| Autor |
Zpráva |
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 09:41
- Nahlásit
cernej caj
a nevim, ale ja si chodim kupovat spekacky co maj 80% masa a je mi celkem jedno, ze to neni puvodni receptura a sunku kupuju 90-95% a taky mi to nevadi
Gratuluji k vyhazovani penez. Ono totiz to neni maso jakoze cista svalovina, ktery je tam to procento vysoky aspon me o tom nikdo nepresvedci. Nebo pokud to tak ma byt, tak sunky, ktery se prodavaji z naproste vetsiny v Ostrave od nejruznejsich vyrobcu to nesplnuji - je to tak evidentni, ze to lze poznat uz jen normalnim ochutnanim. Pokud se za to maso, keryho je tam udany to procento povazuje proste nejaky ten masny produkt cili i oskraby, sekany orez atd tak jsem tomu jakoze tem procentum ochoten verit. Jinak fakt ne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 10:05
- Nahlásit
Fajka
drzim palce... nas ceka pristi rok ta strecha, takze bude dost utahovani opasku, pac k ni bude i veranda se muset predelat a to teda bojim bojim, ze v tom prachu tam budu aspon mesic to musi byt fakt zahul pri tady tech delsich pracech...
Janiii
tak snad dneska dozenou i poslednacci to kilco
zbrnd
jako znam hrusky ovoce, ale nevim, ladahruska neznam a hruska jako potravinovy maloobchodni retezec si teda neuvedomuju ale to muze byt tim, ze kdyz nekde ve vsi vidim obchod tak si moc neprohlizim co to je... vsemu rikam jednota a jeste asi coop znam pac to je u nas, no
jinak teda ja alko nepiju, ale mozna bych mela zacit, treba si neco pamatovat zacnu
jinak sunku a spekacky kupuju hodne malo, spekacky snad 2x za rok takze ono asi clovek o tolik penez zas neprijde.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 10:27
- Nahlásit
cernej caj
To snad není ani možný, že neznáš největšího kuchaře české lůzy http://tn.nova.cz/tema/9582-lada-hruska
Tady najdeš nejbližší potraviny Hruška ))
http://www.mohruska.cz/prodejny.php
Pokud nepiješ alkohol, tak nejsi vlastně ani čech/čéška, tudíž asi tě necháme tady zabanánovat
No a u špekáčků a spol nejde o peníze přeci, ale o to, co strkáme do sebe s jakým přesvědčením a co tím komu tolerujeme a akceptujeme ..teda myšlím ... vnímám to takto.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 10:45
- Nahlásit
zbrnd
koukám Hruška je moravská doména, tak se ani nedivím, že to neznám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 10:49
- Nahlásit
zbrnd
se obavam, ze ban na nick nepomuze a ban na ip taky ne
lada - aha, asi sem o nem slysela teda o levnejch receptech z novy, tak to matne uz tusim a ad hruska... asi ziju na jiny planete, ale u nas jedna taky je
myslela sem to tak, ze kdyz takovy veci jim vyjimecne tak me vyssi cena nevadi a jist vzdy a vsude flakotu neni taky realny.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 10:50
- Nahlásit
včera mi zubařka obrousila totál mrtvej zub pod korunku, bez umrtvení a bez bolesti a už od večera to bolí jak sviň, jako co může bolet v zubu bez nervů, který jsou už dávno fuč a místo nich je cement????
teda doufám, že to brzo přejde, jinak se za ty dva tejdny do korunky zcvoknu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 11:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
táákle diriguje Koláče, táákle jako strejda Tilda
Tjo uštvaná jak srna a vyčerpaná jak žumpa takhle jsem na tom Po včerejší zdejší první části akcičky jsem ještě utykaláá do nemocnice, pak k mámě domů, připravit kdyby jí náhodou už chtěli přesunovat, tak zabalit všechno možný, nemožný, zalít kytky. po osmý doma, uvařit. A páč se mi poprvní v životě jevila Blaninka taková divná /bouřka nikde, nikde nic a ona si zalezla do kópelky /, tak jsem si řekla a dost, jdu dneska po dlouhý době s každým zvlášť. Rumíček dostal povel Rumíček čekáá, teď Blanka! Aby vědíl, že tetkon se ho to netýká. Čuměl jako puk, jako neščastnej puk, ale čekal. A Blanka dostala vedení, šly jsme zas do ne moc často navštěvovaných částí sídláku, Bubi potkala hárafku labradůru a byla unešená, nadšená, tak spolu řádily, a pak jsme potkaly Albertíka pseudojozefpšíka černýho a!! A to byl šamstr teda! Bubi poklonovala, koketovala, mlátila ho do zad, řádila jak černá ruka. Pak si vzpomněla na svý vychování komtesy a dala Albertovi košem Albert čuměl stejně jako Rumíček doma na pelechu, když jsme odcházely . Když jsme pocouraly, vyměnila jsem čokle a pro změnu to blyo Blanka čekááá, tetkon Rumíček! A ......... výraz v gezichtu dosti totožný jako u Rumíčka . A Rumíček byl zcela ponechán tomu být psem, promluvila jsem na něj jen dvakrát za celou procházku. ten zas potkal bloncku (hezká fena-máma ohař s labrošem, táta zlaťák, povedená křizovatka)- je v tomhle úplně jak Ešus fakt. Bloncky jsou prostě nej!! Takže se taky vyřádil. Dorazila jsem dom zcela jaksi polomrtva, ale!! Vzhledem k tomu, že tady nemožu, tak jsem aspoň rychle
ZKOUKLA FIFINY VÍÍDEJA!!! JSOU BOMBOVÝ!!! Jak jsou holky z Uragána urugvajskýho celý hyn!! Křemýl jak hrrrrrčááááááááááá a Skřítek jest již zas dovádivý!! Krasavý, Fifin, krasavý podívání, jen jsem to už neměla sílu napsat (a stejnak tam už asi nikdo nebyl v tu dobu) Zjištťuju, že to jde - skorem nespat . Ráno hup po pátý ven z postele, zacvičit, zcivilizovat se, vyvenčit psy, udělat ze sebe dámu a vyrazit do prasé, neb jsem tam musela být brzo, aby se to všechno stihlo, než ta horda přijde. A stihlo!! A i jsme stihla germánštinu!!! A!! dneska mi sekaj kolegové pěkně četný poklony, páč co?? Páč Koláče si koupilo novou sukničku. Je......... no jo, je černá, ale !! Je zajímavá, je ooouzká, je mini, ale!! Dolů má třásně, vypadá to bombově. Nejsem nakupovací tip, ale tuhle když jsem viděla, musela jsem ji mít, miluju ju jak svoje boty K tomu vagabundí botky a nemá to chybu. Tak jsem sice mrtvá, ale to asi nevadí, nikdo si toho díky ty sukni nevšimne .
A za chvíli mastim zase do rumraje, jaks e máte vy?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 11:10
- Nahlásit
máme se dobře. Psisko má od rána otevřeny dveře na zahradu (to má moc rád). Já si vyčistila jedno patro oken, vařím, peru, peru se, mazlím... prostě si užívám dovolené.
Ráda jsem dopoledne doma - udělám toho mocmoc (jsem skřivan, odpoledne už aktivita klesá ...)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 11:14
- Nahlásit
birma
My měli před lety babičku po úraze
birmo, dík yza naději. No uvidíme. Ono je blbý to, že se mámě po práškách hodně zhoršily ještě oči a sluch, tak de facto nemůže nic nemůže moc chodit, páč se dusí, číst nic moc, poslouchat tv a dívat se taky ne, protože ten zvuk je pro ty uši nepříjemný, nějak se jí to tříští či co je mi jí v tomhle líto, páč to se blbě bojuje, to uznávám. Jen ji v tom nechci podporovat. Včera jsem tam byla zas dlouho, tak se trochu zvedla, ale.......... to je málo, ta nemocnice to prostě zhoršuje i tím, že tam nemá moc možností co dělat. ALe snad se zadaří, jak u vás.
Darenka
jo to jo, Brtnik funguje skvěle. je to velkej sasrak tuhleten pán, tkay mu to furt říkám.
Maya
někdo mi krade vodičk
bože to je pohled takhle nějak koukal Ešus, když mu Blaňule rozstřelila číhání na Máňu habrovou. Von si s tim dal takvou práci a pak přijde madam Buldozerka a........ fšeckno zkazí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 11:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
ako co může bolet v zubu bez nervů, který jsou už dávno fuč a místo nich je cement????
jestli se tam ale nedělá zánět, jako někde okolo??????? Myslím, že Brtnik měl něco podobnýho - tehdy, jak si pak sám tu dočasnou plombu odrvrtával doma v kópelce, vyvařeným vrtáčkem z vrtačky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 11:24
- Nahlásit
ajajaj, jednu malou chybku tahle suknička má, má,........... když si přejedete kolečkovou židlí velké množství těch cancourů, jo a když si ty cancoury přejedete rovnou několika kolečkama, jo??? No tak jste v pasti trošku nemůžete se hnout. což je blbý, pokud jste v časové tísni, nevíte o tom a vystřelíte do prostoru. To se potom i celý sklíknete bože jak jsem ráda, že jsem tu momentálně byla sama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 11:33
- Nahlásit
PetraK
vidis sem zapomela pochvalit Fifi ty videas trolickem, sou betelny
supr, ze s te si daly damskou jizdu
proto nemuzu nosit dlouhy sukne co tak miluju, pac se mi to mota do kolecek a na vandry nemuzu mit zas sedat, takze aaaa
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 11:34
- Nahlásit
PetraK
to jsou ty cancoury poněkud dééélšííí, než jsem si představila nebo máš židli proklatě nízko??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 11:39
- Nahlásit
Janiii
proklatě nízko jsou ty cancoury, de facto jsem chytrá horákyně - oblečená, neoblečná - v dlouhýsukni nedlouhýsukni . Je to fakt boží věc, hrozně se mi líbí, jen.........
cernej caj
nosit dlouhy sukne co tak miluju, pac se mi to mota do kolecek
no jo, já už si taky kolikrát pojezdila tak to občas hlídám, obča se zatknu židlí.... dlouhý úzký sukně mám ráda, vypadaj gůtově, takže co.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 11:54
- Nahlásit
PetraK
u tech uzkych bych asi nemela takovej problem ale ja se svojim zadkem potrebuju siroky sukne co opticky sedej lip a po tech teda si jezdim furt a furt
ale supr, ze ses spokojena se sukyyyynkou
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 11:59 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
PetraK
živě jsem si představila scénu, jak k tobě do kanclu vchází delegace, ty nevšímaje si koleček a sukně prudce vstáváš ze židle s napřaženou rukou a Herzlich willkommen!!
edit - dodáno "l"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 12:00
- Nahlásit
Janiii
to by se mohlo esusce stat
nosivala sem kdysi do prace maskace moje oblibeny, nez se z nich staly jen venkovni a meli na zadku takovy ty snurky v krouzcich na kapsu a jednou sem prudce vstala pac prisel sef a ta snurka se mi zachytila o operadlo zidle a jak sem prudce vstala tak sem si natrhla prdel (na maskacich)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 12:05
- Nahlásit
Cau decka, nedocetla jsem. Snad jste tu vsici scastne a zdrave . Jak jsem na nemocenske tak nejak nemam cas . Sedim v cekarne u doktora a cekam cekam co si na me vymyslej.....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 12:45
- Nahlásit
denyk
doufam, ze nic hroznyho! kamoska si tedka taky natahla vazy, nejak se to mnozi ty kolena zlobivy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 13:01
- Nahlásit
Procházka nějakých 12-14 km a hodina tréninku = mrkeff Adam
PetraK
Hele a ví se, od čeho to dejchání má? Babička tenkrát taky blbě dejchala, neřešilo se to hned, protože astmatik a on to zápal plic (ještě ho pak měla párkrát a hlavní projev bylo to dejchání), špatně jedla, furt jsme jí nutili chudinkuva on to zánět žaludku...
S těma očima a ušima je to blbý. Nějaký naslouchátko by pomoct nemohlo? Já tenkrát chodila babičce číst když jsem byla v Táboře, ale je jasný, že ty tolik času nemáš.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 13:11
- Nahlásit
táta taky hodně blbě dýchá. Tam za to může slabé srdce (a další velká generálka už nejde, má jich za sebou už dost). Když je v klidu - tak to jde. Větší zátěž (a nebo dlouhou souvislou řeč) nezvládá. Ale je doma - spokojený s tím, že si vypije kafe na zahradě, že ji dokáže pomalu obejít. Víc čte a v televizi kouká na to, co dobře zná. Filmy pro pamětníky, pohádky... prostě kde je jedno, že chvíli zdřímne, nebo že špatně slyší a občas nerozumí... Sestra ho "zaměstnává" - oškrábat brambory a dát je vařit a tak. Aby něco dělal a zatím zvládá... (chicht - tu poslechne, maminu nee) Nenudí se, má kolem sebe dost lidí, zahrádku...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 13:14
- Nahlásit
birma
jeee, se mate dneska takovou prochajdu
Xerxová
tak to je dobry, ze segru posloucha, mamiku nee
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 13:20
- Nahlásit
Na seriozní výzkum mi zkoumanej vzorek přijde dost malej, ale i tak je to zajímavý
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 13:24
- Nahlásit
čaj kdybys znala moji ségru tak posloucháš taky. Náš rodinný generál 156 cm vysoký... Její oblíbené heslo směrem k dítkům: "kmitni" Ale vážně - je fajn, vycházíme báječně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 13:29
- Nahlásit
Xerxová
kmitni
birma
zajimavy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 14:37
- Nahlásit
PetraK
a nepomohla by čtečka? tam se dá nastavit obr písmo jaký chceš, že fakt to vidí i lidi, co špatně viděj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 14:38
- Nahlásit
birma
moje babička měla naslouchátko dělaný na míru a stejně ho nehtěla, tak on je ten zvuk prej z toho jinej a musí se na to zvyknout a ne každej to prej dá, ale posoudit to nemůžu, já bohužel slyším furt víc než dost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 14:43
- Nahlásit
Maya
deda nejlip slysel kdyz se septalo - nizsi hlubsi tony slysej starsi lidi lip, nez vysoky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 14:45
- Nahlásit
cernej caj
tak to je možný, určitě se rozsah slyšitelných tónů omezuje postupně, Kim to taky tak měl, jak mu odcházel sluchovej nerv
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Čen 2015 15:17
- Nahlásit
Maya
prescasik v praci abych dodelala hoknu a kdo odjizdi veceeeeer do itaaaalieeee?
|