Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou III
<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 598 . 599 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Čen 2015 23:42
- Nahlásit

PetraK
brou Fifi.
Brou, pani, zvladni patecek a uzij si vikenda nejak!
Šel s nima Brtnik a pravil Blaňourovi: "Blanďo, poď vole, neboj, nebudeš dneska večer muset bejt dvě hodiny venku, deš se mnou!"

Blaňour, Blanďa, to jsou straslivy jmena, jak ji zove.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 07:57
- Nahlásit

jsem chudinka chudinkovatá - byla jsem nucena změnit si hesla do školní sítě (a poštu)... a než si zvyknu... tak mi to stále bude psát "špatné jméno či heslo"

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 10:06
- Nahlásit

Xerxová
lity lity lity

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 10:12
- Nahlásit

stahuju filmy na cestu holkám do taBlety. Já mám nový e-knížky od Eduarda Martina /Petišky/, byly zdarma (neumim platit přes google play)
Poprvé by se nám hodilo, kdyby přijela o prázdninách Iveta (neteř), takže co? Nepřijede

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 10:23
- Nahlásit

Kachna užijte si to

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 10:24
- Nahlásit

tomu říkám nadělení. A někteří plášťáci jsou k sežrání...

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 10:58
- Nahlásit

Xerxová
ty blááááho, jak houby po dešti

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 12:24
- Nahlásit

třináct kousků... To mají úrodičku... od B (už točí abecedu, dogám se věnují hodně dlouho)

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 13:34
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág, to je dnes hnusně Alberti což? ale je mi to nějak jedno, těším se na chalupu, vypadnout konečně už taky. Rumíček dneska s chutí kráásně aportíroval, moc a moc a Bubi taky, byla rozjetá jak lokomotiva, kradla Rumíštěmu aportek

Blaňour, Blanďa, to jsou straslivy jmena, jak ji zove.

hm ešče na Blánu si zapomněla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 13:45
- Nahlásit

Kachna už je někde v dáli, tak ať jíim to dobře jede.

Xerxová
noooo to je dobrá sestavička!! :

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 14:03
- Nahlásit

PetraK odpočívej. Odpočívej. Odpočívej... Potřebuješ to - ty i Brtník

Vsuvka - v poledne jsem byla za taťkou - "nahodili ho" a je mu líp. Odcházela jsem v jednu - viděl mě doktor i sestry... Ve dvě děda volá, že jde domů Takže logistika spustila na plné obrátky - švára nakonec odvoz stíhá a zařídí. V jednu to asi nikdo nevěděl

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 14:34
- Nahlásit

Xerxová

Ve dvě děda volá, že jde domů Takže logistika spustila na plné obrátky - švára nakonec odvoz stíhá a zařídí. V jednu to asi nikdo nevěděl

no trochu se bojím, že sice slíbili dát vědět dopředu, kdy máma pojede do toho santoria, ale........... jeslti to bude tak jako u vás....
počívej. Odpočívej. Odpočívej... Potřebuješ to - ty i Brtník

budem, slibuju na holej pupek

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 15:05
- Nahlásit

Háskej víkend všem, mizím směr nemocnice a pak zdechnout

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 15:12
- Nahlásit

Kachna je v Bosyni simtě, vyráží až v deset večer, takže uklízí, by jí tchyňa nepomluvila
a stahuje filmy holkám do tablety. S naší rychlostí je do docela adrenalín

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 17:07
- Nahlásit

Kachna naše dítka vždy vzorně v noci cestou spala. A "kdy už tam budeme" začalo až ráno - a ta chvilka se už dala přežít. Zvládali jsme bez filmů, jen s písničkama

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 17:15
- Nahlásit

Taktez preji vsem krasnej vikend. Trolda ma nejakou akcni naladu, v noci si chtel hrat a hrat a hrat, spani je prej zbytecny. Budicek velmi ranni, a je spratek porad nejak svezi. Kremylovi uz z nej cuka oko, mne brzo zacne taky. Ha, dostal od Kremyla po hube, ze by na chvili usnul??
kachna_
Dobro dosli a moc si to tam uzijte.
Xerxová
Super, ze je tatka uz zase doma.
A slusna dozi urodicka, bych chtela videt, jak vypadala fena pred porodem. Ag byla jak vzducholod, v pupku jich mela "jen" 12.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 18:24
- Nahlásit

koukám tady bylo informační ticho
sem si nakonec vzala na dnešek dovolenou, tak jsem alespoň dojela s Kimem na to očkování a mám objednanej ten Trocoxil, tak ho vyzkouším a uvidím, co bude lepší

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 18:29
- Nahlásit

Maya
No Trocoxil zabira dobre, jen to odrovnava jaksi ledviny a tak. Mel udelanej rozbor krve, pred podanim?
Ja se na to ptala na vicero mistech, protoze znamych pes ma dostat uz treti tabletu. Rozbor ideal pokazdy pred podanim.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 19:27
- Nahlásit

Fifi
Rozbor nemám, ono to máš jedno, Rimadyl je zase blbej na játra a žaludek a když tomu psovi něco dát musíš, tak je nějakej rozbor stejně k ničemu, když bude mít ty hodnoty blbý, tak jako co? Nechám ho trpět? To bych stejně nemohla. Brácha dával kdysi psovi Trocoxil dva roky, ale samo vím, že doporučujou podávat jen půl roku. To už je prostě buď a nebo.
Budu mít zatím 2 tablety, ale bude to mít na třikrát, protože na jeho váhu se nedělají, tak budu muset třetinu odkrájet, takže 3 měsíce a pak uvidím, on i vet říkal, že zabrat nemusí, že je to jiná látka než Rimadyl a není to protizánětlivý. Každopádně na něm to hned poznám, jestli to zabírá nebo ne.
Blbý je, že ten Rimadyl mu dávám jednou tejdně a je to málo, učinkuje mu to tak 3-4 dny jen.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 19:53
- Nahlásit

Maya
a když tomu psovi něco dát musíš, tak je nějakej rozbor stejně k ničemu, když bude mít ty hodnoty blbý, tak jako co?
No to je presne ono, ty dilemata. Co je lepsi pro staryho psa, aby odesel na jatra/ledviny nebo aby si popajdaval a davalo se mu neco jen v pripade absolutni nutnosti. Ani jedno neni pekny, ale ja bych radsi psa s pajdanim asi a omezenym rezimem.
Coz mam vlastne ted se Kremylem, bylo ji deset a popajdava, kdyz to prezene. Dat ji neco na bolest, tak se zesebedestrukcni totalne. U ni lepsi, kdyz tu bolest citi a da ji i najevo. Takze jen Phytovet mobility a vyjimecne ji dam aptoflex.
A to resis teda u Kima nebo u Dorina? Protoze jestli u Kima, tak proc jeste davat zatez na organismus v ramci ockovani?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 20:33
- Nahlásit

Beta byla na trocoxilu rok a půl nonstop. Bylo jasně poznat, když končila účinnost - hůř se zvedala, byla "těžší" v pohybu. S "tabletkou" byla v pohodě - kosatka dravá... Krev měla dělanou tři dny před koncem - když měla silný zánět dělohy - ledviny zcela o.k., játra na jeden křížek.

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 21:33
- Nahlásit

Xerxová
No jo, ale Beta asi mela opravdu podstatnej duvod. U tech znamych mi prijde, ze se jen nechteji divat na pajdajiciho psa. Ci lehce kulhajiciho (artroza v lokti, kdyby byl pes stihlej, tak to zvlada i bez piluli). Tak se mu flusne prasicek, pes je cajk, klidne ho i teda notne prekrmime, kdyz najednou nekulha... No nic.

My si tu ted trenujem klid za mrizema, aneb situace, kdy stenitko muze vsude, jen ne za mnou a Kremylem. Nahle se zda byti omezene a tyrane, i kdyz doposud radilo venku s Bazusakem. Zaprdelnik jeden.

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2015 23:54
- Nahlásit

Fifi
S Kimem, ten T. budu mít až za tejden, takže v rámci očkování to nebude, ale možná by fakt bylo lepší ještě týden nebo dva počkat
jako pajdání bych neřešila, na tu operovanou přední pajdá už tak dva roky, ale teď už mu odešly i kyčle a už je ve stavu, že se zvedá x minut, což samo nechce, takže bez prášku celej den jen leží na jednom místě a nebo ho musím zvednout a chci prostě, aby se alespoň trochu hejbal
má osteochodrozu, což je v pytli kloubní chrupavka a z toho artroza, měl střední artrozu ve všech kloubech už při posledním rtg někdy před 4 lety, ale to ještě chodil celkem v poho
jako už při první operaci, když mu byl rok, mi ortoped řekl, ať počítám s tím, že v 10 letech bude mít takovou artrozu, že se nepostaví, tak myslím, že když ve 12 jakžtakž chodí, byť s práškama, tak je to ještě dobrý
chondra dostával celej život, ale teď už mu vůbec nezabíraj

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 00:02
- Nahlásit

Fifi
jinak jako i s tímm R. pajdá na tu přední a zvedá se hůř, ale zvedne se sám od sebe a chodí i občas popoběhne, takže prostě zlepšení na první pohled a alespoň z toho života něco má a můžu se s ním i projít alespoň kousek po vsi, aby si počuchal

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 00:26
- Nahlásit

a něco na dobrou noc
https://www.youtube.com/watch?v=UfpL9Z9d8uE

zbrnd
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 00:32
- Nahlásit

https://www.youtube.com/watch?v=UfpL9Z9d8uE
taky me vzrusuje trapeni zvirat ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 04:57
- Nahlásit

maya
hm, to je blbyze uz je ns tom kim takhle

fifi
takze ukecanej stenik byl venku zarazen

kachna
krasnou dovolenou

petrak
mi brtnik pripomins muze - pod, nebudes muset chodit 30 km, jsk se zenou
uzij si chalupu

me vzbudila 4.30 brutalni bolest asi ramene vystreluici do krku, kde sem k tomu prisla netusim at zijeibac. asponsem vas docetla. a zitra sr muzete tesit na fotky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 11:35
- Nahlásit

počasí nás odradilo od "velkých Jizerek" - máme naplánovaných skoro dvacet kiláčků s velkým převýšením... a zvolili jsm enáhradní krátkou variantu - okraj Lužek - kolem Sloních kamenů vystoupat k "lužické poruše" - zajímavý geologický úkaz - trošku se tam na zlomu "popraly" dvě různé horniny. Night byl naštván, neb tam měl zákaz volného průzkumničení (asi 100 metrů z deseti kiláků), neboť jsem nechtěla, aby se někde mezi šutry rozplác... Jinak krása - mraky, občasslůňo, mokro, kaluže, kvetoucí náprstníky... a hlavně nikde ani noha...

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 14:19
- Nahlásit

Adam dostal diplom a pohárek, páč byl co? Páč byl druhej na voříškiádě! Co je ale ještě důležitější, tak tam fungoval a cvičil!

birma
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2015 14:31
- Nahlásit

Maya
Dočítám a Kima je mi líto. Držím palce, ať mu to zabere.

<< 1 ... 90 . 91 . 92 . 93 . 94 . 95 . 96 . 97 . 98 . 99 . 100 ... 598 . 599 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání