Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 22:32
- Nahlásit

Fajka
Poflano.
prostě jelita slimáči noo..
No ja furt nevim, kolika km ste si v behu slimakovali?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 22:35
- Nahlásit

Fajka
kurně to nende...
tak takhle..

Twee, ouplna profi behna, cislo startovni ma, dres ma, pes si bezi pred ni - krasaaa! Krome profi slapky ses aj profi behna, gratulujuuu!

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 22:36
- Nahlásit

Janiii
pěkní štěníci, tak vymejšlení jmen by mě taky bavilo, ale smečku štěníků bych doma mít nemusela

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 22:37
- Nahlásit

Fajka
mě to přijde, že jelito kráčí a ty běžíš

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 22:39
- Nahlásit

Fifi
Poflano.
zkouknuto, nadšeno pochváleno odesláno zpět Díky!!

furt nevim, kolika km ste si v behu slimakovali
aha..já to nepsala? bylo to 5,6 km... první kilák pěknej krpál nahorůů
a poslední desnej kpál dolůů...fuj!

Twee, ouplna profi behna, cislo startovni ma, dres ma, pes si bezi pred ni - krasaaa! Krome profi slapky ses aj profi behna, gratulujuuu
šmarjáá takových titulů pěkně děkuju

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 22:42
- Nahlásit

Maya
mě to přijde, že jelito kráčí a ty běžíš
to už bylo těsně před cílem a on už zpomalil (to naše slimáčí tempíčko) bo tam byl velkej dav lidí tak doklusával a čekal až mě bude mít za prdelí..

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 22:43
- Nahlásit

Fajka
bylo to 5,6 km... první kilák pěknej krpál nahorůů
a poslední desnej kpál dolůů...fuj!

TFUj! Ja umirala pri behu povinnym na 1500 m a tohle zni uplne vubec nechutne. Za tituly neni zac, kdyz si je sama vyslapes/vybehas.

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 22:49
- Nahlásit

Fifi
! Ja umirala pri behu povinnym na 1500 m
no to já taky..a nikdy jsem si nešla jen tak zaběhat, fakt nikdy..naposledy přesně tu 1500 metrů na základce a od tý doby nic...no a pak se uplně drze postavím na start mezi nadupance a běžce co trénujou dvakrát tejdně

k titulu šlapka a běhna bych přidala ještě blbka..a jsem dokonalá

jo a tady jsem našla ještě neteřinku

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1019407668 070142&set=a.1019217348089174.1073741853.100000027 560133&type=3&theater

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 22:53
- Nahlásit

Fajka
k titulu šlapka a běhna bych přidala ještě blbka..a jsem dokonalá
Musime ti vytisknout diplom ŠBB
jo a tady jsem našla ještě neteřinku
ŠBB jr.

a pak se uplně drze postavím na start mezi nadupance a běžce
A tak tam si mela to datum narozeni z predminulyho stoleti, tak byli asi shovivavi?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 23:02
- Nahlásit

Fifi

ŠBB jr.
jo jo... padouch nebo hrdina, my jsme jedna rodina

tak tam si mela to datum narozeni z predminulyho stoleti, tak byli asi shovivavi
jo, když se mě na registraci ptali jaká jsem kategorie a ze mě vypadlo, fosílie a jiné prehystorické obludy, tak šli do kolen všici a upa nejvíc když v papírech ten datum narození fakt našli

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 23:04 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

rumštajn

jak si daříte? co je novýho?

Fifi

co přírůstek?

cernej caj
ted drzte palce pac kdo si doma nechal op

edit- to nikdo kontrolovat stopro nebude ale snaž se nezpůsobit trestnej čin či ublížení na zdraví ani svým

já mám velkou radost, že i jiní zapomínají na cesty stěžejní věci

btw kohopak jsem to dnes večer pozvala na dortík?

Fajka

mno chvíli tady jeden není a hned se dozví, že jsi dokonce profi běhna!
kde sem se to octla?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 23:13
- Nahlásit

Vero
mno chvíli tady jeden není a hned se dozví, že jsi dokonce profi běhna!
kde sem se to octla

nooo tak profi byli uplně na vopačným konci startovky

kde sem se to octla
nooo spíš jak to že si tu dlouho nebyla?
i dyž já mám co mluvit já nestíhám taky furt ale ještě týden a řemeslníci půjdoudo kšá a pak už bé léto, klídek a doufám že i firmy budou mít dovči a zákazníci daj aspoň chvilku pokoj..

vejcuc ti bude muset udělat někdo jinej, já taky nic nevim... tak dej aspoň report co buldozérek?

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 23:17
- Nahlásit

Fajka
i dyž já mám co mluvit já nestíhám taky furt

vidiš to!

tak dej aspoň report co buldozérek

chtěla jsem vám sem už v pondělí podstrčit nějaký fotky, jenže jsem se nedostala k tomu je vytáhnout z foťáku. snad to tento tejden zvládnu

zase jsme měli srajdu ale beru to už jako nutnou součást naší existence, že ji mívá... teď už zase v klídku. dostal půl kila kuřecích koz, sobě jsem neudělala ani kousek jinak je v pohodě, buch buch na dřevo.

a co tvoji nejkrásnější na světě?

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 23:31
- Nahlásit

Vero
jsem se nedostala k tomu je vytáhnout z foťáku. snad to tento tejden zvládnu

se pokocháme

jsme měli srajdu ale beru to už jako nutnou součást naší existence, že ji mívá... teď už zase v klídku. dostal půl kila kuřecích koz, sobě jsem neudělala ani kousek jinak je v pohodě, buch buch na dřevo.

hlavně že to rychle přešlo a je zase dobrej..!

tvoji nejkrásnější na světě?
klep klep..nějak tak dobrý jako dycky...

Vero
Člen
# Zasláno: 17 Čen 2015 23:40
- Nahlásit

Fajka
klep klep..nějak tak dobrý jako dycky..

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 08:11
- Nahlásit

Vero
jestli on nemá tu srajdu aby dostal odměnu v podobě kuřecích koz

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 08:22
- Nahlásit

jen abyste věděli, na co se mají zdejší fotografové těšit
http://zpravy.e15.cz/domaci/udalosti/smite-fotogra fovat-na-ulici-ne-navrhl-europarlament-1200644#utm _medium=selfpromo&utm_source=e15&utm_campaign=copy link

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 09:14
- Nahlásit

Maya
co se mají zdejší fotografové těšit

zbrnd
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 09:26
- Nahlásit

Vero
Tak jako to se přeci dalo čekat. Myslím, že my lůza jsme prostě svou šanci propásli a teď budeme totálně zotročeni nebo zlikvidováni.

Vero
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 09:35
- Nahlásit

Tak abych vyrazila nafotit si město co nejdřív.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 09:56
- Nahlásit

Vero
To je fuk kdy si to nafotíš, jak to zveřejníš, tak tě zavřou.
Teda doufám, že až takovou kravinu neschválej, ale teda když si vzpomenu, co už schválili předtím, tak nevím.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 10:09
- Nahlásit

čaj tu není, ale tak třeba to náhodou najde
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/mou cniky-a-dezerty/41978-3-bezlepkove-alternativy-pse nicne-mouky-a-co-z-nich-upect-sladkeho

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 10:23
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Koláče asi cípne na uběhání Tak vás před tím cípnutím jdu ešče pozdravit a sdělit vám, že Rumíček se učí hovořiti a je to hrozná sranda, vypadá to jak dyž ho posedl ďábel, hrozně u toho s sebou zmítá je to Blásen Blásenovič Blásenof hroooooooooozně, hroooooooooozně ftipnej. A asi fakt přeftělenej Ešus. Páč co? Páč má taky úhylku na korkový špunty, jak člověk vezme do ruky vývrtku, zhmotní se u něj a už z něj očka nespustí. A Bubi ho prej fčera pokousala mooocinky moc Přišel si prej pro Brtnika do obyváka, že se musej honit, tak Brtnik šel a Bubi taky šla a když Rumíček se vyplazil zpoza stolu pod židlí, přepadla ho zákeřně a pozabíjela a mohla se zblásnit radostí. A včera ráno mi udělala veleradost, protože jsem vzala ven přetahovadlo a ona o něj bojovala s Rumíčkem!! a tak ho honila, když s nim utiknul!!! A Rumíček byl z toho doktor Blažej, že si s nim Bubi takhle hraje. . Bylo to úúúplně skvělý ráno. A dneska taky, Rumíček bavil kolemjdoucí, páč již bravurně na otázku Jak dělá to košiškáá? utiká ke stromu a vyběhne nahoru, vybíhá čím dál tím vějš Bubi sice nevyběhne, ale opře se předníma tlapkama a hýká asi bych jí měla vysvětlit, že košiška co? Košiška nehýká , asi začnem teda navštěvovat kurzy zoologie

Janiii

kdooo to má doma tak krásný ščenátka, kdo?? Terezce se moc povidly.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 10:26
- Nahlásit

Vero

jíé hurá Vero, jak se daříš??

co přírůstek?

hele ten pes je strašliváckej!! Zabíjí ji tam feny, je to totiž urugvajec, víš? Nebezpečnej tvor z urugvaje, pruhatá beštyja!

inak je v pohodě, buch buch na dřevo.

tak to je dobře, srajda blbý, ale hlavně, že jinak fungáte.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 10:44
- Nahlásit

PetraK
to jste si teda pěkně užili, u vás nepršelo ráno?
co mamka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya

to jste si teda pěkně užili,

jo, užili moc. jsem ráda, že je teď ráno světlo, že ikdyž jdu brzo, tak si to můžeme užít. To mi za to stojí vstát dřív a mít na ně aspoň to ráno, protože včera jsem neměla sílu se po příchodu domů ani hnout. Udělala jsem obložený talíře, špuntli jsme víno a jen seděli a učili Rumiště hovořiti. Původně jsem chtěla, že jim každýmu dám aspoň jedou čuchačku v krabici, ale pak jsem nedala ani to a jen jsme blbli v kůchni. Rumíček hovořil hysterickým písklavým hláskem a Bubi hýkala

u vás nepršelo ráno?

přšelo , takže na pečlivě rozčepýřenou čupřinu jsem nasadila kapucu a následně musela čepířit znova

no a máma mě včera totál zničila. Páč když jsem jí dopo v přestávce volala, sdělila mi, že jí v noci bylo šíleně, že jí museli intubovat a že nemá náladu ani mluvit. Což mě totál zabilo. Pak jsem nemohla sehnat ani doktora, ani sestry, nic, nikdo nikde nebral. Máma taky ne........... supr situace vzhledem ke včerejšku. Když jsem po šestý odcházela z prasé, podařilo se mi chytit sestru, když jsem jí řekla, o co mi jde, začala se smát /v dobrým/, řekla, ať jsem v klidu, že se nic takovýho nedělo, že jde mámě říct, ať si hlídá tlf. Máma tvrdí, že nic takovýho neříkala takže jsem se asi už zbláznila. No každoápdně mi odlehlo /představa, že mámu intubujou, když intubace je snad jen při operaci a nebo když byl bylo nejhůř, ne?? vůbec nevím, zda se to dělá i mimo operaci, ale dostalo mě to do kolen teda...../ takže jsem zase ještě letěla nakonec tam, abych jí aspoň zase zkusila nahodit náladu......... začínám dojíždět už asi.

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:10
- Nahlásit

Cauky vsem, u nas persi. Ale nejak se moc neochladilo mi prijde, taky mozna asik proto, ze jsem trochu horkokrevnak a pri chuzi o berlich si trochu i zacvicim . Bukis se trochen nudi, ikdyz ho kamosky berou ven, ale neni to vono ze. Alespon teda spolu hnipem.doma temer celej den. Janiii mrkla jsem na stenisky, rozkosny jsou, plysacci. Fajka tobe jsem vyfotila ve Velemine prouhatici krasnou, ale z mobila se sem poslat neda .

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:11
- Nahlásit

PetraK
no to je síla
teda v podstatě vidím dvě varianty, buď jí dávají nějaký prášky, po kterých je trochu mimo, což bych se ani nedivila
a nebo si v tom rochní a tak si vymejšlí a vsugeruje ještě horší scénáře než jsou, což by byl asi větší průser
jako fakt nezávidím tohleto

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:13
- Nahlásit

denyk
co koleno, žádná změna?
ale to hnípání závidím

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 11:13
- Nahlásit

PetraK krasne si Rumajzlik s Bubi vyhrajou, to je super . A co se tyce mamky, neco jsem cetla, chjo holka nemas to jednoduchy, drzim palce at to zvladnes co nejlepe.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání