Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2015 22:52
- Nahlásit

Fifi
Musej mit vcelky pre
no to ale právě tam nebyly...jestli to bylo tou zimou?? nevim

konecne zmena od tech zlutych mr.ek, tedy zlutych lanu
jen mám trošku strach, aby zase za chvíli nebylo všude modrofialovo

Fifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2015 22:59
- Nahlásit

Fajka
jen mám trošku strach, aby zase za chvíli nebylo všude modrofialovo
Nestras!
jestli to bylo tou zimou??
Skvela uvaha, mily Watsone.

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2015 23:06
- Nahlásit

Fifi
Skvela uvaha, mily Watsone
eh já su hotové tak to jsem ráda e kebule ještě trochu funguje

Nestras!
víš jak..jedno žlutý políčko pak pole pak lán a pak žlutá republika, jedna malá solární elektrárnička pak druhá a ted je tím za*aná selá republika..tak počítám že příjde i vlna modré

du ..jsem káááoooo...brou a jedna spešl pusina pro pruhatýho kjuka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 06:31
- Nahlásit

doufám, že Fifina měla neběhací noc a že Trotlíček bude zase v plné síle.
Ešuska má další článek na Zvířetníku - opět se po přečtení stydím, jak mám nevychované psisko.
Vůbec se mi dneska nechce do školy - je tam toho nějak moc na práci. Mám resty (a to nemívám) už aby byly promoce a konec zkouškového... a nastal klíííídek prázdninový.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 06:51
- Nahlásit

fifi
uzij si medika, ja mam zbytecky lonskyho a domluvenej cerstvej

ten k*k mi taky nedosrl ale supr, ze trolicek uz vytvaribpevnejsi hovnoty a z louce teda by we pok*l kazdej

fajka
si skvela! fakt slapka fora, gratuluju k umisteni a jelitko vypada spave, tesim se na foto

xerxova
tak to ja ani nedokazala vstat v 5 h. 4denni brutalni spankovej deficit kdy sem 2 noci nespala vubec se asi projevil a vypada to,ze budu muset dneska jit spat brzo, at su rano cila, jinak teda potes. kdy ti nastava ten klidek?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 07:08
- Nahlásit

promoce máme prvního... Ony sice třeba rozvojové (a jiné) projekty se podávají právě o prázdninách (abychom se nenudili)... ale přeci jen bez studentů je tam klidněji.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 07:41
- Nahlásit

Xerxová
tak to mas uz za chvili a pak bude volneji

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 09:23
- Nahlásit

Kde má probůch ten pes vypínač !!???
když jsme se vrátili tak byl naštvanej že já si jdu klidně do pryč a von si chtěl hrát s tenisákem a aportovat (musela jsem na ten pohřeb) tak sem ho zavřela do sklepa (bo tu jsou furt zedníci a plot je rozebrán), když jsem se vrátila tak jsem ho vzala ven a zatím co já sem musela vyklidit věci z auta a debordelizovat ho, byl značně naštván a vykutal před domem obří díru (uprostřed kytek jak jinak).
a ted ráno zatím co já bych potřebovala dobít baterky a dospat se on skáče metr vysoko jen sem se dotkla nechtíc postroje a vodítka pomoc!

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 09:24
- Nahlásit

Zdravím. Sem cípnutá v sobotu začala rýma, pak krk, včera teplota... Pěkně mě to točí.

cernej caj
Parádní fotky!!

Fajka
To je super, že jste si to užili. A k umístění i inteligentnímu jelitu gratuluju
(určitě je to svazenka, prvně jsem ji viděla na poli před pár lety a určitě bych měla radši republiku modrou než žlutou, ale řekla bych, že to nehrozí)

Fifi
To je dobře, že je Troldovi líp

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 09:50
- Nahlásit

Fajka

jinak supr fotos, skoda, ze to koste tam ke konci nemohlo byt jako povolenej doping

ps: nemas trasu? ale je videt, ze na vas mysleli, v raji ste byli dokonce

birma
at je brzo lip, me rezou voci jak svin uz treti den a doufam, ze to neni nejaka predzvest...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:01
- Nahlásit

Fajka
gratuluju
jelito holt má kondičku, co sis udělala, to máš
teda těch treků je tolik, to jsem ani netušila

Trolda doufám už dneska dělá bobky

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:02
- Nahlásit

birma
tak se brzy uzdrav
no umíš si to vybrat, teď čtu, že zase příští tejden maj bejt tropy, tak asi abys využila vestičku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:04
- Nahlásit

Maya
nejak 10 - 12 za rok tech ofico a pak jeste tuna dalsich

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:24
- Nahlásit

cernej caj
nejak 10 - 12 za rok tech ofico a pak jeste tuna dalsich
no tak já znám jen těch pár profláklejch, tak jsem myslela, že o moc víc jich ani není

znáte někdo, není to kniha typu mega obrázky a 3 slova?
http://www.kosmas.cz/knihy/207070/vlci/

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:28
- Nahlásit

všechny fotky ze soboty

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:29
- Nahlásit

no a tohle bych asi potřebovala
http://www.kosmas.cz/knihy/206680/antistresove-oma lovanky-pro-dospele/

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:30
- Nahlásit

birma
Adámek byl fešák, koukám jste dostali Pedgree podle barvy?

birma
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:38
- Nahlásit

Maya
to naštěstí ne dostali jsme dvoukilovku Husse, zkusím ji někde odprodat

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Tak jsme co?? Tak jsme si užili víkenda. Rumíček už profesijounálně nocí po zahradě konev na zalívání. A s Bubinkou oba nosí kyblík. Taky košíček do kterýho naskládají šišky. Rumíček miluje košíček a jak někde košíček leží, už k němu Rumíček běží, popadne ho a utykáááá záááhradooou. A mlátí se košikem po makovici. Taky se oba naučili nastoupit do vaničky a usednout. S Bubi šichta. Je čím dál tím víc magor na žrádlo, jako každej starej pejskek. A pro žrádlo má zatmění a je hrozně zbrklá. S ní se nedá cvičit na nic jinýho než na piškot, protože pro maso je schopná se doslova přerazit, jak ho rychle chce a tím pádem chce rychle udělat ten cvik. Na maso můžem jen poslušnost, jak je ve hře nějaká věc, je to pro ni nebezpečný. Včera ta jouda malá ve svým svatým našdení VYSKOČILA NA STROM! a žuchla dolů. Páč viděla Rumíčka, jak dělá kočičku. U ní mi stačí, když na ten strom dá jen přední nožičky, aby se tak trochu protáhla, dělá to tak vždycky, nikdy nikdy, nikdy, nešla do něčeho jinýho. ALe včera vona ne, hópla nahoru, pochopitelně se neudržela a žuchla na zem. Naštěstí se jí nic nestalo. A páč je Buldozeří matka, jak se zvedla, vlítla rovnou do vaničky, že si tam sedne a přerazila se i tam To se nedalo vůbec stihnout jí zastavit, byla jak rozjetý Pendolino. Trubka moje pošahaná.
A včera jsem si užila krásnou psí interakci. V pátek a v sobotu dostali čokle kostičky kloubovité a v neděli z nich zbyly jen takový okusky. Leč pochopitelně okusky se staly veeeeeeeeelkou vzácností a důležitostí. Furt si je vyměňovali, každej musel mít ten druhej.... No a pak začal Rumíček s jedním tím kouskem řádit, házel si ho do vzduchu, honil ho po trávě, pak jsem ho tam honila já i s okuskem a pak se svalil vedle Bubi, rozvalil se na záda a otlapkával ji nožkama tak dlouho, až ji k sobě natáhnul a ona ho začala zlobit. Bylo to úúúžasný se na ně dívat, jak si spolu povídaj. Pak oba drželi ten kus kosti spolu a bylo to takový - no děsně milý. Pak to bohužel rozbil nic netušící Brtnik, protože nutně potřeboval něco podat a já jak jsem tam v tichosti seděla a pak se dala do pohybu, tak jsem je tím svým pohybem vyrušila. Škoda hezký to bylo, takový tichý, milý rodinný. Vydržela bych se na to dívat hodiny.

Tak prosím hlásím, že Rumíčkovi vyšel článek. Ne od tasemnice, ale na ZVířetníku

http://neviditelnypes.lidovky.cz/jak-roste-madarsk a-vizsla-0yv-/p_zviretnik.aspx?c=A150621_114159_p_ zviretnik_kosa

birma

přidávám se ke gratulantům!! A druhá gratulace k tomu, jak Adamita fungoval.

Xerxová
hásský přivoláníčko, hááský!!

Jůů kyblík!! Ten taky nosíme! taky bych to asi měla vyfotit, když mě to ani nenapadne , tak úkol n apříště zní vyfotim Rumíčka s konví, s kýblem a košikem

Fifi
Trolda ma srajdu, pomerne slusnou

a jak dneksa ščenátko malé nespavé/ taky má v sobě deset čertůch, že nemůže spát??Jako ŠtajníK ?? no on je spánek zpropadená ztráta času taky

Huf, to je let, co jsem stene nemela a da to praci, nestresit se.

jo, tohle je hrozný období!! pamatuju si jak Ešus přede mnou vdechnul mikrotenovej pytlík. Pak půlku ořechu (tu naštěstí za dva dny vyblil), pak jsem ho našla doma v předsíni mezi střepama ze stojánku na svíčku - gelovou, kterou celou sežral (střepy????? ) všechno jsme tehdy odklízeli, tohle tam zůstalo velkým nedopatřením navíc v místě, kam by se "neměl" dostat.
Huuuf, hrozná doba , tak at je mu už dobře, troubelínovi.

Fajka

přežili dalšího longa,

vypadá Jelito na tý fotce dosti ftipně

Dumam nad tim " tuhy k*k" a radsi prestanu

byla jsem na tom steněn jako Fifi

Orlický hory, kolem hradu Potštejn a Litice a kolem divoký Orlice...

jééžiš, tam je ale krásně!! To jste si to užili!!

pro 7mý místo z 20

a gratuluju moc!!

cernej caj

jak si užíváš?? - sem se ptala, než jsem zjistila, žes už zpátky, ty jo slušně nabitej prográmek!! A vánice muselo být dobrý překvápko

a tohle mě dostalo:
dali si v italske pizerii pizzu z mrazaku ohratou v mikrovlnce

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 10:44
- Nahlásit

cernej caj

jo čajdo - pěkný fotky - já zatím vidím jen ty ukázky, ale mraky a svišť jsou super. Na další fotky budu muset kouknout až doma, tady mi nejede nic, rajče a ni nic jinýho

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 11:31
- Nahlásit

Maya
ja to teda neznam tu knizku

PetraK
skvely, ze ste si tak uzivali jinak teda stesti, ze se bubici nic nestalo ale je to teda blaaaasen

ja stejne dalsi nemam, to tu davala fajka a birma a xerxova supr fotooooos

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 11:39
- Nahlásit

cernej caj

uzivali

však vy taky, nemýlím se? Musel to bejt slušnej záhul v těch horách a počasí. Ještě, že jste teda bydleli v penzionu a ne jkao vždycky ve spacáku

ja stejne dalsi nemam,

aha!! tak to je dobře, že o to nejpřijdu. Já pak doma nemívám moc času zapnout počitadlo a tady v práci je závora, takže smolikof.

ale je to teda blaaaasen

no je. Hroznej. Ona prostě najednouo hópla na větem (máme takovou tu kroucenou vrbu, Rumíček na ni v pohodě vyskočí a vyběhne a ona chtěla taky opření jí už bylo málo, vidina masa z poblifky udělala své . A než jsem vydýchla ten pád, tak v další vteřině už hópla do vaničky, kde se zas přizabila

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 11:40
- Nahlásit

PetraK
to jste si pěkně užili, kyblíčky a podobný věci samozřejmě vyfoť

zbrnd
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 11:41
- Nahlásit

donaska jidla zdarma, pokud ma nekdo zajem...beha mi to tu jako google adds a tusim, ze vam ne, tak to nekdo vyzkousejte, kdyz je ta prvni donaska zadara
nstacart.com/wholefoods

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 11:43
- Nahlásit

Mám si vybrat knihu k narozkám, vyberu jednu, teprva vyjde, vyberu druhou, čeká se na dotisk, vyberu třetí, vyprodáno dávno fšade, já se snad picnu
ti Vlci jsou dost drazí když nevím jak to vypadá
asi si řeknu o ty omalovánky

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 11:45
- Nahlásit

zbrnd
u vašeho psč budeme brzy, registrujte se, abyste se dozvěděli jak brzy
jako jsou vtipní

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 11:47
- Nahlásit

Maya

kyblíčky a podobný věci samozřejmě vyfoť

no jo, jsem pako, kdybych tu neviděla tu fotku Xerxový, tak mě to nenapadne. foťák stejně zvostal zas doma

asi si řeknu o ty omalovánky

hele a ve stáří, jak se budou hodit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 11:53
- Nahlásit

Maya
tak se zaregistruj a dej vedet

PetraK
sem slysela ze na odhaleni alzheimra je nutno kreslit hodiny, takze myslim prazdnej list na stari lepsi jak omalovanky

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 11:56
- Nahlásit

PetraK
to víš, my co máme psy, kteří by se do kbelíku radši vyblili než to vzali do tlamy, my kyblíkový fotky oceníme
Dorin teda nosí rád, ale má rád chlupatý věci, včera lítal jak blázen s barevným chlupatým bobkem, už ani nevím, jestli je taky od čaje nebo kde jsme k tomu přišli, až jsem myslela, že ho sklátí infarkt
a zjistila jsem, že mu chybí dole i řezák, doufám, že ten úbytek zubů nebude pokračovat moc rychle

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2015 11:59
- Nahlásit

cernej caj
tak se zaregistruj a dej vedet
jako abych se dozvěděla, že k nám budou vozit v příští pětiletce??? k nám nevozí ani Tesco!!!
PetraK
cernej caj
to sou antistresový omalovánky vy pakaaaaa

musím si vytisknout toho koně co se má kreslit vzhůru nohama, pak se mi aktivuje ta druhá hemisféra a vy budete akorát závidět heč

což mi připomíná, e jsem zapomněla na ten poslech z angliny a teď to budu muset udělat narychlo dneska nebo zejtra ksakru hlavně že jsem tři dny dom :mad

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání