| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 18:56
- Nahlásit
denyk
Simte, orli chlupy neres, az to vyjde, tak to vyjde.
Ty sporty doporuceny jsou urcite fajny, asi to bude ze zacatku bolet jak svina. Chjo, devcice, takovyhle nadeleni pred letem si poridit... Ale ono to je fakt hned, jak psal kdosi vyse, ja se zadama se taky muzu jen blbe hnout, i treba ve spanku, a neco se skripne.
Mrk v emila.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 19:21
- Nahlásit
doctu vas na free wifi ted msm 1mb za 7kc... MAYA pivinne nasdili ibrazek z fb I s textem!
kamose sme fo itosky propasovali I bez obcanky, a kopii uz ma v mailu jdyby neco, urcite ste na nas mysleli, diky!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 19:23
- Nahlásit
Fifi
díky za anglický porady, jako ten test je masakr, ještě že nám to dala domů a můžu si pomáhat translatorem, psát to v hodině, tak nedám snad ani půlku, já už se prostě do vyššího levlu nedohrabu nikdy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 19:26
- Nahlásit
cernej caj
jako hustá závist jak tady je dneska hnusně a kosa
blazni jsou ti, kteri nesli dneska ven;)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 19:27 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
jako teď na to koukám, co ten nápis na flašce a očíslovanej stůl??
edit: a kámoš je odvaha, já bych se poto bez dokladu v cizině
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 19:32
- Nahlásit
Maya
a můžu si pomáhat translatorem
Nez translator, to radsi ty online vykladovy, tam jsou kolikrat podobny idiomy pekne vysvetleny.
já už se prostě do vyššího levlu nedohrabu nikdy
To je jen na tobe. A vy mate takovyhle tezky homeworky, jo?
cernej caj
doctu vas
Nedocitej, uzivej si dovoleny!!! Bez internetu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 19:41
- Nahlásit
Fifi
ez translator, to radsi ty online vykladovy,
jj, já si na něj vzpomněla na tenhle slovník, ale sem si to v práci neuložila a nemohla jsem ho najít
o je jen na tobe. A vy mate takovyhle tezky homeworky, jo?
no na mě, já mám pocit, že mě už nic vejš nepomůže, jedině snad nějaký aktivní používání, protože jako mluvení, to je ta pravá katastrofa, ale používat není kde, v práci akorát sem tam mail
homeworky naštěstí nemáme, ale teoreticky bysme měli každej půl rok psát test, akorát minulej lektor na to kašlal, takže pár let nic a teď na nás lektorka vyrukovala s tímhle, alespoň že to nebylo i v pololetí, tak jsme jí alespoň ukecali, ať nám to dá domů, i poslechy poslala meilem, to si udělám zejtra
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 19:47
- Nahlásit
Fifi
ale jinak jak to sleduju, tak mnohem líp jsou na tom ti mladí, co se začali učit už na základce, ta moje generace, kde se začínalo až na střední nebo na vejšce a rodilýho mluvčího slyšel člověk prvně někdy ve třiceti, ti se v tom plácaj tak podobně jako já, takže milé děti, učte se jazyky od školky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 19:49
- Nahlásit
a na závěr praktická rada z fb pro majitele pidipsů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 19:50
- Nahlásit
maya
stul asi na objednavky tak to nic a tennapis s blaznama je prave na te lahvi
fifi
su tuha a crksm na vexeri a red sem nasla free eifi
veto
to bude muze a ja ns nej zspomela, mas to u me
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 19:54
- Nahlásit
Maya jojo - pokud jedna nemá buňky (ani muňky ) na jazyky... tak to prostě pořádně bez základů z dětství nejde. A jak mě to štve...
s pidipsy a košíky jsi mi připomněla, jak si někdo stěžoval, jaký košík v létě na mopsíka (nechtěli ho vzít do autobusu) a jistý veterinář poradil navléknout na kulatou hlavičku síťku od pomerančů Že se mu bude dobře dýchat a bude to držet uvázané pod krčkem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 19:57
- Nahlásit
cernej caj
tennapis s blaznama je prave na te lahvi
ono je to první písmenko blbě vidět i na rozkliknutý fotce, ale říkala jsem si, že to bude ono
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 19:59 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
Xerxová
tak to prostě pořádně bez základů z dětství nejde. A jak mě to štve...
jj, když vidím jak 3letá neteř pochytí slova z pc her i s perfektní výslovností, tak jen hustě závídim
terinář poradil navléknout na kulatou hlavičku síťku od pomerančů
bože, to vidět v buse, tak umřu smíchy
ale praktický by to asi bylo, to jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 21:07
- Nahlásit
may , xrxova
dik zs pobaveni. po 4 chodove opulrntni veceri v osm hodin chci umrit, aspon sem se nasmsla I kdyz to pravda k smichu nrni pokud to brkdo prsktije
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 21:17
- Nahlásit
cernej caj
pravda k smichu nrni pokud to brkdo prsktije
Jsem moc rada, ze nam davas reprty.
Xerxová
pokud jedna nemá buňky (ani muňky ) na jazyky... tak to prostě pořádně bez základů z dětství nejde. A jak mě to štve...
Mne zase stve, ze nemam bunky na matematiku a takovy to logicno. A to halt nenazenes, ani se zakladama z detstvi. A munky nechci, zadny.
a jistý veterinář poradil navléknout na kulatou hlavičku síťku od pomerančů
Idealni reseni! Znama resila kosik na civavu na zkousky tim, ze ji uhackovala svuj vlastni.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 21:28
- Nahlásit
Fifi
čus pani, co dělá Uragán z Urugvaje? už to doma šécko přizabil? nebo vony jeho?
Dneska jsem za mámou prvně nebyla, nedala jsem to, jsem totál z práce vyřízená, hotovo. Ale máma o tom vědíla, byly jsme domluvený, že tyhle dva dny to tam vydrží sama, ale včera jsem tam musela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 21:31
- Nahlásit
cernej caj
pokud to brkdo prsktij
sice nevim vo čem mluvíš, ale jsem překvapená, že umíš tak dobte chorvatsky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 21:43
- Nahlásit
PetraK
co dělá Uragán z Urugvaje? už to doma šécko přizabil?
Ma se libezne, pred zradlem jsme si cvicali a kretenek mi cvaknul polstarek od palce, si ho splet s pastikou. Mea culpa. Ted si tu povida s uzlikem, nevim, co mu vysvetluje, ale hezky s nim mluvi.
Cuby jsou na nej hodny, teda jen si vymenily ty puvodni pozice z "cerna je hodna" na "cerna muze bejt nasrata a dat mi fest po hube" a "tomu s tim fousem se vyhni" na "co ma fous je hodny".
jsem za mámou prvně nebyla, nedala jsem to, jsem totál z práce vyřízená, hotovo
No nedivim se, kdyz to tam popisujes. Musis toho mit plny brejle, at se nesesypes este sama.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 21:50
- Nahlásit
Maya
3letá neteř pochytí slova z pc her i s perfektní výslovností,
ale na to musíš mít talent, holky vyslovují špatně i spongeboba, a to nám ta žlutá příšera oxiduje v obýváku skoro každý večer
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 21:58
- Nahlásit
Zdravím! Adam je volakej protivnej. Ale to já z těch změn počasí taky, tak snad jenom přenos emocí.
Ráno měl velezážitek, kdy na naši osamělou chvilku na psim hřišti přišly dvě krásný fenky xNO. Byl z nich paf a nevěděl co s nima, páč se mu líbila jedna a to tu druhou štvalou, tak ho prudila. Já jsem tam seděla na stole a když toho bylo na chlapečka moc, tak si vyskočil za mnou, nechal se podrbal, vodfrknul si a šel zas bylo to moooc hezký, jak se za mnou cíleně chodil uklidňovat.
Pak dorazil flatí chlapeček a protože na něj byl Adam hnusnej, tak byl odejit dom (Adam, ne flat). No a pak už jsem celej den kmitala, abych to stejně všecko nestihla. Což mě teda štve, ale některý věci rychlejc prostě nejdou.
cernej caj
Parádní fotka!!
PetraK
Jako zdatnej translátor bych řekla "pokud to někdo praktikuje" nebo " pokud to někdo použije"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 22:22
- Nahlásit
Fifi
Ted si tu povida s uzlikem, nevim, co mu vysvetluje, ale hezky s nim mluvi.
učí ho urugvajsky
Rumíček občas zpívá |Tučňákovi
eda jen si vymenily ty puvodni pozice z "cerna je hodna" na "cerna muze bejt nasrata a dat mi fest po hube" a "tomu s tim fousem se vyhni" na "co ma fous je hodny".
ááá to jsme taky hrávali se švagrem, když byl malej a starali jsme se o něj, jeden byl hodnej policatj, druhej zlej a pak se to vyměnilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 22:31
- Nahlásit
Fifi
Musis toho mit plny brejle,
trochu jo, včerejšek byl děsnej, i pro mlaďochy u nás, co pak valili rovnou na hotel a já vesele šup do nemocnice. Drží mě Brtnik a zrzavci, Brtnik fungá na 10000 procent a ti dva hovádi dělaj kraviny.
birma
Jako zdatnej translátor bych řekla "pokud to někdo praktikuje" nebo " pokud to někdo použije"
jáá nic nepraktikuju, já su ráda že žiju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 22:36
- Nahlásit
A byl to svátek!! A my u toho byli
http://extrastory.cz/depeche-mode-poprve-v-cesku-t o-nebyl-koncert-to-byl-davovy-tranz.html
a autor zcela nepochybně taky, podle stylu jakým o tom píše booooooooooooooooože to byl den, do poslední chvíle jsme fakt nevěřili, že tam BUDOOOU!! Ešče, že má člověk vzpomínky.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 22:48
- Nahlásit
PetraK
učí ho urugvajsky
Husuj. Furt s tou urugvajstinou. Ale je fakt, ze si uz pred zradlem nervozne vecir potlapkava a povida (ala Ag), ze mi to trva... Venku zatim nic nevyluzuje, to musim doladit, ale je to povidavy stenatko. Jak jsme se o tom tady onehda bavily - on patri mezi ty povidavy zjevy.
Drží mě Brtnik a zrzavci, Brtnik fungá na 10000 procent a ti dva hovádi dělaj kraviny.
Vydrz, prtka, vydrz.
A tu zacalo lejt, fujble, sme stihli nocni vychazku po tme tak akorat, to uz Troldas nebyl takovej fraja namachrenej. Jen at si zvyka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 22:52
- Nahlásit
Fifi
to uz Troldas nebyl takovej fraja namachrenej. Jen at si zvyka.
ááá došlo na nervůchutužování
Jak jsme se o tom tady onehda bavily - on patri mezi ty povidavy zjevy.
Rumíčka prostě rozmluvíme! Ale co von dělá, když má zvuky vyluzovat!! to je něco mezi padoucnicí, tancem svatýho víta a posedlostí ďáblem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 22:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
došlo na nervůchutužování
Toz v pomalu 11 tydnech se musi hosik otuzovat, kor at je ready na tmu taborni. Jako nemel paniku, jen mu ocasek nelital zvesela jako bezne.
Ale co von dělá, když má zvuky vyluzovat!
A proc ho tim trapite, rozmlouvanim? Jak umi pes krasne si mlcet a mluvit jen, kdyz je potreba. Viz Dorotka. A tu sem po dlouhy dobe musim flusnout, bo mela pred dvema tejdnama narozky...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 23:04
- Nahlásit
Fifi
Jako nemel paniku, jen mu ocasek nelital zvesela jako bezne.
jsem si vzpomněla na Hrdinu nový fronty jménem Rumíček ač taky nebojsa, tak na chalupě, když měl jít v noci čůrat, tak max na roh baráku, kde se svítilo, na kameny, ač jindy pěkně pohodlně do travičky
A proc ho tim trapite, rozmlouvanim?
a my ho tim netrápíme, je to čurina. On neni nemluvnej úplně a když se do toho položí, tak i blbne. Leč prostě vižla je dosti pohybová, no
Jééé Dorotkááááá Máchalovááá Kelímkovááá! to jsou boží fotky.
Tak Dorotko- dodatečně k těm narozkám- ať tě tam ta banda nahoře moc nerozčiluje. A kdyby ti náhdou chtěl Ešusíno brát ten kelímek, tak mu to odpusť, on ho jde jen uklidit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 23:19
- Nahlásit
PetraK
A kdyby ti náhdou chtěl Ešusíno brát ten kelímek, tak mu to odpusť, on ho jde jen uklidit
Ted si me pobavila, presne tak to tam asi chodi! Mrmle na nej a pak ho necha uklidit svuj bordel.
a my ho tim netrápíme, je to čurina.
Dyk ja vim, ze netrapite, to melo bejt v uvozovkach.
Troldu rozmlouvat nebude treba, spise ho tlumit a naucit hovorit jen, kdyz je tazan.
No natocim neco zase, at se pokochas/te, az bude slusnejsi pocasi, ted tu slusne lilo. A to fenicky rady nemaji.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 23:25
- Nahlásit
Fifi
Mrmle na nej a pak ho necha uklidit svuj bordel.
a to von ešče přijde s : "Uctivost madam, když dovolíte, já bych to uklidil, poklona milostivá...."
to melo bejt v uvozovkach.
i když ono to tak podle těch "záchvatů" může i vypadat, že ho trápíme
naucit hovorit jen, kdyz je tazan.
no to víš, že jo. na to se spolehni tihle ukecaní se nedaj zastavit moje poslední ftipná vzpomínka na Ešuska je, den před jeho srmtí, kdy jsem ležela na gauči a on měl svůj slovní průjem neboli jakousi přednášku. Hovořil velmi zaujatě a na moje nedůvěřivý" Ty kecáš! To se nikdá nemohlo stát!" se rozjel jako blázen. A čím víc jsem se smála, tím víc, se do toho pokládal, jeliman
az bude slusnejsi pocasi, ted tu slusne lilo. A to fenicky rady nemaji.
tady pršelo taky, ale tak nějak normálně. Šel s nima Brtnik a pravil Blaňourovi: "Blanďo, poď vole, neboj, nebudeš dneska večer muset bejt dvě hodiny venku, deš se mnou!"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2015 23:26
- Nahlásit
ejch, to je hodin! jdu chrápat, brou Fifi.
|