22
- Nahlásit
Xerxová
no tak ty rada vodu zezhora i zespoda tak se nediv jinak teda teda to je fotka
aha tak mozna kavce, my sme to meli jako neco cernyho se zlutym zobakem, moc znalcu mezi nama nebylo
to me prekvapuje, ze kdyz se ji zadna nevyrovnala, ze tam nejezdite castej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 19:31
- Nahlásit
Kavče žlutozobé (ještě je červenozobé - ale to je v Alpách na rozdíl od žlutozobého hodně vzácné). Hnízdí vždy nad 2000 mnm - takže opravdu horská pipka. Umí se oprásknout a krást svačinu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 19:55
- Nahlásit
Já byla v Alpách jednou, bylo krásně slunečno a když jsme vyjeli lanovkou na nějakou horu tuším v Lichtenštejnsku nebo tam někde poblíž, tak mlha jak prase a bylo vidět prt.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 20:07
- Nahlásit
Xerxová
tak v tom pripade diky, ze si prisla na zahadu cerneho ptaka
Maya
nojo, klasika...
ukazu par fotos, ale nemam jeste probrano.
|
ssshhhhh
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 20:14
- Nahlásit
Xerxová
super fotka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 20:52
- Nahlásit
cernej caj
Ta druha vypada vyslovene letne.
Troldajz se mirne napucnul a po silenym blbnuti s Bazunou vytvoril prvne cosi, co uz nestrika a hned neprotece skrz travou. Tak snad... Huf, to je let, co jsem stene nemela a da to praci, nestresit se. A btw, mozna odhalen zdroj. Vcera rano ukradnul, nevim jak, z kulny louc. Takovou tu drevenou zapichovaci s nadobkou, kam se doleva lampovej olej. Nez sem si toho vsimla, nejakou dobu ozuzlaval ohorely bambusovy kousky hned u nadobky. Docela to dava smysl, kdo by se po drivkach nacucanych lampakem neposral. Tak snad to bylo opravdu tim.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 21:25
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek,
jůůů tady se výletilo a cestovalo a jsou tu krásný fotky
Já musím makat bo jsem měla v pátek dovču ale jdu jen zahlásit že jsme přežili dalšího longa, a pěkně jsme si ho užili. Jen to počasí bylo trošku na pikaču ale jinak krásný
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 21:26
- Nahlásit
Fifi
rano ukradnul, nevim jak, z kulny louc. Takovou tu drevenou zapichovaci s nadobkou, kam se doleva lampovej olej. Nez sem si toho vsimla, nejakou dobu ozuzlaval ohorely bambusovy kousky hned u nadobky. Docela to dava smysl, kdo by se po drivkach nacucanych lampakem neposral. Tak snad to bylo opravdu tim
týjo tak hlavně ať je to jen tohle!
Přejeme mu tuhý k*k
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 21:34
- Nahlásit
Fajka
ale jdu jen zahlásit že jsme přežili dalšího longa, a pěkně jsme si ho užili. Jen to počasí bylo trošku na pikaču ale jinak krásný
Ty ses opravdu mega slapka! Gratuluju. Kde jste byli?
Přejeme mu tuhý k*k
Dumam nad tim " tuhy k*k" a radsi prestanu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 21:40
- Nahlásit
Fifi
Dumam nad tim " tuhy k*k" a radsi prestanu
no tuhý kááák jako od slova kakat...bo štěníci neserou ale kakaj sr*t tě začne asi až v pubertě
Ty ses opravdu mega slapka! Gratuluju. Kde jste byli?
dík Orlický hory, kolem hradu Potštejn a Litice a kolem divoký Orlice...
hezký to bylo moc hezký, dost krpály nahoru i dolů, počasí trochu zlobilo, ale byl to totální relax na nervy a odpočinek od práce a jak byla zima tak nás to nenechalo nikde moc vysedávat a tak jsme došli do cíle brzo a doťapali si v naší kategorii pro 7mý místo z 20
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 21:45
- Nahlásit
Fajka
kááák
Aha.
bo štěníci neserou ale kakaj
Pokud maji prujem, tak s odpustenim serou.
Zadna puberta nebude, Trolitko bude prece dokonale stenitko.
došli do cíle brzo a doťapali si v naší kategorii pro 7mý místo z 20
Tak o to vetsi gratulace!!!
počasí trochu zlobilo, ale byl to totální relax na nervy a odpočinek od práce
Dobre, ze sis takhle relaxnula, pocasi tu vcera bylo taky jak na houpacce. Tapat nekde v prehankach, nedejboze este nekde bivakovat - brrrrrrr. Jelito na ty fotce vypada, ze usnul za chuze a jen se sesunul.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 21:58
- Nahlásit
Fifi
Pokud maji prujem, tak s odpustenim serou
no to někdy jo noo, tak hlavně aby to bylo to co si psala abylo to už dobrý !
Tak o to vetsi gratulace
díík
Dobre, ze sis takhle relaxnula, pocasi tu vcera bylo taky jak na houpacce. Tapat nekde v prehankach, nedejboze este nekde bivakovat - brrrrrrr. .
musim bo jináč by mě z tý práce jeblo asi brzo..
no počasí bylo fakt studený na to že je léto..jako pro chlupáče dobrý ale na bivak když se čéku kouří vod huby to není uplně ideální tak jsem v noci trochu klepala kosu ale tak naštěstí sníh jsme nepotkali jako černej čaj
Jelito na ty fotce vypada, ze usnul za chuze a jen se sesunul konečně se začíná učit fakt odpočívat na těch zastávkách, dřív byl furt vzhůru a ted už snad začíná chápat, že je dobrý aby si tu hoďku co jíme pospal.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 22:06
- Nahlásit
Birma
gratulace Adámkoj k titulu vícevoříška
jste šikulíni!
jo a prosím zdejší botaniky a vodborníky..neví někdo co je todle za kytku??? a k čemu je dobrá??
kdo by chtěl mrknout na fotky z treku tak tu :
http://fajka.rajce.idnes.cz/LONG_Jednooky_vlk#
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 22:32
- Nahlásit
Fajka
neví někdo co je todle za kytku??? a k čemu je dobrá??
Ja to jen vyguglila, a vida ji. Snad je to ono.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 22:42
- Nahlásit
Fifi
Ja to jen vyguglila
mě se to nějak nedařilo
Snad je to ono
je to ono ! tam toho bylo moře mraky, celé širé rodné lány
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2015 22:47
- Nahlásit
Fajka
Pěstuje se jako nektarodárná rostlina a krmná pícnina
Musej mit vcelky pre, konecne zmena od tech zlutych mr.ek, tedy zlutych lanu. Krasa tohle videt, tady je neco podobnyho taky na par polickach, ale prijde mi to jeste jinsi.
Btw, mam prvni letosni med, stocen cerstve od vcelare. Moc med nemusim, ale tohle je... ehm... slast.
|